Saththa Posted June 3, 2013 Author Posted June 3, 2013 [quote name='marako']To będzie większa różnica między przed a po, jak do 22 zarosną. O ile sama ich nie będziesz ruszała.[/QUOTE] Tazzio był ostatanio 25 lutego wiec juz jest niedzwiedziem :) A co do ruszania, tonie martw się ;) Jedyne co ruszam u Tazza do oczy odsłaniam i wycinam czasem wlochy spomiedzy paluchów;) Quote
Tekla64 Posted June 3, 2013 Posted June 3, 2013 no to beda jeszcze zaroslaki a tak juz czekalam na pikne sznupy zrobione oba Quote
AnkaG Posted June 3, 2013 Posted June 3, 2013 No ciekawe co z Fixa "wyjdzie" :) No bo z Tazia to wiadomo - piekny sznup :) Quote
Pink Posted June 3, 2013 Posted June 3, 2013 Ja juz sie tez zbieram zeby do fryzjerki zadzwonic ale jakos tak mi zawsze schodzi i dopiero sobie przypominam jak ktos o tym w swoim topiku napisze. Chociaz juz dzisiaj Ania mi napisala, ze paszczaki zarosly ... Quote
ania0112 Posted June 3, 2013 Posted June 3, 2013 bo zarosły :p no ale mamy taki czerwiec, że ah... jakby był upał to każdy by już latał z obcinaniem a ze taka pogoda to... ja też czekam na widok sznupiastego Fixa :) Quote
Saththa Posted June 4, 2013 Author Posted June 4, 2013 [quote name='Tekla64']no to beda jeszcze zaroslaki a tak juz czekalam na pikne sznupy zrobione oba[/QUOTE] n ojeszcze będą... ale potem dłuzej wytrzymają o te 2 tygodnie;) [quote name='AnkaG']No ciekawe co z Fixa "wyjdzie" :) No bo z Tazia to wiadomo - piekny sznup :)[/QUOTE] Ja mam andzieje ze z Fixa wyjdzie cała sierść!! ja pierdziele jak on lnieje :mdleje: MASAKRA!!! wszedzie mam białe klaki, yhhhhhh [quote name='Pink']Ja juz sie tez zbieram zeby do fryzjerki zadzwonic ale jakos tak mi zawsze schodzi i dopiero sobie przypominam jak ktos o tym w swoim topiku napisze. Chociaz juz dzisiaj Ania mi napisala, ze paszczaki zarosly ...[/QUOTE] Zadzwon zadzwon :) [quote name='ania0112']bo zarosły :p no ale mamy taki czerwiec, że ah... jakby był upał to każdy by już latał z obcinaniem a ze taka pogoda to... ja też czekam na widok sznupiastego Fixa :)[/QUOTE] O przepraszam :) ja umówiłam chłopaków juz 7 maja :) ale terminów nie było na sobote a ja teraz tylko w sobote moge :( Quote
Fides79 Posted June 4, 2013 Posted June 4, 2013 a Fixiulka będą strzyc czy trymować? trzeba było do Ani jak u Magdy była na korepetycje śmignąć ;) Quote
Saththa Posted June 4, 2013 Author Posted June 4, 2013 [quote name='Fides79']a Fixiulka będą strzyc czy trymować? trzeba było do Ani jak u Magdy była na korepetycje śmignąć ;)[/QUOTE] trymowac mam nadzieje. Nie mogłam. Quote
AnkaG Posted June 5, 2013 Posted June 5, 2013 Kajcia z wątrobą chyba lepiej ale są problemy duze neurologiczne - jedziemy dzisiaj do wetów.... Quote
malawaszka Posted June 5, 2013 Posted June 5, 2013 Ania a robiliście jej badania na boreliozę? bo to dziadostwo też daje takie różne neurolgiczne objawy Quote
Saththa Posted June 5, 2013 Author Posted June 5, 2013 [quote name='AnkaG']Kajcia z wątrobą chyba lepiej ale są problemy duze neurologiczne - jedziemy dzisiaj do wetów....[/QUOTE] dzizas!!!!!! i co???????????????? [quote name='malawaszka']Ania a robiliście jej badania na boreliozę? bo to dziadostwo też daje takie różne neurolgiczne objawy[/QUOTE] o.... kurde :( A ja włąsnie chciałam napisac, ze Tazzia trzustka pozwoliła nam zmienić karme ehhhhh Quote
