malawaszka Posted November 17, 2013 Posted November 17, 2013 no słodziak z niego że hej!!! bosz i jak patrzy - on wie że jest słodziak! Quote
3 x Posted November 17, 2013 Posted November 17, 2013 ania0112 napisał(a):do jedzenia? ( bo łudziłam się ze wspólna do picia) a jak mu dajesz posiłek to ile z tego jest wypełnione 1/3? moje piją z wielkiego widra ;) Quote
Pink Posted November 17, 2013 Posted November 17, 2013 Moj Oskar teraz po tym wycharataniu ostow z brody, wyglada identyko jak bialas :lol: tez ma pod broda takich pare klaczkow na krzyz :cool3: Quote
Saththa Posted November 17, 2013 Author Posted November 17, 2013 [quote name='3 x'] o jacie małpka rozwaliła płytki Małpa Łobuz... :shake: Płytki to wina Tazza i piłek z lanej gumy :roll: [quote name='ania0112']do jedzenia? ( bo łudziłam się ze wspólna do picia) a jak mu dajesz posiłek to ile z tego jest wypełnione 1/3? NIe do picia :) Tazza miska do picia;) Fix ma teoretycznie swoja bo Tazz wypija kazda wode w miskach ;) Tazzman je 250g rano i 150g wieczorem :) [quote name='Małgorzata Noga']Oj musisz mieć z nimi bardzo wesoło , prześliczne pyszczki :) mam jak cholera... :flaming: [quote name='malawaszka']no słodziak z niego że hej!!! bosz i jak patrzy - on wie że jest słodziak! wiem. Menda Mała no. [quote name='3 x']moje piją z wielkiego widra ;) Jednego?? i wystarcza im? Tazz by sam wypił wszystko :mdleje: [quote name='Pink']Moj Oskar teraz po tym wycharataniu ostow z brody, wyglada identyko jak bialas :lol: tez ma pod broda takich pare klaczkow na krzyz :cool3: No wiesz! Sama masz pare na krzyz :obrazic: Fixiu ma w sam raz :) Ani sie to nie plącze ani nie Filcuje ;) Quote
Pink Posted November 17, 2013 Posted November 17, 2013 e tam, zobacz na Tazika, to jest broda a nie takie niby cos :eviltong: ale faktycznie, nie placze sie i nie filcuje - to jest Argument na tak dla brodatego bialasa :evil_lol: Quote
ania0112 Posted November 17, 2013 Posted November 17, 2013 3 x napisał(a):moje piją z wielkiego widra ;) twoje to 2 kudłate giganty. ee to słabo! ja myślałam ze kaukaz i tybecik to z wanny od razu:eviltong: Quote
zerduszko Posted November 17, 2013 Posted November 17, 2013 One są przepiękne :loveu: Uwielbiam taki golaski - dawaj więcej! Quote
eria Posted November 17, 2013 Posted November 17, 2013 http://i1020.photobucket.com/albums/af326/Saththa/2013/11-2013/DSC_2329Kopiowanie_zps93d8e27d.jpg Fix już wygląda na takiego poważnego, dorosłego psa na tej fotce :) Quote
3 x Posted November 17, 2013 Posted November 17, 2013 [quote name='Saththa'] NIe do picia :) Tazza miska do picia;) Fix ma teoretycznie swoja bo Tazz wypija kazda wode w miskach ;) Jednego?? i wystarcza im? Tazz by sam wypił wszystko :mdleje: wystarcza :) 10 l i dziennie nie wypijają całego ale na bieżąco im tam podmieniamy wodę u nas Fredzio obowiazkowo jak się siega po smycz idzie się napić ;) [quote name='ania0112']twoje to 2 kudłate giganty. ee to słabo! ja myślałam ze kaukaz i tybecik to z wanny od razu:eviltong: w upały było tak: Quote
