obecna_duchem Posted May 25, 2014 Posted May 25, 2014 No fajnie wyglądają obaj w tym samym kolorku obroży :D Łapki zawsze najgorsze... 2,5h to szybko, widocznie masz dobrą maszynkę czy coś:P Quote
WATACHA Posted May 25, 2014 Posted May 25, 2014 No troszkę śmiesznie wygląda Tazzik, ale tragedii nie ma. Fajne fioletowe obroże, ostatnio mam fazę na ten kolor. Quote
Saththa Posted May 25, 2014 Author Posted May 25, 2014 obecna_duchem napisał(a):No fajnie wyglądają obaj w tym samym kolorku obroży :D Łapki zawsze najgorsze... 2,5h to szybko, widocznie masz dobrą maszynkę czy coś:P Dobra mam :multi: i to pierwsze strzyzenie nia było ;) WATACHA napisał(a):No troszkę śmiesznie wygląda Tazzik, ale tragedii nie ma. Fajne fioletowe obroże, ostatnio mam fazę na ten kolor. krzywo ;) zerduszko napisał(a):Mi się jako niedźwiedź podoba :loveu: Mi też :) Ale jemu już straszliwieeeeeeeeeeeeeeeee goraco było... Quote
wilczy zew Posted May 25, 2014 Posted May 25, 2014 Nie jest tak źle. Obroże fajne ale mnie najbardziej podobają się w nietoperkach i batmanach. Quote
Saththa Posted May 25, 2014 Author Posted May 25, 2014 wilczy zew napisał(a):Nie jest tak źle. Obroże fajne ale mnie najbardziej podobają się w nietoperkach i batmanach. :evil_lol: A ja lubie zmieniać Obroże :) Quote
AnkaG Posted May 26, 2014 Posted May 26, 2014 No co ty - JEST NIEŹLE :) tylko te paputki podetnij nożyczkami. :) Quote
Saththa Posted May 26, 2014 Author Posted May 26, 2014 AnkaG napisał(a):No co ty - JEST NIEŹLE :) tylko te paputki podetnij nożyczkami. :) Tak go dorywam ejszcze co jakis czas i poprawiam :lol: Quote
marako Posted May 26, 2014 Posted May 26, 2014 Jak widzę moje zarośnięte niedźwiedzice teraz, podczas upałów, to też myślę o wzięciu w rękę maszynki i wygolenie do zera. Ratuje je tylko mój brak czasu (cały weekend od rana do nocy byłam na światówce bokserów, a jak weekend wypada, to tydzień jest później upiorny, więc mają spokój dziewczyny na razie) Quote
Saththa Posted May 26, 2014 Author Posted May 26, 2014 marako napisał(a):Jak widzę moje zarośnięte niedźwiedzice teraz, podczas upałów, to też myślę o wzięciu w rękę maszynki i wygolenie do zera. Ratuje je tylko mój brak czasu (cały weekend od rana do nocy byłam na światówce bokserów, a jak weekend wypada, to tydzień jest później upiorny, więc mają spokój dziewczyny na razie) No u mnie Tazzman to juz nic nie robił tylk oział... na łożko jak włąził to go zganiac musiałam bo normalnie jak na łodce podczas sztormu sie czułam... Quote
ania0112 Posted May 26, 2014 Posted May 26, 2014 śliczne chłopaki! ja tylko nie wiem co z tymi łapkami bo z jednej strony wyglądają na zgolone a z drugiej tak jakby miały mini firanke wzdłuż łapy z tyłu....:p Quote
Saththa Posted May 26, 2014 Author Posted May 26, 2014 ania0112 napisał(a):śliczne chłopaki! ja tylko nie wiem co z tymi łapkami bo z jednej strony wyglądają na zgolone a z drugiej tak jakby miały mini firanke wzdłuż łapy z tyłu....:p bo one sa zgolone jak Cię moge krzywo jak cholera :) Quote
ania0112 Posted May 26, 2014 Posted May 26, 2014 Sandra nic się nie przejmuj bo: a) ja na bank zrobiłabym jeszcze gorzej :eviltong: b) Tazz nie jest wystawowy więc nie musi być jak od liniki c) najważniejsze ze jem jest leżej a ty juz zaczynasz zwracać sobie koszta :) pytanie brzmi... kiedy kolej fixa? Quote
AnkaG Posted May 26, 2014 Posted May 26, 2014 Umówiłam na jutro wieczorkiem Kisiolkę do dr Kosińskiej na przebadanie serducha. :) Quote
