Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Piękny jest!

[quote name='Saththa']Poznałam po oczkach :)

taaaaa jasne.... :roflt:

Leżał na dworzu i jak tylko podjechałam to spojrzał, moje futerko ahhh Kocham Go! :D

to uważaj bo ten stan z wiekiem tylko sie pogłębia ;)

Czekam na nowa obrożę bo w tej 4cm teraz źle wygląda za masywna ona :)

hahaha, ja po strzyżeniu zawsze zamieniałam obroże na łańcuszek z tabliczką :)

Zawsze miał oczy tylko nie zawsze widoczne :) Dziekujemy ogolnie :)

Musze kupic grabki MArs czarne hmmm do wyciagania podszerstka hmmm

grabki, nożyki, i inne cuda - i serio zaczniesz sama to robić? :)

Posted

[quote name='jambi']Piękny jest!

Dziekujemy :loveu:

Napisał Saththa
Poznałam po oczkach :smile:

taaaaa jasne.... :roflt:

No tak jak niżej napisałam był na dworzu :) I jak podjechałam to spojrzał;) No nie mów, ze Bys Swoich nie poznała :cool3::cool3: Za pierwszym razem owszem nie poznałam ale teraz już poznałam :)

Leżał na dworzu i jak tylko podjechałam to spojrzał, moje futerko ahhh Kocham Go! :-D

to uważaj bo ten stan z wiekiem tylko sie pogłębia ;-)

W sensie który?:)

Czekam na nowa obrożę bo w tej 4cm teraz źle wygląda za masywna ona :smile:

hahaha, ja po strzyżeniu zawsze zamieniałam obroże na łańcuszek z tabliczką :smile:

Nad łańcuszkiem tez już myslałam ale był bazarek z obrożami Taks i się skusiłam na zieloną :multi:

Zawsze miał oczy tylko nie zawsze widoczne :smile: Dziekujemy ogolnie :smile:

grabki, nożyki, i inne cuda - i serio zaczniesz sama to robić? :smile:

NIe nie, nie zamierzam robić go sama. Dziś po rozmowie wiem, ze przy jego łapach grzebien moge sobie wsadzić :mad::mad: Musze grabki do tego podszerstka bo on ma go tyle, ze masakra ahhh :razz::razz:

Posted

[quote name='Saththa']

Poznałam po oczkach

taaaaa jasne....

No tak jak niżej napisałam był na dworzu I jak podjechałam to spojrzał No nie mów, ze Bys Swoich nie poznała Za pierwszym razem owszem nie poznałam ale teraz już poznałam

no pewnie że bym poznała... po głosie zapewne :p ... ja mówie, że jak mogłaś po oczach poznać, jak wcześniej oczu nie było!
...widać :eviltong:

Leżał na dworzu i jak tylko podjechałam to spojrzał, moje futerko ahhh Kocham Go!

to uważaj bo ten stan z wiekiem tylko sie pogłębia

W sensie który?

zauroczenia :lol:

Czekam na nowa obrożę bo w tej 4cm teraz źle wygląda za masywna ona

hahaha, ja po strzyżeniu zawsze zamieniałam obroże na łańcuszek z tabliczką

Nad łańcuszkiem tez już myslałam ale był bazarek z obrożami Taks i się skusiłam na zieloną

nowa obróżka tez może być, ja po prostu zawsze lubiłam łańcuszek na tej ogolonej, muskularnej szyi :loveu:

Zawsze miał oczy tylko nie zawsze widoczne Dziekujemy ogolnie

grabki, nożyki, i inne cuda - i serio zaczniesz sama to robić?

