Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Zdjęcia fajowe ale tych kamieni to chłopakom troszkę współczuję.Wiem że łapinki z czasem nie będą tego tak odczuwać ale teraz......

Posted

Chłopaki mają minki zadowolone - co tam kamienie :)

Kurna kiedy ja ubiorę cienkie ciuchy.... wrrr jak ja nie lubię zimna...

No zupełnie sie nie rpzejmują a mają jak chodzić nie po kamieniach... to w największe włażą...

ania0112

Napisany Dzisiaj, 21:25

Sandra lubię chłopaków ale jak oglądam twoje foty to serce mi z żalu pęka. Ja tez tak chce!

Znaczy foty chłopaków mogą być? :P

Margi

Napisany Dzisiaj, 22:48

Zdjęcia fajowe ale tych kamieni to chłopakom troszkę współczuję.Wiem że łapinki z czasem nie będą tego tak odczuwać ale teraz......

ja tez im wspólczuję ale jak napisałam wyżej... w 98% jak łązimy to tak aby jednak droga nie była tak kamienista... to jest na zdjęciach, ze tak powiem pobocze... a , że te mendy w największe skupiska kamieni się pakują...  :mdleje:

Posted

Zdjęcia fajne. :) Chłopaki widać dobrze się mają. Tazzio z wywiniętym uszkiem... słodziak. :)

Skoro się pchją w kamienie, znaczy nie jest im tak źle wśród nich.

Do ciepełka mi tęskno, ale do kamieni - nie! ;)

Posted

jejku niech już u nas będzie tak ciepło bo oszaleję... muszę w nocy kilka razy się ubierać na zimowo i już dostaję szału z tym :( a tak to cżłowiek by sobie w majtorkach wyskoczył, pieska wysikał i gotowe... aaa

foty cudne

Posted

Ty im jakie buty kup, bo po tych kamulcaqch to sobie chłopaki niechybnie pazurki zetrą!

a Tazzman widzę juz nie taki przecinak jak kiedyś, dorósł juz chłopak całkiem, juz widać tą siłę i moc! :) :)

Posted

Zdjęcia fajne. :) Chłopaki widać dobrze się mają. Tazzio z wywiniętym uszkiem... słodziak. :)

Skoro się pchją w kamienie, znaczy nie jest im tak źle wśród nich.

Do ciepełka mi tęskno, ale do kamieni - nie! ;)

No własnie się pchają... ciagle ich z tych kamieni odwołujemy...

jejku niech już u nas będzie tak ciepło bo oszaleję... muszę w nocy kilka razy się ubierać na zimowo i już dostaję szału z tym :( a tak to cżłowiek by sobie w majtorkach wyskoczył, pieska wysikał i gotowe... aaa

foty cudne

Wasia a masz szlafrok? ja w zime tak wyskakiwałam na dobranockowe siku ;) w szlafroku hi :)

Ty im jakie buty kup, bo po tych kamulcaqch to sobie chłopaki niechybnie pazurki zetrą!

a Tazzman widzę juz nie taki przecinak jak kiedyś, dorósł juz chłopak całkiem, juz widać tą siłę i moc! :) :)

Idefixowi to by sie przydało drapawce jednej trosze stępic pazury :P

A szczerze to juz patrzyłam za butami... w przypływie paniki ostatnio heheh ale nic wartego uwagi nie znalazłam... jakiś psiblog co to z psem pojechałam rowerem gdzies w pizdu do czarnogóry czy gdzieś tam... pisał o jakis butach ale nie moge znaleźć narazie...

A Tazzio no zrobił się większy... ale szyja nadal łabędzia haha

Posted

ehhhbo takie zycie durne jest po prostu ;) a nie będe kupowała cokolwiek bo to w ogóle wywalanie kasy w błoto jest... znalazłam za parę 150 zł plus skarpetki 65 zł. na 1 szczeniaka 365 zł :D a mam dwa :P Chwilowo i tak mamy spokój ze spacerami tam bo Idefixio się zagapił i uszkodził stópalka. nie groźnie no ale kamienie odpadają :)

Posted

Margi raczej go denerwuje... teraz dopiero jak mu zawinełam to kuśtyka... a tak to ganiał aż się kurzyło... ale krewka poleciała on zaczał się interesować bardzo to nadmangianem potasu zaatakowałam i zawinełam aby przyschło.

Posted

Biedny Gapcio.... ile to razy przerabiałam skarpetki na psiej łapie :) ... nawet do teraz został mi zapas pojedynvczych hihihi.....

a co do butów - sama zrób! :grins:

Posted

nie mam pojęcia jak miałabym je zrobić :P

Skarpetek też miałam zapas na w razie Wu ale długich... Tazziowych dla Idefixa musiałam kolejna parę, ze tak powiem rozłączyć tym razem stópek ale rpzydały by sie jakies dziecięce skarpety na niego :D

Posted

Mogę ci przywieźć skarpeteczki :)

:)

Biedaczek, ale ślicznotek. :)

Dziękowac :)

Hahahaha... To ja mogę razem z AnkąG, bo jak wiesz skarpetek dziecięcych Ci u mnie dostatek hihihi...

możesz jedną odstąpić? :D

Naprawde kiedys sie spakuje i rozbije namiot przed Twoimi drzwiami :)

obiecujesz czy straszysz? :D

Posted

0,05 % roztwór wodny stosowany miejscowo jako lek odkażający do przemywania skóry, ropiejących ran, owrzodzeń a także skóry piszą na na ulotce... w razie wu przemyłam mu 3 razy :P Zyje... teraz już nie ruszam od wczoraj :)