Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Saththa']:lol: byle biegać :lol: byle gdzie;)

pseplasam....

No jasne :)

No wzieło ;) Upleć upleć ale bedzie kolorowy bo mam za mało czarnych /białych/ szarych gumeczek... szarych w ogóle nie mam.... a jeszcze nie wymysliłam gdzie kupić tak stacjonarnie :)[/QUOTE]

Możesz kupić w EMPIKU. Ja kupiłam w zeszłym tygodniu bo robiłam wnuczce ..ale tylko na szydełku bo tego "krosna" nie mam.:shake:
Były też takie gumki "perełkowe" (z takimi kuleczkami)

Posted

[quote name='danyww']Możesz kupić w EMPIKU. Ja kupiłam w zeszłym tygodniu bo robiłam wnuczce ..ale tylko na szydełku bo tego "krosna" nie mam.:shake:
Były też takie gumki "perełkowe" (z takimi kuleczkami)[/QUOTE]

OOOO Dzięki ;) a jak cenowo?:)

Posted

[quote name='Margi']Fajnie Tazio obgolony :lol:.Przynajmniej chłodniej będzie chłopakowi.[/QUOTE]

No już był niedźwiedź już trzeba było;)

[quote name='zerduszko']Też mi się Tazz podoba bardzo![/QUOTE]

:loveu:

Posted

[quote name='Saththa']
A zdjecia Chłopaków widziałaś?:P[/QUOTE]
pomimo tego, że gumki sa mega rażące nie dało się nie zauważyć chłopaków :)

niezmiennie marzy mi się wybieganie z nimi Prodziaka ;)

Posted

Super chlopaki :loveu: Fix lepiej wyglada jak ma bardziej zarosnieta mordke - Taki slodziak sie robi odrazu. Tazikowi znowu we wszystkim dobrze, czy zarosniety czy ogolony :cool3:
Gumkomania rzadzi hihi

Posted

[quote name='3 x']pomimo tego, że gumki sa mega rażące nie dało się nie zauważyć chłopaków :)

niezmiennie marzy mi się wybieganie z nimi Prodziaka ;)[/QUOTE]

Tak się tylko upewniam :)
Zapraszam do Szczecina :)

[quote name='Pink']Super chlopaki :loveu: Fix lepiej wyglada jak ma bardziej zarosnieta mordke - Taki slodziak sie robi odrazu. Tazikowi znowu we wszystkim dobrze, czy zarosniety czy ogolony :cool3:
Gumkomania rzadzi hihi[/QUOTE]

[quote name='weszka']Tazz bardzo ładnie wygląda - gratuluję postępów fryzjerskich :)[/QUOTE]

[quote name='marako']Spojrzenie Tazzika przykuwa wzrok, fajne foty.[/QUOTE]

Dzię ku je my :loveu:

Posted

[quote name='ania0112']chłopaki :loveu:
Pleciesz juz na bazarek? bo ja pingwina chce!:lol:

w standardowych kolorach chcesz? :)
Takiego jak pokazywałam?

To zaraz uplotę :)

Właśnie skończyłam od wczoraj się męczyłam....

Pluto wyrósł mi :)

Przed zdjeciem z tego plastikowego ustrojstwa...

I Pluto Żaba :)

:evil_lol::evil_lol:

Posted

oooo nie już pingwina nie chce... teraz chce pluto!!! da rade? przecudowny jest! w jakim bądź kolorze... cuuuudo!!!!! serio zrób bazarek... jakbyś miała tyle cierpliwosci by plec ofc :)

Posted

[quote name='AnkaG']Nio widać, że chłopaki zaaaadowolone. :)
Eleganckie fryzie :)[/QUOTE]

:)

[quote name='AnkaG']A mnie jak zwykle opuszczono .... buuuu
Za karę przyjadę z psami do strzyżenia :eviltong:[/QUOTE]

Ja pitole ja nie wiem jak to się dzieje :razz:

przyjedz :) damy rade :P

reklamacji nie uwzględnia się :razz:

[quote name='ania0112']oooo nie już pingwina nie chce... teraz chce pluto!!! da rade? przecudowny jest! w jakim bądź kolorze... cuuuudo!!!!! serio zrób bazarek... jakbyś miała tyle cierpliwosci by plec ofc :)[/QUOTE]

Huh na pluto od cholery gumek idzie... w tej chwili mógłby być tylko różowy :cool3: bp tego koloru mam od cholery... :razz: Musze zamówić gumki... a na allegro mnie denerwują bo nie mają takich kolorów jak potrzebuje....

jak mi ię uda zamówić gumki u jednej osoby takiej jak potrzebuje to nie ma problemu ;)

[quote name='Margi']Świetny ten Pluto.:lol:[/QUOTE]

:D Dzięki ;)

Posted

Zamieszczone przez ania0112
oooo nie już pingwina nie chce... teraz chce pluto!!! da rade? przecudowny jest! w jakim bądź kolorze... cuuuudo!!!!! serio zrób bazarek... jakbyś miała tyle cierpliwosci by plec ofc :smile:

Kobieta zmienną jest :evil_lol:
[quote name='ania0112']to ja poczekam :evil_lol: bo ja chce ślicznego pluta o jakimkolwiek kolorze byle nie rózowym :p

Hyhyh :)

Chociaż musze przyznac ze różowy żółw nie wygląda tak bardzo źle :D