Saththa Posted November 18, 2013 Author Posted November 18, 2013 [quote name='Pink']e tam, zobacz na Tazika, to jest broda a nie takie niby cos :eviltong: ale faktycznie, nie placze sie i nie filcuje - to jest Argument na tak dla brodatego bialasa :evil_lol: U Tazza wiecznie coś w tej brodzie :0 Chociaz Fakt fraktem od kiedy jest Fix i mu się wiesza na brodzie to mam mniejszy problem z brodą u Tazza :) [quote name='zerduszko']One są przepiękne :loveu: Uwielbiam taki golaski - dawaj więcej! Nie mam więcej :lol: [quote name='eria']http://i1020.photobucket.com/albums/af326/Saththa/2013/11-2013/DSC_2329Kopiowanie_zps93d8e27d.jpg Fix już wygląda na takiego poważnego, dorosłego psa na tej fotce :) I nic poza tym :flaming: [quote name='3 x']wystarcza :) 10 l i dziennie nie wypijają całego ale na bieżąco im tam podmieniamy wodę u nas Fredzio obowiazkowo jak się siega po smycz idzie się napić ;) Znaczy na zapas bo wie ze sie zmęczy:) Tazzman By wypił on jest nienormalny pod tym względem i pije chyba dla samej idei picia a nie dlatego, ze mu się chce :lol: Quote
3 x Posted November 18, 2013 Posted November 18, 2013 [quote name='Saththa']U Tazza wiecznie coś w tej brodzie :0 Chociaz Fakt fraktem od kiedy jest Fix i mu się wiesza na brodzie to mam mniejszy problem z brodą u Tazza :) mieliśmy kiedys brodate babsko na DT masakra ;) [quote name='Saththa'] Znaczy na zapas bo wie ze sie zmęczy:) znaczy nie wiem :D ale tak ma ;) [quote name='Saththa'] Tazzman By wypił on jest nienormalny pod tym względem i pije chyba dla samej idei picia a nie dlatego, ze mu się chce :lol: to tak jak ja ;) jak to mówią: -jestem zagorzałą .... *ja tez jestem za gorzałą ;) Quote
Erhan Posted November 18, 2013 Posted November 18, 2013 Saththa napisał(a): Fix na urodziny został wykapany :lol: Dziecko brudne, to dziecko szczęśliwe. Precz z sadyzmem :diabloti: i kąpielą:diabloti: Niech żyje szczęśliwe dzieciństwo w brudzie :tort::drinking::cunao::drink1: Quote
Saththa Posted November 18, 2013 Author Posted November 18, 2013 [quote name='3 x']mieliśmy kiedys brodate babsko na DT masakra ;) Wiem :lol: znaczy nie wiem :D ale tak ma ;) Aha to tak jak ja ;) jak to mówią: -jestem zagorzałą .... *ja tez jestem za gorzałą ;) :lol: [quote name='Erhan']Dziecko brudne, to dziecko szczęśliwe. Precz z sadyzmem :diabloti: i kąpielą:diabloti: Niech żyje szczęśliwe dzieciństwo w brudzie :tort::drinking::cunao::drink1: Jakie dzieciństwo? Koniec dzieciństwa ilez można!! Quote
AnkaG Posted November 18, 2013 Posted November 18, 2013 Nio Fisiu ma te oczka takie kaprawe, że wszystko się wybacza. :) Słodziak :) A Tazzio to sama uroda i wdzięk :) Quote
Tekla64 Posted November 18, 2013 Posted November 18, 2013 oj sorki ze przegapilam wsyztskiego co najlepsze na wiele nastepnych wpsolnych lat!!! chlopaki superanckie, nochale jak zwykle ogromne a cwaniackie oczka cudne Quote
Pysia Posted November 18, 2013 Posted November 18, 2013 Matko! Piją, fotki wrzucają a JA nic nie wiem? :mad: Quote