AnkaG Posted June 5, 2013 Posted June 5, 2013 Wg wetów to najprawdopodobniej zatrucie toksynami z wątroby. Nie ma temperatury, na dzisiejszym USG wątroba dużo lepiej wygląda, ustąpiły dreszcze. Ma apetyt, koo normalne. Objawy są okropne :-( Spada ze schodów, potyka się i przewraca o progi, staje nosem w strone sciany i stoi. Zachowuje się jakby była na silnych prochach. Rozjeżdzają sie momentami łapy... Dostała jakiś zastrzyk i dodatkowo taki suplement na włosy i paznokcie - bo zawiera jakieś aminokwasy które powinny pomóc... W piątek kolejny zastrzyk i w sobote badanie krwi. Siedzę i ryczę... Quote
Saththa Posted June 5, 2013 Author Posted June 5, 2013 ja pierdziu :( niby lepiej a tak beznadziejnie :( Quote
Doginka Posted June 5, 2013 Posted June 5, 2013 AnkaG, to mi wygląda na neuroboleriozę a nie na boleriozę. Zrób jej badania na to świństwo! :glaszcze: Quote
AnkaG Posted June 6, 2013 Posted June 6, 2013 Ja poczytałam w necie objawy i skutki uboczne chorej wątroby - to co dzieje się z Kajcią idealnie pasuje. :( Dzisiaj lepiej - jest bardziej ogarnięta - lepiej kontaktuje, jest słaba ale no taka ogólnie lepsza umysłowo i fizycznie. Quote
AnkaG Posted June 6, 2013 Posted June 6, 2013 Jest coraz lepiej ... trzymajcie kciuki za dalsza poprawę ... Quote
AnkaG Posted June 6, 2013 Posted June 6, 2013 Sandra sorki, że ja tak śmiecę w Twoich psiakach ale może kiedyś komuś przyda się taka wiedza co może spowodować chora wątroba. No i mi tak lepiej jak trzymacie kciuki :) Quote
marako Posted June 6, 2013 Posted June 6, 2013 No, ja też, od początku trzymam, tylko się nie ujawniałam. Quote
eria Posted June 6, 2013 Posted June 6, 2013 [quote name='Fides79']a Fixiulka będą strzyc czy trymować? trzeba było do Ani jak u Magdy była na korepetycje śmignąć ;) ano ja się oferowałam, ale Sandra nie mogła [quote name='Saththa']trymowac mam nadzieje. Ty tego dobrze przypilnuj by trymowali, bo strzyżenie nie spowoduje zaprzestania wypadania włosa w jego przypadku tylko wypadanie krótkich wbijających się igiełek ;) MASAKRA!!! wszedzie mam białe klaki, witaj w klubie :evil_lol: ja Foksika nie trymuję ,bo ją uwielbiam kudłatą , więc użeram się z kudłami wszędzie hihi Quote
zuzolandia Posted June 6, 2013 Posted June 6, 2013 [quote name='AnkaG']Sandra sorki, że ja tak śmiecę w Twoich psiakach ale może kiedyś komuś przyda się taka wiedza co może spowodować chora wątroba. No i mi tak lepiej jak trzymacie kciuki :)[/QUOTE] My mamy niezbyt funkcjonalną wątrobe ale jak narazie hepatic rc plus zentonil wystarczają jako kuracja. Za miesiąc powtarzamy badania wiec sie okaze jak tam pani W sie spisuje. Kciukaski za psinke;-) Quote
Saththa Posted June 6, 2013 Author Posted June 6, 2013 [quote name='AnkaG']Sandra sorki, że ja tak śmiecę w Twoich psiakach ale może kiedyś komuś przyda się taka wiedza co może spowodować chora wątroba. No i mi tak lepiej jak trzymacie kciuki :) Nic sie nie przejmuj i nie soraj mi tutaj :) TYlko to Cię zobliguje do wstawienia zdjęć Twoich :evil_lol: [quote name='eria']ano ja się oferowałam, ale Sandra nie mogła No niestety :( Ty tego dobrze przypilnuj by trymowali, bo strzyżenie nie spowoduje zaprzestania wypadania włosa w jego przypadku tylko wypadanie krótkich wbijających się igiełek ;) powiem powiem!!!!!! witaj w klubie :evil_lol: ja Foksika nie trymuję ,bo ją uwielbiam kudłatą , więc użeram się z kudłami wszędzie hihi Noż kurde to okropne jest :) Quote
Fides79 Posted June 6, 2013 Posted June 6, 2013 ano ja się oferowałam, ale Sandra nie mogła pewnie się jeszcze trafi okazja ;) Quote
Pink Posted June 6, 2013 Posted June 6, 2013 Ja tez podczytuje i trzymam kciukasy - Kajcia nie daj sie :bigok: Quote
Recommended Posts