Saththa Posted July 20, 2014 Author Posted July 20, 2014 Iiiiiiii doplotłam :lol: Brokatowa :) Z wypustkami ;) I dla Trzylatki z motylkiem :) :) Quote
danyww Posted July 20, 2014 Posted July 20, 2014 [quote name='Saththa']:lol: byle biegać :lol: byle gdzie;) pseplasam.... No jasne :) No wzieło ;) Upleć upleć ale bedzie kolorowy bo mam za mało czarnych /białych/ szarych gumeczek... szarych w ogóle nie mam.... a jeszcze nie wymysliłam gdzie kupić tak stacjonarnie :)[/QUOTE] Możesz kupić w EMPIKU. Ja kupiłam w zeszłym tygodniu bo robiłam wnuczce ..ale tylko na szydełku bo tego "krosna" nie mam.:shake: Były też takie gumki "perełkowe" (z takimi kuleczkami) Quote
Saththa Posted July 20, 2014 Author Posted July 20, 2014 [quote name='danyww']Możesz kupić w EMPIKU. Ja kupiłam w zeszłym tygodniu bo robiłam wnuczce ..ale tylko na szydełku bo tego "krosna" nie mam.:shake: Były też takie gumki "perełkowe" (z takimi kuleczkami)[/QUOTE] OOOO Dzięki ;) a jak cenowo?:) Quote
Margi Posted July 20, 2014 Posted July 20, 2014 Fajnie Tazio obgolony :lol:.Przynajmniej chłodniej będzie chłopakowi. Quote
Saththa Posted July 20, 2014 Author Posted July 20, 2014 [quote name='Margi']Fajnie Tazio obgolony :lol:.Przynajmniej chłodniej będzie chłopakowi.[/QUOTE] No już był niedźwiedź już trzeba było;) [quote name='zerduszko']Też mi się Tazz podoba bardzo![/QUOTE] :loveu: Quote
danyww Posted July 20, 2014 Posted July 20, 2014 [quote name='Saththa']OOOO Dzięki ;) a jak cenowo?:)[/QUOTE] 5 do 8zł :lol: Quote
Saththa Posted July 20, 2014 Author Posted July 20, 2014 [quote name='danyww']5 do 8zł :lol: za 300?? ................. Quote
3 x Posted July 20, 2014 Posted July 20, 2014 [quote name='Saththa']za 300?? ................. popatrz tutaj: http://www.empik.com/zabawki/zabawki-kreatywne/bizuteria,377401,s niewiem które to sa te 'Twoje' Quote
Saththa Posted July 21, 2014 Author Posted July 21, 2014 [quote name='3 x']popatrz tutaj: http://www.empik.com/zabawki/zabawki-kreatywne/bizuteria,377401,s niewiem które to sa te 'Twoje' Dziękuję :) A zdjecia Chłopaków widziałaś?:P Quote
AnkaG Posted July 21, 2014 Posted July 21, 2014 Nio widać, że chłopaki zaaaadowolone. :) Eleganckie fryzie :) Quote
3 x Posted July 21, 2014 Posted July 21, 2014 [quote name='Saththa'] A zdjecia Chłopaków widziałaś?:P[/QUOTE] pomimo tego, że gumki sa mega rażące nie dało się nie zauważyć chłopaków :) niezmiennie marzy mi się wybieganie z nimi Prodziaka ;) Quote
Pink Posted July 21, 2014 Posted July 21, 2014 Super chlopaki :loveu: Fix lepiej wyglada jak ma bardziej zarosnieta mordke - Taki slodziak sie robi odrazu. Tazikowi znowu we wszystkim dobrze, czy zarosniety czy ogolony :cool3: Gumkomania rzadzi hihi Quote
weszka Posted July 21, 2014 Posted July 21, 2014 Tazz bardzo ładnie wygląda - gratuluję postępów fryzjerskich :) Quote
marako Posted July 21, 2014 Posted July 21, 2014 Spojrzenie Tazzika przykuwa wzrok, fajne foty. Quote
