Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

a czy Ty Aniu jesteś szcszepiona na wściekłość?

black and white pięknie się memlą razem :)

ale ten black jest ... no ... jakiś taki duży :diabloti: i wąchy ma duże ... no i cały jakiś taki no .... olbrzymi jakiś ;)

Posted

chyba niet :eviltong:

filmik też widziałam, matko jaki taz jest duzy! na poczatku jak je fixa i ma go w jego ogromnej kudłatej paszczy to nie wiem czy on mu ucho zjada,oko wysysa czy co.... cała głowka fixa mi znikała za czarną kotarą :)

Posted

[quote name='ania0112']no a siłę miałam , że ho ho! jak potem mówiłam "spokój, spokojnie" to sama siebie przekonywałam, brokat tylko tupał w miejscu ale nie ujadał ,inka nie piszczała jak ma w zwyczaju popiskiwac gdy wita sie z olbrzymem i haszczak tez był spokojny i tylko zerkał na mnie czy ... czy ja się chyba na niego nie rzucę :eviltong:

Hahahahah :lol:
[quote name='JankaBezZiemii']a czy Ty Aniu jesteś szcszepiona na wściekłość?

black and white pięknie się memlą razem :)

ale ten black jest ... no ... jakiś taki duży :diabloti: i wąchy ma duże ... no i cały jakiś taki no .... olbrzymi jakiś ;)

No zupełnie nei wiem dlaczego :razz:
[quote name='ania0112']chyba niet :eviltong:

filmik też widziałam, matko jaki taz jest duzy! na poczatku jak je fixa i ma go w jego ogromnej kudłatej paszczy to nie wiem czy on mu ucho zjada,oko wysysa czy co.... cała głowka fixa mi znikała za czarną kotarą :)

A wiecie ze on zasadniczo nie jest taki duzy bo są większe sznupy olbrzymie :lol:

Posted

JankaBezZiemii napisał(a):
ale ma wąchy wielkie! no! :p

No ma... zupełnie jak nie on kurde...

Najchętniej bym mu obcieła... coby znowu jak szczeniaczek wyglądał :loveu:

Posted

Saththa napisał(a):
No ma... zupełnie jak nie on kurde...

Najchętniej bym mu obcieła... coby znowu jak szczeniaczek wyglądał :loveu:

:evil_lol: zaraz malawaszka i wilacza krzyk podniosą wielki! jak się mi młotek mój skołtuni to ja tnę i tyle ;)

ale ten big wygląda fantastycznie taki wąsato-brodaty :loveu:

Posted

:evil_lol: zaraz malawaszka i wilacza krzyk podniosą wielki! jak się mi młotek mój skołtuni to ja tnę i tyle ;)

ale ten big wygląda fantastycznie taki wąsato-brodaty :loveu:

A niech sobie krzyczą :)

Wilcza nie ma nic do gadania bo sama łapska obcina a powinny byc kłączaste :evil_lol:

Tazzman już bywał bez brody:) raz nawet całkiem :evil_lol: straszliwie wyglądał;) ale jak odrastał to jak szczylek :iloveyou:

Posted

Saththa napisał(a):
A niech sobie krzyczą :)

Wilcza nie ma nic do gadania bo sama łapska obcina a powinny byc kłączaste :evil_lol:

Tazzman już bywał bez brody:) raz nawet całkiem :evil_lol: straszliwie wyglądał;) ale jak odrastał to jak szczylek :iloveyou:

A wiesz jak kiedyś nazywano olbrzyma?
Brodacz monachijski,czyli lapy moga byc lyse le broda ma byc :mad:

Foty siuuuper i filmik tez :-)

Posted

wilczy zew napisał(a):
Brodacz monachijski,czyli lapy moga byc lyse le broda ma byc :mad:

Foty siuuuper i filmik tez :-)

Co mnie tutaj kijem machasz?:) I raczej, ze wiem :lol:

Do dziś się tak o nich mówi, nie raz się spotkałam a raczej usłyszałam :lol: :)

Będzie broda, będzie...

Ale krótka :diabloti:
I dzieki ;)

Posted

Fajne są te pościelowe zdjątka.Natomiast filmik kapitalny jak sie dzieciaki memlają.:lol:

Bardzo dobrze,że zamówiłaś maszynkę ja tez bym tak zrobiła mając dwa psy.

Posted

spoko loko - wyrosłam już z tego i sama tnę :lol: aktualnie Zgredek ma fryzurke na sceciacka :D a Dropsowi wycięłam cały spód

Posted

Margi napisał(a):
Fajne są te pościelowe zdjątka.Natomiast filmik kapitalny jak sie dzieciaki memlają.:lol:

Bardzo dobrze,że zamówiłaś maszynkę ja tez bym tak zrobiła mając dwa psy.

No 3 strzyzenia i mi się zwróci...

malawaszka napisał(a):
spoko loko - wyrosłam już z tego i sama tnę :lol: aktualnie Zgredek ma fryzurke na sceciacka :D a Dropsowi wycięłam cały spód

Oooooo no więc moge obcinać w razie wu ;)

Posted

malawaszka napisał(a):

...i zostałam sama...:placz:

Sandra,jakiej marki maszynka?

Posted

wilczy zew napisał(a):
Pochwal sie jak przyjdzie.

jasne :) kupiłam tez dwie pary nożyczek i zgrzebło :splat:
3 x napisał(a):
Fredowi dałaby rade? :cool3:

raczej :razz:
malawaszka napisał(a):
ohhhhh umarłam z zazdrości - jest doskonała :lol:

Zasięgnełam rady u Erii ;)

Posted

Fotki rozleniwiające w tej pościeli.
Tazzio pod drzwiami słodki. :) Jak ja pracuję w domu to Zibi też musi być obok, broń Boże nie w innym pokoju. :)

wilczy zew napisał(a):
Brodacz monachijski

Mojego malca już nie raz nazwano brodaczem monachijskim, jakby nazwa rozeszła się na sznaucery w ogóle. Ale to starsi ludzie głównie mówili...

wilczy zew napisał(a):
...i zostałam sama...:placz:

Nie zostałaś - jeszcze ja jestem. :) Uwielbiam długie sznupie brody i długie włosy na łapach. Mój ma okropną sierść - od byle czego się filcuje i kołtuni, ale trwam na razie i nie obcinam na krótko. Zresztą w ogóle lubię brodaczy. ;) Tatę kiedyś zmusiłam do zapuszczenia brody i tak juz ma do dziś. :)
Tazzio śliczny jest z tą długą brodą. :loveu:

Saththa napisał(a):
jasne :) kupiłam tez dwie pary nożyczek i zgrzebło :splat:

Ja też muszę nabyć to i owo i w końcu przestać polegać na fryzjerach tylko, do których się dzwoni tydzień i nie można się umówić, wrrr.

Posted

Monika ty zamiast zazdrościc maszynki to kupiłabys za sznaucerowe i tyle, tyle ile ty psów obcinasz i ile jeszcze bedziesz to ho ho ho!
ja w szoku jestem ze tazz dalej ma taką ładną tą brode.... ince w sobote usiałam 2 kołtunki wyciąc...

Posted

[quote name='marako']Andis, ja sobie chwalę (i zwróciła mi się już parę razy, jak i reszta sprzętu, włączając stolik). Też mi ktoś polecił właśnie taką.

nooo trzy strzyżenia dwóch psów i już wróciło się...

[quote name='ulana']Fotki rozleniwiające w tej pościeli.
Tazzio pod drzwiami słodki. :) Jak ja pracuję w domu to Zibi też musi być obok, broń Boże nie w innym pokoju. :)

Tazzio w ogóle jest słodki :lol:

Mojego malca już nie raz nazwano brodaczem monachijskim, jakby nazwa rozeszła się na sznaucery w ogóle. Ale to starsi ludzie głównie mówili...

No u mnie tez strasi chyba hmmm
Nie zostałaś - jeszcze ja jestem. :) Uwielbiam długie sznupie brody i długie włosy na łapach. Mój ma okropną sierść - od byle czego się filcuje i kołtuni, ale trwam na razie i nie obcinam na krótko. Zresztą w ogóle lubię brodaczy. ;) Tatę kiedyś zmusiłam do zapuszczenia brody i tak juz ma do dziś. :)
Tazzio śliczny jest z tą długą brodą. :loveu:

a ja go wolę z krótsza jednak... jakiś taki wtedy bardziej mój jest ;)

Zrobiłaś z Taty pirata? Spodobało mu się :loveu:
Ja też muszę nabyć to i owo i w końcu przestać polegać na fryzjerach tylko, do których się dzwoni tydzień i nie można się umówić, wrrr.

U mnie szło się dodzwonic... ale trzeba było czekac miesiac zazwyczaj...
[quote name='ania0112']Monika ty zamiast zazdrościc maszynki to kupiłabys za sznaucerowe i tyle, tyle ile ty psów obcinasz i ile jeszcze bedziesz to ho ho ho!
ja w szoku jestem ze tazz dalej ma taką ładną tą brode.... ince w sobote usiałam 2 kołtunki wyciąc...

No co fakt to fakt z tą maszynką... może bazar zrobić od razu na maszynkę? bo ja przypominam ze mój czeka nie uruchomiony :razz:

Tazz ma taką ładną brode bo Fix mu rozczesuje :lol:
[quote name='wilczy zew']Kazdemu da radę!

Tez zazdraszczam :roll:

nie zazdraszczajcie :) Mój rachunek bankowy wyje :lol: