Saththa Posted March 17, 2013 Author Posted March 17, 2013 zerduszko napisał(a):Jakie to białe rozdarte jest :lol: Tak, moja dorosłą Lizka jest zmierzona na 39 cm ;) No jest jest :) O kurde. To Lizka to taki mikrusek :loveu: Maluńka, Fix musi rosnąć bo ja mam zawał normalnie jak oni sie bawia czasem :mdleje: Quote
Doginka Posted March 17, 2013 Posted March 17, 2013 Hihihihi, ależ to małe białe jest skoczne:lol: Quote
Saththa Posted March 17, 2013 Author Posted March 17, 2013 Doginka napisał(a):Hihihihi, ależ to małe białe jest skoczne:lol: A no włansie patrz miałam napisac. Ze miałam okazję dzis podziwiać JRT na szkoleniu w akcji :mdleje: Fix a Felek to jak niebo i ziemia... ufffffffffff Quote
Margi Posted March 17, 2013 Posted March 17, 2013 Mały jest rozrabiaka a duży jest mega cierpliwy do malucha.:lol: Quote
ania0112 Posted March 17, 2013 Posted March 17, 2013 Super się bawią... Tazz to robi taki zamach jakby mial małego przegryzc na pol a tu nic... maly dalej biega... Tazz chylę czoła bo masz duuuuzo cierpliwosci...!:loveu: Quote
malawaszka Posted March 17, 2013 Posted March 17, 2013 hahahaha świetni są :lol: młody jakie susy i chciałby się rozwinąć z głupawką a tu bęc w kamerę :lol: Quote
Saththa Posted March 18, 2013 Author Posted March 18, 2013 ania0112 napisał(a):Super się bawią... Tazz to robi taki zamach jakby mial małego przegryzc na pol a tu nic... maly dalej biega... Tazz chylę czoła bo masz duuuuzo cierpliwosci...!:loveu: za duzo czasami bym chciała aby trochę Młodemu pokazał :lol: malawaszka napisał(a):hahahaha świetni są :lol: młody jakie susy i chciałby się rozwinąć z głupawką a tu bęc w kamerę :lol: Ze w kamere to nic. Ale że we mnie?! :shake: :lol: Quote
Tekla64 Posted March 18, 2013 Posted March 18, 2013 no Tazzik se wzial do serca ze malemu wsio wolno hihihi ale ja to znam, sa takie uklady i czasem sie zmieniaja a czasem jzu tak zostaje do konca fajne sa oba Quote
milka556 Posted March 18, 2013 Posted March 18, 2013 Cudowne psiaki, sznaucery olbrzymie zawsze wyzwalały we mnie podziw :) Quote
Saththa Posted March 18, 2013 Author Posted March 18, 2013 Tekla64 napisał(a):no Tazzik se wzial do serca ze malemu wsio wolno hihihi ale ja to znam, sa takie uklady i czasem sie zmieniaja a czasem jzu tak zostaje do konca fajne sa oba Noooo Mały dostaje bury ode mnie jak go poniesie ;) milka556 napisał(a):Cudowne psiaki, sznaucery olbrzymie zawsze wyzwalały we mnie podziw :) Witamy, dziękujemy ;) Quote
AnkaG Posted March 18, 2013 Posted March 18, 2013 Mały pchła skacząca :) Ja też myślę, że sredniaczek będzie. Quote
danyww Posted March 18, 2013 Posted March 18, 2013 Noooo, Fix oprócz tego, że jest bezczelny to jednak ma młodziak odwagę :cool3: Dbaj o swoje serce bo rzeczywiście można zawału dostać patrząc na ich zabawy :diabloti: Quote
malawaszka Posted March 18, 2013 Posted March 18, 2013 a co jeszcze miałam pyta wczoraj i z wrażenia zapomniałam :lol: robiłaś mu coś z sierścią na grzbiecie? bo taki gładki się wydaje na filmiku Quote
