Doginka Posted April 10, 2011 Posted April 10, 2011 Foteczki coraz piękniejsze, a patyczek, to taka "malutka" wykałaczka:hmmmm::roflt: Piękny serial - obejrzałam z zapartym tchem;-):loveu: Quote
Lucky. Posted April 10, 2011 Posted April 10, 2011 tak. M boi się dużych psów. Teraz ładnie się skupia na mnie, ale jak pies podbiegnie to drze mordkę, za przeproszeniem :) Quote
Saththa Posted April 10, 2011 Author Posted April 10, 2011 Doginka napisał(a):Foteczki coraz piękniejsze, a patyczek, to taka "malutka" wykałaczka:hmmmm::roflt: Piękny serial - obejrzałam z zapartym tchem;-):loveu: Tak mały patyczek :lol Dziękujemy ic ieszymy się, że się podobało :loveu: Lucky. napisał(a):tak. M boi się dużych psów. Teraz ładnie się skupia na mnie, ale jak pies podbiegnie to drze mordkę, za przeproszeniem :) uuu no to nie fajnie jak się boi. Quote
Fides79 Posted April 10, 2011 Posted April 10, 2011 http://i1020.photobucket.com/albums/af326/Saththa/wybieg/DSCN1180.jpg ochh jaki przystojniak :loveu: super sie zaprezentował i koleżków też ma fajnych ;) Quote
Saththa Posted April 10, 2011 Author Posted April 10, 2011 Fides79 napisał(a):http://i1020.photobucket.com/albums/af326/Saththa/wybieg/DSCN1180.jpg ochh jaki przystojniak :loveu: super sie zaprezentował i koleżków też ma fajnych ;) Wiedziałam, ze to zdjęcie :D Dziekujemy :loveu: Quote
Yuveza Posted April 11, 2011 Posted April 11, 2011 Ojej, omineło mnie.... Jak on teraz pięknie wygląda!!!!!:multi: Ślicznie! i jeszcze ta zielona obroża, jak pies z kreskówki, tam zawsze mają jednolite wyraźne obroże, Bosko teraz wygląda, uhhhh zgolone futro!!!! Cudo! Quote
Doginka Posted April 11, 2011 Posted April 11, 2011 Tazzman teraz pewnie więcej dokazuje jak taki balast w postaci futra z niego spadł:lol: Quote
ariss Posted April 11, 2011 Posted April 11, 2011 Tazz jest super! :loveu::loveu::loveu: a słońce to wcale nie lepsze warunki:eviltong: Quote
Saththa Posted April 11, 2011 Author Posted April 11, 2011 westie_justa napisał(a):Ojej, omineło mnie.... Jak on teraz pięknie wygląda!!!!!:multi: Ślicznie! i jeszcze ta zielona obroża, jak pies z kreskówki, tam zawsze mają jednolite wyraźne obroże, Bosko teraz wygląda, uhhhh zgolone futro!!!! Cudo! Dziekujemy :loveu: Doginka napisał(a):Tazzman teraz pewnie więcej dokazuje jak taki balast w postaci futra z niego spadł:lol: Troche ale jakoś sporej różnicy w dokazywaniu nie widze;) Zaczał się chłopoak uspokająć powoli sie wycisza:) ariss napisał(a):Tazz jest super! :loveu::loveu::loveu: a słońce to wcale nie lepsze warunki:eviltong: Dziekujemy :) A jak nie lepsze to znaczy, ze mi bardziej zdjęcia wychodzą jednak :D Quote
Tekla64 Posted April 11, 2011 Posted April 11, 2011 wszystkie mi sie podobaja bo sa naturale ale portrecik super piekny Tazz dawaj zdjecia jakie masz byle mozna bylo podziwiac chlopa Quote
Saththa Posted April 11, 2011 Author Posted April 11, 2011 Tekla64 napisał(a):wszystkie mi sie podobaja bo sa naturale ale portrecik super piekny Tazz dawaj zdjecia jakie masz byle mozna bylo podziwiac chlopa jak robię zdjęcia to na bieżąco wstawiam:) Już na wybiegu się smieją, ze mi aparat do reki przyrósł:D Quote
Tekla64 Posted April 11, 2011 Posted April 11, 2011 kazdy ma cos a my robimy zdjecia hihihi i co zaluja nam? Quote
jambi Posted April 11, 2011 Posted April 11, 2011 Piękne zdjęcia - cudny pies :loveu: ... tylko te oczka... Saththa napisał(a):Hmmm wiem, ze jak oficjalny to oficjalny ogrodzony itp. a jak nie oficjalny to np właśnie takie psie łączki. chociaż wydaje mi się, że skoro w szczecinie sa 3 czy 4 oficjalne to w Warszawie powinny być tym bardzoiej :) ale nie o to chodzi, te wszystkie zaznaczone wybiegi to niby niedaleko mnie, a ja Ci powiem szczerze, że nic takiego nie kojarze - stąd moja wypowiedź, a np. Pól Mokotowskiech, czy Parku Skaryszewskiego - skąd iną miejsc "psiarskich" tam nie ma - albo terenów, gdzie stoją psie pszeszkódki - tez nie ma; inna rzecz, że takiego czegoś - tylko dla psów, ogrodzonego, wydzielonego, to w "stolycy" chyba wogóle nie ma Quote
Doginka Posted April 11, 2011 Posted April 11, 2011 Saththa napisał(a):...Troche ale jakoś sporej różnicy w dokazywaniu nie widze;) Zaczał się chłopoak uspokająć powoli sie wycisza:) Dorasta chłopsiaczek:lol: jambi napisał(a):...a np. Pól Mokotowskiech, czy Parku Skaryszewskiego - skąd iną miejsc "psiarskich" tam nie ma -... Bo oficjalnie to są po prostu parki dla ludzi, ale nikt sie psów luzem biegających nie czepia;-) Quote
