ania0112 Posted May 28, 2014 Posted May 28, 2014 ulana będziesz? z zibim? jakos mi się wydawało ze ulana w lipcu nie moze...? Quote
Saththa Posted May 29, 2014 Author Posted May 29, 2014 ulana napisał(a):No, rozumiem, że o odległość WZetce chodzi. Sama gdieś wyżej pisałaś, że Ty tak daleko, a tu wszystkie razem. Ja też nie razem i daleko. A w ogóle to kiedy i gdzie ten zjazd ma być, bo coś wypadłam z tematu chyba? Aaaaaaaaaaaaa no widzisz nie załapałam :) Quote
ulana Posted May 29, 2014 Posted May 29, 2014 Oj co to będzie w lipcu to jeszcze w ogóle nie wiem. Może bym i mogła wpaść, ale nie mam w tym czasie samochodu - to jedno, co wiem na pewno. Nie jedzie czasem nikt z Mazowsza? Może bym się załapała... Quote
Saththa Posted May 29, 2014 Author Posted May 29, 2014 ulana napisał(a):Oj co to będzie w lipcu to jeszcze w ogóle nie wiem. Może bym i mogła wpaść, ale nie mam w tym czasie samochodu - to jedno, co wiem na pewno. Nie jedzie czasem nikt z Mazowsza? Może bym się załapała... do wpadania samochód nie potrzebny... :diabloti: :scared: :evil_lol: Quote
ulana Posted May 29, 2014 Posted May 29, 2014 Oj tam, oj tam. :eviltong: Jest wpadanie i wpadanie. :) A w ogóle... tam same kobitki przecież będą. :evil_lol: Quote
marako Posted May 29, 2014 Posted May 29, 2014 ulana napisał(a): A w ogóle... tam same kobitki przecież będą. :evil_lol: Czyżby Waszka na czas zlotu wysyłała gdzieś swojego J.? (w rozpalaniu ogniska i podtrzymywaniu ognia się sprawdził i nie tylko w tym) Quote
Saththa Posted May 29, 2014 Author Posted May 29, 2014 ulana napisał(a):Oj tam, oj tam. :eviltong: Jest wpadanie i wpadanie. :) A w ogóle... tam same kobitki przecież będą. :evil_lol: Sasiad jest ;) ten co lubi na łonie natury :cool3: Quote
ulana Posted May 29, 2014 Posted May 29, 2014 E, to raczej ja tak o nas tu gadułach pomyślałam tylko. :) Watacha mówicie? Quote
ania0112 Posted May 29, 2014 Posted May 29, 2014 Watacha planuuje zjazd ferjany :) Ona, Bartek i 3 psy :) Kurcze sory ulana ja nie chciałam Cię zniechęcać po prostu wydawało mi się, że mówiłaś ze wtedy na żagle jedziesz :roll: Quote
ulana Posted May 29, 2014 Posted May 29, 2014 I dobrze myślałaś. Od 1 lipca miało mnie nie być, ale wszystko się pokićkało i już teraz nie wiem. Ale dlatego też mam nadzieję, że może by mi się udało wpaść. :eviltong: No, zobaczymy. Na razie to gdybanie. Quote
Margi Posted May 30, 2014 Posted May 30, 2014 ulana napisał(a):I dobrze myślałaś. Od 1 lipca miało mnie nie być, ale wszystko się pokićkało i już teraz nie wiem. Ale dlatego też mam nadzieję, że może by mi się udało wpaść. :eviltong: No, zobaczymy. Na razie to gdybanie. Fajnie by było.:lol: Quote
Fides79 Posted May 30, 2014 Posted May 30, 2014 przejrzałam pobieżnie zaległości bardzo ładnie Ci wyszło strzyżenie Tazzia, nie czepiaj się pierdół, dojdziesz do wprawy, ja Felka strzygę już kilka lat i jakoś jeszcze nigdy nie byłam w 100% zadowolona a łapy to zawsze i bankowo wychodzą mi albo za krótko, albo za długo i nierówno :) https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc3/t31.0-8/10333539_4260233481076_6283200554832608904_o.jpg o jakie czyste pieseczki :D a ten biały w szczególności :evil_lol: http://i1020.photobucket.com/albums/af326/Saththa/DSC_3588Kopiowanie_zps7e625f1a.jpg siedzące nieszczęście :lol: Quote
Saththa Posted June 1, 2014 Author Posted June 1, 2014 Fides79 napisał(a):przejrzałam pobieżnie zaległości bardzo ładnie Ci wyszło strzyżenie Tazzia, nie czepiaj się pierdół, dojdziesz do wprawy, ja Felka strzygę już kilka lat i jakoś jeszcze nigdy nie byłam w 100% zadowolona a łapy to zawsze i bankowo wychodzą mi albo za krótko, albo za długo i nierówno :) Kinga ja pamietam jak kupiłaś maszynkę i jak nagrałas jak strzygłaś :) Quote
Saththa Posted June 3, 2014 Author Posted June 3, 2014 Mendy ;) w niebieskich obrózkach Taksówkach :) Quote
Margi Posted June 3, 2014 Posted June 3, 2014 Eleganckie chłopaki :loveu:. Mały troszkę zmęczony. Quote
malawaszka Posted June 3, 2014 Posted June 3, 2014 Tazzman też w niebieskiej?? bo wyszła zielono Quote
ulana Posted June 3, 2014 Posted June 3, 2014 Margi napisał(a):Fajnie by było.:lol: :) malawaszka napisał(a):Tazzman też w niebieskiej?? bo wyszła zielono U mnie widać na biało. Młody coś przegoniony okropnie. Quote
zerduszko Posted June 3, 2014 Posted June 3, 2014 To taksówki? Chłopaki zawsze w błękitach dajnie wygladają, nawet moj ;) Quote
Saththa Posted June 3, 2014 Author Posted June 3, 2014 Margi napisał(a):Eleganckie chłopaki :loveu:. Mały troszkę zmęczony. :) Bo jest Głupek :) malawaszka napisał(a):Tazzman też w niebieskiej?? bo wyszła zielono Hmmm Tazzman ma błekitną w sumie... ale zielona to ja niewiem jak widac... :niewiem: ulana napisał(a)::) U mnie widać na biało. Młody coś przegoniony okropnie. Młody gania jak powalony w te i we wte :) i do tego co jakiś czas sie wścieknie na taja wiec ogólnie ma spacer pod napięciem... Tazzio tez przegonił sie ale na zdjeciu ładnie wyszedł ;) zerduszko napisał(a):To taksówki? Chłopaki zawsze w błękitach dajnie wygladają, nawet moj ;) tak jest Taksówki;) napisałam przecież :lol: wyprałam obroże... teraz maja zielone :Loveu: Uwielbiam te ekoskórki od Taks!! Quote
Saththa Posted June 3, 2014 Author Posted June 3, 2014 wilczy zew napisał(a):Tazzik jaki dumny :) Raz nie zawsze :diabloti: Quote
Saththa Posted June 4, 2014 Author Posted June 4, 2014 zerduszko napisał(a):Nie mam czasu czytać wszystkiego :( Ale jak przy zdjeciu są 4 słowa nie licząc "w" :diabloti: Quote
Recommended Posts