Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='weszka']Króciutko. A jedziesz z włosem czy pod? Ja 1,5 mm robię tylko uszy i to z włosem.[/QUOTE]

z włosem.... ale jak robie kawałek pod włos to jest ewidentna różnica :)

Posted

To faktycznie krótka fryzurka ;) Ja ostatnio jak po skubaniu wykańczałam maszynką Dirki i Furlę to ostrzem 6mm pod włos i już jak dla mnie było na łyso ;)

Posted

[quote name='weszka']To faktycznie krótka fryzurka ;) Ja ostatnio jak po skubaniu wykańczałam maszynką Dirki i Furlę to ostrzem 6mm pod włos i już jak dla mnie było na łyso ;)[/QUOTE]

hm Tazzman zawsze był takim sotrzem robiony bo ja nie widze różnicy :) wiec ja nie mam porównania :)

Posted

To chyba tez zalezy od psiej siersci - jak jade 3mm pudlowego Hippo, to niby jest krotko ale pies wyglada normalnie z gestym jezykiem na calym ciele a Oskara na krotko to 6mm trzeba robic a i tak w miejscu znaczen na klatce i caly brzuch ma lyso po tym.

Posted

nie mam pojecia :lol:

Ani porównania zasadniczo tez nie mam...

Ale mam fotki :)

Dwie :)

Króla Idefixa....

I Tazzmana nie chcącego wyjśc wody :)

I jednoczenie Fixa nie odmawiającego wejścia do wody ;)

Posted

ha, Felix byl taki - tak sie wdzieczyl i w oczka patrzyl, ze hej :cool3: I robil to ze wszystkimi ludzmi ... a juz najpiekniej wygladal, jak ktorys z sasiadow grila robil. Siadal jak posazek przy plocie i oczkami tylko wodzil i wzdychal cichutko :lol:

Posted

[quote name='AnkaG']To chyba na zasadzie , że do trudnych dzieci ma się więcej serca ... :)[/QUOTE]

serca? jakiego serca.... ja uduszę ta mende kiedys! cierpliwości... ehhh

[quote name='Pink']ha, Felix byl taki - tak sie wdzieczyl i w oczka patrzyl, ze hej :cool3: I robil to ze wszystkimi ludzmi ... a juz najpiekniej wygladal, jak ktorys z sasiadow grila robil. Siadal jak posazek przy plocie i oczkami tylko wodzil i wzdychal cichutko :lol:[/QUOTE]

Ta menda zawsze wygląda tak ze masz ochote go porwac w ramiona i zjeść :mdleje: Słodki taki do pożygania... nawet jak go opierdzielasz to i tak juz nie ejstes zła bo wystarczy ze popatrzysz i już p o złości ehhhhh on sie tak cieszy ze Ty patrzysz na niego, mówisz zwracasz na niego uwagę ze az cały chodzi... ja nie mam sił do niego :lol:

Posted

Adoptowana Nuka nauczyła sie od reszty stada drapania łapką. Codziennie rano jedzie mi pazurkami po glowie, plecach itp ( w co trafi). Nie ważne, że niedziela - 6.30 zaczyna się...
Bo ona chce ciastko i na ogródek...

• 2 weeks later...
Posted

w zeszłym tygodniu mieliśmy powtórkę sesji z zeszłego roku ;)

Na FB wstawiłam jakies 30 zdjęć ale wsyztskich jest 59 ;)

a jako, ze ja w domu ejstem bo w sobotę w lesie dwie pieprzone osy postanowiły mnie użądlić i kostka mnie spuchła... to mam chwilkę więć postanowiłam Wam pokazac wszystkie :)

Stójka :)