jambi Posted April 11, 2011 Posted April 11, 2011 Doginka napisał(a):Bo oficjalnie to są8 po prostu parki dla ludzi, ale nikt sie psów luzem biegających nie czepia;-) no dobra, Doginka - Ty jestes z Warszawy, to powiedz mi w takim razie czy znane Ci sa w naszym pięknym-inaczej mieście takie "wybiegi" właśnie? typowe dla psów? - pytam, bo ja naprawde nie kojarze, a chętnie bym sobie taki odwiedziła ;) Quote
malawaszka Posted April 11, 2011 Posted April 11, 2011 a co on ma z tymi oczkami bo pewnie pisałaś, ale jak zwykle :D nie doczytałam :lol: piękny jest :loveu: Quote
Doginka Posted April 11, 2011 Posted April 11, 2011 jambi napisał(a):no dobra, Doginka - Ty jestes z Warszawy, to powiedz mi w takim razie czy znane Ci sa w naszym pięknym-inaczej mieście takie "wybiegi" właśnie? typowe dla psów? - pytam, bo ja naprawde nie kojarze, a chętnie bym sobie taki odwiedziła ;) Nie mam zielonego pojęcia:niewiem: Quote
Saththa Posted April 11, 2011 Author Posted April 11, 2011 Tekla64 napisał(a):kazdy ma cos a my robimy zdjecia hihihi i co zaluja nam? Hehehhe no nie wiem :lol: jambi napisał(a):Piękne zdjęcia - cudny pies :loveu: ... tylko te oczka... No Tak oczka heh odwieczny problem. Ale już dawno nie zaropiały :) Mimo opitolonych włosów tj grzywki:) ale nie o to chodzi, te wszystkie zaznaczone wybiegi to niby niedaleko mnie, a ja Ci powiem szczerze, że nic takiego nie kojarze - stąd moja wypowiedź, a np. Pól Mokotowskiech, czy Parku Skaryszewskiego - skąd iną miejsc "psiarskich" tam nie ma - albo terenów, gdzie stoją psie pszeszkódki - tez nie ma; inna rzecz, że takiego czegoś - tylko dla psów, ogrodzonego, wydzielonego, to w "stolycy" chyba wogóle nie ma o kurde.. jambi napisał(a):no dobra, Doginka - Ty jestes z Warszawy, to powiedz mi w takim razie czy znane Ci sa w naszym pięknym-inaczej mieście takie "wybiegi" właśnie? typowe dla psów? - pytam, bo ja naprawde nie kojarze, a chętnie bym sobie taki odwiedziła ;) Zapraszam do szczęcina :) Się wciałam :D malawaszka napisał(a):a co on ma z tymi oczkami bo pewnie pisałaś, ale jak zwykle :D nie doczytałam :lol: piękny jest :loveu: Ahh wiecznie zaczerwienienie ewentualnie ropa i zapalanie:nieiwem: Chciwlowo jest dobrze:) Quote
malawaszka Posted April 11, 2011 Posted April 11, 2011 Saththa napisał(a): Ahh wiecznie zaczerwienienie ewentualnie ropa i zapalanie:nieiwem: Chciwlowo jest dobrze:) a weci hodowcy co na to? bo to może być coś z powieką - wywijanie się, albo grudki - dobrze byłoby to zrobić jak najszybciej żeby nie uszkadzało wzroku - bo potem na starsze lata może mieć problemy Quote
Saththa Posted April 11, 2011 Author Posted April 11, 2011 malawaszka napisał(a):a weci hodowcy co na to? bo to może być coś z powieką - wywijanie się, albo grudki - dobrze byłoby to zrobić jak najszybciej żeby nie uszkadzało wzroku - bo potem na starsze lata może mieć problemy Tak samo miał Dziadus Laser :) Gałka oczna mniejsza i głębiej osadzona, tworzy się miktoszczelina między powieka a gałką; która to (powieka w sensie) powinna robić za uszczelkę i Tazz łąpie wszystko w oczka. Istnieje pewne prawdopodobieństwo, ze jak się głowa całkowicie rozwinie i rozrośnie to to zaniknie. Ale pewności nie ma. Profilaktycznie stosujemy Visine rano i krople z neomecyna wieczorem :) Quote
malawaszka Posted April 11, 2011 Posted April 11, 2011 aaaaa widzisz ja tu rozmyslam, a Ty masz to wszystko już obcykane jaka jest przyczyna :) no to trzymam :kciuki: żeby się głowa rozwinęła i żeby owa szczelina zanikła!!! :) Quote
ahedok Posted April 11, 2011 Posted April 11, 2011 to do jakiego wieku się taka głowa rozwija? O.o Quote
Doginka Posted April 11, 2011 Posted April 11, 2011 ahedok napisał(a):to do jakiego wieku się taka głowa rozwija? O.o Juz pisałam, ze do około 2 lat;-) Quote
ahedok Posted April 11, 2011 Posted April 11, 2011 Doginka napisał(a):Juz pisałam, ze do około 2 lat;-) okej, sorry, że ze mnie taki nieogar :D Quote
eria Posted April 11, 2011 Posted April 11, 2011 Ile tu fotek ostatnio !! Chyba faktycznie słonko Ci służy Sandra hiihi bo focisz aż miło ! Tazzio cudny ! Quote
Recommended Posts