WATACHA Posted June 24, 2015 Posted June 24, 2015 Wilczej brakuje aby porzucała śnieżkami :D I jeżdżenia na sankach Quote
AnkaG Posted June 24, 2015 Posted June 24, 2015 ulana a kto pisał o deszczu?? ha ha Słooonka chcemy :) TZ-ta nie ma 4-ty miesiąc a jeszcze dzisiaj info, że w następnym porcie zejście. A następny port za 5 tygodni buuuu Sisi na niego naszczeka jak przyjedzie - obcy facet ... Quote
malawaszka Posted June 24, 2015 Posted June 24, 2015 TZ-ta nie ma 4-ty miesiąc a jeszcze dzisiaj info, że w następnym porcie zejście. A następny port za 5 tygodni buuuu o ja pierdziu - ja bym Jarka tak wysłała :v raz tylko, ale by się przydało :p Quote
WATACHA Posted June 24, 2015 Posted June 24, 2015 ulana a kto pisał o deszczu?? ha ha Słooonka chcemy :) TZ-ta nie ma 4-ty miesiąc a jeszcze dzisiaj info, że w następnym porcie zejście. A następny port za 5 tygodni buuuu Sisi na niego naszczeka jak przyjedzie - obcy facet ... Wydaje mi się po długim przemyśleniu, że Ulana źle odczytała Twój post.Zamiast "kiedy będzie lato" to "kiedy będzie lało". Mój co najwyżej jedzie na 2 dni na ryby :(. Jak go nie ma to tęsknię, jak wraca to się z nim kłócę :P i jak to pojąć Quote
ulana Posted June 25, 2015 Posted June 25, 2015 Wydaje mi się po długim przemyśleniu, że Ulana źle odczytała Twój post.Zamiast "kiedy będzie lato" to "kiedy będzie lało". Mój co najwyżej jedzie na 2 dni na ryby :(. Jak go nie ma to tęsknię, jak wraca to się z nim kłócę :P i jak to pojąć Dokładnie. I w dodatku parę razy czytałam, bo mi się wierzyć nie chciało, cha cha. :) To jeszcze jeden dowód na to jak bardzo potrzebuję urlopu. Urlopu!!! Może nawet nie być upału byle bym nic nie musiała robić... Watacha - to miłość, miłość po prostu. :P Quote
3 x Posted June 25, 2015 Posted June 25, 2015 sprawdzam tylko czy jak coś napisze to będę was miała w subskrypcji czy jak to się teraz nazywa ;) Quote
WATACHA Posted June 25, 2015 Posted June 25, 2015 sprawdzam tylko czy jak coś napisze to będę was miała w subskrypcji czy jak to się teraz nazywa ;) Chyba nie, trzeba śledzić :( Quote
3 x Posted June 26, 2015 Posted June 26, 2015 Chyba nie, trzeba śledzić :( masz rację śledzę zatem Tazia Fixa i Sandrę od wczoraj ;) Quote
Saththa Posted June 26, 2015 Author Posted June 26, 2015 masz rację śledzę zatem Tazia Fixa i Sandrę od wczoraj ;) Mamy się bać? :D Quote
Saththa Posted June 26, 2015 Author Posted June 26, 2015 Mnie by się przydał deszczyk :D wszystko zeschnięte na wiór... ostatni raz padało pod koniec marca... ale tak padało nie lało... ostatnio... jakiś miesiąc temu spadło parę kropel.. ale tak serio pare... po chodniku widziałam ze kropi bo na skórze trzeba było czekać między jednym a drugim kapnięciem :P tak mnie natchnełyście :D Quote
AnkaG Posted June 26, 2015 Posted June 26, 2015 Ech u mnie smutek - dzisiaj zmarł mój teść - miał 93 lata. I TZ nawet nie będzie na pogrzebie Taty... Quote
WATACHA Posted June 26, 2015 Posted June 26, 2015 Ech u mnie smutek - dzisiaj zmarł mój teść - miał 93 lata. I TZ nawet nie będzie na pogrzebie Taty... Przykre :(. Quote
ania0112 Posted June 26, 2015 Posted June 26, 2015 O kurcze. Faktycznie słabo Anka. Moje kondolencje Quote
AnkaG Posted June 27, 2015 Posted June 27, 2015 ech Sandra - sorki znowu u ciebie. Ale ja tylko tak w kwestii jakie fajne jest życie marynarzy. I moje w tym wszystkim... Ale na poprawe nastroju - za chwile będzie 4 -mce jak Sisiula jest u nas. Dalej tylko dobre słowo o niej można powiedzieć. Bardzo fajny milusi pieseczek. :) Bezproblemowe małe i mooocno mnie już kofffa. :) Quote
Saththa Posted June 29, 2015 Author Posted June 29, 2015 O kurcze :( Przykro. i nie przepraszaj. Quote
ulana Posted June 29, 2015 Posted June 29, 2015 Przykro mi, Aniu. Sisi trafiła się Wam wspaniale. I sama szczęściara. :) Quote
AnkaG Posted June 30, 2015 Posted June 30, 2015 Sandra pisałaś o problemach z zatokami - ja też walczyłam i poszłam do młodego layngologa. Kazał mi psikać lekiem o nazwie Nasometin - butelka na ok. miesiac. Najpierw to tak mówiłam hmmm to dla alergików a ja problem cały rok. I kurde psikałam w listopadzie i mam spokój z zatokami. :P Quote
Saththa Posted July 1, 2015 Author Posted July 1, 2015 Sandra pisałaś o problemach z zatokami - ja też walczyłam i poszłam do młodego layngologa. Kazał mi psikać lekiem o nazwie Nasometin - butelka na ok. miesiac. Najpierw to tak mówiłam hmmm to dla alergików a ja problem cały rok. I kurde psikałam w listopadzie i mam spokój z zatokami. :P O dzięki popatrzę :) Quote
AnkaG Posted July 1, 2015 Posted July 1, 2015 No na receptę ale moze ktoś bedzie do ciebie jechał i ma znajomego lekarza ... ja nie alergik a pomogło. Quote
Saththa Posted July 1, 2015 Author Posted July 1, 2015 Zobaczymy pozyjemy :) Chwilowo jak się zdarza to przeczyszczam woda oceaniczną :P Przywlekłam odgrzewane kotlety ekhem znaczy zdjecia z fejsa :P Słodziak :) Wariaty :P Diablątko z kur*ikami w oczach :P POMIDORKI :D skąd mam wiedzieć ze już mogę zerwać? :P Na Pańcia patrz... bylo by cudnie gdyby nie to, ze taka komenda nie padła a Fixa miało nie być na focie tylko jak zwykle się wciął :P (patrz przy pomidorkach ) I mały widoczek z wycieczki na drugi koniec wyspy na koniec :) Quote
Recommended Posts