Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Doginka napisał(a):
Foteczki coraz piękniejsze, a patyczek, to taka "malutka" wykałaczka:hmmmm::roflt:
Piękny serial - obejrzałam z zapartym tchem;-):loveu:

Tak mały patyczek :lol

Dziękujemy ic ieszymy się, że się podobało :loveu:
Lucky. napisał(a):
tak. M boi się dużych psów. Teraz ładnie się skupia na mnie, ale jak pies podbiegnie to drze mordkę, za przeproszeniem :)

uuu no to nie fajnie jak się boi.

Posted

Ojej, omineło mnie.... Jak on teraz pięknie wygląda!!!!!:multi: Ślicznie! i jeszcze ta zielona obroża, jak pies z kreskówki, tam zawsze mają jednolite wyraźne obroże, Bosko teraz wygląda, uhhhh zgolone futro!!!! Cudo!

Posted

westie_justa napisał(a):
Ojej, omineło mnie.... Jak on teraz pięknie wygląda!!!!!:multi: Ślicznie! i jeszcze ta zielona obroża, jak pies z kreskówki, tam zawsze mają jednolite wyraźne obroże, Bosko teraz wygląda, uhhhh zgolone futro!!!! Cudo!

Dziekujemy :loveu:

Doginka napisał(a):
Tazzman teraz pewnie więcej dokazuje jak taki balast w postaci futra z niego spadł:lol:

Troche ale jakoś sporej różnicy w dokazywaniu nie widze;) Zaczał się chłopoak uspokająć powoli sie wycisza:)

ariss napisał(a):
Tazz jest super! :loveu::loveu::loveu:
a słońce to wcale nie lepsze warunki:eviltong:

Dziekujemy :) A jak nie lepsze to znaczy, ze mi bardziej zdjęcia wychodzą jednak :D

Posted

Tekla64 napisał(a):
wszystkie mi sie podobaja bo sa naturale ale portrecik super piekny Tazz

dawaj zdjecia jakie masz byle mozna bylo podziwiac chlopa

jak robię zdjęcia to na bieżąco wstawiam:)

Już na wybiegu się smieją, ze mi aparat do reki przyrósł:D

Posted

Piękne zdjęcia - cudny pies :loveu: ... tylko te oczka...

Saththa napisał(a):
Hmmm wiem, ze jak oficjalny to oficjalny ogrodzony itp. a jak nie oficjalny to np właśnie takie psie łączki. chociaż wydaje mi się, że skoro w szczecinie sa 3 czy 4 oficjalne to w Warszawie powinny być tym bardzoiej :)

ale nie o to chodzi, te wszystkie zaznaczone wybiegi to niby niedaleko mnie, a ja Ci powiem szczerze, że nic takiego nie kojarze - stąd moja wypowiedź, a np. Pól Mokotowskiech, czy Parku Skaryszewskiego - skąd iną miejsc "psiarskich" tam nie ma - albo terenów, gdzie stoją psie pszeszkódki - tez nie ma; inna rzecz, że takiego czegoś - tylko dla psów, ogrodzonego, wydzielonego, to w "stolycy" chyba wogóle nie ma

Posted

Saththa napisał(a):
...Troche ale jakoś sporej różnicy w dokazywaniu nie widze;) Zaczał się chłopoak uspokająć powoli sie wycisza:)

Dorasta chłopsiaczek:lol:
jambi napisał(a):
...a np. Pól Mokotowskiech, czy Parku Skaryszewskiego - skąd iną miejsc "psiarskich" tam nie ma -...

Bo oficjalnie to są po prostu parki dla ludzi, ale nikt sie psów luzem biegających nie czepia;-)

Posted

Doginka napisał(a):
Bo oficjalnie to są8 po prostu parki dla ludzi, ale nikt sie psów luzem biegających nie czepia;-)

no dobra, Doginka - Ty jestes z Warszawy, to powiedz mi w takim razie czy znane Ci sa w naszym pięknym-inaczej mieście takie "wybiegi" właśnie? typowe dla psów? - pytam, bo ja naprawde nie kojarze, a chętnie bym sobie taki odwiedziła ;)

Posted

jambi napisał(a):
no dobra, Doginka - Ty jestes z Warszawy, to powiedz mi w takim razie czy znane Ci sa w naszym pięknym-inaczej mieście takie "wybiegi" właśnie? typowe dla psów? - pytam, bo ja naprawde nie kojarze, a chętnie bym sobie taki odwiedziła ;)

Nie mam zielonego pojęcia:niewiem:

Posted

Tekla64 napisał(a):
kazdy ma cos a my robimy zdjecia hihihi i co zaluja nam?

Hehehhe no nie wiem :lol:

jambi napisał(a):
Piękne zdjęcia - cudny pies :loveu: ... tylko te oczka...

No Tak oczka heh odwieczny problem. Ale już dawno nie zaropiały :) Mimo opitolonych włosów tj grzywki:)

ale nie o to chodzi, te wszystkie zaznaczone wybiegi to niby niedaleko mnie, a ja Ci powiem szczerze, że nic takiego nie kojarze - stąd moja wypowiedź, a np. Pól Mokotowskiech, czy Parku Skaryszewskiego - skąd iną miejsc "psiarskich" tam nie ma - albo terenów, gdzie stoją psie pszeszkódki - tez nie ma; inna rzecz, że takiego czegoś - tylko dla psów, ogrodzonego, wydzielonego, to w "stolycy" chyba wogóle nie ma

o kurde..

jambi napisał(a):

Zapraszam do szczęcina :) Się wciałam :D
malawaszka napisał(a):
a co on ma z tymi oczkami bo pewnie pisałaś, ale jak zwykle :D nie doczytałam :lol:

piękny jest :loveu:

Ahh wiecznie zaczerwienienie ewentualnie ropa i zapalanie:nieiwem: Chciwlowo jest dobrze:)

Posted

Saththa napisał(a):

Ahh wiecznie zaczerwienienie ewentualnie ropa i zapalanie:nieiwem: Chciwlowo jest dobrze:)

a weci hodowcy co na to? bo to może być coś z powieką - wywijanie się, albo grudki - dobrze byłoby to zrobić jak najszybciej żeby nie uszkadzało wzroku - bo potem na starsze lata może mieć problemy

Posted

malawaszka napisał(a):
a weci hodowcy co na to? bo to może być coś z powieką - wywijanie się, albo grudki - dobrze byłoby to zrobić jak najszybciej żeby nie uszkadzało wzroku - bo potem na starsze lata może mieć problemy

Tak samo miał Dziadus Laser :) Gałka oczna mniejsza i głębiej osadzona, tworzy się miktoszczelina między powieka a gałką; która to (powieka w sensie) powinna robić za uszczelkę i Tazz łąpie wszystko w oczka. Istnieje pewne prawdopodobieństwo, ze jak się głowa całkowicie rozwinie i rozrośnie to to zaniknie. Ale pewności nie ma.

Profilaktycznie stosujemy Visine rano i krople z neomecyna wieczorem :)