Saththa Posted July 21, 2014 Author Posted July 21, 2014 [quote name='3 x']pomimo tego, że gumki sa mega rażące nie dało się nie zauważyć chłopaków :) niezmiennie marzy mi się wybieganie z nimi Prodziaka ;)[/QUOTE] Tak się tylko upewniam :) Zapraszam do Szczecina :) [quote name='Pink']Super chlopaki :loveu: Fix lepiej wyglada jak ma bardziej zarosnieta mordke - Taki slodziak sie robi odrazu. Tazikowi znowu we wszystkim dobrze, czy zarosniety czy ogolony :cool3: Gumkomania rzadzi hihi[/QUOTE] [quote name='weszka']Tazz bardzo ładnie wygląda - gratuluję postępów fryzjerskich :)[/QUOTE] [quote name='marako']Spojrzenie Tazzika przykuwa wzrok, fajne foty.[/QUOTE] Dzię ku je my :loveu: Quote
ania0112 Posted July 21, 2014 Posted July 21, 2014 chłopaki :loveu: Pleciesz juz na bazarek? bo ja pingwina chce!:lol: Quote
Saththa Posted July 21, 2014 Author Posted July 21, 2014 [quote name='ania0112']chłopaki :loveu: Pleciesz juz na bazarek? bo ja pingwina chce!:lol: w standardowych kolorach chcesz? :) Takiego jak pokazywałam? To zaraz uplotę :) Właśnie skończyłam od wczoraj się męczyłam.... Pluto wyrósł mi :) Przed zdjeciem z tego plastikowego ustrojstwa... I Pluto Żaba :) :evil_lol::evil_lol: Quote
AnkaG Posted July 21, 2014 Posted July 21, 2014 A mnie jak zwykle opuszczono .... buuuu Za karę przyjadę z psami do strzyżenia :eviltong: Quote
ania0112 Posted July 21, 2014 Posted July 21, 2014 oooo nie już pingwina nie chce... teraz chce pluto!!! da rade? przecudowny jest! w jakim bądź kolorze... cuuuudo!!!!! serio zrób bazarek... jakbyś miała tyle cierpliwosci by plec ofc :) Quote
Saththa Posted July 21, 2014 Author Posted July 21, 2014 [quote name='AnkaG']Nio widać, że chłopaki zaaaadowolone. :) Eleganckie fryzie :)[/QUOTE] :) [quote name='AnkaG']A mnie jak zwykle opuszczono .... buuuu Za karę przyjadę z psami do strzyżenia :eviltong:[/QUOTE] Ja pitole ja nie wiem jak to się dzieje :razz: przyjedz :) damy rade :P reklamacji nie uwzględnia się :razz: [quote name='ania0112']oooo nie już pingwina nie chce... teraz chce pluto!!! da rade? przecudowny jest! w jakim bądź kolorze... cuuuudo!!!!! serio zrób bazarek... jakbyś miała tyle cierpliwosci by plec ofc :)[/QUOTE] Huh na pluto od cholery gumek idzie... w tej chwili mógłby być tylko różowy :cool3: bp tego koloru mam od cholery... :razz: Musze zamówić gumki... a na allegro mnie denerwują bo nie mają takich kolorów jak potrzebuje.... jak mi ię uda zamówić gumki u jednej osoby takiej jak potrzebuje to nie ma problemu ;) [quote name='Margi']Świetny ten Pluto.:lol:[/QUOTE] :D Dzięki ;) Quote
ania0112 Posted July 21, 2014 Posted July 21, 2014 to ja poczekam :evil_lol: bo ja chce ślicznego pluta o jakimkolwiek kolorze byle nie rózowym :p Quote
Saththa Posted July 21, 2014 Author Posted July 21, 2014 Zamieszczone przez ania0112 oooo nie już pingwina nie chce... teraz chce pluto!!! da rade? przecudowny jest! w jakim bądź kolorze... cuuuudo!!!!! serio zrób bazarek... jakbyś miała tyle cierpliwosci by plec ofc :smile: Kobieta zmienną jest :evil_lol: [quote name='ania0112']to ja poczekam :evil_lol: bo ja chce ślicznego pluta o jakimkolwiek kolorze byle nie rózowym :p Hyhyh :) Chociaż musze przyznac ze różowy żółw nie wygląda tak bardzo źle :D Quote
ania0112 Posted July 21, 2014 Posted July 21, 2014 róż moze i nie wygląda źle... jak jest daleko ode mnie :diabloti: Quote
Recommended Posts