JankaBezZiemii Posted March 16, 2014 Posted March 16, 2014 a czy Ty Aniu jesteś szcszepiona na wściekłość? black and white pięknie się memlą razem :) ale ten black jest ... no ... jakiś taki duży :diabloti: i wąchy ma duże ... no i cały jakiś taki no .... olbrzymi jakiś ;) Quote
ania0112 Posted March 16, 2014 Posted March 16, 2014 chyba niet :eviltong: filmik też widziałam, matko jaki taz jest duzy! na poczatku jak je fixa i ma go w jego ogromnej kudłatej paszczy to nie wiem czy on mu ucho zjada,oko wysysa czy co.... cała głowka fixa mi znikała za czarną kotarą :) Quote
Saththa Posted March 16, 2014 Author Posted March 16, 2014 [quote name='ania0112']no a siłę miałam , że ho ho! jak potem mówiłam "spokój, spokojnie" to sama siebie przekonywałam, brokat tylko tupał w miejscu ale nie ujadał ,inka nie piszczała jak ma w zwyczaju popiskiwac gdy wita sie z olbrzymem i haszczak tez był spokojny i tylko zerkał na mnie czy ... czy ja się chyba na niego nie rzucę :eviltong: Hahahahah :lol: [quote name='JankaBezZiemii']a czy Ty Aniu jesteś szcszepiona na wściekłość? black and white pięknie się memlą razem :) ale ten black jest ... no ... jakiś taki duży :diabloti: i wąchy ma duże ... no i cały jakiś taki no .... olbrzymi jakiś ;) No zupełnie nei wiem dlaczego :razz: [quote name='ania0112']chyba niet :eviltong: filmik też widziałam, matko jaki taz jest duzy! na poczatku jak je fixa i ma go w jego ogromnej kudłatej paszczy to nie wiem czy on mu ucho zjada,oko wysysa czy co.... cała głowka fixa mi znikała za czarną kotarą :) A wiecie ze on zasadniczo nie jest taki duzy bo są większe sznupy olbrzymie :lol: Quote
Saththa Posted March 16, 2014 Author Posted March 16, 2014 JankaBezZiemii napisał(a):ale ma wąchy wielkie! no! :p No ma... zupełnie jak nie on kurde... Najchętniej bym mu obcieła... coby znowu jak szczeniaczek wyglądał :loveu: Quote
JankaBezZiemii Posted March 16, 2014 Posted March 16, 2014 Saththa napisał(a):No ma... zupełnie jak nie on kurde... Najchętniej bym mu obcieła... coby znowu jak szczeniaczek wyglądał :loveu: :evil_lol: zaraz malawaszka i wilacza krzyk podniosą wielki! jak się mi młotek mój skołtuni to ja tnę i tyle ;) ale ten big wygląda fantastycznie taki wąsato-brodaty :loveu: Quote
Saththa Posted March 16, 2014 Author Posted March 16, 2014 JankaBezZiemii napisał(a)::evil_lol: zaraz malawaszka i wilacza krzyk podniosą wielki! jak się mi młotek mój skołtuni to ja tnę i tyle ;) ale ten big wygląda fantastycznie taki wąsato-brodaty :loveu: A niech sobie krzyczą :) Wilcza nie ma nic do gadania bo sama łapska obcina a powinny byc kłączaste :evil_lol: Tazzman już bywał bez brody:) raz nawet całkiem :evil_lol: straszliwie wyglądał;) ale jak odrastał to jak szczylek :iloveyou: Quote
wilczy zew Posted March 16, 2014 Posted March 16, 2014 Saththa napisał(a):A niech sobie krzyczą :) Wilcza nie ma nic do gadania bo sama łapska obcina a powinny byc kłączaste :evil_lol: Tazzman już bywał bez brody:) raz nawet całkiem :evil_lol: straszliwie wyglądał;) ale jak odrastał to jak szczylek :iloveyou: A wiesz jak kiedyś nazywano olbrzyma? Brodacz monachijski,czyli lapy moga byc lyse le broda ma byc :mad: Foty siuuuper i filmik tez :-) Quote
