Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Margi']Połknij piguła przeciwbólowego.[/QUOTE]

heheheh nie działa :lol:

Się załatwiłam koncertowo... dobrze ze nie musiałam iść dziś do pracy :lol:

Posted

[quote name='zerduszko']Wzięłabym nawet ten ból głowy, ach ;)[/QUOTE]

hahah dwudniowy? Desperacja?:)

[quote name='wilczy zew']To sie kac nazywa :evil_lol:

Może kefirek? :lol:[/QUOTE]

Nie dzięki ;) zadnych mlecznych rzeczy :lol:

Fakt faktem... cierpie jak już dawno nie aleeeeeeeeeeee dziewczyny....... jak się wybawiłam, jak sie wytanczyłam wyhasałam :multi: przy okazji spiłam i wszystko mnie boli bo dawno tak nie tańczyłam... i mam zakwasy WSZĘDZIE ale naprawde warto było :)

Posted

a spałaś wtedy w sobote po powrocie do domu a przed finałem bazarowym? bo jak napisałaś ze idziesz spac zeby alko uleciał to od razu się zastanawiam czy dasz rade licytować ;) a do której imprezowałas?

Posted

[quote name='ania0112']a spałaś wtedy w sobote po powrocie do domu a przed finałem bazarowym? bo jak napisałaś ze idziesz spac zeby alko uleciał to od razu się zastanawiam czy dasz rade licytować ;) a do której imprezowałas?[/QUOTE]

Spałam :lol: jakieś dwie godziny :) Ale wtedy to grzeczna byłam bo to oficjalny obiad był ;) grzecznie ze 3-4 kieliszki wina tylko wypiłam :) a pooooootem do 5 rano ;) i juz mniej grzecznie :evil_lol:

Posted

[quote name='Saththa']Spałam :lol: jakieś dwie godziny :) Ale wtedy to grzeczna byłam bo to oficjalny obiad był ;) grzecznie ze 3-4 kieliszki wina tylko wypiłam :) a pooooootem do 5 rano ;) i juz mniej grzecznie :evil_lol:[/QUOTE]

TZ do domu cię holował? :-)

Posted

[quote name='Saththa']hahah dwudniowy? Desperacja?:)

Fakt faktem... cierpie jak już dawno nie aleeeeeeeeeeee dziewczyny....... jak się wybawiłam, jak sie wytanczyłam wyhasałam :multi: przy okazji spiłam i wszystko mnie boli bo dawno tak nie tańczyłam... i mam zakwasy WSZĘDZIE ale naprawde warto było :)[/QUOTE]

u Zerdusza to nie desperacja tylko głód :lol:

ach zazdroszczę tego wytańczenia! jak mi potrzeba!!!! aa

Posted

[quote name='wilczy zew']TZ do domu cię holował? :-)[/QUOTE]

NIeeeeee :) sama poszłam :) I Nawet spaghetti odgrzewałam po powrocie... tj tak mówił TZ :angel:

[quote name='malawaszka']u Zerdusza to nie desperacja tylko głód :lol:

ach zazdroszczę tego wytańczenia! jak mi potrzeba!!!! aa[/QUOTE]

No Zerce to jescze trochę "pocierpi"....

To trzeba sie wybrac... ja ostatnio na takich regularnych tancach 2 lata temu byłam :eek2:

Posted

Tak wzięłabym ten ból głowy za to wytańczenie, wybawienie i spicie :loveu: Tia, trochę mi zostało... kilka miesięcy. Tak z dziesięć. :eviltong:

Foty masz? A jaki filmik? :eviltong: A mialam wczoraj pytac o tradycyjne zdjęcia niedzielne, pościelowe tym razem :D

Posted

[quote name='AnkaG']Zapomniałaś, ze trzeba guziczek w tele przyciskać :)[/QUOTE]

raczej nie miałam siły go trzymac w reku :multi:
[quote name='ania0112']no i masz... wz nam się druga zrobila jeżeli chodzi o obietnice....[/QUOTE]

oj tam oj tam :)

Raz nie zawsze :lol: