Margi Posted March 19, 2014 Posted March 19, 2014 Jestem bardzo stadna,tylko boję się koni mimo iż to bardzo piękne zwierzęta. Quote
Saththa Posted March 19, 2014 Author Posted March 19, 2014 [quote name='wilczy zew']Jestes mniej stadna niz Sandra :evil_lol: Ja zwierzęco jestem bardzo stana :) Gorzej ludzko :lol: [quote name='Margi']Jestem bardzo stadna,tylko boję się koni mimo iż to bardzo piękne zwierzęta. Były bardzo grzeczne i przyjacielskie :) Dziewczynki!! Zna się któras na sukulentach? Ze dwa lata temu na bazarku na dogo kupiłam sukulenta... Zakwitła Cholera i tak mnie naszło co to to jest... Quote
Saththa Posted March 19, 2014 Author Posted March 19, 2014 Tak się starałam z każdej strony coby łatwiej moze było... Quote
malawaszka Posted March 19, 2014 Posted March 19, 2014 o wow nie znam się więc nie pomogę, ale pięknie wygląda z kwiatkami!!! prawdziwą wiosnę masz! Quote
Saththa Posted March 19, 2014 Author Posted March 19, 2014 malawaszka napisał(a):o wow nie znam się więc nie pomogę, ale pięknie wygląda z kwiatkami!!! prawdziwą wiosnę masz! no trzeba mu przyznac ze daje rade;) Quote
malawaszka Posted March 19, 2014 Posted March 19, 2014 i tam jeszcze mnóstwo pączków jest? będzie jeszcze piękniej! Quote
Saththa Posted March 19, 2014 Author Posted March 19, 2014 malawaszka napisał(a):i tam jeszcze mnóstwo pączków jest? będzie jeszcze piękniej! no jest... ja myslałam ze ten roslin umiera bo ja go podlewam tylko jak mi sie przypomni... raz na jakiś czas... ale po mojemu czasem rzadziej niz 1 raz w miesiącu... i osttanio liście zamiast zielone sie zrobiły szaroczerwone... a ten kwitnie skubany no.... Quote
ania0112 Posted March 19, 2014 Posted March 19, 2014 no to skubany jest prawdziwym skurczybykiem, ze przetrwał.... cokolwiek to jest jest śliczne! Quote
Margi Posted March 19, 2014 Posted March 19, 2014 (edited) Zaraz wyciągnę książkę może go znajdę.Czasem nie stoi na słoneczku,bo wtedy listki czerwienieją. Mnie to wygląda na któryś z rozchodników.One też czerwienieją. Edited March 19, 2014 by Margi Quote
Saththa Posted March 20, 2014 Author Posted March 20, 2014 ania0112 napisał(a):no to skubany jest prawdziwym skurczybykiem, ze przetrwał.... cokolwiek to jest jest śliczne! uparta bestyja :) Margi napisał(a):Zaraz wyciągnę książkę może go znajdę.Czasem nie stoi na słoneczku,bo wtedy listki czerwienieją. Mnie to wygląda na któryś z rozchodników.One też czerwienieją. cał y czas stał na słonku a ostatnio poczerwieniał dopeiro... Quote
WATACHA Posted March 20, 2014 Posted March 20, 2014 Niezła historia z konikami.Fajne przeżycie :). Kwiatuszek cudny :) Quote
Saththa Posted March 20, 2014 Author Posted March 20, 2014 [quote name='WATACHA']Niezła historia z konikami.Fajne przeżycie :). Kwiatuszek cudny :) Dzieki ;) Na forum ogronicznym zidentyfikowali ja jako: Aichryson laxum. https://naradka.wordpress.com/tag/aichryson-laxum/ Wydaje się ze zupełnie niechcąco zapewniłam jej optymalne warunk ido kwitnięcia... [FONT=Georgia]Kwitną jednak rośliny którym zapewniono chłód i suche podłoże zimą.[/FONT] Quote
JankaBezZiemii Posted March 20, 2014 Posted March 20, 2014 i takie rośliny uwielbiam :loveu: nic nie chce, niczego nie oczekuje i nagradza minimum :p Quote
malawaszka Posted March 20, 2014 Posted March 20, 2014 JankaBezZiemii napisał(a):i takie rośliny uwielbiam :loveu: nic nie chce, niczego nie oczekuje i nagradza minimum :p dokładnie i to jak pięknie nagradza :loveu: Quote
Saththa Posted March 20, 2014 Author Posted March 20, 2014 malawaszka napisał(a):dokładnie i to jak pięknie nagradza :loveu: hahahahh :) AnkaG napisał(a):Jaaa ale z Ciebie Sandra Hodowca :) Tia więcej szczęscia niż rozumu :D Quote
Saththa Posted March 20, 2014 Author Posted March 20, 2014 [quote name='wilczy zew']Skad mialas lancuszki do taksowek? Jakie łańcuszki????? Maszynka doleciała :razz: Quote
JankaBezZiemii Posted March 20, 2014 Posted March 20, 2014 [quote name='Saththa'] Maszynka doleciała :razz: będziesz bzykać? :diabloti: Quote
Saththa Posted March 20, 2014 Author Posted March 20, 2014 JankaBezZiemii napisał(a):będziesz bzykać? :diabloti: Z przyjemnością :cool3: Quote
JankaBezZiemii Posted March 20, 2014 Posted March 20, 2014 Saththa napisał(a):Z przyjemnością :cool3: wołaj dziewczyny bo chciały zobaczyć :p ja już stara to nie muszę ;) Quote
Aśka Belkowska Posted March 20, 2014 Posted March 20, 2014 [quote name='Saththa']Dzieki ;) Na forum ogronicznym zidentyfikowali ja jako: Aichryson laxum. https://naradka.wordpress.com/tag/aichryson-laxum/ Wydaje się ze zupełnie niechcąco zapewniłam jej optymalne warunk ido kwitnięcia... Człowiek całe życie się uczy!!!. Mam takiego samego smrodziucha na oknie, wciąz się zastanawiam po co jeszcze trzymam, a tu się jeszcze okazuje, że po prostu marnuję wodę. :crazyeye: Quote
Saththa Posted March 20, 2014 Author Posted March 20, 2014 JankaBezZiemii napisał(a):wołaj dziewczyny bo chciały zobaczyć :p ja już stara to nie muszę ;) ale co zobaczyc?:) Aśka Belkowska napisał(a):Człowiek całe życie się uczy!!!. Mam takiego samego smrodziucha na oknie, wciąz się zastanawiam po co jeszcze trzymam, a tu się jeszcze okazuje, że po prostu marnuję wodę. :crazyeye: Smrodziucha? On nie smierdzi, mój bynajmniej :) Quote
Aśka Belkowska Posted March 20, 2014 Posted March 20, 2014 To masz przyjemniejszą odmianę. Ten mój ma taki bagienny zapach, wyrzuciłam na klatkę ... i skrupulatnie podlewam 2 razy w tygodniu. :evil_lol: Quote
wilczy zew Posted March 20, 2014 Posted March 20, 2014 Chcialy zobaczyc poczynione zakupy. Obroze w nietoperki i batmany nie mialy lancuszkow a mają-o nie pytam. Quote
Recommended Posts