Saththa Posted March 16, 2014 Author Posted March 16, 2014 wilczy zew napisał(a):A wiesz jak kiedyś nazywano olbrzyma? Brodacz monachijski,czyli lapy moga byc lyse le broda ma byc :mad: Foty siuuuper i filmik tez :-) Co mnie tutaj kijem machasz?:) I raczej, ze wiem :lol: Do dziś się tak o nich mówi, nie raz się spotkałam a raczej usłyszałam :lol: :) Będzie broda, będzie... Ale krótka :diabloti: I dzieki ;) Quote
Margi Posted March 17, 2014 Posted March 17, 2014 Fajne są te pościelowe zdjątka.Natomiast filmik kapitalny jak sie dzieciaki memlają.:lol: Bardzo dobrze,że zamówiłaś maszynkę ja tez bym tak zrobiła mając dwa psy. Quote
malawaszka Posted March 17, 2014 Posted March 17, 2014 JankaBezZiemii napisał(a)::evil_lol: zaraz malawaszka i wilacza krzyk podniosą wielki! jak się mi młotek mój skołtuni to ja tnę i tyle ;) spoko loko - wyrosłam już z tego i sama tnę :lol: aktualnie Zgredek ma fryzurke na sceciacka :D a Dropsowi wycięłam cały spód Quote
Saththa Posted March 17, 2014 Author Posted March 17, 2014 Margi napisał(a):Fajne są te pościelowe zdjątka.Natomiast filmik kapitalny jak sie dzieciaki memlają.:lol: Bardzo dobrze,że zamówiłaś maszynkę ja tez bym tak zrobiła mając dwa psy. No 3 strzyzenia i mi się zwróci... malawaszka napisał(a):spoko loko - wyrosłam już z tego i sama tnę :lol: aktualnie Zgredek ma fryzurke na sceciacka :D a Dropsowi wycięłam cały spód Oooooo no więc moge obcinać w razie wu ;) Quote
AnkaG Posted March 17, 2014 Posted March 17, 2014 Plus dwa strzyżenia moich i jeszcze szybciej się zwróci :) Słodziaki jak zawsze :) Niuniusie :) Quote
Saththa Posted March 17, 2014 Author Posted March 17, 2014 AnkaG napisał(a):Plus dwa strzyżenia moich i jeszcze szybciej się zwróci :) Słodziaki jak zawsze :) Niuniusie :) Szalona :D Quote
wilczy zew Posted March 17, 2014 Posted March 17, 2014 malawaszka napisał(a):spoko loko - wyrosłam już z tego i sama tnę :lol: aktualnie Zgredek ma fryzurke na sceciacka :D a Dropsowi wycięłam cały spód ...i zostałam sama...:placz: Sandra,jakiej marki maszynka? Quote
Saththa Posted March 17, 2014 Author Posted March 17, 2014 [quote name='wilczy zew']...i zostałam sama...:placz: Sandra,jakiej marki maszynka? Andis AGC 2 Super...[FONT=Tahoma, Arial, sans-serif] :razz: [/FONT] Quote
3 x Posted March 17, 2014 Posted March 17, 2014 [quote name='Saththa'] Andis AGC 2 Super...[FONT=Tahoma, Arial, sans-serif] :razz: [/FONT] Fredowi dałaby rade? :cool3: Quote
malawaszka Posted March 17, 2014 Posted March 17, 2014 [quote name='Saththa'] Andis AGC 2 Super...[FONT=Tahoma] :razz: [/FONT] ohhhhh umarłam z zazdrości - jest doskonała :lol: Quote
Saththa Posted March 17, 2014 Author Posted March 17, 2014 wilczy zew napisał(a):Pochwal sie jak przyjdzie. jasne :) kupiłam tez dwie pary nożyczek i zgrzebło :splat: 3 x napisał(a):Fredowi dałaby rade? :cool3: raczej :razz: malawaszka napisał(a):ohhhhh umarłam z zazdrości - jest doskonała :lol: Zasięgnełam rady u Erii ;) Quote
marako Posted March 17, 2014 Posted March 17, 2014 Andis, ja sobie chwalę (i zwróciła mi się już parę razy, jak i reszta sprzętu, włączając stolik). Też mi ktoś polecił właśnie taką. Quote
ulana Posted March 17, 2014 Posted March 17, 2014 Fotki rozleniwiające w tej pościeli. Tazzio pod drzwiami słodki. :) Jak ja pracuję w domu to Zibi też musi być obok, broń Boże nie w innym pokoju. :) wilczy zew napisał(a):A wiesz jak kiedyś nazywano olbrzyma? Brodacz monachijski Mojego malca już nie raz nazwano brodaczem monachijskim, jakby nazwa rozeszła się na sznaucery w ogóle. Ale to starsi ludzie głównie mówili... wilczy zew napisał(a):...i zostałam sama...:placz: Nie zostałaś - jeszcze ja jestem. :) Uwielbiam długie sznupie brody i długie włosy na łapach. Mój ma okropną sierść - od byle czego się filcuje i kołtuni, ale trwam na razie i nie obcinam na krótko. Zresztą w ogóle lubię brodaczy. ;) Tatę kiedyś zmusiłam do zapuszczenia brody i tak juz ma do dziś. :) Tazzio śliczny jest z tą długą brodą. :loveu: Saththa napisał(a):jasne :) kupiłam tez dwie pary nożyczek i zgrzebło :splat: Ja też muszę nabyć to i owo i w końcu przestać polegać na fryzjerach tylko, do których się dzwoni tydzień i nie można się umówić, wrrr. Quote
ania0112 Posted March 17, 2014 Posted March 17, 2014 Monika ty zamiast zazdrościc maszynki to kupiłabys za sznaucerowe i tyle, tyle ile ty psów obcinasz i ile jeszcze bedziesz to ho ho ho! ja w szoku jestem ze tazz dalej ma taką ładną tą brode.... ince w sobote usiałam 2 kołtunki wyciąc... Quote
wilczy zew Posted March 17, 2014 Posted March 17, 2014 3 x napisał(a):Fredowi dałaby rade? :cool3: Kazdemu da radę! Tez zazdraszczam :roll: Quote
Saththa Posted March 17, 2014 Author Posted March 17, 2014 [quote name='marako']Andis, ja sobie chwalę (i zwróciła mi się już parę razy, jak i reszta sprzętu, włączając stolik). Też mi ktoś polecił właśnie taką. nooo trzy strzyżenia dwóch psów i już wróciło się... [quote name='ulana']Fotki rozleniwiające w tej pościeli. Tazzio pod drzwiami słodki. :) Jak ja pracuję w domu to Zibi też musi być obok, broń Boże nie w innym pokoju. :) Tazzio w ogóle jest słodki :lol: Mojego malca już nie raz nazwano brodaczem monachijskim, jakby nazwa rozeszła się na sznaucery w ogóle. Ale to starsi ludzie głównie mówili... No u mnie tez strasi chyba hmmm Nie zostałaś - jeszcze ja jestem. :) Uwielbiam długie sznupie brody i długie włosy na łapach. Mój ma okropną sierść - od byle czego się filcuje i kołtuni, ale trwam na razie i nie obcinam na krótko. Zresztą w ogóle lubię brodaczy. ;) Tatę kiedyś zmusiłam do zapuszczenia brody i tak juz ma do dziś. :) Tazzio śliczny jest z tą długą brodą. :loveu: a ja go wolę z krótsza jednak... jakiś taki wtedy bardziej mój jest ;) Zrobiłaś z Taty pirata? Spodobało mu się :loveu: Ja też muszę nabyć to i owo i w końcu przestać polegać na fryzjerach tylko, do których się dzwoni tydzień i nie można się umówić, wrrr. U mnie szło się dodzwonic... ale trzeba było czekac miesiac zazwyczaj... [quote name='ania0112']Monika ty zamiast zazdrościc maszynki to kupiłabys za sznaucerowe i tyle, tyle ile ty psów obcinasz i ile jeszcze bedziesz to ho ho ho! ja w szoku jestem ze tazz dalej ma taką ładną tą brode.... ince w sobote usiałam 2 kołtunki wyciąc... No co fakt to fakt z tą maszynką... może bazar zrobić od razu na maszynkę? bo ja przypominam ze mój czeka nie uruchomiony :razz: Tazz ma taką ładną brode bo Fix mu rozczesuje :lol: [quote name='wilczy zew']Kazdemu da radę! Tez zazdraszczam :roll: nie zazdraszczajcie :) Mój rachunek bankowy wyje :lol: Quote
Recommended Posts