Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

AnkaG napisał(a):
Szczeniora szczepi się raz jak ma np. 7 tygodni, później drugi. Zobacz w książeczce Tazia. Bez pierwszego szczepienia przeglądu by w ZK nie zrobili.

yhyhmmmmmmmmmm :)

Młody zjadł pół szklanki siemienienia. az m usie uszy trzesły. do tego skacze na Tazzia pysk. i Tazzio sie wkurza :)

Posted

Saththa napisał(a):
yhyhmmmmmmmmmm :)

Młody zjadł pół szklanki siemienienia. az m usie uszy trzesły. do tego skacze na Tazzia pysk. i Tazzio sie wkurza :)

Może Fix sprawdza, czy na brodzie Dużego Brata resztek jedzenia nie ma. :evil_lol: Zgłodniał młody.
Duuużo zdrówka dla maleństwa.

Posted

AnkaG napisał(a):
E to zdrowieje maluch. Teraz Tazio się wkurza a póżniej wychowa i będą najlepsze kumple :)

ano najwyzsza pora;)
danyww napisał(a):
Może Fix sprawdza, czy na brodzie Dużego Brata resztek jedzenia nie ma. :evil_lol: Zgłodniał młody.
Duuużo zdrówka dla maleństwa.

Tez moze byc;)

Posted

Z tego co wiem, to ryż z kurczakiem ok, ale bez marchewki, bo psy gorzej trawią warzywa;-) I na pewno ten ryż z kurczakiem przez jakieś 3 dni, bo nie wolno od razu wrócić do stanu sprzed wymiotowania i kupkania;-)

Fajny młodziak, super się z Tazzikiem bawi, a jaki odważny młokos jest:lol:Tazzior warczy, a biały nic sobie z tego nie robi:roflt:

A czy IDEFIX, to nie jest przypadkiem imię sznaucera Asteriksa czy Obeliksa?:hmmmm: Tak mi się coś kojarzy:niewiem:

A tu Fixio wygląda, jakby był wielkości głowy Tazzmana:lol:
http://i1020.photobucket.com/albums/af326/Saththa/2013/luty/DSC_0919_zpsb04a1039.jpg

Posted

weszka napisał(a):
Jak nie urok to sraczka ;) Oby to był tylko wynik stresu, schroniska i zmiany karmy. A zresztą inaczej być nie może.
Chłopaki razem :loveu:

hehehe dosłownie :)
FredziaFredzia napisał(a):
O kurde, to Tazz jest ogromny w porównaniu do Fixika! :lol:

jak mi sie dua ich posadzic koło siebie i zeby Fix wytrzymał to zrobie zdjecie:)
wilczy zew napisał(a):
widzę,że lepiej ze zdrówkiem

lepiej:)

ania0112 napisał(a):
Boskie są oba! a zdjęcia porównań chłopaków superowe! Młodemu zdrówka życzę! Ale widze ze z chłopakiem coraz lepiej, Tazzio super przyjął malca! :loveu:

lepiej lepiej dzis była kupka :multi: na dworzu :multi::multi: hmmm poczatek łądny koniec brzydki ale była;) Ale siku w domu :watpliwy:

a Tymczasem ja w pracy :lol: Kolezanki z sekretariatu nie ma... to bedzie ciezki dzien, bo mam od choelry swojej roboty bo musze firmy podopinac do podatków... :eek2: jak mam na wolne iść.

wiec uciekam;)

Posted

[quote name='Doginka']Fajny młodziak, super się z Tazzikiem bawi, a jaki odważny młokos jest:lol:Tazzior warczy, a biały nic sobie z tego nie robi:roflt:

A czy IDEFIX, to nie jest przypadkiem imię sznaucera Asteriksa czy Obeliksa?:hmmmm: Tak mi się coś kojarzy:niewiem:

A tu Fixio wygląda, jakby był wielkości głowy Tazzmana:lol:
http://i1020.photobucket.com/albums/af326/Saththa/2013/luty/DSC_0919_zpsb04a1039.jpg

Patrz no przegapiłam Cię.

Młokos jest durny :lol:

I tak Idefix to własnie pies Oberixa :lol: Identyczne zachowanie i młody tez sie tam pakuje do buzi całowac;) p odrodze to mi cały krem z buzi zmył :)

A i jest wiekszy niz głowa Tazzia... :)

Posted

zerduszko napisał(a):
A wolne od kiedy masz? Ja sobie jeszcze nie załatwiłam :shake:

od jutra. dzis msuze zrobic wsio na co miałabym czas do 25... a chwilowo robie wsyztsko tylko nie to. juz nawet kuriera zamówiłam. i tazzia do fryzjera umówiłam tez:lol: na 25 na 10. TZ go zawiezie normalnie heh

a Ty jak wolne planujesz??

Posted

malawaszka napisał(a):
hahah mamuśki urlop macierzyński planują :lol:

:lol:
zerduszko napisał(a):
Jak mi dadzą :shake: Chciałabym wolne od przyszłego tygodnia, tak ze 2 tygodnie. Ale na pewno nie dostanę...

a tydzien chociaz?

Posted

weszka napisał(a):
Dobrze że koopa lepsza :)
Fajnie się siedzi na macierzyńskim ze szczeniorem :)

wiesci z domku niosa ze Młody kupkę zrobił juz ładną;) I biegał z Tazziem na spacerze;)
zerduszko napisał(a):
Zobaczymy, chociaż pół etatu, dla matki karmiącej :lol:

dobre;)

weszka napisał(a):
hihi ;)
Zapomniałam dopisać, że i tytuł galerii już zmieniony na stosowny :)

Tak jest ;)
Doginka napisał(a):
Powiedz, ze piersią karmisz (z kurczaka z ryżem), to urlop dostaniesz:roflt:

hmmmm :) 3mam kciuki zerduszko za w9olne;)

Posted

jak fajnie razem wyglądają
i padłam jak zobaczyłam, że maleńki pieseczek rozwala się na ogromnym posłaniu, a olbrzymek sierota leży obok :lol::lol::lol:

dobrze, że Fixowi się poprawia

pamiętam, że jak wziełam F do siebie to dostałam od poprzednich właścicieli karme jaką mu dawali, ale odmówił jej jedzenia i po 3 dniach głodówki i wizycie u weta nastapiła zmiana karmy i dostał po nowej biegunki, myślę że Fixiowi przejdze, musi się tylko przestawić :p