AnkaG Posted February 17, 2013 Posted February 17, 2013 Szczeniora szczepi się raz jak ma np. 7 tygodni, później drugi. Zobacz w książeczce Tazia. Bez pierwszego szczepienia przeglądu by w ZK nie zrobili. Quote
Saththa Posted February 17, 2013 Author Posted February 17, 2013 AnkaG napisał(a):Szczeniora szczepi się raz jak ma np. 7 tygodni, później drugi. Zobacz w książeczce Tazia. Bez pierwszego szczepienia przeglądu by w ZK nie zrobili. yhyhmmmmmmmmmm :) Młody zjadł pół szklanki siemienienia. az m usie uszy trzesły. do tego skacze na Tazzia pysk. i Tazzio sie wkurza :) Quote
AnkaG Posted February 17, 2013 Posted February 17, 2013 E to zdrowieje maluch. Teraz Tazio się wkurza a póżniej wychowa i będą najlepsze kumple :) Quote
danyww Posted February 17, 2013 Posted February 17, 2013 Saththa napisał(a):yhyhmmmmmmmmmm :) Młody zjadł pół szklanki siemienienia. az m usie uszy trzesły. do tego skacze na Tazzia pysk. i Tazzio sie wkurza :) Może Fix sprawdza, czy na brodzie Dużego Brata resztek jedzenia nie ma. :evil_lol: Zgłodniał młody. Duuużo zdrówka dla maleństwa. Quote
Saththa Posted February 17, 2013 Author Posted February 17, 2013 AnkaG napisał(a):E to zdrowieje maluch. Teraz Tazio się wkurza a póżniej wychowa i będą najlepsze kumple :) ano najwyzsza pora;) danyww napisał(a):Może Fix sprawdza, czy na brodzie Dużego Brata resztek jedzenia nie ma. :evil_lol: Zgłodniał młody. Duuużo zdrówka dla maleństwa. Tez moze byc;) Quote
Doginka Posted February 17, 2013 Posted February 17, 2013 Z tego co wiem, to ryż z kurczakiem ok, ale bez marchewki, bo psy gorzej trawią warzywa;-) I na pewno ten ryż z kurczakiem przez jakieś 3 dni, bo nie wolno od razu wrócić do stanu sprzed wymiotowania i kupkania;-) Fajny młodziak, super się z Tazzikiem bawi, a jaki odważny młokos jest:lol:Tazzior warczy, a biały nic sobie z tego nie robi:roflt: A czy IDEFIX, to nie jest przypadkiem imię sznaucera Asteriksa czy Obeliksa?:hmmmm: Tak mi się coś kojarzy:niewiem: A tu Fixio wygląda, jakby był wielkości głowy Tazzmana:lol: http://i1020.photobucket.com/albums/af326/Saththa/2013/luty/DSC_0919_zpsb04a1039.jpg Quote
weszka Posted February 17, 2013 Posted February 17, 2013 Jak nie urok to sraczka ;) Oby to był tylko wynik stresu, schroniska i zmiany karmy. A zresztą inaczej być nie może. Chłopaki razem :loveu: Quote
FredziaFredzia Posted February 17, 2013 Posted February 17, 2013 O kurde, to Tazz jest ogromny w porównaniu do Fixika! :lol: Quote
ania0112 Posted February 17, 2013 Posted February 17, 2013 Boskie są oba! a zdjęcia porównań chłopaków superowe! Młodemu zdrówka życzę! Ale widze ze z chłopakiem coraz lepiej, Tazzio super przyjął malca! :loveu: Quote
Saththa Posted February 18, 2013 Author Posted February 18, 2013 weszka napisał(a):Jak nie urok to sraczka ;) Oby to był tylko wynik stresu, schroniska i zmiany karmy. A zresztą inaczej być nie może. Chłopaki razem :loveu: hehehe dosłownie :) FredziaFredzia napisał(a):O kurde, to Tazz jest ogromny w porównaniu do Fixika! :lol: jak mi sie dua ich posadzic koło siebie i zeby Fix wytrzymał to zrobie zdjecie:) wilczy zew napisał(a):widzę,że lepiej ze zdrówkiem lepiej:) ania0112 napisał(a):Boskie są oba! a zdjęcia porównań chłopaków superowe! Młodemu zdrówka życzę! Ale widze ze z chłopakiem coraz lepiej, Tazzio super przyjął malca! :loveu: lepiej lepiej dzis była kupka :multi: na dworzu :multi::multi: hmmm poczatek łądny koniec brzydki ale była;) Ale siku w domu :watpliwy: a Tymczasem ja w pracy :lol: Kolezanki z sekretariatu nie ma... to bedzie ciezki dzien, bo mam od choelry swojej roboty bo musze firmy podopinac do podatków... :eek2: jak mam na wolne iść. wiec uciekam;) Quote
Tekla64 Posted February 18, 2013 Posted February 18, 2013 no to miejmy nadzieje ze samo sie wsio ureguluje Quote
