Saththa Posted November 19, 2013 Author Posted November 19, 2013 3 x napisał(a):o masz nie zazdraszczam u nas tez luzniejsze kupy nie wiedziec czemu no własnie juz nie chcę mieć :wątpliwy: w powietrzu cos krązy czy co? Quote
zerduszko Posted November 19, 2013 Posted November 19, 2013 Może być wirusówka. Współczuję bardzo :shake: Quote
Margi Posted November 19, 2013 Posted November 19, 2013 Ale masz bigos.Mam nadzieję,że chłopakom szybko przejdzie. Quote
malawaszka Posted November 19, 2013 Posted November 19, 2013 o matkoo co za zasr.ny dzień! ja właśnie gadam z Magdą od Kenza i Niry bo oni też mają sraczki dziś :mdleje: Quote
Tekla64 Posted November 19, 2013 Posted November 19, 2013 oooo no to nie wesolo i coby szybko sie poprawilo a napewno nie roznioslo!!! Quote
AnkaG Posted November 19, 2013 Posted November 19, 2013 Sandra stoperan działa od razu, nitrofurazyd czy jak go zwał po dobie zaczyna. One mają zupełnie inne działanie. Sorki jak się mądrze a ty wiesz :) Quote
natija Posted November 19, 2013 Posted November 19, 2013 o jejku i tu zle wiadomosci,mam nadzie,ze szybko przejdzie i bedzie wspomnieniem... Quote
Saththa Posted November 20, 2013 Author Posted November 20, 2013 AnkaG napisał(a):Sandra stoperan działa od razu, nitrofurazyd czy jak go zwał po dobie zaczyna. One mają zupełnie inne działanie. Sorki jak się mądrze a ty wiesz :) :eek2: Nie wiedziałam. To czemu tego nie piszą kurde! TZ pojechał do apteki wczoraj kupił stoperan i podałam już wczoraj. Dziś tylko sik urano na szczęście... natija napisał(a):o jejku i tu zle wiadomosci,mam nadzie,ze szybko przejdzie i bedzie wspomnieniem... ja też :) Quote
natija Posted November 20, 2013 Posted November 20, 2013 No to przeszło, mam nadzieję , że teraz będzie już dobrze :-) Quote
AnkaG Posted November 20, 2013 Posted November 20, 2013 To niech nie kupkają już :) Trzymamy kciukasy :) Quote
Pink Posted November 20, 2013 Posted November 20, 2013 Jak jeden i drugi, to moze faktycznie wirusowka. Trzymajcie sie .... ja nawet nie mysle zeby cos u moich, bo chorob mam na ten rok dosc :angryy: Quote
wilczy zew Posted November 20, 2013 Posted November 20, 2013 Mam nadzieję,że chłopaki lepiej! Nifurokrazyd zabija złe bakterie a stoperan zatyka jedynie a nie leczy przyczyny. Tazzik ma dłuższą brodę niż Kocyk. Quote
Saththa Posted November 20, 2013 Author Posted November 20, 2013 Chłopaki lepiej. Tz mówił, ze Fix koło 9 zrobił juz normalna kupę. O 14 dostali 1/3 porcji karmy ab sie jelitka ruszyły. narazie beż zmin ejst ok ;) Quote
3 x Posted November 20, 2013 Posted November 20, 2013 Saththa napisał(a):Chłopaki lepiej. Tz mówił, ze Fix koło 9 zrobił juz normalna kupę. O 14 dostali 1/3 porcji karmy ab sie jelitka ruszyły. narazie beż zmin ejst ok ;) pytac gdzie Fix zrobił kupę? czy lepiej będzie jak taktownie pomilczymy w tym temacie? Quote
Saththa Posted November 20, 2013 Author Posted November 20, 2013 3 x napisał(a):pytac gdzie Fix zrobił kupę? czy lepiej będzie jak taktownie pomilczymy w tym temacie? na dworzu :) jak nie jest sam w domu to wytrzyma i 12 godzin.... Quote
3 x Posted November 20, 2013 Posted November 20, 2013 Saththa napisał(a):na dworzu :) jak nie jest sam w domu to wytrzyma i 12 godzin.... znaczy złośliwy jest po prostu ;) Quote
Saththa Posted November 20, 2013 Author Posted November 20, 2013 3 x napisał(a):znaczy złośliwy jest po prostu ;) No menda nad mendami :watpliwy: Quote
natija Posted November 20, 2013 Posted November 20, 2013 no to juz bedzie z gorki:) zlosliwy czy nie ale kochamy je :)moja Bella tez tak robi... Quote
Fides79 Posted November 20, 2013 Posted November 20, 2013 pomiziaj chorowitków;) a tak na marginesie to muszę przyznać (po raz kolejny) ze jestem pod wrażeniem Tazzmanowej brody :p Quote
Saththa Posted November 24, 2013 Author Posted November 24, 2013 [quote name='Fides79']pomiziaj chorowitków;) a tak na marginesie to muszę przyznać (po raz kolejny) ze jestem pod wrażeniem Tazzmanowej brody :p Jak tak na nią patrze to też jestem pod wrażeniem :) Kurdeeee Tazz nadal choruje ;/ nadal ma biegunkową kupkę:( tj w środe w ogóle nie robił, w czwartek brzydka, w piatek bez (bo go nafaszerowałam) w sobote łądna a w nocy i dzis w dzien znowu to samo :( Faken sziten noooooo jutro do weta ejdziemy... to jakiś masakryczny miesiąc jest... Idefix oczywiscie po wtorkowym armagedonie juz jest ok zadnych problemów... za To Tazz :shake: znowu mi schudnie :( a no i znalazłam dla Fixa chyba karme... na 10 kilo 105g doktordog... jadły kogos psy to to?? Ale ale przywlekłam słodziaków;) Jak zwykle więcej Fixa bo jemu umiem robić zdjęcia :razz: A Tazz wiecznie czarna plama... :iloveyou: Na łóżku... :lol: moga lezec blisko siebie;) Quote
Saththa Posted November 24, 2013 Author Posted November 24, 2013 Aaaaaa grzywka Tazzia spotkała się z moimi nożyczkami :lol: Fix się uparł aby Wam pokazać brodę;) Quote
malawaszka Posted November 24, 2013 Posted November 24, 2013 o nie no Tazzmanku nie choruj chłopaku!!!!! on chyba musi cały czas być na wet karmie - czy jest i się wygłupiłam? Quote
Saththa Posted November 24, 2013 Author Posted November 24, 2013 I cała sesja Idefixa z ttygryskiem... wiecie jak się tulił do niego? Byłam pod wrazeniem.. Quote
Recommended Posts