malawaszka Posted May 1, 2015 Posted May 1, 2015 Proponuje wynajac autobus i zrobic zlot u Sandry :P yes yes yes!!! Quote
ania0112 Posted May 1, 2015 Posted May 1, 2015 Też jestem za :) A co organizowanie się to za 3 tyg jadę na tydzień do Egiptu wiec przestanę być zazdrosna... na trochę :p Quote
Saththa Posted May 4, 2015 Author Posted May 4, 2015 Ale wam dobrze!!!! No my na płażenie w wodzie musimy jeszcze poczekać jakiś miesiąc albo dwa. Na razie za zimno. A widzisz jak niedokładnie czytają? Nie wyłapały kobitki komu i po co dziecięcy asortyment :-P No widze widze :) Szybko minie czas potrzebny do łażenia po wodzie :) Proponuje wynajac autobus i zrobic zlot u Sandry :P yes yes yes!!! Też jestem za. podejrzewam, ze samolotem wyszłoby Wam: szybciej, taniej, i bez promu hihih Też jestem za :) A co organizowanie się to za 3 tyg jadę na tydzień do Egiptu wiec przestanę być zazdrosna... na trochę :P Nie zupełnie to miałam na myśli ;) Quote
ania0112 Posted May 4, 2015 Posted May 4, 2015 Wiem co miałaś na myśli ale chodziło mi o to ze organizuje się na tyle by nie być ciągle zazdrosnym :) Quote
Saththa Posted May 5, 2015 Author Posted May 5, 2015 Wiem co miałaś na myśli ale chodziło mi o to ze organizuje się na tyle by nie być ciągle zazdrosnym :) Duzo zdjęć przywieź :) Mamy wyczarterować samolot?? No dobra ... :P Skoro chcecie :P 1 Quote
jambi Posted May 10, 2015 Posted May 10, 2015 oczywiście ja tez się zgłaszam jako chętna na zlot ;) a powiedz Ty mi, bo być może mi umknęło, ale co tam, spytam - a jak tam z wejściem z psem na plaże? nie ma żadnych zakazów? Quote
Saththa Posted May 11, 2015 Author Posted May 11, 2015 oczywiście ja tez się zgłaszam jako chętna na zlot ;) a powiedz Ty mi, bo być może mi umknęło, ale co tam, spytam - a jak tam z wejściem z psem na plaże? nie ma żadnych zakazów? na niektóre plaże jest zakaz. ale ja się wcale nie dziwie. tutaj po psach się nie sprząta. jest też plaża dla psów ;) Quote
ulana Posted May 12, 2015 Posted May 12, 2015 Dobrze Wam nad taką wodą. Sama bym wskoczyła - nie dziwię się Fiksiowi. :) Quote
Saththa Posted May 13, 2015 Author Posted May 13, 2015 Fix za któryms z nas, on nie lubi byc mokry ;) I śmierdzi wtedy glonem :P Quote
AnkaG Posted May 19, 2015 Posted May 19, 2015 Sandra są jakieś fajne hotele na tej twojej wyspie? Szukam czegoś na urlop - tylko nie wiem kiedy ten urlop ... no oczywiście w fajne cenie :P Quote
Saththa Posted May 19, 2015 Author Posted May 19, 2015 Ania ja byłam tylko w Corralejo w Las Palmeras. Hoteli innych nie znam bo i nie bardzo mi to potrzebne. Ale jak latalismy to zawsze z biura happy travel. wyloty z berlina i dobre ceny. na 2 tyg w porównaniu do polskiego biura 1500 zł na osobie taniej ( z tym, ze to na teneryfe było:) http://www.happytravel.pl/p,wyloty-z-niemiec Quote
AnkaG Posted May 20, 2015 Posted May 20, 2015 no nie mogę nadużywać dobrego serca - skoro zlot sznucerowy będzie u Sandry :P Quote
Saththa Posted May 20, 2015 Author Posted May 20, 2015 dzięki :) nie znałam tego biura ja je bardzo lubię maja fajne oferty ;) Quote
jambi Posted May 21, 2015 Posted May 21, 2015 a tego o zlocie sznaucerowym to nie skomentowała :P Quote
zerduszko Posted May 21, 2015 Posted May 21, 2015 To niech zacznie komentowac, bo ja juz sie szykuje :) Quote
wilczy zew Posted May 21, 2015 Posted May 21, 2015 Za daleko i burka się nie weźmie...do kitu miejsce na zlot. Quote
Saththa Posted May 22, 2015 Author Posted May 22, 2015 a tego o zlocie sznaucerowym to nie skomentowała :P To niech zacznie komentowac, bo ja juz sie szykuje :) hihih a co ja mam do gadania? :D Za daleko i burka się nie weźmie...do kitu miejsce na zlot. i dla Ciebie to za goraco tez :P Quote
Recommended Posts