Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Zentonil Advanced po pól tabletki i jakiś lek w płynie w strzykawce mam i po 2 ml podaję - ale tak nabazgrał, że nie wiem co to. Zaczyna się chyba na Sy...

Posted

[quote name='AnkaG']Zentonil Advanced po pól tabletki i jakiś lek w płynie w strzykawce mam i po 2 ml podaję - ale tak nabazgrał, że nie wiem co to. Zaczyna się chyba na Sy...[/QUOTE]

sylimarol?

Posted

[quote name='malawaszka']hahaha tam był Silmarilion :D

ANo był:) Ale tak z nazwy ogólnie podobne :)

[quote name='AnkaG']Nie czytałam Tolkiena. Namiętnie czytam kryminały i trillery. :)

Uaaaa a ja spac nie moge po tym heh

Przywlekłam Pluszaka :)

On jest niesamowity, pozorant jeden :)

Zobaczcie, zobaczcie ;)

Broda :diabloti:

I BRODA :)

I prosze Was bardzo ;) Tazzio nie uciekł :)

KONIEC :)

Posted

[quote name='ania0112']Fix znowu wydaje się bielszy niz ostatnio ;) Chłopaki fajne. nie mogę się doczekać zdjęć Fixa po fryzjerze

Ostatnio jak były na spacerze to było mokro i Fix cały mokry wrócił po bieganiu w wysokich trawach :) Umył sie :)
[quote name='Fides79']http://i1020.photobucket.com/albums/af326/Saththa/2013/maj/DSC_2399_zps83295923.jpg no pikna ta bródka :p

:lol:
[quote name='Margi']Mały ma ten nochal niesamowity.Nic tylko całować.:loveu:No i broda sznaucerowa fajnie rośnie.

Zacałowac to on by chciał Ciebie, bleeee ;)

Posted

[quote name='Pink']Ale wiecie, teraz dopiero na tym ostatnim Foto widac ze Fix urosl i to sporo. Fajowy malec jest :loveu:[/QUOTE]

Tazzio się skurczył według moich odczuć :) No Fix się zrobił dwa razy cięższy i dłuższy :)

Posted

[quote name='AnkaG']Już widzę to pokazywanie ha ha. :)
Nie narzekajcie - ja mam taką sunię co jak zimno to potrafi wyjść na taras, popatrzeć - ooo zimno - zwrot na pięcie i siku w domu ...[/QUOTE]

mielone bym zrobiła

zdrówkaaa dla małej

Fix ma piękną brodę :loveu:

Posted

[quote name='wilczy zew']mielone bym zrobiła

zdrówkaaa dla małej

[/QUOTE]
Psy są trzy, chałupa duża to jak znajdę to się tylko domyślam kto. Ale po takim numerku to pilnujemy i kopa dostają na dwór na ogród.
Kajcia bierze leki i już nie ma takich dreszczy. :)

Posted

[quote name='zuzolandia']Białasek taki bielutki;-)

Ludzki czy psi fryzjer? hihihh[/QUOTE]

On jest tylk otroche biały;) ogólnie ejst zrudziały;) nie wiem dlaczego w sloncu taki biały wychodzi;)

Psi fryzjer;)
[quote name='marako']A my tak czekaliśmy cierpliwie na tego 8... Kto przełożył? Wy, czy fryzjer?[/QUOTE]

Oni. Ja tez cierpliwie, no ale jak mus to mus. :)