Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Fides79']w temacie qp to F potrafi na jednym spacerze 3 zrobić :evil_lol:

jakie słodkie pieseczki pod tymi kocykami:p

http://i1020.photobucket.com/albums/af326/Saththa/2013/marzec/dol13/DSC_1128_zps484d1026.jpg oj tam się nie zmieściło, to Tobie się tak wydaje, Tazzio wygląda na całkiem zadowolonego ;)

No patrz ze tez sie nie ogarnełam :splat:

[quote name='malawaszka']o matko łaciate kopytka :loveu:

To stópki są :razz:

Fotki z dzisiaj:)

Posted

Teraz widze Fixa w calosci i jak bylam z Felixem u weta, to fryzjerka obok robila identyczna suczke - no wygladala tak samo, tyle ze byla ciut wieksza niz Fix teraz i babeczka mowila ze ona z terrierowatych miksow jest.

Posted

[quote name='Pink']Teraz widze Fixa w calosci i jak bylam z Felixem u weta, to fryzjerka obok robila identyczna suczke - no wygladala tak samo, tyle ze byla ciut wieksza niz Fix teraz i babeczka mowila ze ona z terrierowatych miksow jest.

Wiem :) Wszak mam nadzieje, ze on trochę jeszcze się powiększy :razz: i codziennie mu mówię, ze może wyglądać jak chce ale jak terier ma się nie zachowywać :lol:
[quote name='wilczy zew']wszystko widziałam :loveu:

:) super:loveu:

[quote name='Fides79']ale śniegowe wariatuńcie :lol:

http://i1020.photobucket.com/albums/af326/Saththa/2013/marzec/dol13/DSC_1151_zps6b50d577.jpg tu dopiero dokładnie widać jaki Fixik ma kolor, śmisznota mała
na domowych zdjęciach na bielutko wychodził albo jaśniusieńki biszkopcik:p

No bo na domowych to swiatło inne, ale juz wstawiałam zdjęcia gdzie był kolo, i nawet omawiałam pózniej:)

[quote name='ania0112']Duet superaśny!!!!

Dzi ekujemy:)

Posted

tyyy Sandra ale fajny terier nie jest zly , to jest niespozyta energia i superanckie psy

alez fajne foty nam zapodalas nie wiem jak sie mam ustosunkowac , kazdej po kolei nie bede ale Tazzio ma zarypiste stopsteilingi , klaki cudnie zlapalas!!! a maly z latami czy bez jest zarypisty.
Tazzio wedle mne mocno odzyl ma teraz naprawde co robic

Posted

Saththa przypomniało mi się nagranie jak Tazz lata z jajkiem po dworze... a wczesniej pewnie latal z innymi zabawkami, które mu się nudziły albo je ostatecznie zniszczył... a teraz? Kupiłaś mu najlepszą zabawke ever - z dobrego, trwałego materiału, zabawka interaktywna, tyle ma różnych programów zabawy ze Tazzio się nigdy nie znudzi... jedyny minus że nie da się jej wyłączyć :evil_lol:

Posted

Ja jakos nie mam zdrowia do terrierow - mialam dawno temu Welsh-ke - slodkie to to bylo ale taka wariatka, ze zastrzelic sie bylo mozna. W chalupie wszystko szatkowala co jej pod zeby podeszlo, na miejscu nie usiedziala, ciagle byla w ruchu, ciagle bawic sie chciala, ciagle szukala kontaktu ruchowego. Kiedys zagadalam sie z sasiadka na klatce schodowej a ona poleciala do drzwi mieszkaniowych (wejscia do mieszkan mialy takie przed-wneki) i tam czekala.... dopiero jak poszlam drzwi otwierac, to zobaczylam ze zezarla wszystkie buty ktore tam staly i dodatkowo wyzarla wielka dziure w linoleum na podlodze :mad: