Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Tekla64 napisał(a):
za dawnych czasow jak sie psom samemu gotowalo to ja czesto z ichniego garnka zylam, dorszw warzywach z ryzem czy makaronem, kasza z warzywami i mieskiem .... ale nie tesknie za tamtymi czasami
a wedle mnie jak wsadzilas ryz do lodowki to i 3 dni wytrzyma ale sprawdz nim dasz tym swoim delikatesom
bo moje .... wsio wszamia

a twoje psy smakowaly zawartosc zoladka daniela i mysle ze troche innych specjalow z niego
ale ze to dobry chow wiec nic im nie bylo

No a te moje to dajcie spokój :mdleje:

No nic nie było mimo, ze miałam zawał :lol:
Aśka Belkowska napisał(a):
Nie wyrzucaj, w lodówce postoi kilka dni. Ja gotowałam w sobotę, dzisiaj Fidek je ostatnią porcję. Dmuchając na zimne, dla delikatnych psów warto poporcjować i zamrozić. Zwłaszcza jak się ugotuje sagan. :evil_lol:
Mnie po poprzednim psie została fura małych pudełeczek.
Najszybciej psują się właśnie krupniki z wkładką mięsną.

Nie mam pudełeczek a mam malutką lodówkę więc zamrażalnik to jedna malusia dziurka :(

Posted

Saththa napisał(a):

to ryż się nie chciał ugotować. a potem się oakzało, ze garnek za mały musiałłam zmieniac... a na samym koncu sie okazało... ze te chłopaki moje to z 5 dni to jeśc będa bo mnie się tyle ugotowało :splat:

Kiedyś ogladalam film:"Poszukiwany,poszukiwana'',tam bohater gotował makaron,na koniec miał cztery gary :evil_lol:

Posted

wilczy zew napisał(a):
Kiedyś ogladalam film:"Poszukiwany,poszukiwana'',tam bohater gotował makaron,na koniec miał cztery gary :evil_lol:

no to ja się zatrzymałam na jedym wielkim :lol:

Posted

Saththa napisał(a):

Tak całkiem powaznie to... całkiem niezły mi tez ryż wyszedł... jak sobie trochę dosoliłam i dopieprzyłam to zjadłam ze smakiem... :splat:

do tej pory uważam, że najlepsiejsze ciasteczka to te psie kolorowe zwierzątka ale tylko białe ;)

Fix wymiata, szczerze współczuję
my co jakiś czas bujamy się z rzadkimi kupami u Freda
ostatnio we dwóch mieli rzadkie sranie więc zostai odrobaczeni
ale niestety Fredzio miał wpadkę kilka dni temu
na szczęscie u nas nikt tego nie zjada
bo Fred robi na posłanie i to .... zakopuje :mdleje:
więc mamy rozciągnięte po całym posłaniu
tzn nie my, oni ;)

a jedzą cały czas to samo

Posted

3 x napisał(a):
do tej pory uważam, że najlepsiejsze ciasteczka to te psie kolorowe zwierzątka ale tylko białe ;)

Fix wymiata, szczerze współczuję
my co jakiś czas bujamy się z rzadkimi kupami u Freda
ostatnio we dwóch mieli rzadkie sranie więc zostai odrobaczeni
ale niestety Fredzio miał wpadkę kilka dni temu
na szczęscie u nas nikt tego nie zjada
bo Fred robi na posłanie i to .... zakopuje :mdleje:
więc mamy rozciągnięte po całym posłaniu
tzn nie my, oni ;)

a jedzą cały czas to samo

yhhh ten to ma fantazję... :cool3:
weszka napisał(a):
To miałaś atrakcje nie do pozazdroszczenia. Dobrze że sytuacja opanowana.
Plusem jest że masz i coś dla siebie do zjedzenia ;)

A i nienajgorsze było:)

Fix już całkiem OK, Tazz wciąz bez kupy... jak się do jutra nie poajwi to bedziem do weta dzwonic ehhhhh
WATACHA napisał(a):
Fajne macie te historie z kupami:mdleje:

Tak? Dzis za to na spacerku Tazzio zeżarł kupke fajna taka była wyschnieta. Fix tez chciał już w pysku miał ale na moje "Fix fe" puścił :iloveyou: Kochany Szczeniak :)

A Tazz zeżarł... heh

Posted

Saththa napisał(a):
Dzis za to na spacerku Tazzio zeżarł kupke fajna taka była wyschnieta.

Jak weszła to i wyjść musi - dzięki niej obejdziecie się bez telefonu do weta. ;)

Posted

[quote name='ulana']Jak weszła to i wyjść musi - dzięki niej obejdziecie się bez telefonu do weta. ;)

Daj spokój :shake: Ta Czarna Menda dopiero w czwartek rano kupke zrobił a i tak taką ze Fix robi większą... Na szczęście zrobił i już jest ok :)

Póki co oczywiście :diabloti:

A dziś mamy niedzielę ;)

jeszcze ale dopiero się ogarnełam :)

Przywlekłam Wam nudne domowołózkowe fotki ;)

Spacerowych nie ma bo ciemno było jak poszliśmy biegać :)

Aaaaaaaaa a na szkoleniu jak byliśmy to... Fixio był bardzo grzeczny ;) Jak to Diana (szkoleniowiec nasz powiedziała) On nie ejst agresywny tylko nerwowy :evil_lol:

Jutro na 17.30 idziemy z Tazziem tym razem bo coś ostatnio za dużo sobie pozwala :mad:

Ale to jutro ;)

A tymczasem- zdjęcia :)

Za drzwiami siedział TZ i pracował :) Tazzio bardzo chciał do niego ;)

Tarasowo

I łózkowy Fix :)

Posted

Tu juz się ogarnął troszkę :)

Po następnej drzemce ...

I koniecz :)

a jeszcze mam filmik :)

Ale się wgrywa bo jest przydługi ;) Ale za to zaskakujący :razz:

Posted

[quote name='JankaBezZiemii']ach ależ są piękni :loveu:

poczytam Was w wolnym czasie na razie się zachwycam bieżąco :)

Dziekują :)

A ja filmik przywlekłam :)

Od czułości do...

[video=youtube_share;pLXyI5QGx4Y]http://youtu.be/pLXyI5QGx4Y[/video]

http://youtu.be/pLXyI5QGx4Y

Musicie mi uwierzyć na słowo, że takie czułości się u nich zasadniczo nie zdarzają :) Zazwyczaj się mordują :lol:

Aaaaaaaa i jeszcze jedno.

Jakies 1,5h temu... zamówiłam maszynkę :scared:

Będzie się działo :diabloti:

Posted

oh ta tradycja :loveu:
fixa miny jak zwykle mnie rozbrajają!
Brokat tez nie jest agresywny tylko nerwowy :lol:
Wczoraj na spacerze przybiegł do mnie z zaskoczenia ogromny husky .. czy husky moze byc czarno biały? bo ten taki był ale budowa i wszystko haszczaka. jak zobaczyłam jak kloc bezpański biegnie na nas to ja byłam nerwowa :eviltong:
Jak wrzasnełam "nie wolno" to chyba wszystkie psy w parku znieruchomiały.. no w każdym razie haszczak tez ;) Inka zaspokoiła jego przymus poznania nas i jakoś bez szwanku ukończyliśmy spacer :razz:

Posted

no a siłę miałam , że ho ho! jak potem mówiłam "spokój, spokojnie" to sama siebie przekonywałam, brokat tylko tupał w miejscu ale nie ujadał ,inka nie piszczała jak ma w zwyczaju popiskiwac gdy wita sie z olbrzymem i haszczak tez był spokojny i tylko zerkał na mnie czy ... czy ja się chyba na niego nie rzucę :eviltong: