Saththa Posted July 21, 2014 Author Posted July 21, 2014 [quote name='ania0112']róż moze i nie wygląda źle... jak jest daleko ode mnie :diabloti:[/QUOTE] Doskonale Cię rozumiem :) Quote
zerduszko Posted July 21, 2014 Posted July 21, 2014 O ja pierdziu! Pluto jest mega megasny :loveu: Quote
Saththa Posted July 21, 2014 Author Posted July 21, 2014 [quote name='zerduszko']O ja pierdziu! Pluto jest mega megasny :loveu:[/QUOTE] :iloveyou: :) Quote
marako Posted July 21, 2014 Posted July 21, 2014 No przekonałaś mnie do gumek, bo wcześniej jakoś mi nie pasowały. Pluto bardzo słodki, oczy, jęzorek - nie wiedziałam, że takie szczegóły da się uzyskać. Quote
AnkaG Posted July 21, 2014 Posted July 21, 2014 No Pluto jest fajowy :) A ja na starość zaczęłam chodzić w różowym - chyba dziecinnieję ... Co tam Sandra, najwyżej wyjdzie latlelek :) Woda nie będzie kapać ... :) Quote
Saththa Posted July 21, 2014 Author Posted July 21, 2014 [quote name='marako']No przekonałaś mnie do gumek, bo wcześniej jakoś mi nie pasowały. Pluto bardzo słodki, oczy, jęzorek - nie wiedziałam, że takie szczegóły da się uzyskać.[/QUOTE] Plutem?:D [quote name='AnkaG']No Pluto jest fajowy :) A ja na starość zaczęłam chodzić w różowym - chyba dziecinnieję ... Co tam Sandra, najwyżej wyjdzie latlelek :) Woda nie będzie kapać ... :)[/QUOTE] NIe no przecież widze gdzie Broda :D Quote
Saththa Posted July 21, 2014 Author Posted July 21, 2014 [quote name='AnkaG']Znaczy łapki na goło ??? :)[/QUOTE] Jak mnie zahamujesz to nie :) teraz już mająć w głowie to jak straszliwie się namęczyłam ostatnim razem byłam ostrożniejsza i nie zjechałam Łapki ;) Quote
malawaszka Posted July 21, 2014 Posted July 21, 2014 ohoho szykuje się grupowestrzyżonko kurdupelków AnkiG? czekamy na foty :cool3: a Pluto wymiata!!!! Quote
Saththa Posted July 22, 2014 Author Posted July 22, 2014 [quote name='malawaszka']ohoho szykuje się grupowestrzyżonko kurdupelków AnkiG? czekamy na foty :cool3: a Pluto wymiata!!!![/QUOTE] a czekajcie :razz: Strzygłam ostatnio neske poajwiała się tutaj w galeri... taka sredniaczka.... :lol: ale nie pomysłałam ab y zdjecia zrobic :splat: Quote
WATACHA Posted July 22, 2014 Posted July 22, 2014 Pluto jest super, a różowy żółw no cóż wierzę na słowo ;) Quote
Saththa Posted July 22, 2014 Author Posted July 22, 2014 [quote name='WATACHA']Pluto jest super, a różowy żółw no cóż wierzę na słowo ;) Nie musisz na słowo ;) Pokazywałam Żółwia tutaj ;) [quote name='Saththa'] No cześc :) Żółwik :D I nawet Ci sie podobał ;) [quote name='WATACHA'] Śmieszne te plecionki "no cześć" wymiata Quote
WATACHA Posted July 23, 2014 Posted July 23, 2014 Ten jest tylko trochę różowy , to się nie liczy :P Quote
Saththa Posted July 23, 2014 Author Posted July 23, 2014 [quote name='Margi']Żółwik też fajny gość.;)[/QUOTE] Bo wszystkie wierzaki to fajne chłopaki :razz: [quote name='WATACHA']Ten jest tylko trochę różowy , to się nie liczy :P[/QUOTE] Prosze CIe :) całą skorupę ma różowa a ciałko pomarańczowe :D Quote
WATACHA Posted July 23, 2014 Posted July 23, 2014 [quote name='Saththa']Bo wszystkie wierzaki to fajne chłopaki :razz: Prosze CIe :) całą skorupę ma różowa a ciałko pomarańczowe :D[/QUOTE] A o co mnie prosisz, żebym widziała różowego żółwia jak nie widzę:eviltong: Quote
Saththa Posted July 23, 2014 Author Posted July 23, 2014 [quote name='WATACHA']A o co mnie prosisz, żebym widziała różowego żółwia jak nie widzę:eviltong:[/QUOTE] Oczy otwórz :) Quote
WATACHA Posted July 23, 2014 Posted July 23, 2014 [quote name='Saththa']Oczy otwórz :)[/QUOTE] Otworzyłam, nic się nie zmieniło:niewiem:.Różowy to różowy, a pomarańczowo-różowy już nie :p Quote
Saththa Posted July 23, 2014 Author Posted July 23, 2014 [quote name='WATACHA']Otworzyłam, nic się nie zmieniło:niewiem:.Różowy to różowy, a pomarańczowo-różowy już nie :p :lol: ........................ Quote
AnkaG Posted July 23, 2014 Posted July 23, 2014 Spytaj jakiegoś faceta który to różowy a który pomarańczowy :) Quote
Margi Posted July 23, 2014 Posted July 23, 2014 [quote name='AnkaG']Spytaj jakiegoś faceta który to różowy a który pomarańczowy :)[/QUOTE] :evil_lol::evil_lol: dobrze gada ;) Quote
wilczy zew Posted July 24, 2014 Posted July 24, 2014 Ładnie idzie Ci strzyżonko :) Jakim ostrzem? Pluto-miszczu!! Quote
Saththa Posted July 25, 2014 Author Posted July 25, 2014 [quote name='AnkaG']Spytaj jakiegoś faceta który to różowy a który pomarańczowy :)[/QUOTE] proszę Cię :) różowy od każdego koloru facet odróżni :evil_lol: w koncu jest różnica czy ma pomarańczowa koszulke czy różową :lol: [quote name='wilczy zew']Ładnie idzie Ci strzyżonko :) Jakim ostrzem? Pluto-miszczu!![/QUOTE] Dzieki ;) 1,5 mm Dzięki ;) Quote
Saththa Posted July 25, 2014 Author Posted July 25, 2014 [quote name='malawaszka']co Ty? serio to jest 1,5 mm???[/QUOTE] hmmmm no tak... Quote
Recommended Posts