Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Fajnie wyglądają, a Fix już całą gębą sznauc :lol: ..pyskiem znaczy się. ;)

Też ogolę moim łapki bo jak jest śnieg to na spacerze z powodu kul przyczepionych do łap nie chcą chodzić :roll:

Posted

zerduszko napisał(a):
Ale cudowności :loveu:

:loveu:
ulana napisał(a):
Teraz to dopiero Tazzio kitkę ma. ;)
I jakie niewiniątka ci postrzyżeńcy. :)

No jakbym mu chciała zrobić to miałby kucyka :) A i tak obcinałam po powrocie do domu;)

wilczy zew napisał(a):
Piknie wyglądają. Tazzik ma ogolone łapki jak Kocyk :-)

Ano ma :) Fix tez ma na krótko ;)
danyww napisał(a):
Fajnie wyglądają, a Fix już całą gębą sznauc :lol: ..pyskiem znaczy się. ;)

Też ogolę moim łapki bo jak jest śnieg to na spacerze z powodu kul przyczepionych do łap nie chcą chodzić :roll:

Tazzman ma zgole n jesień ponieważ jak zamoczy łapy owłosione to łazi z takimi mokrymi cały czas. Wełna nie sierśc na tych łapach, nie chce schnąć, on liże a potem sa kołtuny :niewiem:

Posted

wilczy zew napisał(a):
Ta wełna to masakra! Tak skopać sierść :angryy:

Si. Dwa lata temu po jesieni i zimie okazało się, że Tazzman ma zbitą tę sierśc przy skórze w jakis taki filc okropieństwo, od tamtego czasu Tazzanowi gole łapy na jesien zimę.

Posted

[quote name='WATACHA']Ha,ha,ha ale fryzura odjazdowa , a Fixik jaki aniołeczek no, no
http://i1020.photobucket.com/albums/af326/Saththa/2013/11-2013/DSCN7631Kopiowanie_zps794f31fc.jpg

Tazzio wiatr w grzywie miał:) A Fix zawsze tak wygląda :) NAwet jak jest najbardziej na swiecie oszalały to tak wygląda :lol:

Przyszła dla Chłopaków paczka z zabawkami;)

teoretycznie Tazzio dostał kość od KONGa z takimi dziurkami na pastę po bokach a Fixio odzyskał małpeczkę;)

Małpeczka była kupiona jak jeszcze Fixa nie było dla Tazza w opisie miała mieć 47cm na bazarku na dogo;) Jak rpzyszła to się zdziwiłam baaaaardzo mocno:)

Fixio uwielbiał Małpeczkę :loveu: zasypiał z nia był rozczulający, ale po powrocie z wakacji okazało się, ze zostały tylko Tylne łapki i nikt nic nie wie....

Więc zamówiłm mu nową :razz: Ale się cuieszył:0

Zrobiłam od cholery zdjęc :) większosc z nich odzwierciedla 100% Idefixa w Idefixie...

Chciałam zrobić kolaż ale nie widac wtedy nic :lol:

Były by takie ładne zdjecia wrrrr

Posted

Chłopaki boskie! Śliczne po obcięciu a fixior faktycznie sznup :) jak oglądam zdjęcia fixa z radości to przypomina mi się, że by horror gdzie właśnie twarze były niewyraźne, zamazane :eviltong:

Posted

[quote name='wilczy zew']Super foty-pokazują radochę Fixa :-)

Głupowatośc też :evil_lol:
[quote name='Fides79']http://i1020.photobucket.com/albums/af326/Saththa/2013/11-2013/DSCN7641Kopiowanie_zps66361872.jpg takie zdjęcia w większości mi wychodzą jak próbuje Anie uchwycić ha ha ha :lol:

http://i1020.photobucket.com/albums/af326/Saththa/2013/11-2013/1383742581358Kopiowanie_zps9bbadd0d.jpg Słodziaczki moje kochane :p:loveu::loveu:

Hmmmm Mamy za słabe aparaty :lol:

I aż się zawstydziłam wiesz:)

[quote name='ania0112']Chłopaki boskie! Śliczne po obcięciu a fixior faktycznie sznup :) jak oglądam zdjęcia fixa z radości to przypomina mi się, że by horror gdzie właśnie twarze były niewyraźne, zamazane :eviltong:

jezu :mdleje:

Posted

Pink napisał(a):
Ostatnia Fixowa fotka boska :loveu: normalnie jak fotka do indexu :multi:

za durny na index :)
natija napisał(a):
pozytywnie zakrecony jest,taki krejzol;)kurde fajnie jest obciety,zastanawiam sie czy moje dwie tak nie walnac na sznupa;)

Oni na sportowo obcięci. I jeden i drugi, zadnych firanek u tazza w zasadzie broda i brwi tylko. Fixiu ma 1 cm na łapkach :)

Posted

zerduszko napisał(a):
A Ci co mieli zamazane twarze na fotach ginęli :eviltong:

Przystojny ten prawie białas!

O Horrorach to nie tu bo ja wrażliwa, spac potem nie moge :)

I Fix dziękuje;)

Chcesz buziaka od Fixiaka?:)

Posted

zerduszko napisał(a):
Sama mam goownojady, to mnie buziakiem nie przestraszysz :diabloti:

Ja nie straszę durna ja zapraszam :evil_lol:
AnkaG napisał(a):
No ładne te chlopaki :) Fix to jeszcze dzidzio :)

no dzidzio... na 15 listopada sobie ustaliliśmy urodzinki :razz: (oceniany jako urodzony w listopadzie)