JankaBezZiemii Posted May 9, 2014 Posted May 9, 2014 [quote name='malawaszka']ale że co się rozpadło????? moja kratka??? :placz:[/QUOTE] fajna ta kratka jest :) na pewno Ci się przyda do psiowozu :) Quote
3 x Posted May 9, 2014 Posted May 9, 2014 [quote name='malawaszka']ale że co się rozpadło????? moja kratka??? :placz:[/QUOTE] [quote name='ania0112']chyba raczej rozpadało... w sensie deszcz...[/QUOTE] dokładnie w takim sensie rozpadało a nie rozpadło się mi źle napisało kartka jak nikt jej nie zajumał w piwnicy to powinna tam byc nie wiem, ja do piwnicy nie chodzę ;) Quote
malawaszka Posted May 9, 2014 Posted May 9, 2014 Sandra wybacz, że to u Ciebie sięrozwinałtemat "mojej" kratki :oops: ale tak wyszło :roll: 3x a kiedy będzie moja???? ja chcę już... napaliłam się, że wreszcie bez stresu będę mogła zabrać edMundka do weta i nad jezioro Quote
ania0112 Posted May 9, 2014 Posted May 9, 2014 nad pogorie? ja wczoraj byłam na trójeczce z Brokatem i Inką i Abi :) Dzisiaj moje piesy słodką śpią :lol: Quote
3 x Posted May 9, 2014 Posted May 9, 2014 [quote name='malawaszka']Sandra wybacz, że to u Ciebie sięrozwinałtemat "mojej" kratki :oops: ale tak wyszło :roll: 3x a kiedy będzie moja???? ja chcę już... napaliłam się, że wreszcie bez stresu będę mogła zabrać edMundka do weta i nad jezioro[/QUOTE] tz wraca w niedziele wiec w pon moge słac (jak spawdzi czy wsio z nią ok) tak czy siak w przyszłym tyg bo potem wyjezdzam ja na tydzień Quote
Saththa Posted May 9, 2014 Author Posted May 9, 2014 [quote name='malawaszka']Sandra wybacz, że to u Ciebie sięrozwinałtemat "mojej" kratki :oops: ale tak wyszło :roll: 3x a kiedy będzie moja???? ja chcę już... napaliłam się, że wreszcie bez stresu będę mogła zabrać edMundka do weta i nad jezioro[/QUOTE] Nie ma problemu ;) Cieszę się Twym szczęściem :) Quote
malawaszka Posted May 9, 2014 Posted May 9, 2014 [quote name='ania0112']nad pogorie? ja wczoraj byłam na trójeczce z Brokatem i Inką i Abi :) Dzisiaj moje piesy słodką śpią :lol:[/QUOTE] taki mam plan - tylko nie na trójkę a na czwórkę i mam jeszcze jeden plan jechać z piesami na Poraj [quote name='3 x']tz wraca w niedziele wiec w pon moge słac (jak spawdzi czy wsio z nią ok) tak czy siak w przyszłym tyg bo potem wyjezdzam ja na tydzień[/QUOTE] no to już za chwileczkę już za momencik :loveu: to czekam i nie zapomnij o mnie :modla: Quote
ania0112 Posted May 11, 2014 Posted May 11, 2014 Sandra gdzie Cię wywiało? gdzie nasze niedzielne foteczki? Quote
Saththa Posted May 12, 2014 Author Posted May 12, 2014 ni ma :shake: na grilu byłam wczoraj a teraz w pracy jestem ale cos mi mówi, ze nie długo :splat: Quote
3 x Posted May 12, 2014 Posted May 12, 2014 [quote name='Saththa']ni ma :shake: na grilu byłam wczoraj a teraz w pracy jestem ale cos mi mówi, ze nie długo :splat:[/QUOTE] ruskie, jak romana, ukradli foteczki ? Quote
Saththa Posted May 12, 2014 Author Posted May 12, 2014 [quote name='AnkaG']Chora???.....[/QUOTE] tak :( [quote name='zerduszko']Skacowana szczęściara :evil_lol:[/QUOTE] Nie czuję się jak szczęściara... [quote name='3 x']ruskie, jak romana, ukradli foteczki ?[/QUOTE] foteczki sa na telefonie. nie mam siły :( Quote
Saththa Posted May 13, 2014 Author Posted May 13, 2014 Idefix mi się zepsuł :placz::placz: stwierdzi łze latanie po błocku, sadzawce czarnej jak Tazzman jest czadooooooooooooooowe.... i ze bedzie jak czarny sznup - przynajmniej do podwozia.... :placz::placz: A na koniec się naprawił I nie będzie się mył w czystym strumyczku a jakże... :grab: Quote
wilczy zew Posted May 13, 2014 Posted May 13, 2014 Bo onmpewnie boi się czystej wody jak Uszatka :evil_lol: Quote
3 x Posted May 14, 2014 Posted May 14, 2014 [quote name='Saththa']Idefix mi się zepsuł :placz::placz: stwierdzi łze latanie po błocku, sadzawce czarnej jak Tazzman jest czadooooooooooooooowe.... i ze bedzie jak czarny sznup - przynajmniej do podwozia.... :placz::placz: A na koniec się naprawił I nie będzie się mył w czystym strumyczku a jakże... :grab:[/QUOTE] phi tez mi rewelacja czarne też tak robia ;) Quote
Saththa Posted May 14, 2014 Author Posted May 14, 2014 [quote name='3 x']phi tez mi rewelacja czarne też tak robia ;)[/QUOTE] no rewelacja bo Fix nie lubi wody, ani błota ani deszczu... Tazzman tak nie robi- on kocha kazda wode a nie tylko brudną;) Quote
3 x Posted May 14, 2014 Posted May 14, 2014 [quote name='Saththa']no rewelacja bo Fix nie lubi wody, ani błota ani deszczu... Tazzman tak nie robi- on kocha kazda wode a nie tylko brudną;)[/QUOTE] Prodziu tak robi Prodzi jest jak różdżkarz - znajdzie każda wodę w lesie ;) Quote
Saththa Posted May 14, 2014 Author Posted May 14, 2014 [quote name='3 x']Prodziu tak robi Prodzi jest jak różdżkarz - znajdzie każda wodę w lesie ;)[/QUOTE] to jak Tazzman kurde Quote
ania0112 Posted May 14, 2014 Posted May 14, 2014 i Inka! ale ona tyko rzeczki (nawet stojące :placz:) i jeziora! a kałuże są beeee :) Quote
Recommended Posts