Saththa Posted April 10, 2015 Author Posted April 10, 2015 I trawka rośnie i kurna trzeba zacząć ją kosić.... Nie dogodzisz hahaha Przywlekłam Tazzmanka z wczoraja z FB :) 1 Quote
ulana Posted April 10, 2015 Posted April 10, 2015 Słodziak. Jak głowę wdzięcznie przechylił. :) Na wieczornym spacerze tak dziś mocno pachniało wiosną. Biało kwitną jakieś krzaczki i pachną, że dech zapiera. Jeszcze tylko pszczółek brak. :) Quote
AnkaG Posted April 11, 2015 Posted April 11, 2015 No ciepło wreszcie - skosiłam trawkę... :) Tazzio w pieknym letnim futerku :) łapki sie już przyzwyczaiły do kamieni? PS Masz na mailu jeden pyszczek :) Quote
Saththa Posted April 12, 2015 Author Posted April 12, 2015 Słodziak. Jak głowę wdzięcznie przechylił. :) Na wieczornym spacerze tak dziś mocno pachniało wiosną. Biało kwitną jakieś krzaczki i pachną, że dech zapiera. Jeszcze tylko pszczółek brak. :) Bo on taki model, że nie chce ale casem mu wyjdie :p ja za pszczółkami nie tęsknię. Tazzmanku a gdzie twoja zielona trawka? Ni ma. Trawa tylko przy hotelach zasadniczo jest... No ciepło wreszcie - skosiłam trawkę... :) Tazzio w pieknym letnim futerku :) łapki sie już przyzwyczaiły do kamieni? PS Masz na mailu jeden pyszczek :) I zaczeło się koszenie znaczy :p Nie przyzwyczaiły jeszcze ale tfu tfu chyba lepiej. W poniedzialek znaczy jutro wrzucę :) weekend bez kompa - jestem na tablecie hih Quote
AnkaG Posted April 12, 2015 Posted April 12, 2015 No koszenie wrrr i muszę ponad 200 tuji opryskać wrrr. 1 Quote
AnkaG Posted April 13, 2015 Posted April 13, 2015 A mam tyle bo mam obsadzone wkoło przy płocie - mam ścianę zieloną i nie widzą sąsiadów - kazda ma ze 2,5 metra. A pryskam by nie chorowały. Juz mi zaraza raz złapała jak nie pryskałam - w całej okolicy chorowały iglaki. W domu sprawdzę bo dwoma środkami pryskam. I podsypuję siarką by gleba miała odpowiednie ph. :) Quote
ulana Posted April 13, 2015 Posted April 13, 2015 Tęskniłam za pszczółkami, to za to miałam szerszenia. Mąż twierdzi, że bujam, bo to mogła być co najwyżej szerszenica, ale ja tam jej pod ogon nie zaglądałam. :P Quote
AnkaG Posted April 13, 2015 Posted April 13, 2015 pryskam: PREVICUR i po 7-10 dniach ACANTO (płyny do rozcieńczania). Sandra ja mam niecale 950 m2 dzialke - tylko tuje sa za gesto posadzone (co 60 cm) i dlatego ich tyle jest.... Quote
AnkaG Posted April 14, 2015 Posted April 14, 2015 dzięki Sandra za wrzucenie fotek :) Kurde no ma byc dalej zimno... brrr Quote
AnkaG Posted April 14, 2015 Posted April 14, 2015 Sisi nie tylko na foto cudowna - to taki bezproblemowy psiun :) I śpi mi przy głowie... Quote
Saththa Posted April 15, 2015 Author Posted April 15, 2015 pryskam: PREVICUR i po 7-10 dniach ACANTO (płyny do rozcieńczania). Sandra ja mam niecale 950 m2 dzialke - tylko tuje sa za gesto posadzone (co 60 cm) i dlatego ich tyle jest.... Aaaaaa a duze już są? dzięki Sandra za wrzucenie fotek :) Kurde no ma byc dalej zimno... brrr A prosze ;) NIe dobrze ;) A ja z FB przywlekłam :) NIedźwiedz i nie NIedzwiedz :) I SZnaucer i nie sznaucer :) Hih :) 1 Quote
Margi Posted April 15, 2015 Posted April 15, 2015 Dużego wolę z futerkiem a mały to już całkiem sznaucerek. Quote
Saththa Posted April 15, 2015 Author Posted April 15, 2015 Dużego wolę z futerkiem a mały to już całkiem sznaucerek. ja tez Tazzmana wolę z futerkiem :) ale tutaj nie da rady za goraco mu :) A Idefix dopiero na focie widze jaka ma straszliwie długa brodę... zawsze ma ją powyginana to nie widac :) Quote
AnkaG Posted April 15, 2015 Posted April 15, 2015 Się nie czyta moich postów :P post 11985 podaję wysokość drzewek :P Fisiu ma ładną bródkę. Ja też olbrzymy wolę futrzaste a mininiki na krótko :) Pikne chłopaki. A Fisiu ma minę jak zawsze - co tu popsocić :) Quote
Saththa Posted April 15, 2015 Author Posted April 15, 2015 Tak to jest jak się czyta i jednoczenie drugim okiem robi co innego :D Tazzman za jakies 2-3 tyg będzie wyglądał juz tak jak lubie... ale wtedy znowu bede musiała go ogolic... Quote
ulana Posted April 17, 2015 Posted April 17, 2015 mały to już całkiem sznaucerek. Ha! Widzisz, widzisz? Nie tylko ja mówię, że on sznaucer, a nie żaden nie-sznaucer. :) Biedny Tazio z tym gorącem... Ja też go wolę nie takiego łysego. Ale nochale najbardziej, a one nie zarastają. ;) Quote
Saththa Posted April 17, 2015 Author Posted April 17, 2015 no calkiem juz po obcieciu :) No Tazzio juz wyglda lepiej. wystarczy tydzien dwa i juz est inaczej :) chyba wylaczylam sobie polskie znaki... Quote
Saththa Posted April 20, 2015 Author Posted April 20, 2015 Polskie znaki działają, ale coś mi ostatnio "przeskoczyło" :) i samo jak zawsze odskoczyło :P Tazzmanka przywlekłam :) I Idefixia i mnie :) A jak sie ogarnę z robota to mam trochę fotek z wczoraj :) Quote
Saththa Posted April 20, 2015 Author Posted April 20, 2015 e ten teges... nie wiem czy chcecie ale co tam :P Nasze cudowne tereny spacerowe... tj kamieniste znaczy :P Quote
AnkaG Posted April 20, 2015 Posted April 20, 2015 Chłopaki mają minki zadowolone - co tam kamienie :) Kurna kiedy ja ubiorę cienkie ciuchy.... wrrr jak ja nie lubię zimna... Quote
Recommended Posts