malawaszka Posted March 18, 2013 Posted March 18, 2013 nie nie nie - żadne tam w całej Polsce!!!! Quote
wilczy zew Posted March 18, 2013 Posted March 18, 2013 malawaszka napisał(a):nie nie nie - żadne tam w całej Polsce!!!! :placz: :placz: Quote
Saththa Posted March 18, 2013 Author Posted March 18, 2013 malawaszka napisał(a):nie nie nie - żadne tam w całej Polsce!!!! :calus: wilczy zew napisał(a)::placz: :placz: Nie ryczeć mi tutaj z braku śniegu bo psami poszczuje :lol: Quote
AnkaG Posted March 18, 2013 Posted March 18, 2013 No czemu psiaczki dusić będziesz? Niedobra ty nu nu. Krew mnie zaleje z tym zimnem i pogodą ... Quote
Saththa Posted March 18, 2013 Author Posted March 18, 2013 Tazzman ma jutro badania krwi. w sobote rano dostał ostatnie enzymy. A dziś mi wymiotował wieczorem ehhhhh Quote
Saththa Posted March 18, 2013 Author Posted March 18, 2013 Muszę pamietac rano aby nie dawac Tazziowi jeść :splat: a to o 6 bedzie, eeeehhhh Quote
wilczy zew Posted March 18, 2013 Posted March 18, 2013 może Tazzikowi się tak miotnęło z innej przyczyny wyniki to kiedy będą? Quote
Saththa Posted March 18, 2013 Author Posted March 18, 2013 wilczy zew napisał(a):może Tazzikowi się tak miotnęło z innej przyczyny wyniki to kiedy będą? Nie ma mozliwosci innej przyczyny. Pewnie w piątek albo poniedziłek Quote
Pink Posted March 18, 2013 Posted March 18, 2013 Oskarowi tez sie dzisiaj cofnelo cale zarcie, mam nadzieje ze to zadne zapalenie pooperacyjne nie jest. To czekamy na wyniki - dobre oczywiscie :multi: Quote
zerduszko Posted March 18, 2013 Posted March 18, 2013 Jak dopsze, ze moja Liz się brzydzi zabawkami gnojka :lol: A jakieś tanie zamienniki zabawek im dajesz? Wyniki na pewno będa dobre :) Quote
wilczy zew Posted March 18, 2013 Posted March 18, 2013 zerduszko napisał(a):Jak dopsze, ze moja Liz się brzydzi zabawkami gnojka :lol: A jakieś tanie zamienniki zabawek im dajesz? Wyniki na pewno będa dobre :) co to takiego?? Quote
zerduszko Posted March 18, 2013 Posted March 18, 2013 Coś taniego czym psy chcą się bawić, ale nie są to psie zabawki :lol: Quote
Saththa Posted March 18, 2013 Author Posted March 18, 2013 zerduszko napisał(a):Jak dopsze, ze moja Liz się brzydzi zabawkami gnojka :lol: A jakieś tanie zamienniki zabawek im dajesz? Wyniki na pewno będa dobre :) niet. tani zamiennik by w ogole w pysku Tazza nie wytrzymał :shake: No u Ciebie zasadniczo chyba podobne wielkością będą? wiec az takiego problemu mieć nie powinnasl;) malawaszka napisał(a):muszą być dobre!!! :kciuki: Będą dobre! Kurde wilczy zew napisał(a):co to takiego?? te Twoje tekturki coś Kurduplowi dawała Quote
zerduszko Posted March 18, 2013 Posted March 18, 2013 U mnie problem jest taki, ze Lizka jak sobie upatrzy zabawkę, to ją przerabia na wióry :shake: Odgryza po kawałku kawałeczku, aż zeżre :mad: Wcale duże szczęki nie są potrzebne ku temu ;) Quote
zuzolandia Posted March 19, 2013 Posted March 19, 2013 http://i1020.photobucket.com/albums/af326/Saththa/2013/marzec/DSC_1169_zps2e88c8f8.jpg jakie ma duze dziurki w nosie hihihih a to badanie krwi to w jakim celu bo najwidoczniej nie doczytalam ;-) buziam i zycze tylko dobrych wyników;-) Quote
Tekla64 Posted March 19, 2013 Posted March 19, 2013 jak t am dojechalas do pracy odkopalas sie? wsio u was oki? Quote
Saththa Posted March 19, 2013 Author Posted March 19, 2013 zerduszko napisał(a):U mnie problem jest taki, ze Lizka jak sobie upatrzy zabawkę, to ją przerabia na wióry :shake: Odgryza po kawałku kawałeczku, aż zeżre :mad: Wcale duże szczęki nie są potrzebne ku temu ;) Tazzman nie odgryza on po prostu ma za duże zeby :( zuzolandia napisał(a):http://i1020.photobucket.com/albums/af326/Saththa/2013/marzec/DSC_1169_zps2e88c8f8.jpg jakie ma duze dziurki w nosie hihihih a to badanie krwi to w jakim celu bo najwidoczniej nie doczytalam ;-) buziam i zycze tylko dobrych wyników;-) Tazzman jest po(mam nadzieje) zapaleniu trzustki. po antybiotykach i całej terapi bedziemy psrawdzacc zy zapalenie juz p oczy nie... Tekla64 napisał(a):jak t am dojechalas do pracy odkopalas sie? wsio u was oki? weź :mdleje: to jakiś koszmar :( zasypało okrutnie. odkopałam ale ciezko było, pelcy odpadaja :( a cały czas pada. do pracy taxi pojechałam a dzis ejszcze ten w et :( Quote
marako Posted March 19, 2013 Posted March 19, 2013 Trzymam kciuki za wyniki Tazza. Poczytałam, pooglądałam, nadrobiłam zaległości - superowe te Twoje psiury. Tazz rzeczywiście ma anielską cierpliwość do Fixa. Ale mały jest taki słodki, że trudno byłoby go nie kochać. Czy u Was pada? U nas nieustannie, grube płaty. Przybywa śniegu bardzo szybko, niedawno odśnieżałam, a tu znowu zasypało. Quote
Tekla64 Posted March 19, 2013 Posted March 19, 2013 no trzeba czekac na wyniki i miec nadzieje ze jest duzo lepiej ja juz nie odsniezam bo to sysyfowa praca Quote
Saththa Posted March 19, 2013 Author Posted March 19, 2013 No pada jak wściekłe. ja tez juz nie odśnieżam... w pracy jestem :) Quote
Fides79 Posted March 19, 2013 Posted March 19, 2013 no u nas też sypie, drobny i bardzo gęsty śnieg, brrrr :kciuki: - za Tazzikowe wyniki :) Quote
Recommended Posts