Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

ulana a kto pisał o deszczu?? ha ha

Słooonka chcemy :)

TZ-ta nie ma 4-ty miesiąc a jeszcze dzisiaj info, że w następnym porcie zejście. A następny port za 5 tygodni buuuu

Sisi na niego naszczeka jak przyjedzie - obcy facet ...

Posted

TZ-ta nie ma 4-ty miesiąc a jeszcze dzisiaj info, że w następnym porcie zejście. A następny port za 5 tygodni buuuu

o ja pierdziu - ja bym Jarka tak wysłała :v raz tylko, ale by się przydało :p 

Posted

ulana a kto pisał o deszczu?? ha ha

Słooonka chcemy :)

Sisi na niego naszczeka jak przyjedzie - obcy facet ...

Wydaje mi się po długim przemyśleniu, że Ulana źle odczytała Twój post.Zamiast "kiedy będzie lato" to "kiedy będzie lało".

Mój co najwyżej jedzie na 2 dni na ryby :(. Jak go nie ma to tęsknię, jak wraca to się z nim kłócę :P i jak to pojąć

Posted

Wydaje mi się po długim przemyśleniu, że Ulana źle odczytała Twój post.Zamiast "kiedy będzie lato" to "kiedy będzie lało".

Mój co najwyżej jedzie na 2 dni na ryby :(. Jak go nie ma to tęsknię, jak wraca to się z nim kłócę :P i jak to pojąć

Dokładnie. I w dodatku parę razy czytałam, bo mi się wierzyć nie chciało, cha cha. :) To jeszcze jeden dowód na to jak bardzo potrzebuję urlopu. Urlopu!!! Może nawet nie być upału byle bym nic nie musiała robić...

Watacha - to miłość, miłość po prostu. :P

Posted

Mnie by się przydał deszczyk :D

wszystko zeschnięte na wiór... ostatni raz padało pod koniec marca... ale tak padało nie lało...

ostatnio... jakiś miesiąc temu spadło parę kropel.. ale tak serio pare... po chodniku widziałam ze kropi bo na skórze trzeba było czekać między jednym a drugim kapnięciem :P

tak mnie natchnełyście :D

Posted

ech Sandra - sorki znowu u ciebie.

Ale ja tylko tak w kwestii jakie fajne jest życie marynarzy.

I moje w tym wszystkim...

Ale na poprawe nastroju - za chwile będzie 4 -mce jak Sisiula jest u nas. Dalej tylko dobre słowo o niej można powiedzieć. Bardzo fajny milusi pieseczek. :) Bezproblemowe małe i mooocno mnie już kofffa. :)

Posted

Sandra pisałaś o problemach z zatokami - ja też walczyłam i poszłam do młodego layngologa. Kazał mi psikać lekiem o nazwie Nasometin - butelka na ok. miesiac. Najpierw to tak mówiłam hmmm to dla alergików a ja problem cały rok. I kurde psikałam w listopadzie i mam spokój z zatokami. :P

Posted

Sandra pisałaś o problemach z zatokami - ja też walczyłam i poszłam do młodego layngologa. Kazał mi psikać lekiem o nazwie Nasometin - butelka na ok. miesiac. Najpierw to tak mówiłam hmmm to dla alergików a ja problem cały rok. I kurde psikałam w listopadzie i mam spokój z zatokami. :P

O dzięki popatrzę :)

Posted

Zobaczymy pozyjemy :)

Chwilowo jak się zdarza to przeczyszczam woda oceaniczną :P

Przywlekłam odgrzewane kotlety ekhem znaczy zdjecia z fejsa :P

Słodziak :)

5_zpsobvkclxu.jpg

Wariaty :P

4_zpsqti0zmi1.jpg

Diablątko z kur*ikami w oczach :P

6_zpsjgybh168.jpg

POMIDORKI :D skąd mam wiedzieć ze już mogę zerwać? :P

3_zpssra85pge.jpg

Na Pańcia patrz... bylo by cudnie gdyby nie to, ze taka komenda nie padła a Fixa miało nie być na focie tylko jak zwykle się wciął :P (patrz przy pomidorkach )

2_zpsnlpvis1o.jpg

I mały widoczek z wycieczki na drugi koniec wyspy na koniec :)

1_zpsmenvf3pa.jpg