Saththa Posted February 3, 2014 Author Posted February 3, 2014 [quote name='Margi']Było nie pić tyle.:evil_lol:[/QUOTE] teraz to i ja to wiem... :splat: Quote
Saththa Posted February 3, 2014 Author Posted February 3, 2014 [quote name='AnkaG']Globusa masz? :eviltong:[/QUOTE] drugi dzień :angryy: zesz kurde noooooooo Quote
Saththa Posted February 3, 2014 Author Posted February 3, 2014 [quote name='ulana']Kwas z ogórków może?... ;)[/QUOTE] ni mam :lol: poza tym nie lubię :razz: jutro juz będzie dobrze :razz: Quote
Saththa Posted February 3, 2014 Author Posted February 3, 2014 [quote name='Margi']Połknij piguła przeciwbólowego.[/QUOTE] heheheh nie działa :lol: Się załatwiłam koncertowo... dobrze ze nie musiałam iść dziś do pracy :lol: Quote
zerduszko Posted February 3, 2014 Posted February 3, 2014 Wzięłabym nawet ten ból głowy, ach ;) Quote
wilczy zew Posted February 3, 2014 Posted February 3, 2014 [quote name='AnkaG']Globusa masz? :eviltong:[/QUOTE] To sie kac nazywa :evil_lol: Może kefirek? :lol: Quote
Saththa Posted February 3, 2014 Author Posted February 3, 2014 [quote name='zerduszko']Wzięłabym nawet ten ból głowy, ach ;)[/QUOTE] hahah dwudniowy? Desperacja?:) [quote name='wilczy zew']To sie kac nazywa :evil_lol: Może kefirek? :lol:[/QUOTE] Nie dzięki ;) zadnych mlecznych rzeczy :lol: Fakt faktem... cierpie jak już dawno nie aleeeeeeeeeeee dziewczyny....... jak się wybawiłam, jak sie wytanczyłam wyhasałam :multi: przy okazji spiłam i wszystko mnie boli bo dawno tak nie tańczyłam... i mam zakwasy WSZĘDZIE ale naprawde warto było :) Quote
ania0112 Posted February 3, 2014 Posted February 3, 2014 a spałaś wtedy w sobote po powrocie do domu a przed finałem bazarowym? bo jak napisałaś ze idziesz spac zeby alko uleciał to od razu się zastanawiam czy dasz rade licytować ;) a do której imprezowałas? Quote
Saththa Posted February 3, 2014 Author Posted February 3, 2014 [quote name='ania0112']a spałaś wtedy w sobote po powrocie do domu a przed finałem bazarowym? bo jak napisałaś ze idziesz spac zeby alko uleciał to od razu się zastanawiam czy dasz rade licytować ;) a do której imprezowałas?[/QUOTE] Spałam :lol: jakieś dwie godziny :) Ale wtedy to grzeczna byłam bo to oficjalny obiad był ;) grzecznie ze 3-4 kieliszki wina tylko wypiłam :) a pooooootem do 5 rano ;) i juz mniej grzecznie :evil_lol: Quote
wilczy zew Posted February 3, 2014 Posted February 3, 2014 [quote name='Saththa']Spałam :lol: jakieś dwie godziny :) Ale wtedy to grzeczna byłam bo to oficjalny obiad był ;) grzecznie ze 3-4 kieliszki wina tylko wypiłam :) a pooooootem do 5 rano ;) i juz mniej grzecznie :evil_lol:[/QUOTE] TZ do domu cię holował? :-) Quote
malawaszka Posted February 3, 2014 Posted February 3, 2014 [quote name='Saththa']hahah dwudniowy? Desperacja?:) Fakt faktem... cierpie jak już dawno nie aleeeeeeeeeeee dziewczyny....... jak się wybawiłam, jak sie wytanczyłam wyhasałam :multi: przy okazji spiłam i wszystko mnie boli bo dawno tak nie tańczyłam... i mam zakwasy WSZĘDZIE ale naprawde warto było :)[/QUOTE] u Zerdusza to nie desperacja tylko głód :lol: ach zazdroszczę tego wytańczenia! jak mi potrzeba!!!! aa Quote
Saththa Posted February 3, 2014 Author Posted February 3, 2014 [quote name='wilczy zew']TZ do domu cię holował? :-)[/QUOTE] NIeeeeee :) sama poszłam :) I Nawet spaghetti odgrzewałam po powrocie... tj tak mówił TZ :angel: [quote name='malawaszka']u Zerdusza to nie desperacja tylko głód :lol: ach zazdroszczę tego wytańczenia! jak mi potrzeba!!!! aa[/QUOTE] No Zerce to jescze trochę "pocierpi".... To trzeba sie wybrac... ja ostatnio na takich regularnych tancach 2 lata temu byłam :eek2: Quote
zerduszko Posted February 3, 2014 Posted February 3, 2014 Tak wzięłabym ten ból głowy za to wytańczenie, wybawienie i spicie :loveu: Tia, trochę mi zostało... kilka miesięcy. Tak z dziesięć. :eviltong: Foty masz? A jaki filmik? :eviltong: A mialam wczoraj pytac o tradycyjne zdjęcia niedzielne, pościelowe tym razem :D Quote
ania0112 Posted February 3, 2014 Posted February 3, 2014 o właśnie właśnie... sandra na takim kacu, ze o tradycji zapomniała! dawać tu fociszki! Quote
Saththa Posted February 3, 2014 Author Posted February 3, 2014 Zerce... szybko Ci minie te 10 miesięcy ;) I kurde rzeczywiscie zapomniałam... jutro! Quote
ania0112 Posted February 3, 2014 Posted February 3, 2014 No ale takie prawdziwe jutro a nie wz-towe ;) Quote
Saththa Posted February 3, 2014 Author Posted February 3, 2014 [quote name='ania0112']No ale takie prawdziwe jutro a nie wz-towe ;)[/QUOTE] eeeeeeeeeeeeeej! Quote
zerduszko Posted February 3, 2014 Posted February 3, 2014 [quote name='ania0112']No ale takie prawdziwe jutro a nie wz-towe ;)[/QUOTE] Dobre, dobre :lol: Quote
Saththa Posted February 4, 2014 Author Posted February 4, 2014 No i dup :lol: nie mam zadnych zdjęć telefon pusty :lol: trzeba poczekać :) tradycję w diabły wzieli :razz: Quote
AnkaG Posted February 4, 2014 Posted February 4, 2014 Zapomniałaś, ze trzeba guziczek w tele przyciskać :) Quote
ania0112 Posted February 4, 2014 Posted February 4, 2014 no i masz... wz nam się druga zrobila jeżeli chodzi o obietnice.... Quote
Saththa Posted February 4, 2014 Author Posted February 4, 2014 [quote name='AnkaG']Zapomniałaś, ze trzeba guziczek w tele przyciskać :)[/QUOTE] raczej nie miałam siły go trzymac w reku :multi: [quote name='ania0112']no i masz... wz nam się druga zrobila jeżeli chodzi o obietnice....[/QUOTE] oj tam oj tam :) Raz nie zawsze :lol: Quote
Recommended Posts