Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

zerduszko napisał(a):
A cicho byli? :lol:

Felek, to jak Sadie... jak ją pierwszy raz puściłam ze smyczą! to nam <mi i siostrze> niezły jogging po lesie zafundowała. Dlatemu fajne są szczeniaki, bo im nawet do głowy nie przychodzi, żeby iść sobie gdzieś :eviltong:

jak szczyl z tych nie zależnych to pedałuje przed siebie :evil_lol:

Posted

wilczy zew napisał(a):
jak szczyl z tych nie zależnych to pedałuje przed siebie :evil_lol:

Ale wraca chętnie nawet sam z siebie ;) Nikt go jeszcze nie nauczył, że jak wróci, to zostanie zapięty na smycz i zabrany do domu :eviltong:

Cudowności :loveu:

Posted

zerduszko napisał(a):
Biszkoptowy Ci on :lol: I taki chyba mało sznaucerkowaty? Dobrze, ze Ty go wzięłaś, bo ktoś mógłby reklamować, ze nie wyrośnie an rasowa :lol:

No taki dwukolorowy;) Mało nie mało... zalezy jak usiądze heheh Taki kundelek :) reklamowac? do schroniska? Na fb pod zdjęciem to juz nawet west a z nieg ozrobili w pewnej chwili;)

wilczy zew napisał(a):
filmiki,foty

to rób i wstawiaj;)

Posted

Saththa napisał(a):
No taki dwukolorowy;) Mało nie mało... zalezy jak usiądze heheh Taki kundelek :) reklamowac? do schroniska? Na fb pod zdjęciem to juz nawet west a z nieg ozrobili w pewnej chwili;)

A teriera pszenicznego nie? :eviltong:

Saththa napisał(a):
to rób i wstawiaj;)

Buahaha, ale pojechałaś miszczu

Posted

zerduszko napisał(a):

Niet :lol: Taka Mała Kochana Popierdółka;)

zerduszko napisał(a):

Buahaha, ale pojechałaś miszczu

No co? ja i tak bije rekordy guinessa juz:lol:

I kurde ta pogoda jest do dupy ejst obrzydliwie. wieje pada do dupy:( jeszce zeby nie wiało albo nie apdało... nie mogę isc biegac psami bo Młody za sekunde będzie cały mokry a sie boje cob ysie nie przeziębił jeszzcze :(

Posted

Saththa napisał(a):
Ja pracuje na nowym rynku;) po drugiej stronie;) która to dokładnie budka?:)

Są trzy budki na przystankach (ciastka i pieczywo) - i w każdej chyba są - są jeszcze z jabłkiem :)

Posted

przestała byc zamiec ostał sie snieg i wiatr i bylismy :) Psy padły;)

A Tazzio się pokazał jako obronca stada...

Magda- wiesz ze musiałam wołać tego kolesia aby przyszedł i zabrał psa? :lol: bo stał 70 metrów dalej i gwizdał gwizdkiem. a pies miał go gdzieś.... Za to gdzieś nie miał go Tazzman :razz:

Posted

zawierucha nieee... no Tazzman sozczekał pogonił, odgonił... wszak facet nieodpowiedzialny w dupce miał psa chodził sobie dalej a ten pies na mnie skoczył. tj wiecie no m inic nie było ale to spory 7 miesieczny (jak mi potem powiedział) pies seter irlandzki. Mi nic nie było ale tam w tym dole spacerowała tez starsza Pani z pieskiem jakby na nia skoczył mogloby być gorzej zwłaszcza ze slisko.

Ten pies strasznie do Idefixa ciągnał i był mocno nachalny a Tazzman go odganiał. No troche go przekoziołkował pare razy :niewiem: ale do domu is nie mogłam. Nie chciałam zapinac Tazza na smycz jak ten pies wokół nas krązył. a Pan włąsciciel stał z 70 metrów dalej i sobie gwizdał gwizdkiem psim, :mdleje: A fix oczywiscie razem z Tazzem gonił tego psa wypierdek jeden no :mdleje: Ale łądnie wracał jak wołałam. Skoczyło sie tym ze musiałam sie rozedrzec na pol osiedla do Pana aby zabrał psa. to przyszedł i gadał do mnie ze dobrze ze czekam bo ten jego to młody i chce sie bawic i wybiegac- ja do Pana ze mzoe jakąs piłke by wział czy cos, i niech go łapie bo ja chce juz isc. a Pan ze jemu ten pies osttanio pobiegł za kims bo ktos juz poszedł i go szukał 30 minut po osiedlu... Pies przepiekny! oby mu gol nikt nie ukradł kiedys :shake:

Posted

zerduszko napisał(a):

nie, ale był biały sznaucer miniaturowy, był west jak pisała Sandra i był jeszcze jack russel terier :cool3:

o matko jaki debil z właściciela

Posted

ale daliscie rade? hihihi
a Tazzio naprawde urosl do rangi samca lafa bardzo dobrze ino miej reke na pulsie a zwlaszcza pilnuj malego coby jemu sie mania wielkosci i sily nie rzucila na mozg

Posted

malawaszka napisał(a):
nie, ale był biały sznaucer miniaturowy, był west jak pisała Sandra i był jeszcze jack russel terier :cool3:

o matko jaki debil z właściciela

a no były były;)

a wąsciciel szkoda psa... Bo Pan ogólnie miły taki w rozmowie

Tekla64 napisał(a):
ale daliscie rade? hihihi
a Tazzio naprawde urosl do rangi samca lafa bardzo dobrze ino miej reke na pulsie a zwlaszcza pilnuj malego coby jemu sie mania wielkosci i sily nie rzucila na mozg

aliscie. pilnuje Tazz tez dał sie odwołać, jest dobrze jak narazie;) No Idefix szaleje :watpliwy: