taxelina Posted April 9, 2011 Posted April 9, 2011 no widzisz dzisiaj tez Cie nie bylo to sie wybralismy do lasu i na laki bez Ciebie i psa, zaluj!! jak zdjecia zobaczysz to dopiero pozalujesz.. na razie 3 ode mnie, bo czekam az Tz zgra swoje bo on focil widoki a jak psy, bo ja mu zabralam tele :loveu: Quote
Saththa Posted April 9, 2011 Author Posted April 9, 2011 deer_1987 napisał(a):no widzisz dzisiaj tez Cie nie bylo to sie wybralismy do lasu i na laki bez Ciebie i psa, zaluj!! jak zdjecia zobaczysz to dopiero pozalujesz.. na razie 3 ode mnie, bo czekam az Tz zgra swoje bo on focil widoki a jak psy, bo ja mu zabralam tele :loveu: na zajeciach byłam :0 Tj pojechałam ale się okazało, ze nie musze na nich byc i na moto show pojechałam:) Quote
Saththa Posted April 9, 2011 Author Posted April 9, 2011 pare mam ale na karcie w telefonie a gdzies wsadziłam czytnik :( i znaleźć nie moge ehh Quote
taxelina Posted April 9, 2011 Posted April 9, 2011 Saththa napisał(a):pare mam ale na karcie w telefonie a gdzies wsadziłam czytnik :( i znaleźć nie moge ehh Dlatego ja lubie te wbudowane czytniki, co prawda na moim tylko do sd, ale z drugiej strony ja mam sd w aparacie :razz: Quote
Saththa Posted April 9, 2011 Author Posted April 9, 2011 deer_1987 napisał(a):Dlatego ja lubie te wbudowane czytniki, co prawda na moim tylko do sd, ale z drugiej strony ja mam sd w aparacie :razz: Ja mam w kompie ale do takiej z aparatu Dużej a wtelefonie mam micro :) Quote
Saththa Posted April 10, 2011 Author Posted April 10, 2011 Niedawno wrócilim my z wybiegu padam. Oczy na około głowy i wogóle wszczedzie zatrzęsienie psów masakra! Ładna pogoda to i sobie ludzie przypomnieli, ze pies się wybiegac potrzebuje :mad::mad: Chyba z 15 afer zębologicznych heh Ale mamy zdjęcia :loveu::loveu: Nawet 17 zdjęć ale sie tak zastanawiam czy wrzucac wszystkie czy poprostu jedno najładniejsze :evil_lol::evil_lol: Ale niech będzie wrzuce wszystkie najwyżej następnym razem sie odgranicze do jednego najładniejszego :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Część Pierwsza: PIŁKA Część druga: PATYCZEK Quote
Saththa Posted April 10, 2011 Author Posted April 10, 2011 Część trzecia: Patyczek Tazz i konkurencja w osobie Apusa :) Częśc czwarta: Tyron I Tazzman Quote
Saththa Posted April 10, 2011 Author Posted April 10, 2011 Część piata: Po prostu Tazzman :razz: I za chwilke odcinek szósty ostatni Quote
Saththa Posted April 10, 2011 Author Posted April 10, 2011 Odcinek szósty... Moje śliczności ahhh:multi::multi::multi: Mam wrażenie, że jakoś zdjęcia mi lepiej wychodzą:multi::multi: (niektóre oczywiscie:eviltong: ) Podoba się Tazzio?:cool3: Quote
taxelina Posted April 10, 2011 Posted April 10, 2011 Eh cos za szybko moj post poszedl :razz: i masz nad... oczywiscie ze sie podoba :loveu: pewnie jak slonko wyszlo to zaraz inne warunki do zdjec to ladniej wychodza :) Quote
ahedok Posted April 10, 2011 Posted April 10, 2011 jasne że się podoba Tazzio :D śliczne zdjęcia a jak oczęta? bo po fotkach takie zaczerwienione :( Quote
Saththa Posted April 10, 2011 Author Posted April 10, 2011 deer_1987 napisał(a):No no tyle fotek na raz :razz: Bo ostatnio doje raz a dobrze :lol: deer_1987 napisał(a):Eh cos za szybko moj post poszedl :razz: i masz nad... oczywiscie ze sie podoba :loveu: pewnie jak slonko wyszlo to zaraz inne warunki do zdjec to ladniej wychodza :) No i zepsuła moją radość, że jednak wychodzą mi ładniej dzięki mnie a nie pogodzie :( ahedok napisał(a):jasne że się podoba Tazzio :D śliczne zdjęcia a jak oczęta? bo po fotkach takie zaczerwienione :( No zaczerwienione będa ale on ma takie zawsze ewentualnie takie fest czerwone albo różowe. Białe ładne ma tylko jak mu zakroplę... Quote