wilczy zew Posted May 26, 2014 Posted May 26, 2014 AnkaG napisał(a):Umówiłam na jutro wieczorkiem Kisiolkę do dr Kosińskiej na przebadanie serducha. :) To czekamy na wyniki. Quote
Saththa Posted May 26, 2014 Author Posted May 26, 2014 (edited) [quote name='ania0112']Sandra nic się nie przejmuj bo: a) ja na bank zrobiłabym jeszcze gorzej :eviltong: b) Tazz nie jest wystawowy więc nie musi być jak od liniki c) najważniejsze ze jem jest leżej a ty juz zaczynasz zwracać sobie koszta :) pytanie brzmi... kiedy kolej fixa? No wiesz jakby był wystawiany to bym go nie goliła maszynką :) O własnie własnie - koszta :) Jak najszybciej , własnie wrocilismy z lasu MASAKRA!!!!! [quote name='AnkaG']Umówiłam na jutro wieczorkiem Kisiolkę do dr Kosińskiej na przebadanie serducha. :) 3mamy! A jak wspomniałam własnie wrocilismy z lasu ;) W konfiguracji 3 plus jeden :) Znaczy 3 Olbrzymy Czarne i Idefix :) Mały filmik - [video=youtube;sEX74CavwOw]https://www.youtube.com/watch?v=sEX74CavwOw[/video] https://www.youtube.com/watch?v=sEX74CavwOw Edited May 26, 2014 by Saththa Quote
malawaszka Posted May 26, 2014 Posted May 26, 2014 nie a filmu.... Poker i Diora byli z Wami???? :loveu: Quote
wilczy zew Posted May 26, 2014 Posted May 26, 2014 malawaszka napisał(a):nie a filmu.... Poker i Diora byli z Wami???? :loveu: Masz jakieś przecieki :mad: Quote
AnkaG Posted May 26, 2014 Posted May 26, 2014 No trzymajcie kciuki bo Keysi ma 14 lat i widzę, że jak upały to taka niemrawa jest.... No gdzie filmik? Quote
Pink Posted May 26, 2014 Posted May 26, 2014 Tazzik spoko, paputki mu tylko ciach-ciach i bedzie git . Z czasem bedzie coraz lepiej. Mowisz ze zagarnelas wszystkie eko? ale bedzie pokaz mody .... a te fiolety faktycznie atrakcyjnie wygladaja :loveu: a z Taksowkami to fajna sprawa, bo jak bylam ostatnio na imprezie w Warszawce, to kolezanka mojej kumpelki mowi oooo czy to nie sa przypadkiem Taksowki z dogo? Quote
Saththa Posted May 26, 2014 Author Posted May 26, 2014 malawaszka napisał(a):nie a filmu.... Poker i Diora byli z Wami???? :loveu: Już jest ;) Usuwałam głosy moje głupie :lol: I Tak z Pokerem i Diorką byliśmy :loveu: wilczy zew napisał(a):Masz jakieś przecieki :mad: Z FB :cool3: AnkaG napisał(a):No trzymajcie kciuki bo Keysi ma 14 lat i widzę, że jak upały to taka niemrawa jest.... No gdzie filmik? 3mamy ;) JUż jest ;) Pink napisał(a):Tazzik spoko, paputki mu tylko ciach-ciach i bedzie git . Z czasem bedzie coraz lepiej. Mowisz ze zagarnelas wszystkie eko? ale bedzie pokaz mody .... a te fiolety faktycznie atrakcyjnie wygladaja :loveu: a z Taksowkami to fajna sprawa, bo jak bylam ostatnio na imprezie w Warszawce, to kolezanka mojej kumpelki mowi oooo czy to nie sa przypadkiem Taksowki z dogo? Nie wszystkie nie wszystkie :) Super są !! Słuchajcie chłopaki po błocie bagnach a Obróżki nawet sie nie zakurzyły :loveu: Quote
zerduszko Posted May 26, 2014 Posted May 26, 2014 To jak to z Fixem i z innymi psami jest? Niektóre sa ok? Quote
ania0112 Posted May 26, 2014 Posted May 26, 2014 właśnie chciałam pytać skąd wziełaś 2 olbrzymy które lbą fiza a co więcej on je? kim jest diora i poker? rodzina od tazza czy jak? Quote
malawaszka Posted May 26, 2014 Posted May 26, 2014 ech jak Wy nic nie wiecie :evil_lol: a ja siędomyśliłam - na fejsie dopiero później zobaczyłam :lol: Quote
Recommended Posts