Saththa Posted February 18, 2013 Author Posted February 18, 2013 [quote name='Doginka']Fajny młodziak, super się z Tazzikiem bawi, a jaki odważny młokos jest:lol:Tazzior warczy, a biały nic sobie z tego nie robi:roflt: A czy IDEFIX, to nie jest przypadkiem imię sznaucera Asteriksa czy Obeliksa?:hmmmm: Tak mi się coś kojarzy:niewiem: A tu Fixio wygląda, jakby był wielkości głowy Tazzmana:lol: http://i1020.photobucket.com/albums/af326/Saththa/2013/luty/DSC_0919_zpsb04a1039.jpg Patrz no przegapiłam Cię. Młokos jest durny :lol: I tak Idefix to własnie pies Oberixa :lol: Identyczne zachowanie i młody tez sie tam pakuje do buzi całowac;) p odrodze to mi cały krem z buzi zmył :) A i jest wiekszy niz głowa Tazzia... :) Quote
zerduszko Posted February 18, 2013 Posted February 18, 2013 A wolne od kiedy masz? Ja sobie jeszcze nie załatwiłam :shake: Quote
Saththa Posted February 18, 2013 Author Posted February 18, 2013 zerduszko napisał(a):A wolne od kiedy masz? Ja sobie jeszcze nie załatwiłam :shake: od jutra. dzis msuze zrobic wsio na co miałabym czas do 25... a chwilowo robie wsyztsko tylko nie to. juz nawet kuriera zamówiłam. i tazzia do fryzjera umówiłam tez:lol: na 25 na 10. TZ go zawiezie normalnie heh a Ty jak wolne planujesz?? Quote
malawaszka Posted February 18, 2013 Posted February 18, 2013 hahah mamuśki urlop macierzyński planują :lol: Quote
zerduszko Posted February 18, 2013 Posted February 18, 2013 Saththa napisał(a):a Ty jak wolne planujesz?? Jak mi dadzą :shake: Chciałabym wolne od przyszłego tygodnia, tak ze 2 tygodnie. Ale na pewno nie dostanę... Quote
Saththa Posted February 18, 2013 Author Posted February 18, 2013 malawaszka napisał(a):hahah mamuśki urlop macierzyński planują :lol: :lol: zerduszko napisał(a):Jak mi dadzą :shake: Chciałabym wolne od przyszłego tygodnia, tak ze 2 tygodnie. Ale na pewno nie dostanę... a tydzien chociaz? Quote
weszka Posted February 18, 2013 Posted February 18, 2013 Dobrze że koopa lepsza :) Fajnie się siedzi na macierzyńskim ze szczeniorem :) Quote
zerduszko Posted February 18, 2013 Posted February 18, 2013 Saththa napisał(a):a tydzien chociaz? Zobaczymy, chociaż pół etatu, dla matki karmiącej :lol: Quote
weszka Posted February 18, 2013 Posted February 18, 2013 hihi ;) Zapomniałam dopisać, że i tytuł galerii już zmieniony na stosowny :) Quote
Doginka Posted February 18, 2013 Posted February 18, 2013 Powiedz, ze piersią karmisz (z kurczaka z ryżem), to urlop dostaniesz:roflt: Quote
Saththa Posted February 18, 2013 Author Posted February 18, 2013 weszka napisał(a):Dobrze że koopa lepsza :) Fajnie się siedzi na macierzyńskim ze szczeniorem :) wiesci z domku niosa ze Młody kupkę zrobił juz ładną;) I biegał z Tazziem na spacerze;) zerduszko napisał(a):Zobaczymy, chociaż pół etatu, dla matki karmiącej :lol: dobre;) weszka napisał(a):hihi ;) Zapomniałam dopisać, że i tytuł galerii już zmieniony na stosowny :) Tak jest ;) Doginka napisał(a):Powiedz, ze piersią karmisz (z kurczaka z ryżem), to urlop dostaniesz:roflt: hmmmm :) 3mam kciuki zerduszko za w9olne;) Quote
AnkaG Posted February 18, 2013 Posted February 18, 2013 No niech będzie zdrowy bo jutro odwiedzinki :multi: Quote
Fides79 Posted February 18, 2013 Posted February 18, 2013 jak fajnie razem wyglądają i padłam jak zobaczyłam, że maleńki pieseczek rozwala się na ogromnym posłaniu, a olbrzymek sierota leży obok :lol::lol::lol: dobrze, że Fixowi się poprawia pamiętam, że jak wziełam F do siebie to dostałam od poprzednich właścicieli karme jaką mu dawali, ale odmówił jej jedzenia i po 3 dniach głodówki i wizycie u weta nastapiła zmiana karmy i dostał po nowej biegunki, myślę że Fixiowi przejdze, musi się tylko przestawić :p Quote
Recommended Posts