ulana Posted August 29, 2014 Posted August 29, 2014 Zgłaszam się po urlopie. :) Popatrzyłam sobie na fotki. Strasznie mi się podoba, jak tak zaglądają razem do tunelu - zgrany duecik :) Sandra, a skąd Ci się po jamniku (miłe pysio na zdjęciach, zresztą) wziął nagle sznaucer? Quote
AnkaG Posted August 29, 2014 Posted August 29, 2014 Sandra - Fisiu za oszczerstwa powinien Cię capnąć w cztery litery :) Quote
Saththa Posted August 30, 2014 Author Posted August 30, 2014 ulana napisał(a):Zgłaszam się po urlopie. :smile: Popatrzyłam sobie na fotki. Strasznie mi się podoba, jak tak zaglądają razem do tunelu - zgrany duecik :smile: Sandra, a skąd Ci się po jamniku (miłe pysio na zdjęciach, zresztą) wziął nagle sznaucer? Hej hej ;) kretyni zasiedzi z duzymi psami sprowokowali mnie do dużego psa :D a Sznaucer w drodze późniejszej eliminacji ;) najbardziej mi zalezało aby nie lniał tak jak pewien mix ONka którym sie w miedzy czasie (pomiedzy Tamim a Tazzem) zajmowałam - masakra to była :) AnkaG napisał(a):Sandra - Fisiu za oszczerstwa powinien Cię capnąć w cztery litery :smile: jasne :razz: Quote
Saththa Posted August 31, 2014 Author Posted August 31, 2014 Mała Biała Menda. (szczekanie) [video=youtube_share;KFh6YHSzbPE]http://youtu.be/KFh6YHSzbPE[/video] Quote
zerduszko Posted August 31, 2014 Posted August 31, 2014 Saththa napisał(a):najbardziej mi zalezało aby nie lniał tak jak pewien mix ONka którym sie w miedzy czasie (pomiedzy Tamim a Tazzem) zajmowałam - masakra to była :smile: Och, znma ten bol. Niestety Bolto dorównuje onkom w tym temacie. Zresztą może ma w genach ona, tez taki histeryk rozdarty, pracoholik, no i te duże uchi :lol: Tazz jest szalenie uparty, a Fix cierpliwie dazy do celu ;) Quote
Saththa Posted September 1, 2014 Author Posted September 1, 2014 zerduszko napisał(a):Och, znma ten bol. Niestety Bolto dorównuje onkom w tym temacie. Zresztą może ma w genach ona, tez taki histeryk rozdarty, pracoholik, no i te duże uchi :lol: Tazz jest szalenie uparty, a Fix cierpliwie dazy do celu ;) Naprawde byłam w szoku ile z Ozaka wylatywało... dałabym sobie rękę uciąć ze powienien być łysy przy takim sypaniu się... Fix cierpliwie?:D no nie wiem... wszak troszkę go ponosiło w tym podgryzaniu :D W każdym arzie celu nie osiagnał Tazzman koniec końców został na legowisku olewając gówniarza :razz: Margi napisał(a):Małego roznosi energia.:lol: co fakt to fakt... Quote
WATACHA Posted September 1, 2014 Posted September 1, 2014 Biedny Fiksik już nawet pogadać sobie nie może :(.Co mu w ogóle wolno:-(, poleżeć :evil_lol:? Quote
wilczy zew Posted September 1, 2014 Posted September 1, 2014 Uszatka jest skuteczniejsza w działaniu :lol: Quote
Saththa Posted September 1, 2014 Author Posted September 1, 2014 WATACHA napisał(a):Biedny Fiksik już nawet pogadać sobie nie może :(.Co mu w ogóle wolno:-(, poleżeć :evil_lol:? Przeciez go nie uspokajałam :D Idefix sie potrafi bardzo ładnie bawic sam :) Tylko czesto woli w zabawe Tazzman mnie zjada :D wilczy zew napisał(a):Uszatka jest skuteczniejsza w działaniu :lol: znaczy w jakim działaniu?:) Quote
wilczy zew Posted September 1, 2014 Posted September 1, 2014 Zawsze wciągnie Kocyka do zabawy :) Quote
ulana Posted September 1, 2014 Posted September 1, 2014 Tazzio to ma anielską cierpliwość do młodszego braciszka. :) Quote
Saththa Posted September 1, 2014 Author Posted September 1, 2014 wilczy zew napisał(a):Zawsze wciągnie Kocyka do zabawy :) Tazzman jest bardziej upart niż Fix i jak jemu się nie chce.... to nie da rady :razz: ulana napisał(a):Tazzio to ma anielską cierpliwość do młodszego braciszka. :) Len jeden :lol: Quote
wilczy zew Posted September 1, 2014 Posted September 1, 2014 Uszatka bezlitośnie gryzie po łapach.... Quote
Saththa Posted September 1, 2014 Author Posted September 1, 2014 wilczy zew napisał(a):Uszatka bezlitośnie gryzie po łapach.... Nie zamierzam się licytować :) zasadniczo wolałabym aby Idefix się tak nie zachowywał... Quote
junoo Posted September 6, 2014 Posted September 6, 2014 ahahahaha genialne foto xD http://i1020.photobucket.com/albums/af326/Saththa/2014/sesja%206%208%2014/DSC_0399-dK_zps701b7ac0.jpg Quote
3 x Posted September 6, 2014 Posted September 6, 2014 WATACHA napisał(a):Sandra gdzie się podziewasz? mam nadzieję,że robi zdjęcia które pokaże nam już jutro ;) Quote
Saththa Posted September 7, 2014 Author Posted September 7, 2014 junoo napisał(a):ahahahaha genialne foto xD http://i1020.photobucket.com/albums/af326/Saththa/2014/sesja 6 8 14/DSC_0399-dK_zps701b7ac0.jpg :) WATACHA napisał(a):Sandra gdzie się podziewasz? no jestem przecież :) 3 x napisał(a):mam nadzieję,że robi zdjęcia które pokaże nam już jutro ;) hmmm jakies tam mam ale juz na FB były... ale Ty nie widziałaś... ( i AnkaG) to pozniej wrzucę :) Quote
Saththa Posted September 7, 2014 Author Posted September 7, 2014 O już sie wrzuciły to prosze :) Dwa psy jedno legowisko ;) Zeszłotygodniowy spacer w błocie :) skonczył sie na szczescie na łace :razz: Trzy psy... dwie głowy 7 nóg :P Idefix prowokuje a potem ucieka :) Tazzman olał sprawę :) I biegacze ;) I koniecz :) Quote
WATACHA Posted September 7, 2014 Posted September 7, 2014 Saththa napisał(a)::) no jestem przecież :) Tylko tyle masz na swoje usprawiedliwienie? Quote
Saththa Posted September 7, 2014 Author Posted September 7, 2014 WATACHA napisał(a):Tylko tyle masz na swoje usprawiedliwienie? przeciież łaziłam po innych watkach ;) Quote
WATACHA Posted September 7, 2014 Posted September 7, 2014 Saththa napisał(a):przeciież łaziłam po innych watkach ;) Wczoraj?:cool3: Quote
Saththa Posted September 7, 2014 Author Posted September 7, 2014 WATACHA napisał(a):Wczoraj?:cool3: a nie wczoraj akurat chyba nie... Quote
Recommended Posts