Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Nie ma sprawy. Mogę zrobić do mężusia ślicne łocka i podjechać tam w którą sobotę czy piątek. :) Ale nie mogę obiecać, że w najbliższą. Jak możesz poczekać parę dni, to przyślij mi dokładne wieści na priw co to za sklep i co chcesz, żeby kupić.

Posted

ulana napisał(a):
Nie ma sprawy. Mogę zrobić do mężusia ślicne łocka i podjechać tam w którą sobotę czy piątek. :) Ale nie mogę obiecać, że w najbliższą. Jak możesz poczekać parę dni, to przyślij mi dokładne wieści na priw co to za sklep i co chcesz, żeby kupić.

oczywiscie ze moge pcozekac Jezu Dziekuję Ci. oczywiscie zrobie listę zaraz co bym ja chciała :) OCzekuj na PW. Przy okazji podlicze i od razu Wysle Ci chociaz kwote na zakupy a za PP dopłacę jak podasz mi ile :)

Posted

ulana napisał(a):
To oczekuję.
Może sama tam coś nabędę.:)

No sklep jest zapachowo, domowo kosmetykowo czadowy :loveu:

Liste juz mam 18 sztuk wyszło... :oops:

Już wyysłam Ci PW :oops:

Posted

Sandrus pewnie ze paczka doszla juz jest w uzytku mala zadowolona i zaciekawiona baaardzo ale to bardzo dziekuje
ja rowniez !
sorki ze dopiero teraz ale caly czas chcialam zadzwonic i osobiscie podziekowac ale zawsze cos stalo na drodze

Posted

Tekla64 napisał(a):
Sandrus pewnie ze paczka doszla juz jest w uzytku mala zadowolona i zaciekawiona baaardzo ale to bardzo dziekuje
ja rowniez !
sorki ze dopiero teraz ale caly czas chcialam zadzwonic i osobiscie podziekowac ale zawsze cos stalo na drodze

N o to super :) Niby mi pokazała PP ze odebrana ale wolałam u źródła potwierdzic bo to cholera wie...

I Cieszę się :)

Posted

[quote name='furciaczek']Wieeeki mnie tu nie bylo, nie nadrobię na pewno wszystkiego.
Gratuluje nowego (juz nie taki nowy ale dla mnie nowy hihi ) domownika :)
Boski jest:loveu::loveu::loveu:
http://i1020.photobucket.com/albums/af326/Saththa/2014/03-2014/23/DSC_3136Kopiowanie_zps444377ea.jpg

Witamy witamy ;)

No przeszło miesiąc temu świętowaliśmy rok razem :) Ale nie będziemy sie nazewnictwa czepiac ;)

Posted

Saththa napisał(a):
Witamy witamy ;)

No przeszło miesiąc temu świętowaliśmy rok razem :) Ale nie będziemy sie nazewnictwa czepiac ;)

Mnie jakoś rok właśnie nie było z kawałkiem, wiec jestem lekko zacofana:lol:

Posted

[quote name='furciaczek']Mnie jakoś rok właśnie nie było z kawałkiem, wiec jestem lekko zacofana:lol:

Oj tam Troszeczkę :)

Dobranoc niedzielnie :)

:cool3:

Posted

zerduszko napisał(a):
A gdzie czarny spioch?

U siebie :lol:
JankaBezZiemii napisał(a):
w oczki pieska fleszem raziła :placz:

Niet. Spał :) tylko w takiej pozycji ze półotwrte oczko miał ;)
malawaszka napisał(a):
o mamo jaki słodziak kopytka sobie niucha :lol:

On jest składak :)