Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

AnkaG napisał(a):
Sandra stoperan działa od razu, nitrofurazyd czy jak go zwał po dobie zaczyna. One mają zupełnie inne działanie. Sorki jak się mądrze a ty wiesz :)

:eek2: Nie wiedziałam. To czemu tego nie piszą kurde!

TZ pojechał do apteki wczoraj kupił stoperan i podałam już wczoraj. Dziś tylko sik urano na szczęście...
natija napisał(a):
o jejku i tu zle wiadomosci,mam nadzie,ze szybko przejdzie i bedzie wspomnieniem...

ja też :)

Posted

Saththa napisał(a):
Chłopaki lepiej. Tz mówił, ze Fix koło 9 zrobił juz normalna kupę. O 14 dostali 1/3 porcji karmy ab sie jelitka ruszyły. narazie beż zmin ejst ok ;)

pytac gdzie Fix zrobił kupę? czy lepiej będzie jak taktownie pomilczymy w tym temacie?

Posted

3 x napisał(a):
pytac gdzie Fix zrobił kupę? czy lepiej będzie jak taktownie pomilczymy w tym temacie?

na dworzu :) jak nie jest sam w domu to wytrzyma i 12 godzin....

Posted

[quote name='Fides79']pomiziaj chorowitków;)
a tak na marginesie to muszę przyznać (po raz kolejny) ze jestem pod wrażeniem Tazzmanowej brody :p

Jak tak na nią patrze to też jestem pod wrażeniem :)

Kurdeeee Tazz nadal choruje ;/ nadal ma biegunkową kupkę:( tj w środe w ogóle nie robił, w czwartek brzydka, w piatek bez (bo go nafaszerowałam) w sobote łądna a w nocy i dzis w dzien znowu to samo :( Faken sziten noooooo

jutro do weta ejdziemy... to jakiś masakryczny miesiąc jest...

Idefix oczywiscie po wtorkowym armagedonie juz jest ok zadnych problemów... za To Tazz :shake: znowu mi schudnie :(

a no i znalazłam dla Fixa chyba karme... na 10 kilo 105g doktordog... jadły kogos psy to to??

Ale ale przywlekłam słodziaków;)

Jak zwykle więcej Fixa bo jemu umiem robić zdjęcia :razz: A Tazz wiecznie czarna plama...

:iloveyou:

Na łóżku... :lol: moga lezec blisko siebie;)