Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

ahedok napisał(a):
to do jakiego wieku się taka głowa rozwija? O.o

Doginka juz pisała jak zreszta niżej że pisała;)
Doginka napisał(a):
Juz pisałam, ze do około 2 lat;-)

Włąśnie

ahedok napisał(a):
okej, sorry, że ze mnie taki nieogar :D

To sie ogarnij :D
eria napisał(a):
Ile tu fotek ostatnio !! Chyba faktycznie słonko Ci służy Sandra hiihi bo focisz aż miło !
Tazzio cudny !

A fotki bo foce bo się mama na mnie nerwuje, że aparat mam ( to prezent z okazji mgr'a :D) i nie dostaje zdjęć żadnych:) Cieszę się, że sięTazzio podoba :)
malawaszka napisał(a):
aaaaa widzisz ja tu rozmyslam, a Ty masz to wszystko już obcykane jaka jest przyczyna :) no to trzymam :kciuki: żeby się głowa rozwinęła i żeby owa szczelina zanikła!!! :)

Ano tak mam bo się dopyta łam:)

Posted

Sylwia K napisał(a):
prześliczny psiak.
Bardzo lubię sznaucery, zwłaszcza olbrzymy.

Witamy serdecznie :) I idziemy do Lusi teraz:)

A gdzies kiedyś widziałam jakis taki tekścik" kto raz miał sznupa zawsze bedzie je miał" I po stokroc kurcze stwierdzam, ze to prawda:)

Posted

Saththa napisał(a):
Witamy serdecznie :) I idziemy do Lusi teraz:)

A gdzies kiedyś widziałam jakis taki tekścik" kto raz miał sznupa zawsze bedzie je miał" I po stokroc kurcze stwierdzam, ze to prawda:)

Podpisuję się pod tym dużymi literami:klacz:

Posted

a ja witam po nieobecności 2-dniowej i stwierdzam, że bardzo jestem rada z powodu tego iż jest coraz więcej zdjęć ! :multi::multi::multi:
Tazzik nie ma co gadać prześliczny :)
wybiegów wam zazdroszcze :)
a my też mamy nową wiosenną obroże (tylko żółtą :eviltong:):diabloti:

edit: i też popieram z tym sznaucerem :)

Posted

klaudusia0219 napisał(a):
a ja witam po nieobecności 2-dniowej i stwierdzam, że bardzo jestem rada z powodu tego iż jest coraz więcej zdjęć ! :multi::multi::multi:
Tazzik nie ma co gadać prześliczny :)
wybiegów wam zazdroszcze :)
a my też mamy nową wiosenną obroże (tylko żółtą :eviltong:):diabloti:

edit: i też popieram z tym sznaucerem :)

Spoko jak przyjedziecie to przeciez nie bedziecie ciagle na tym trymowaniu to Was porwę na ten wybieg :D

Posted

Saththa napisał(a):
Spoko jak przyjedziecie to przeciez nie bedziecie ciagle na tym trymowaniu to Was porwę na ten wybieg :D

miałam być już w środę, ale ...no właśnie :( ja miałam jechać sama z psiuniem w jedną mańkę pociągiem, a w drugą z tatą. Ale mama wróciła do domu :mad: i było
'nie ma mowy ! za młoda jesteś, z psem sobie nie poradzisz i inne ! coś ci się stanie ' myślałam, że ją tam zaraz :angryy::angryy::angryy:!!!! tata normalnie., ale nie musiała się przyczpić :shake: :shake:

Posted

miałam być już w środę, ale ...no właśnie :( ja miałam jechać sama z psiuniem w jedną mańkę pociągiem, a w drugą z tatą. Ale mama wróciła do domu :mad: i było
'nie ma mowy ! za młoda jesteś, z psem sobie nie poradzisz i inne ! coś ci się stanie ' myślałam, że ją tam zaraz :angryy::angryy::angryy:!!!! tata normalnie., ale nie musiała się przyczpić :shake: :shake:

Poczekaj :evil_lol: zobaczysz jak sama będziesz miała córkę :D Tez bedziesz tak mówić :D

Posted

Saththa napisał(a):
Poczekaj :evil_lol: zobaczysz jak sama będziesz miała córkę :D Tez bedziesz tak mówić :D

ja tak patrze na siebie i na swój charakter to ... jakoś mi się dzieci odechciewa, bo jak to moja Pani od fizyki nam życzy : "A żebyś miała córke gorszą 30000000 razy od siebie . Życzę ci tego' ! :evil_lol:

Posted

ja tak patrze na siebie i na swój charakter to ... jakoś mi się dzieci odechciewa, bo jak to moja Pani od fizyki nam życzy : "A żebyś miała córke gorszą 30000000 razy od siebie . Życzę ci tego' ! :evil_lol:

na dzieci masz jeszcze duuuuużooooo czasu i podejscie zdąży Ci sie zmienić te 30000000 razy ;)

a Pani nauczycielka fajna :-o może powinna sie zastanowic nad zmianą zawodu :diabloti:

Posted

Fides79 napisał(a):
na dzieci masz jeszcze duuuuużooooo czasu i podejscie zdąży Ci sie zmienić te 30000000 razy ;)

a Pani nauczycielka fajna :-o może powinna sie zastanowic nad zmianą zawodu :diabloti:

wiem , że pewnie mi się odmienie, ale poczekamy zobaczymy :)

taaa ta Pani już taka jest :D

Posted

kaludusia
pani od fizyki to zapewne bardzo wspanialy pedagog!!!!
ale moze rzeczywiscie powinna zmienic zawod.
co do podrozowania z psem.... zawsze bezpieczniej jak bez hihihi
na mamusie nie narzekaj , czasem maja odpaly hihihi to tyz tylko ludzie

Tazik jak zwykle [zwlaszcza po zrobienu ]piekny!!!!

Posted

Tekla64 napisał(a):
kaludusia
pani od fizyki to zapewne bardzo wspanialy pedagog!!!!
ale moze rzeczywiscie powinna zmienic zawod.
co do podrozowania z psem.... zawsze bezpieczniej jak bez hihihi
na mamusie nie narzekaj , czasem maja odpaly hihihi to tyz tylko ludzie

pedagog 1 klasa ! :razz:
bezpieczniej, pewnie że tak ! ale inaczej shark będzie taki zarośniety jak niedźwiedź ! :D
a mama.. mama now łaśnie ona ma odpały .. niekończonce się :D że tak powiem bez endu hihi

Posted

Heh panie nauczycielki nie które są fajne :) A niektórzy się wogole do tego zawdu nie nadają.

Lucky
nie wiem kiedy zdjęcia beda. Ale myslę, że nie prędzej niż w czwartek albo w piatek...
W Piatek mam pogrzeb. wczoraj zmarła moja babcia ehh odechciało mi się wszystkiego :(

Posted

weszka napisał(a):
Sandra, wyrazy współczucia :(

• A miałam najpierw tylko napisać, że super wybiegowe fotki.

• Dziekuję.
    Ciesze się, ze się fotki podobają : )

Posted

Sandra, ode mnie również - wyrazy współczucia.

Fides79 napisał(a):

wiesz, nauczyciele to mają przerabane na starcie, kiedys sie mówiło ponoć "obys cudze dzieci uczył" - taka forma klątwy :niewiem:

Posted

Tekla, jambi dziękuję

jambi napisał(a):

wiesz, nauczyciele to mają przerabane na starcie, kiedys sie mówiło ponoć "obys cudze dzieci uczył" - taka forma klątwy :niewiem:

Ja się wcale nie dziwie zwłaszcza już w dzisiejszych czasach ehh