Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='marako']To będzie większa różnica między przed a po, jak do 22 zarosną. O ile sama ich nie będziesz ruszała.[/QUOTE]

Tazzio był ostatanio 25 lutego wiec juz jest niedzwiedziem :)

A co do ruszania, tonie martw się ;) Jedyne co ruszam u Tazza do oczy odsłaniam i wycinam czasem wlochy spomiedzy paluchów;)

Posted

Ja juz sie tez zbieram zeby do fryzjerki zadzwonic ale jakos tak mi zawsze schodzi i dopiero sobie przypominam jak ktos o tym w swoim topiku napisze. Chociaz juz dzisiaj Ania mi napisala, ze paszczaki zarosly ...

Posted

bo zarosły :p no ale mamy taki czerwiec, że ah... jakby był upał to każdy by już latał z obcinaniem a ze taka pogoda to...
ja też czekam na widok sznupiastego Fixa :)

Posted

[quote name='Tekla64']no to beda jeszcze zaroslaki a tak juz czekalam na pikne sznupy zrobione oba[/QUOTE]

n ojeszcze będą... ale potem dłuzej wytrzymają o te 2 tygodnie;)

[quote name='AnkaG']No ciekawe co z Fixa "wyjdzie" :) No bo z Tazia to wiadomo - piekny sznup :)[/QUOTE]

Ja mam andzieje ze z Fixa wyjdzie cała sierść!! ja pierdziele jak on lnieje :mdleje: MASAKRA!!! wszedzie mam białe klaki, yhhhhhh
[quote name='Pink']Ja juz sie tez zbieram zeby do fryzjerki zadzwonic ale jakos tak mi zawsze schodzi i dopiero sobie przypominam jak ktos o tym w swoim topiku napisze. Chociaz juz dzisiaj Ania mi napisala, ze paszczaki zarosly ...[/QUOTE]

Zadzwon zadzwon :)
[quote name='ania0112']bo zarosły :p no ale mamy taki czerwiec, że ah... jakby był upał to każdy by już latał z obcinaniem a ze taka pogoda to...
ja też czekam na widok sznupiastego Fixa :)[/QUOTE]

O przepraszam :) ja umówiłam chłopaków juz 7 maja :) ale terminów nie było na sobote a ja teraz tylko w sobote moge :(

Posted

[quote name='Fides79']a Fixiulka będą strzyc czy trymować?
trzeba było do Ani jak u Magdy była na korepetycje śmignąć ;)[/QUOTE]

trymowac mam nadzieje.

Nie mogłam.

Posted

[quote name='AnkaG']Kajcia z wątrobą chyba lepiej ale są problemy duze neurologiczne - jedziemy dzisiaj do wetów....[/QUOTE]

dzizas!!!!!! i co????????????????
[quote name='malawaszka']Ania a robiliście jej badania na boreliozę? bo to dziadostwo też daje takie różne neurolgiczne objawy[/QUOTE]

o.... kurde :(

A ja włąsnie chciałam napisac, ze Tazzia trzustka pozwoliła nam zmienić karme ehhhhh

Posted

Wg wetów to najprawdopodobniej zatrucie toksynami z wątroby. Nie ma temperatury, na dzisiejszym USG wątroba dużo lepiej wygląda, ustąpiły dreszcze. Ma apetyt, koo normalne.
Objawy są okropne :-( Spada ze schodów, potyka się i przewraca o progi, staje nosem w strone sciany i stoi. Zachowuje się jakby była na silnych prochach. Rozjeżdzają sie momentami łapy...

Dostała jakiś zastrzyk i dodatkowo taki suplement na włosy i paznokcie - bo zawiera jakieś aminokwasy które powinny pomóc... W piątek kolejny zastrzyk i w sobote badanie krwi.

Siedzę i ryczę...

Posted

Ja poczytałam w necie objawy i skutki uboczne chorej wątroby - to co dzieje się z Kajcią idealnie pasuje. :(
Dzisiaj lepiej - jest bardziej ogarnięta - lepiej kontaktuje, jest słaba ale no taka ogólnie lepsza umysłowo i fizycznie.

Posted

Sandra sorki, że ja tak śmiecę w Twoich psiakach ale może kiedyś komuś przyda się taka wiedza co może spowodować chora wątroba.
No i mi tak lepiej jak trzymacie kciuki :)

Posted

[quote name='Fides79']a Fixiulka będą strzyc czy trymować?
trzeba było do Ani jak u Magdy była na korepetycje śmignąć ;)
ano ja się oferowałam, ale Sandra nie mogła
[quote name='Saththa']trymowac mam nadzieje.

Ty tego dobrze przypilnuj by trymowali, bo strzyżenie nie spowoduje zaprzestania wypadania włosa w jego przypadku tylko wypadanie krótkich wbijających się igiełek ;)

MASAKRA!!! wszedzie mam białe klaki,

witaj w klubie :evil_lol: ja Foksika nie trymuję ,bo ją uwielbiam kudłatą , więc użeram się z kudłami wszędzie hihi

Posted

[quote name='AnkaG']Sandra sorki, że ja tak śmiecę w Twoich psiakach ale może kiedyś komuś przyda się taka wiedza co może spowodować chora wątroba.
No i mi tak lepiej jak trzymacie kciuki :)[/QUOTE]

My mamy niezbyt funkcjonalną wątrobe ale jak narazie hepatic rc plus zentonil wystarczają jako kuracja.
Za miesiąc powtarzamy badania wiec sie okaze jak tam pani W sie spisuje.

Kciukaski za psinke;-)

Posted

[quote name='AnkaG']Sandra sorki, że ja tak śmiecę w Twoich psiakach ale może kiedyś komuś przyda się taka wiedza co może spowodować chora wątroba.
No i mi tak lepiej jak trzymacie kciuki :)

Nic sie nie przejmuj i nie soraj mi tutaj :) TYlko to Cię zobliguje do wstawienia zdjęć Twoich :evil_lol:

[quote name='eria']ano ja się oferowałam, ale Sandra nie mogła

No niestety :(
Ty tego dobrze przypilnuj by trymowali, bo strzyżenie nie spowoduje zaprzestania wypadania włosa w jego przypadku tylko wypadanie krótkich wbijających się igiełek ;)

powiem powiem!!!!!!

witaj w klubie :evil_lol: ja Foksika nie trymuję ,bo ją uwielbiam kudłatą , więc użeram się z kudłami wszędzie hihi

Noż kurde to okropne jest :)