WATACHA Posted September 7, 2014 Posted September 7, 2014 Saththa napisał(a):a nie wczoraj akurat chyba nie... No,no i o wczorajszy dzień mi chodzi :P Quote
Saththa Posted September 7, 2014 Author Posted September 7, 2014 WATACHA napisał(a):No,no i o wczorajszy dzień mi chodzi :P ale jak to :P o jeden dzien?? Quote
WATACHA Posted September 7, 2014 Posted September 7, 2014 Saththa napisał(a):ale jak to :P o jeden dzien?? Martwiłam się Quote
Saththa Posted September 8, 2014 Author Posted September 8, 2014 Idefix znowu mi schudnie :( a już zaczynał powoli sie zaokrąglać :( Zatruł się czymś :flaming: musiałam zostać w domu bo znowu jakby wymiotował i kupkał jakbym była w pracy to Tazzman znowu by coś złapał ... ja pierdziele no :( Quote
WATACHA Posted September 8, 2014 Posted September 8, 2014 :(, miejmy nadzieję, że szybciutko przejdzie Quote
ania0112 Posted September 8, 2014 Posted September 8, 2014 o kurczaczek, Fixior wracaj do zdrowką! Quote
malawaszka Posted September 8, 2014 Posted September 8, 2014 Sandra i jak Fixiu? mam nadzieję, ze lepiej Quote
Saththa Posted September 8, 2014 Author Posted September 8, 2014 lepiej zasadniczo po rannych akcjach w dzien jako tako spokój ale i tak jutro musze zostac z nimi w domu.... bo przeciez jak pojde do pracy to sie w domu załatwi i zje i pewnie od nowa by było ehhhh Ale wiecie co... nie byłam swiadoma ze moze zmieścić w sobie tyle płynów :shake: ilosc jaką rano zwymiotował mnie zaszokował :shake: Quote
AnkaG Posted September 9, 2014 Posted September 9, 2014 No kurujcie się szybciutko. Mnie serce mocno boli .... :( Quote
Saththa Posted September 9, 2014 Author Posted September 9, 2014 AnkaG napisał(a):No kurujcie się szybciutko. Mnie serce mocno boli .... :( Kurujemy kurujemy... narazie Fix dostał po 24h pierwsze jeść 50g... i poki co jest ok. Strasznie m i przykro :( Quote
zerduszko Posted September 12, 2014 Posted September 12, 2014 Idefix znowu mi schudnie :( a już zaczynał powoli sie zaokrąglać :( Moj tez :grab: Jak zdrowko? Quote
Saththa Posted September 12, 2014 Author Posted September 12, 2014 Zerce juz jest okay :) Ale ja nie wiem gdyby nie to ze polubiłaś jakiś mój post tutaj to bym sie w życiu nie znalażła... Gdzie sa moje subskrypce????? :flop: Quote
AnkaG Posted September 12, 2014 Posted September 12, 2014 Wchodzisz w Mój profil i klik na moja zawartość :) Quote
ania0112 Posted September 12, 2014 Posted September 12, 2014 a jak klikne lubie to... to na dogo Ci się wyswiatla ze ktos lubi czy od razu fejsbuczek tez dziala? boo cała"innowacja" dogo wygląda jak podpasowanie do fb 1 Quote
danyww Posted September 12, 2014 Posted September 12, 2014 a jak klikne lubie to... to na dogo Ci się wyswiatla ze ktos lubi czy od razu fejsbuczek tez dziala? boo cała"innowacja" dogo wygląda jak podpasowanie do fb Kliknęłam w Lubię ..coś Ci się wyświetliło? Też mam wrażenie jakbym na FB była :lookarou: ..i banerek mi zeżarło :lmaa: ..i czas chcę po naszemu !!! 1 Quote
malawaszka Posted September 12, 2014 Posted September 12, 2014 ja sobie nie życzę żeby moje posty dogowe były połączone z fejsem... bezsens i mam nadzieję, że tak nie jest 1 Quote
ania0112 Posted September 12, 2014 Posted September 12, 2014 wyswietlilo mi się na dogo ze kliknęłaś na lubie to... u góry przy nicku pojawia się info o wiadomosi... tak samo wyglądają na fb :P ale chyba połączenia nie ma Quote
Saththa Posted September 13, 2014 Author Posted September 13, 2014 tutaj u góry mi się wyświetliło jak zerce polubiła mój post....ale ja w ogóle nie ogarniam... w niedziele popatrze o co czo bo teraz u TZ na laptopie urzeduję :) ale myslałam, ze jakoś trzeba połaczyc profil dogo z fb ale chyba nie trzeba... wygląda jak FB zasadniczo to nasze nowe dogo.... Quote
WATACHA Posted September 13, 2014 Posted September 13, 2014 A co z wiadomościami?Możecie wysyłac?Ja wczoraj nie mogłam. Quote
danyww Posted September 13, 2014 Posted September 13, 2014 A co z wiadomościami?Możecie wysyłac?Ja wczoraj nie mogłam. Może skrzynki są zapchane bo teraz tylko 50 wiadomości :lookarou: Quote
WATACHA Posted September 13, 2014 Posted September 13, 2014 Może skrzynki są zapchane bo teraz tylko 50 wiadomości :lookarou: aaaaaaaaaaa to idę sprawdzić ile mam :) Quote
Recommended Posts