Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

No właśnie. Ja też to zauważyłam. :(

Nie ma to jak zmienić coś co działało fajnie na coś co nie działa ehhh... ja w ogole jestem zdziwiona... że nie cofneli tych zmian, na pewno zauwazyli spadek aktywnosci ehhh
Posted

jakieś 25 stopni podejrzewam ciepło w cholerę :lol: taka pogoda jak kiedyś w wielkanoc była jak ganiałam na śmingusa dyngusa w krótkich spodenkach i koszulinie od rana i lałam się wodą :)

Posted

Sandra buuuu zazdraszczam - ja tak koffam ciepełko a tu kurde zimnica.

Keysi po fryzjerze rano i wieczorem w kubraku chodzi. No bo stara i wyskubana to sie boję, ze się przeziębi.

Posted

Ale to prima aprilis prawda?... Pytam bo u nas całe 4 stopnie dzisiaj były...

no wiesz na Kanarach zawsze cieplej :)

Keysi po fryzjerze rano i wieczorem w kubraku chodzi. No bo stara i wyskubana to sie boję, ze się przeziębi.

To po co ją strzygłaś? Moje chodzą w zimowych futrach.

Posted

To po co ją strzygłaś? Moje chodzą w zimowych futrach.

Wyglądała już jak niedzwiedź - a minik zarośnięty wygląda nieładnie, u wiekszych tak nie widac. Ona ma dużo plam watrobianych i wyglada teraz jak indycze jajo. ...Do tego liche futro.

Posted

my tez mamy obcięte ale nie na bardzo krótko bo maszynka nam już tak nie chwyta... czasem w nocy skrzata tez ubieram...

Booooozeeeee Sandra zazdraszczam! jakie plany na Wielkanoc?

Posted

Ale to prima aprilis prawda?... Pytam bo u nas całe 4 stopnie dzisiaj były...

W sumie to moze i wiecej bylo bo w sloncu ciezko mi bylo w spodniach 3/4... :p 

Jak wiadomo lepiej zapobiegac niz leczyc :)

No swoje też ostrzyglam jak ciepło się zrobiło... Teraz zimno znowu przyszło a one lyse

To ubierz :)

no wiesz na Kanarach zawsze cieplej

Zalezy do czego porownujesz :p

my tez mamy obcięte ale nie na bardzo krótko bo maszynka nam już tak nie chwyta... czasem w nocy skrzata tez ubieram...

Booooozeeeee Sandra zazdraszczam! jakie plany na Wielkanoc?

Ja musze obciać...Tazzmankowi juz sie ciezko robi w futrze 2,5 miesiaca od strzyzeni to juz niedzwiedz jest.
A tak sobie obieclam obcinan go systematyvznie... i bynajmniej nie co 2 miesiace hyhyh

Planów iscie switecznych nie ma. Od lat jajek nie swiece. A sniadanie wielkanocne z mama bylo z rodzin bo jak inaczej... ale Mama daleko wiec po prostu... ugotuje jajka :)

moze skorzystmy z okazji ze ludie zajeci beda i pojedziemy zwodowac Tazzmana tak totalnie i siebie przy okazji, zobaczymy.

Tak btw tutaj juz jest "wolne" od jutra... poczta juz nie czynna na przyklad :)
Posted

Ja tam zarośnięte miniki lubię :smile:

haha mni się zawsze wydaje, że lubię zarośnięte - dopóki nie ostrzygę - wtedy sobie przypominam, że bardziej jednak lubie jak są zrobione :D 

a u nas dziś śnieg :( załamka!