ahedok Posted April 10, 2011 Posted April 10, 2011 Saththa napisał(a):Bo ostatnio doje raz a dobrze :lol: ojej, też się muszę zebrać w sobie i zdjęcia zrobić ale te egzaminy nieszczęsne, jeszcze zaziębiona jestem i nie ma jak :( No i zepsuła moją radość, że jednak wychodzą mi ładniej dzięki mnie a nie pogodzie :( ja bym to sformułowała tak: jak jest zła pogoda to i najlepszy fotograf nie pomoże, ale dobra pogoda nie zastąpi talentu :D No zaczerwienione będa ale on ma takie zawsze ewentualnie takie fest czerwone albo różowe. Białe ładne ma tylko jak mu zakroplę... biedny Tazz... Quote
taxelina Posted April 10, 2011 Posted April 10, 2011 Ale to nie pogoda ustawia aparat tylko Ty :razz: wiec sie ciesz :loveu: Quote
Saththa Posted April 10, 2011 Author Posted April 10, 2011 ja bym to sformułowała tak: jak jest zła pogoda to i najlepszy fotograf nie pomoże, ale dobra pogoda nie zastąpi talentu :-D Ahedok dziekuję :loveu: Deer nie dołuj kobieto... Ale to nie pogoda ustawia aparat tylko Ty :razz: wiec sie ciesz :loveu: Robie na auto :) Quote
ahedok Posted April 10, 2011 Posted April 10, 2011 Saththa napisał(a): Robie na auto :) haha, ja Iryska robię na scene-dzieci, bo jest za ruchliwy na auto :D Quote
Saththa Posted April 10, 2011 Author Posted April 10, 2011 ahedok napisał(a):haha, ja Iryska robię na scene-dzieci, bo jest za ruchliwy na auto :D Tj ja nie mam na auto tylko jakies tam ustawienia fabryczne na dany "krajobraz" ale na wybiegu foce na "przyjęcia/wnętrze :lol Quote
taxelina Posted April 10, 2011 Posted April 10, 2011 no to zacznij na manualnych :razz: chyba ze masz taki kompakt co tam niewiele ustawisz. zobaczysz jaka ta radosc jak sie cos ustawi i potem zdjecie wyjdzie takie jakie sie zamarzylo :loveu: Quote
ahedok Posted April 10, 2011 Posted April 10, 2011 deer_1987 napisał(a):no to zacznij na manualnych :razz: chyba ze masz taki kompakt co tam niewiele ustawisz. zobaczysz jaka ta radosc jak sie cos ustawi i potem zdjecie wyjdzie takie jakie sie zamarzylo :loveu: ustawiam to ja sobie przy krajobrazach/ludzkich portretach/martwej naturze, a Irys nie pojmuje że trzeba przez chwilę stać spokojnie może Tazz zrozumie :D Quote
taxelina Posted April 10, 2011 Posted April 10, 2011 ahedok napisał(a):ustawiam to ja sobie przy krajobrazach/ludzkich portretach/martwej naturze, a Irys nie pojmuje że trzeba przez chwilę stać spokojnie może Tazz zrozumie :D to bylo do Tazz :razz: Nasze sa nauczone pozowania ale tez i w ruchu zdjecia robie, mojej jamniczce uszy zyja swoim zyciem i trzeba to umiec zlapac :razz: a co do psow to siad zostan czy skierowac uwage psa na sobie i uczyc cierpliwosci z pomoca zabawki smaka czy czegos, przydaje sie w wielu sytuacjach :) Quote
Saththa Posted April 10, 2011 Author Posted April 10, 2011 deer_1987 napisał(a):no to zacznij na manualnych :razz: chyba ze masz taki kompakt co tam niewiele ustawisz. zobaczysz jaka ta radosc jak sie cos ustawi i potem zdjecie wyjdzie takie jakie sie zamarzylo :loveu: Ale ja chyba nie mogę :lol: Quote
taxelina Posted April 10, 2011 Posted April 10, 2011 A jaki masz aparat? bo wiem ze niekiedy tylko iso mozna ustawic.. :roll: Quote
Saththa Posted April 10, 2011 Author Posted April 10, 2011 deer_1987 napisał(a):A jaki masz aparat? bo wiem ze niekiedy tylko iso mozna ustawic.. :roll: Taaa fajne pytanie :) Musze poszukac pudełka:) Nikon COOLPIX S1000pj Quote
Recommended Posts