zerduszko Posted November 16, 2013 Posted November 16, 2013 Boltosław nie ma tyle czasu. Ma czas do marca :eviltong: Quote
3 x Posted November 17, 2013 Posted November 17, 2013 zerduszko napisał(a):No co Ty, potem będę mleczarnią :grab: Zmądrzał coś? Bo liczę, ze mój jak skończy rok zmądrzeje :eviltong: ja tez na to liczę aczkolwiek to co pisze watacha WATACHA napisał(a):Mój zmądrzał jak miał 3-4 lata :) podobno tyczy się tybciów również nic to, poczekamy póki co trochę się uspokoił, może i zmądrzał no mniej gangrenowaty jest tylko kutwa czemu dobiera sie do moich kapci? jako jedyne ocalały po jego zabkowaniu a teraz od dwóch dni sa najlepsiejszym gryzakiem podejrzewam, że jekem chora to po prostu smierdza inaczej/bardziej a że to pojeb jest to i się nimi zainteresował ;) Quote
WATACHA Posted November 17, 2013 Posted November 17, 2013 3 x napisał(a):ja tez na to liczę aczkolwiek to co pisze watacha podobno tyczy się tybciów również nic to, poczekamy póki co trochę się uspokoił, może i zmądrzał no mniej gangrenowaty jest tylko kutwa czemu dobiera sie do moich kapci? jako jedyne ocalały po jego zabkowaniu a teraz od dwóch dni sa najlepsiejszym gryzakiem podejrzewam, że jekem chora to po prostu smierdza inaczej/bardziej a że to pojeb jest to i się nimi zainteresował ;) Nie pocieszaj, bo mi się marzy tybcio, albo azjata, ale to za 100 lat jak się dorobię domku ;) Quote
3 x Posted November 17, 2013 Posted November 17, 2013 WATACHA napisał(a):Nie pocieszaj, bo mi się marzy tybcio, albo azjata, ale to za 100 lat jak się dorobię domku ;) tz'towi tez się marzył no i mamy kwestia podejścia czy to spełnione oczekiwania czy tylko spełnione marzenie ;) a tak poważnie to uwielbiam tego Gangreńca ale tyle, co krwi nam napsuł to żaden psiak ani nawet wszystkie razem wzięte nia dały rady ;) i ta jego mina, zblazowana, kiedy to zastanawiamy się: "czy on naprawdę ma nas za idiotów?" ;) co do domu z ogródkiem kilka jak nie kilkanaście lat temu kupno własnego em zaczęłam od kupna lodówki teraz kupno domu z ogrodem zaczeliśmy od tybcia ;) która i tak wymięka przy Fixie który jest moim ulubionym cholernikiem na dogo :evil_lol: Quote
WATACHA Posted November 17, 2013 Posted November 17, 2013 3 x napisał(a):tz'towi tez się marzył no i mamy kwestia podejścia czy to spełnione oczekiwania czy tylko spełnione marzenie ;) a tak poważnie to uwielbiam tego Gangreńca ale tyle, co krwi nam napsuł to żaden psiak ani nawet wszystkie razem wzięte nia dały rady ;) i ta jego mina, zblazowana, kiedy to zastanawiamy się: "czy on naprawdę ma nas za idiotów?" ;) co do domu z ogródkiem kilka jak nie kilkanaście lat temu kupno własnego em zaczęłam od kupna lodówki teraz kupno domu z ogrodem zaczeliśmy od tybcia ;) która i tak wymięka przy Fixie który jest moim ulubionym cholernikiem na dogo :evil_lol: Wy chyba mieszkacie w bloku?Słyszałam, że tybek się męczy w mieszkaniu?Jak to jest u Was? Co do cholerników to jakbyś chciała mam taką pewną młodą pannę na zbyciu:evil_lol:, polecam:loveu: Quote
3 x Posted November 17, 2013 Posted November 17, 2013 WATACHA napisał(a):Wy chyba mieszkacie w bloku?Słyszałam, że tybek się męczy w mieszkaniu?Jak to jest u Was? Co do cholerników to jakbyś chciała mam taką pewną młodą pannę na zbyciu:evil_lol:, polecam:loveu: tak, mieszkamy w bloku i mamy wiekowego kaukaza i szczylka tybcia czy się męczą? nie sądzę zapewne lepiej by się mu (tybciowi) strózowało na terenie ale takowego nie mamy zapraszam do nas na watek do poczytania - linka w podpisie ostatnio nawet był wałkowany temat tybcia w bloku, przez inna właścicielkę tybcia podobno kiedyś nasza hodowczyni była przeciwna wydawaniu tybciów do bloku u nas od poczatku wiedziała gdzie Gamoń idzie i że mamy tez kaukazika i nikt nie mial nic przeciwko fakt, ze młody bardzo dobrze czuje sie na dworze (taras u rodziców, balkon, niestety nie mamy dostępu do ogrodzonego terenu) ale na siedzenie w domu tez nie narzeka po kilku godz spania zaczyna się nudzić i szuka sobie zajęcia raz jest to otworzenie szuflady kosmetyczno-aptecznej, innym razem wpierdzieli grzebyk bardziej gangrenowaty jest jak sie nie wybiega z kumplami ale to nie zależy od posiadanego podwórza tylko od kontaktu z kumplmi ;) na spacerach czasami bawią się razem z kaukazem ale w domu jest spokoj nie hałasują po próżnicy nikt sie nie skarży Quote
WATACHA Posted November 17, 2013 Posted November 17, 2013 Byłam kiedyś u Was na wątku, ale na chwilę, bo nie miałam czasu poczytać.Kaukazik też cudny.Pewnie niebawem, w wolnej chwili znów zajrzę i postaram się jako tako chociaż ogarnąć, bo nie lubię pisać zanim troszkę chociaż nie poczytam. Quote