NIe nie, nie zamierzam robić go sama. Dziś po rozmowie wiem, ze przy jego łapach grzebien moge sobie wsadzić :mad::mad: Musze grabki do tego podszerstka bo on ma go tyle, ze masakra ahhh :razz::razz:

aaa to do łap! a to Ci sie przyda, w sumie zawsze po spacerze, jak będziesz wyplątywać gałązki i inne owoce natury możesz przeleciec grabkami ;)

dawaj jeszcze zdjęcia!:cool3:

Posted

Łańcuszek tez mi się bardzo podoba zwłaszcza u Dony Teklowej:):) Ale już zakupiłam obroże wiec niech już tak bedzie :)

no pewnie że bym poznała... po głosie zapewne :-P ... ja mówie, że jak mogłaś po oczach poznać, jak wcześniej oczu nie było!
...widać :eviltong:

Ja je widziałam jak mu zakraplałam :D

aaa to do łap! a to Ci sie przyda, w sumie zawsze po spacerze, jak będziesz wyplątywać gałązki i inne owoce natury możesz przeleciec grabkami ;-)

Do łap i do brody bo jak się okazało moja pielegnacja brody tez pozostawia wiele do życzenia...

Posted

Saththa napisał(a):
Do łap i do brody bo jak się okazało moja pielegnacja brody tez pozostawia wiele do życzenia...

heh... a powiedz.... co powiedzieli jak go zobaczyli? ... nadaje sie do napisania na forum publicznym czy nie bardzo? ;)

Posted

jaki piękny Tazz ! :loveu:
ja dzisiaj w szkole : ktoś się pyta który dzisiaj, a ja '4 kwietnia' i za chwile ' ooo ! Tazz dzisiaj idzie na od-futrzanie a cała klasa WTF? :diabloti:
piękny jest !
a grabki Marsa my mamy (p.Basia wybierała w Głogowie także pewnie to te :evil_lol: ) i są super :D pięknie wycigają podszerstek i to bardzo łatwo i szybko idzie :P

Posted

jaaaa cudny chlopak !!!!
ja jednak zostane przy swoim zdaniu z robiony sznup to jest dopiero sznup!!!!
piekny jest teraz !!!!! a jaki elegancki a jaki .... no och piekny!!!!
i az wam zazdroszcze hihihi
a sama sie chyba zaczne wstdzic

Posted

[quote name='Tekla64']a sama sie chyba zaczne wstdzic

wstydzic to ja sie zaczne, jak wam swoje pokaże :roflt: przy tak Fachowej Obróbce Chłopaka, to ja ze swoim domorosłym maszynkowym strzyżeniem wysiadam

Posted

[quote name='jambi']heh... a powiedz.... co powiedzieli jak go zobaczyli? ... nadaje sie do napisania na forum publicznym czy nie bardzo? ;)

No ogolnie okazało się, że nie dobrze mieć sznupa z obfitym włosem na łapach... i na brodzie i wogule wszędzie heh. Duzo pracy heh Natepny raz 5 lipiec :D

[quote name='eria']http://i1020.photobucket.com/albums/af326/Saththa/DSCN1055.jpg
wow !!!! super wygląda !!!! Ale pracy musiało przy nim być ! :)
I oczka widać !! :D

Pracy duzo ale dzis szybko poszło bo grzeczny był :loveu: I widac oczka owszem :multi:

[quote name='deer_1987']to moze tez ale to futro :P

No przede wszytskim o to mi chodziło, bo ogólnie przytuł;)
[quote name='klaudusia0219']jaki piękny Tazz ! :loveu:
ja dzisiaj w szkole : ktoś się pyta który dzisiaj, a ja '4 kwietnia' i za chwile ' ooo ! Tazz dzisiaj idzie na od-futrzanie a cała klasa WTF? :diabloti:
piękny jest !
a grabki Marsa my mamy (p.Basia wybierała w Głogowie także pewnie to te :evil_lol: ) i są super :D pięknie wycigają podszerstek i to bardzo łatwo i szybko idzie :P

Dziekujemy :multi: Heheh to sięklasa zdziwila pewnie jak widać :razz: A grabki pewnie te ;) Ale ja ich cholera na necie znależc nie mogę :shake::razz:
[quote name='Tekla64']jaaaa cudny chlopak !!!!
ja jednak zostane przy swoim zdaniu z robiony sznup to jest dopiero sznup!!!!
piekny jest teraz !!!!! a jaki elegancki a jaki .... no och piekny!!!!
i az wam zazdroszcze hihihi
a sama sie chyba zaczne wstdzic

No jest zdecydowana różnica :) I właśnie na wybieg sie wybieram ale chyba w szpilkach pojde bo jak w dresach to wstydu mu narobię :roll: A Ty Teklo nie masz się czego wstydzić!!

[quote name='jambi']wstydzic to ja sie zaczne, jak wam swoje pokaże :roflt: przy tak Fachowej Obróbce Chłopaka, to ja ze swoim domorosłym maszynkowym strzyżeniem wysiadam

E tam gadacie głupoty! :mad:

[quote name='jambi']no ale co? ładnie wyszło nie? :grins:

Ładnie :evil_lol::evil_lol:

EDIT:

A włąśnie jade na wybieg z aparatem wiec jak wroce i skoncze sprzatac to beda zdjęcia nowego Tazza :)

Posted

Saththa napisał(a):
E tam gadacie głupoty! :mad:

no ale ło co idzie? ja tylko mówie, że Tazza wyszykował fachowiec - a moje zaniedbane kundle ja osobiście i wierzcie lub nie - różnica jest :megagrin:

Posted

ja tez mowie wlasnie o tym ze moje tyz sama robie i nawet porownac sie nie da do fachowego obrobienia chlopaka

i mnie wstyd ze sie tak choc w polowie nauczyc nie mogie

aaa zdjec to bardzo prosze teraz mnostwo robic cobym miala czym oczy pasc

Posted

[quote name='klaudusia0219']proszeeee :) http://germapol.istore.pl/pl,product,1311363,coat,king,home,915e,1,5,mm.html

Dziekuję włąśnie o tym sklepie rozmawiałysmy ale ja nazwy zaponniałam :oops: swoją droga nie dizwie się, ze nie mogłam go znależć gdyz takiej nazwy nie znałam "COAT KING HOME 915E - 1,5 mm

"
[quote name='jambi']no ale ło co idzie? ja tylko mówie, że Tazza wyszykował fachowiec - a moje zaniedbane kundle ja osobiście i wierzcie lub nie - różnica jest :megagrin:
Ja rozumiem, ale to ja się bede wstydzić, ze ja wogule nie umiem go sama :) Zreszta ja wole jak futro :razz:

[quote name='Tekla64']ja tez mowie wlasnie o tym ze moje tyz sama robie i nawet porownac sie nie da do fachowego obrobienia chlopaka

i mnie wstyd ze sie tak choc w polowie nauczyc nie mogie

aaa zdjec to bardzo prosze teraz mnostwo robic cobym miala czym oczy pasc

Ten FOCH mnie zabije :evil_lol::evil_lol:
Zdjęć trocszku mam i 2 filmiki ale troche mi zejdzie wrzucanie na serwer bo serwer obciążony mam dziś:(
[quote name='zerduszko']Ale piękny :) On jest młodziak? Sory, nie czytałam od początku. Bardzo fajnie, krótko i ładnie. Podoba mi się ta fryzura.

za 2 dni 18 miesięcy będzie :razz: Dziekujemy :loveu:
[quote name='ahedok']och och, Tazz w wersji łysej
wygląda niezwykle elegancko i poważnie, nie taki misio xD

Dziekujemy :loveu:

[quote name='malawaszka']czadowy Tazzman Coupe :lol: jak moje gnojki :D :loveu:

też mamy grabki czarne marsa :D

ja jeszcze nie mam :)

Posted

[quote name='Saththa']Dziekuję włąśnie o tym sklepie rozmawiałysmy ale ja nazwy zaponniałam :oops: swoją droga nie dizwie się, ze nie mogłam go znależć gdyz takiej nazwy nie znałam "COAT KING HOME 915E - 1,5 mm

pamięć widze dobra.. ale krótka :evil_lol: