zerduszko Posted May 27, 2014 Posted May 27, 2014 Ten u gory p&s http://i1020.photobucket.com/albums/af326/Saththa/DSC_3578Kopiowanie_zps9203561b.jpg ;) A ten po lewej owsik? http://i1020.photobucket.com/albums/af326/Saththa/DSC_3552Kopiowanie_zps7423a098.jpg Quote
Saththa Posted May 27, 2014 Author Posted May 27, 2014 [quote name='AnkaG']TZ tez siwy przez Ciebie? Mówi, ze też... nie moja wina ze akurat zaczal siwiec... :watpliwy: Przebadaliśmy się - zwykłe zmiany starcze (zrobiliśmy USG wszystkich narządów) Zmiany w sercu niewielkie jak to wg pani dr ma 80% starych psów. Będziemy dawać lek Cardalis i jak w upały bedzie się gorzej czuła to dodatkowo Karsivan. Ha ha i Keysi ma duży żołądek - to wiem bo ona kocha mniam mniam. Ważymy 10,3 kg no ale ona wielka baba - 38 cm w kłębie i bardzo gruba kość. Poza tym wg pani dr jak na 14 skończone latek to w bardzo dobrej kondycji :) No super :) :Cool!: [quote name='zerduszko']Ten u gory p&s http://i1020.photobucket.com/albums/af326/Saththa/DSC_3578Kopiowanie_zps9203561b.jpg ;) A ten po lewej owsik? http://i1020.photobucket.com/albums/af326/Saththa/DSC_3552Kopiowanie_zps7423a098.jpg A Tak :) A Tazz czarno srebrny ;) Owczarek austryjacki znaczy? :) bo jak tak to tak :) Quote
marako Posted May 27, 2014 Posted May 27, 2014 ania0112 napisał(a):nigdy nie jest wystarczająco :diabloti: jak już ci sie nie beda miescic w domu to zawsze te starsze mozna oddac np do schronu ... taki ja mam plan :p Przeczytałam post (nadrabiam zaległości), ale nie przeczytałam wcześniejszych i myślałam, że chodzi o psy, które ania0112 planuje oddawać do schronu, jak już są stare i się nie mieszczą w domu. Quote
ania0112 Posted May 27, 2014 Posted May 27, 2014 takie zła zdanie o mnie masz? no ładnie...:diabloti: Z mieszczeniem to jeszcze troche bo mamy miniki ale stare... to skrzat i brokat już mogą iść :p a tak serio to naprawdę jeszcze z 2,3 bazarki u taks i będe mogła zrobić paczkę dla schronu :lol: Tajron - fajne imię :) a one tak cały spacer za kratkami czy jak już się poznały, pobiegały to wyluzowały? Quote
malawaszka Posted May 27, 2014 Posted May 27, 2014 AnkaG napisał(a):Przebadaliśmy się - zwykłe zmiany starcze (zrobiliśmy USG wszystkich narządów) Zmiany w sercu niewielkie jak to wg pani dr ma 80% starych psów. Będziemy dawać lek Cardalis i jak w upały bedzie się gorzej czuła to dodatkowo Karsivan. Ha ha i Keysi ma duży żołądek - to wiem bo ona kocha mniam mniam. Ważymy 10,3 kg no ale ona wielka baba - 38 cm w kłębie i bardzo gruba kość. Poza tym wg pani dr jak na 14 skończone latek to w bardzo dobrej kondycji :) super!!!!!! Quote
ania0112 Posted May 27, 2014 Posted May 27, 2014 a właśnie zapomniałam odpisac odnoście Anki G - super, ze Keysi w takiej dobrej kondycji! Oby tak zostało! Quote
wilczy zew Posted May 27, 2014 Posted May 27, 2014 Foty widzialam :loveu: Anka,zaciesz z badań! Quote
Saththa Posted May 28, 2014 Author Posted May 28, 2014 ania0112 napisał(a): Tajron - fajne imię :) a one tak cały spacer za kratkami czy jak już się poznały, pobiegały to wyluzowały? Przekażę ze sie podoba imię :) Cały czas w kagancach. i były momenty wyluzowania i były momenty ze Taj sie robił sprężysty :diabloti: No Tazzmana na bank by w bok dziabnął gdyby nie kaganiec- bo Tazzio atakował Fixa :lol: A Idefix pierwsze co zrobił jak spierdzielił mi z bagaznika to dawaaaaaaaaaj Huzia na Józia :splat: marako napisał(a):Przeczytałam post (nadrabiam zaległości), ale nie przeczytałam wcześniejszych i myślałam, że chodzi o psy, które ania0112 planuje oddawać do schronu, jak już są stare i się nie mieszczą w domu. O Mamusia :) Quote
zerduszko Posted May 28, 2014 Posted May 28, 2014 Saththa napisał(a):Owczarek austryjacki znaczy? :) bo jak tak to tak :) Tak :) Fixa resocjalizujesz? Quote
Saththa Posted May 28, 2014 Author Posted May 28, 2014 zerduszko napisał(a):Tak :) Fixa resocjalizujesz? A to jak tak to tak :) Tylko on jest jeszczze jakis Typ Hiszpański albo amerykanski hmmmm No staram sie aby troche ogłady nabrał jednak mimo wsyztsko... :watpliwy: Quote
ania0112 Posted May 28, 2014 Posted May 28, 2014 a Tazz sie nie bronił jak ten go chciał chapsnąć w bok? bo mój jamnik to juz by takiemy nie przepuscił za próbe dziabnięcia.... a chciałam tez pytac jak tazz reagował gdy widział jak fix robi atak, nie chciał mu pomóc? Quote
Saththa Posted May 28, 2014 Author Posted May 28, 2014 ania0112 napisał(a):a Tazz sie nie bronił jak ten go chciał chapsnąć w bok? bo mój jamnik to juz by takiemy nie przepuscił za próbe dziabnięcia.... a chciałam tez pytac jak tazz reagował gdy widział jak fix robi atak, nie chciał mu pomóc? Tazzman sie nie zorientował :lol: Bo Taj tak tylko dziabnac w boczek go chciał a ze mu nie poszło to co miał reagować :) Tazzman zna tajrona wiec nie chciał, poza tym Tazz ewentualnie do obcego psa mzoe chciec pomoc jak jest atak na Idefixa nie odwrotnie. Dwa razy sie zdarzyło z tym, ze on wbiega w tego psa co sie awanturuje po prostu Quote
ulana Posted May 28, 2014 Posted May 28, 2014 Obejrzałam sobie leśne spacery. Fajnie, że tak macie znajome sznupowe towarzystwo do biegania, bo u nas jakoś słabo z tym. Trzy olbrzymki razem - no cudo normalnie. :) Zmiana mości też super. :) Anka - cieszę się z wyników małej. :multi: Ja tam nie mówię, że już nie wejdę na bazarek taks, bo.......... wejdę! Słaby charakter mam... Quote
ania0112 Posted May 28, 2014 Posted May 28, 2014 Ulana to nie słaby charakter tylko po prostu się nie łudzisz jak one :) Ah ten Tazz taki dobry charakter ma :loveu: Quote
marako Posted May 28, 2014 Posted May 28, 2014 Bądź co bądź Tazzik to olbrzym, a one tak mają, że nie wchodzą w awantury bez potrzeby. Wiem, powtarzam się, ale fajnie byłoby Tazza poznać na zlocie... Bo olbrzymy w mniejszości... Quote
AnkaG Posted May 28, 2014 Posted May 28, 2014 Dzieki, że cieszycie sie razem ze mną. :) Z Kisiolki :) Quote
Saththa Posted May 28, 2014 Author Posted May 28, 2014 [quote name='ulana']Obejrzałam sobie leśne spacery. Fajnie, że tak macie znajome sznupowe towarzystwo do biegania, bo u nas jakoś słabo z tym. Trzy olbrzymki razem - no cudo normalnie. :) Zmiana mości też super. :) Też się cieszymy, co prawda dawn sie nie widziałysmy z psami bo Fix ale damy rade juz :) Ja tam nie mówię, że już nie wejdę na bazarek taks, bo.......... wejdę! Słaby charakter mam... ja miałam nie wchodzic bo mam juz duzo obróżek ale... szelki potrzebuje dla Fixa :diabloti: [quote name='ania0112'] Ah ten Tazz taki dobry charakter ma :loveu: Czasem :lol: [quote name='AnkaG']Noooo Tazzik fajny chłopak :) :iloveyou: [quote name='marako']Bądź co bądź Tazzik to olbrzym, a one tak mają, że nie wchodzą w awantury bez potrzeby. Wiem, powtarzam się, ale fajnie byłoby Tazza poznać na zlocie... Bo olbrzymy w mniejszości... No chyba ze akurat coś im sie wydaje :lol: I ja chetnie bym Was poznała... ja tak daleko a Wy tam wszytskie tak razem, zazdroszcze Wam :oops: Myślałam ze sie dua jak z Honda byłas ale przegapiłam a potem doczytałam z e "szybko szybko" :) [quote name='AnkaG']Dzieki, że cieszycie sie razem ze mną. :) Z Kisiolki :) no raczej :) Quote
zerduszko Posted May 28, 2014 Posted May 28, 2014 Nowy bazar jest? Jak to dobrze, ze nie ogarniam :] Quote
wilczy zew Posted May 28, 2014 Posted May 28, 2014 Jakie wszystkie razem,tez mam kawalek. Nje ma nowego bazarku. Quote
Saththa Posted May 28, 2014 Author Posted May 28, 2014 zerduszko napisał(a):Nowy bazar jest? Jak to dobrze, ze nie ogarniam :] Hmmm Taksowy juz??? wilczy zew napisał(a):Jakie wszystkie razem,tez mam kawalek. Nje ma nowego bazarku. Jaki kawałek?? CZego :eek2: ania0112 napisał(a):jest bazarek ale na fb.... hmmmm sznupowy ten? wsie na zatrzask i zamałe :loveu: Zreszta ja dawno temu licytowałam u małpy na bazarku tylko bazarek sie nie rozliczył nic sie znim nie stało Małpa znikneła... Quote
ulana Posted May 28, 2014 Posted May 28, 2014 Saththa napisał(a):Jaki kawałek?? CZego :eek2: No, rozumiem, że o odległość WZetce chodzi. Sama gdieś wyżej pisałaś, że Ty tak daleko, a tu wszystkie razem. Ja też nie razem i daleko. A w ogóle to kiedy i gdzie ten zjazd ma być, bo coś wypadłam z tematu chyba? Quote
Recommended Posts