Saththa Posted March 18, 2013 Author Posted March 18, 2013 AnkaG napisał(a):Mały pchła skacząca :) Ja też myślę, że sredniaczek będzie. I dorbze może az takiego zawału nie bede miała;) danyww napisał(a):Noooo, Fix oprócz tego, że jest bezczelny to jednak ma młodziak odwagę :cool3: Dbaj o swoje serce bo rzeczywiście można zawału dostać patrząc na ich zabawy :diabloti: a nie wiemc zy to odwaga... czy tez może nieświadomość zagrożenia :lol: malawaszka napisał(a):a co jeszcze miałam pyta wczoraj i z wrażenia zapomniałam :lol: robiłaś mu coś z sierścią na grzbiecie? bo taki gładki się wydaje na filmiku uczesałam grzebieniem :lol: Quote
Pink Posted March 18, 2013 Posted March 18, 2013 Tez stawiam na nieswiadomosc zagrozenia :evil_lol: ale malec pocieszny jest. A jak w domu tak ogolnie sie zachowuje, tez tak swiruje czy jest mniej ruchliwy? Quote
weszka Posted March 18, 2013 Posted March 18, 2013 Obłędny duet stworzyli. Superowo jest mieć więcej niż 1 psa no nie :loveu: Quote
Saththa Posted March 18, 2013 Author Posted March 18, 2013 Pink napisał(a):Tez stawiam na nieswiadomosc zagrozenia :evil_lol: ale malec pocieszny jest. A jak w domu tak ogolnie sie zachowuje, tez tak swiruje czy jest mniej ruchliwy? Dobrze się zachowuje;) tylko na łóżko sie pcha ale to wina mojego braku konsekwencji w tym temcie :oops: weszka napisał(a):Obłędny duet stworzyli. Superowo jest mieć więcej niż 1 psa no nie :loveu: zastanawiam się :lol: Quote
Saththa Posted March 18, 2013 Author Posted March 18, 2013 Przywlekłam :) Chłopaków ;) I tak oto patrza sobie na świat :) :) i prosze się pożegnać z Chłopakami bo jak tak dalej pódzie to ich zadusze :) Quote
Tekla64 Posted March 18, 2013 Posted March 18, 2013 bawia sie i to super Sandra malo wytrzymale zabawki zakupila hihihi Quote
malawaszka Posted March 18, 2013 Posted March 18, 2013 http://i1020.photobucket.com/albums/af326/Saththa/2013/marzec/DSCN4436_zps8bdaa1a9.jpg haha ale tu nam perspektywa zrobiła psikusa - Fix nie jest aż taki mały!!! Quote
wilczy zew Posted March 18, 2013 Posted March 18, 2013 super wyglądają przez okno:) nie duś ich :mad: Quote
Saththa Posted March 18, 2013 Author Posted March 18, 2013 zerduszko napisał(a):A co takiego robią? wymieniają sie zabawkami:( Tekla64 napisał(a):bawia sie i to super Sandra malo wytrzymale zabawki zakupila hihihi super, super, krew mnie zaleje;) Co kupie jakaś zabawke dla Fixa to Tazzman ją rozwala :( A Fix sie tak cieszy jak dostaje mniejszą zabawke noooooo :) malawaszka napisał(a):http://i1020.photobucket.com/albums/af326/Saththa/2013/marzec/DSCN4436_zps8bdaa1a9.jpg haha ale tu nam perspektywa zrobiła psikusa - Fix nie jest aż taki mały!!! nie no łapy ma którsze niz Tazzia Głowa mimo wszystko;) wilczy zew napisał(a):super wyglądają przez okno:) nie duś ich :mad: ehhhhhhhh przemyślę. Usilnie Poszukuję zabawki która wielkościowo będzie się nadawała dla 6 kilogramowego psa.... a jednoczenie wytrzyma szczeki olbrzyma :razz: Jakieś propozycje?? Quote
wilczy zew Posted March 18, 2013 Posted March 18, 2013 Sandra,te zamiecie to mają być w całej Polsce? Quote
Recommended Posts