Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

malawaszka napisał(a):
nie nie nie - żadne tam w całej Polsce!!!!

:calus:
wilczy zew napisał(a):
:placz: :placz:

Nie ryczeć mi tutaj z braku śniegu bo psami poszczuje :lol:

Posted

wilczy zew napisał(a):
może Tazzikowi się tak miotnęło z innej przyczyny

wyniki to kiedy będą?

Nie ma mozliwosci innej przyczyny. Pewnie w piątek albo poniedziłek

Posted

Oskarowi tez sie dzisiaj cofnelo cale zarcie, mam nadzieje ze to zadne zapalenie pooperacyjne nie jest.
To czekamy na wyniki - dobre oczywiscie :multi:

Posted

zerduszko napisał(a):
Jak dopsze, ze moja Liz się brzydzi zabawkami gnojka :lol: A jakieś tanie zamienniki zabawek im dajesz?

Wyniki na pewno będa dobre :)

niet. tani zamiennik by w ogole w pysku Tazza nie wytrzymał :shake: No u Ciebie zasadniczo chyba podobne wielkością będą? wiec az takiego problemu mieć nie powinnasl;)

malawaszka napisał(a):
muszą być dobre!!! :kciuki:

Będą dobre! Kurde
wilczy zew napisał(a):
co to takiego??

te Twoje tekturki coś Kurduplowi dawała

Posted

U mnie problem jest taki, ze Lizka jak sobie upatrzy zabawkę, to ją przerabia na wióry :shake: Odgryza po kawałku kawałeczku, aż zeżre :mad: Wcale duże szczęki nie są potrzebne ku temu ;)

Posted

zerduszko napisał(a):
U mnie problem jest taki, ze Lizka jak sobie upatrzy zabawkę, to ją przerabia na wióry :shake: Odgryza po kawałku kawałeczku, aż zeżre :mad: Wcale duże szczęki nie są potrzebne ku temu ;)

Tazzman nie odgryza on po prostu ma za duże zeby :(
zuzolandia napisał(a):
http://i1020.photobucket.com/albums/af326/Saththa/2013/marzec/DSC_1169_zps2e88c8f8.jpg

jakie ma duze dziurki w nosie hihihih

a to badanie krwi to w jakim celu bo najwidoczniej nie doczytalam ;-)

buziam i zycze tylko dobrych wyników;-)

Tazzman jest po(mam nadzieje) zapaleniu trzustki. po antybiotykach i całej terapi bedziemy psrawdzacc zy zapalenie juz p oczy nie...

Tekla64 napisał(a):
jak t am dojechalas do pracy odkopalas sie?
wsio u was oki?

weź :mdleje: to jakiś koszmar :( zasypało okrutnie. odkopałam ale ciezko było, pelcy odpadaja :( a cały czas pada. do pracy taxi pojechałam a dzis ejszcze ten w et :(

Posted

Trzymam kciuki za wyniki Tazza.
Poczytałam, pooglądałam, nadrobiłam zaległości - superowe te Twoje psiury. Tazz rzeczywiście ma anielską cierpliwość do Fixa. Ale mały jest taki słodki, że trudno byłoby go nie kochać.

Czy u Was pada? U nas nieustannie, grube płaty. Przybywa śniegu bardzo szybko, niedawno odśnieżałam, a tu znowu zasypało.