Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Zgłaszam się po urlopie. :) Popatrzyłam sobie na fotki. Strasznie mi się podoba, jak tak zaglądają razem do tunelu - zgrany duecik :)
Sandra, a skąd Ci się po jamniku (miłe pysio na zdjęciach, zresztą) wziął nagle sznaucer?

Posted

ulana napisał(a):
Zgłaszam się po urlopie. :smile: Popatrzyłam sobie na fotki. Strasznie mi się podoba, jak tak zaglądają razem do tunelu - zgrany duecik :smile:
Sandra, a skąd Ci się po jamniku (miłe pysio na zdjęciach, zresztą) wziął nagle sznaucer?

Hej hej ;)

kretyni zasiedzi z duzymi psami sprowokowali mnie do dużego psa :D a Sznaucer w drodze późniejszej eliminacji ;) najbardziej mi zalezało aby nie lniał tak jak pewien mix ONka którym sie w miedzy czasie (pomiedzy Tamim a Tazzem) zajmowałam - masakra to była :)

AnkaG napisał(a):
Sandra - Fisiu za oszczerstwa powinien Cię capnąć w cztery litery :smile:

jasne :razz:

Posted

Saththa napisał(a):
najbardziej mi zalezało aby nie lniał tak jak pewien mix ONka którym sie w miedzy czasie (pomiedzy Tamim a Tazzem) zajmowałam - masakra to była :smile:

Och, znma ten bol. Niestety Bolto dorównuje onkom w tym temacie. Zresztą może ma w genach ona, tez taki histeryk rozdarty, pracoholik, no i te duże uchi :lol:

Tazz jest szalenie uparty, a Fix cierpliwie dazy do celu ;)

Posted

zerduszko napisał(a):
Och, znma ten bol. Niestety Bolto dorównuje onkom w tym temacie. Zresztą może ma w genach ona, tez taki histeryk rozdarty, pracoholik, no i te duże uchi :lol:

Tazz jest szalenie uparty, a Fix cierpliwie dazy do celu ;)

Naprawde byłam w szoku ile z Ozaka wylatywało... dałabym sobie rękę uciąć ze powienien być łysy przy takim sypaniu się...

Fix cierpliwie?:D no nie wiem... wszak troszkę go ponosiło w tym podgryzaniu :D W każdym arzie celu nie osiagnał Tazzman koniec końców został na legowisku olewając gówniarza :razz:

Margi napisał(a):
Małego roznosi energia.:lol:

co fakt to fakt...

Posted

WATACHA napisał(a):
Biedny Fiksik już nawet pogadać sobie nie może :(.Co mu w ogóle wolno:-(, poleżeć :evil_lol:?

Przeciez go nie uspokajałam :D

Idefix sie potrafi bardzo ładnie bawic sam :) Tylko czesto woli w zabawe Tazzman mnie zjada :D
wilczy zew napisał(a):
Uszatka jest skuteczniejsza w działaniu :lol:

znaczy w jakim działaniu?:)

Posted

wilczy zew napisał(a):
Zawsze wciągnie Kocyka do zabawy :)

Tazzman jest bardziej upart niż Fix i jak jemu się nie chce.... to nie da rady :razz:
ulana napisał(a):
Tazzio to ma anielską cierpliwość do młodszego braciszka. :)

Len jeden :lol:

Posted

O już sie wrzuciły to prosze :)

Dwa psy jedno legowisko ;)

Zeszłotygodniowy spacer w błocie :) skonczył sie na szczescie na łace :razz:

Trzy psy... dwie głowy 7 nóg :P

Idefix prowokuje a potem ucieka :)

Tazzman olał sprawę :)

I biegacze ;)

I koniecz :)