Saththa Posted November 17, 2013 Author Posted November 17, 2013 [quote name='zerduszko']No co Ty, potem będę mleczarnią :grab: Zmądrzał coś? Bo liczę, ze mój jak skończy rok zmądrzeje :eviltong: oj to se odciagniesz na zas :) Aaaa wczoraj się dowiedziałam, to się pdozielę z Toba, ze w niemczech są ponoc tesrty do mleka na obecnosc alkoholu ;) jeszzce nie;) [quote name='WATACHA']Mój zmądrzał jak miał 3-4 lata :) Ojoj to jak Tazz :lol: [quote name='zerduszko']Boltosław nie ma tyle czasu. Ma czas do marca :eviltong: Dacie radę;) [quote name='3 x']ja tez na to liczę aczkolwiek to co pisze watacha podobno tyczy się tybciów również Tazzman spoważniał gdzieś przy 3,5 roku nic to, poczekamy póki co trochę się uspokoił, może i zmądrzał no mniej gangrenowaty jest tylko kutwa czemu dobiera sie do moich kapci? jako jedyne ocalały po jego zabkowaniu a teraz od dwóch dni sa najlepsiejszym gryzakiem podejrzewam, że jekem chora to po prostu smierdza inaczej/bardziej a że to pojeb jest to i się nimi zainteresował ;) najwyższy czas zmienic kapcie :) [quote name='3 x'] co do domu z ogródkiem kilka jak nie kilkanaście lat temu kupno własnego em zaczęłam od kupna lodówki teraz kupno domu z ogrodem zaczeliśmy od tybcia ;) Bardzo mi się to podoba :) [quote name='3 x'] która i tak wymięka przy Fixie który jest moim ulubionym cholernikiem na dogo :evil_lol: Jest nam bardzo miło :lol: Quote
malawaszka Posted November 17, 2013 Posted November 17, 2013 Saththa napisał(a):oj to se odciagniesz na zas :) Aaaa wczoraj się dowiedziałam, to się pdozielę z Toba, ze w niemczech są ponoc tesrty do mleka na obecnosc alkoholu ;) ahahahaha czego to ludzie nie wymyślą, żeby tylko móc sobie wypić :evil_lol: Quote
AnkaG Posted November 17, 2013 Posted November 17, 2013 Sandra ty tak na zapas czytasz? W razie wu? :) Quote
Saththa Posted November 17, 2013 Author Posted November 17, 2013 AnkaG napisał(a):Sandra ty tak na zapas czytasz? W razie wu? :) NIet. Wu nie przewiduję :) BYłam wczoraj na urodzinach i była ciężarna koleżanka i druga mówiła o tych testach ;) Quote
zerduszko Posted November 17, 2013 Posted November 17, 2013 Sandra, jak nie przewidujesz to Ci się radzę nie zarzekać, bo sama widzisz jak to się kończy :evil_lol: Jakoś sobie nie wyobrażam pić w najbliższym czasie. Teraz pól szklanki piwa i miałabym kaca dwa dni, a małym wrzaskunem zajmować się trzeb non stop :eviltong: Quote
Saththa Posted November 17, 2013 Author Posted November 17, 2013 zerduszko napisał(a):Sandra, jak nie przewidujesz to Ci się radzę nie zarzekać, bo sama widzisz jak to się kończy :evil_lol: Jakoś sobie nie wyobrażam pić w najbliższym czasie. Teraz pól szklanki piwa i miałabym kaca dwa dni, a małym wrzaskunem zajmować się trzeb non stop :eviltong: Co fakt to fakt... pozostaje tylko nie dopuszczać do kaca :lol: Quote
zerduszko Posted November 17, 2013 Posted November 17, 2013 A potem mnie w interwencji będziecie oglądać, jak się przed kacem będę intensywnie bronić :B-fly: Quote
Saththa Posted November 17, 2013 Author Posted November 17, 2013 zerduszko napisał(a):A potem mnie w interwencji będziecie oglądać, jak się przed kacem będę intensywnie bronić :B-fly: Bedziesz sławna :loveu: Quote
Pink Posted November 17, 2013 Posted November 17, 2013 Saththa napisał(a):Bedziesz sławna :loveu: a my bedziemy mialy slawna netowa znajomosc :loveu: Quote
Saththa Posted November 17, 2013 Author Posted November 17, 2013 [quote name='Pink']a my bedziemy mialy slawna netowa znajomosc :loveu: O to to to :lol: Przywlekłam Chłopaków :) Quote
Saththa Posted November 17, 2013 Author Posted November 17, 2013 W pieknym jesiennym słońcu... Z wywijakiem na brodzie... jak Amant :) Zawsze na pierwszym planie... Quote
Saththa Posted November 17, 2013 Author Posted November 17, 2013 Chca na łóżko... I słodziak :splat: :) Koniec :) Quote
ania0112 Posted November 17, 2013 Posted November 17, 2013 Słodziak i Tazzman:loveu: Ale duża miska!!!:crazyeye: Quote
Saththa Posted November 17, 2013 Author Posted November 17, 2013 ania0112 napisał(a):Słodziak i Tazzman:loveu: Ale duża miska!!!:crazyeye: to Tazzia miska :) Quote
ania0112 Posted November 17, 2013 Posted November 17, 2013 Saththa napisał(a):to Tazzia miska :) do jedzenia? ( bo łudziłam się ze wspólna do picia) a jak mu dajesz posiłek to ile z tego jest wypełnione 1/3? Quote
Małgorzata Noga Posted November 17, 2013 Posted November 17, 2013 Oj musisz mieć z nimi bardzo wesoło , prześliczne pyszczki :) Quote
Recommended Posts