Saththa Posted May 24, 2014 Author Posted May 24, 2014 Ogoliłam Tazzmana :mdleje: Nie pokażę :splat: Quote
AnkaG Posted May 24, 2014 Posted May 24, 2014 Chcesz poćwiczyc na Nusi? No poka Tazzia :) TZ wczoraj wybył na statek, nie wiem na ile - kontrakt ma od 1 do 5 m-cy... I musze z Keysi na Chopina podjechać - sprawdzić serce. Do kogo pójść? Quote
Saththa Posted May 24, 2014 Author Posted May 24, 2014 AnkaG napisał(a):Chcesz poćwiczyc na Nusi? No poka Tazzia :) TZ wczoraj wybył na statek, nie wiem na ile - kontrakt ma od 1 do 5 m-cy... I musze z Keysi na Chopina podjechać - sprawdzić serce. Do kogo pójść? Heheheh jak chcesz to moge poćwiczyc ale reklamacji nie uznaje :) ale to co nie powiedzili mu czy na 1 czy na 5 miesiecy wybywa? Masakra. !!!!!!! Ja na chopina chodze to dr Miazgi albo dr Dąbrowskiego. Ale dopytaj czy mają kogoś od serca tam kto jest ewidentnie kardiologiem :) A w ogóle musze do Ciebie zadzwonic!!! jutro wieczoerem, moge? Quote
AnkaG Posted May 24, 2014 Posted May 24, 2014 TZ poszedł do nowej kompanii - irlandzkiej. I pewnie muszą sprawdzić czy się nadaje. Obsadzają dwa nowo zakupione statki. Dzwoń kiedy chcesz :) Quote
Saththa Posted May 24, 2014 Author Posted May 24, 2014 AnkaG napisał(a):TZ poszedł do nowej kompanii - irlandzkiej. I pewnie muszą sprawdzić czy się nadaje. Obsadzają dwa nowo zakupione statki. Dzwoń kiedy chcesz :) Znaczy ze wroci po 5 miesiacach bo zakładam ze sie nadaje???? Dzieki ;) Quote
Saththa Posted May 24, 2014 Author Posted May 24, 2014 AnkaG napisał(a):Ty tu nie zagaduj tylko pokaż Tazzia :) niet :) wilczy zew napisał(a):Jakie wrażenia ze strzyżenia? Poka Tazzika. Bola mnie pelcy :razz: Niet ;) już pomijajac wszystko Inne dzis sobota :) Quote
furciaczek Posted May 25, 2014 Posted May 25, 2014 No nie bądź taka pokaz efekty tego strzyżenia:eviltong: Quote
WATACHA Posted May 25, 2014 Posted May 25, 2014 Jak brodę ma to na pewno nie jest tak źle:evil_lol: Quote
Saththa Posted May 25, 2014 Author Posted May 25, 2014 [quote name='furciaczek']No nie bądź taka pokaz efekty tego strzyżenia:eviltong: Tej masakry znaczy :) [quote name='AnkaG']Juz niedziela :) Poka :) wstydzę się :oops: [quote name='ania0112']właśnie - dawaj najnowsze fociszki :) heh [quote name='WATACHA']Jak brodę ma to na pewno nie jest tak źle:evil_lol: Ma brode :) Ma :) Brody nie tknełam ale łapci a i owszem bo nie miałam wyboru :lol: Ale o kolei ;) Najpierw Miszcz Jofix... Znajdz Idefixa :) Quote
Saththa Posted May 25, 2014 Author Posted May 25, 2014 Jako ze ja uwielbiam mleko krowie takie prawdziwe to znajomi m iczasem rpzywozą :) Ale sa tez inni chetni ;) A potem słodziakują :) :iloveyou: Quote
Saththa Posted May 25, 2014 Author Posted May 25, 2014 Tazzman niedzwiedz. Zestresowany bo chciałam go "pokazać" a ten sie stresował ;) Dupa jedna :) I skoro chcecie to proszę :) Od razu napisze, ze po 1 zabrakło mi Magdy która zwróciła mi uwage przy łapkach zebym uwazała na linie a takz ajechałam i musiałam wsyztso sciac co nie było łatwe (co widac) bo kurde te łapki jakies takie krzywe nooooo i jest jak jest ;) Z głową tez problem miałam :) na klacie Tazzio miał sam filc katastrofa! nozyczkami wycynałam... Uszy tez sa masakra :) Tj To ogolnie jest masakra :) Jedyne co mi jako tako wyszło to grzbiet ale tez nie tak jak bym chcicała bo i ja juz miałam dosc oTazzmanie nie wspomne który stwierdził ze ni cholery juz nie chce :) wiec ogólnie wsio jest do poprawki ale to poczekamy chwile ;) a no i na zdjeciach chyba nie do konca widac ale ta Menda nie chciała zdjęc :) Łapki krzywe :) Quote
Saththa Posted May 25, 2014 Author Posted May 25, 2014 :lol: Aaaa i CHłopaki nowe obroze mają;) Z Taksowego bazarku z ekoskorka CUDA!!!! Quote
Saththa Posted May 25, 2014 Author Posted May 25, 2014 NO i o prosze :) I słodziak na koniecz... Na swoja obrone mam tylko, ze to był pierwszy samodzielny samodzielny raz :lol: i wiem ze rkzywo :multi: I głowa i uszy i wsio krzywo :lol: Quote
Margi Posted May 25, 2014 Posted May 25, 2014 No to pierwsze koty za płoty.Sierść odrośnie a Taziowi będzie chłodniej. Zdjątka fajne a chłopaki słodziaki cudne.:loveu: Quote
obecna_duchem Posted May 25, 2014 Posted May 25, 2014 :loveu::loveu: Cudne chłopaczki :D Łaaadnie jak na pierwszy raz :D Ile to musiało czasu zająć, i ile futraaa :D Quote
Saththa Posted May 25, 2014 Author Posted May 25, 2014 Margi napisał(a):No to pierwsze koty za płoty.Sierść odrośnie a Taziowi będzie chłodniej. Zdjątka fajne a chłopaki słodziaki cudne.:loveu: obecna_duchem napisał(a)::loveu::loveu: Cudne chłopaczki :D Łaaadnie jak na pierwszy raz :D Ile to musiało czasu zająć, i ile futraaa :D Dzięki :lol: ponad 2,5 godziny... moje plecy maaaaaaaasaaaaaaaaaaaakra! A i pewnie ze odrośnie :) duzo razy :lol: Quote
malawaszka Posted May 25, 2014 Posted May 25, 2014 nie jest tak źle - każdy kiedyś zaczynał - ja obcinam już kilka lat a nadal łap nie umiem równo zrobić więc luzik :D a fiolety eko są MEGA!!! Quote
Saththa Posted May 25, 2014 Author Posted May 25, 2014 malawaszka napisał(a):nie jest tak źle - każdy kiedyś zaczynał - ja obcinam już kilka lat a nadal łap nie umiem równo zrobić więc luzik :D a fiolety eko są MEGA!!! Bo łapy sa krzywe i nie równe :lol: I Wasia nie fiolety eko tylko wsyztskie eko ;) Mamy zielone, zółte, fioletowe, błękitne i niebieskie. CUDNE!!! kązde :) Quote
Recommended Posts