Saththa Posted November 18, 2013 Author Posted November 18, 2013 Erhan napisał(a):Do śmierci można:loveu: weź mi źle nie życz;) AnkaG napisał(a):Nio Fisiu ma te oczka takie kaprawe, że wszystko się wybacza. :) Słodziak :) A Tazzio to sama uroda i wdzięk :) Amen :shake: Tekla64 napisał(a):oj sorki ze przegapilam wsyztskiego co najlepsze na wiele nastepnych wpsolnych lat!!! chlopaki superanckie, nochale jak zwykle ogromne a cwaniackie oczka cudne Magda cudnie Cię widziec!! Pysia napisał(a):Matko! Piją, fotki wrzucają a JA nic nie wiem? :mad: Bo nie odwiedzasz :razz: Quote
Pysia Posted November 18, 2013 Posted November 18, 2013 Bo musiałam niańczyć TZta a dzisiaj spakować chyba z milion listków.... Quote
Saththa Posted November 18, 2013 Author Posted November 18, 2013 Pysia napisał(a):Bo musiałam niańczyć TZta a dzisiaj spakować chyba z milion listków.... widziałam, czytałam podziwiam :) Quote
natija Posted November 18, 2013 Posted November 18, 2013 i mnie ominelo wszystko....sto lat,spoznone ale szczere :) Quote
Saththa Posted November 19, 2013 Author Posted November 19, 2013 natija napisał(a):i mnie ominelo wszystko....sto lat,spoznone ale szczere :) Dziękujemy ;) A my dziś mamy armagedon :eek2: już od progu mimo, ze dzielą od drzwi wejsciowych do "mnie" piętro poczułam wątpliwy zapach. Fix ma biegunkę... nie wytrzymał :shake: zjadł... jak wrócilismy to zaczał tym wymiotować i kupkać dalej... część w domu częśc na dworzu :mdleje: Koce z legowisk okupane całe, już w śmieciach :eek2: ehhhh Tazz na dworzu tez rozwolnienie... Armagedon jakiś :shake: Podanie Fixowi smekty (mimo, ze ta choera je wszystko!!) graniczy z cudem. Okazało się później, ze sie boi strzykawki... z ręki wypija... z miski nie chciał... (uwielbiam zjawisko konkurencji, pod koniec chłopaki się zabijali który wypije) TZ jutro pracuje u mnie i zostaje z chłopakami... Masakra :eek2: w domu byłam o 16 dopiero się ogarneliśmy :shake: Quote
ania0112 Posted November 19, 2013 Posted November 19, 2013 o matko! to moze tez stoperan im daj a zmieniałas im karmę, że tak oba na raz czy jakis wirus? czy cos na dworze dorwały? Quote
Saththa Posted November 19, 2013 Author Posted November 19, 2013 ania0112 napisał(a):o matko! to moze tez stoperan im daj a zmieniałas im karmę, że tak oba na raz czy jakis wirus? czy cos na dworze dorwały? no własnie nic nie dorwały. karma ta sama :shake: Stoperan mi sie skonczył wąłsnie :shake: Nifuroksazyd podałam i smekte. narazie posneły chłopaki... Quote
3 x Posted November 19, 2013 Posted November 19, 2013 Saththa napisał(a):Dziękujemy ;) A my dziś mamy armagedon :eek2: już od progu mimo, ze dzielą od drzwi wejsciowych do "mnie" piętro poczułam wątpliwy zapach. Fix ma biegunkę... nie wytrzymał :shake: zjadł... jak wrócilismy to zaczał tym wymiotować i kupkać dalej... część w domu częśc na dworzu :mdleje: Koce z legowisk okupane całe, już w śmieciach :eek2: ehhhh Tazz na dworzu tez rozwolnienie... Armagedon jakiś :shake: Podanie Fixowi smekty (mimo, ze ta choera je wszystko!!) graniczy z cudem. Okazało się później, ze sie boi strzykawki... z ręki wypija... z miski nie chciał... (uwielbiam zjawisko konkurencji, pod koniec chłopaki się zabijali który wypije) TZ jutro pracuje u mnie i zostaje z chłopakami... Masakra :eek2: w domu byłam o 16 dopiero się ogarneliśmy :shake: o masz nie zazdraszczam u nas tez luzniejsze kupy nie wiedziec czemu Quote
Recommended Posts