Saththa Posted February 17, 2013 Author Posted February 17, 2013 [quote name='eria']http://i1020.photobucket.com/albums/af326/Saththa/2013/luty/DSC_0926_zpsa2e3d14a.jpg ale słodziaki straszne ! :loveu: Kłoda jakas a nie słodziak heheheh fryzjera woła juz:) jutro będe dzwonic;) [quote name='AnkaG']Wystarczy zmiana karmy i są sensacje. A Tazz myśli, że to na niego ciumkają i leci ? anom;) on nie przyzwyczajony bo od niego zawsze uciekali :lol: Quote
malawaszka Posted February 17, 2013 Posted February 17, 2013 http://i1020.photobucket.com/albums/af326/Saththa/2013/luty/DSC_0926_zpsa2e3d14a.jpg ooo mamo GENIALNE!!!!! boscy są obaj razem i każdy z osobna :loveu: no i problemikom żołądkowym mówimy zdecydowane i stanowcze NIE!!! Quote
AnkaG Posted February 17, 2013 Posted February 17, 2013 A ja się już zaprosiłam na wtorek poznać chłopaków :eviltong: Quote
Saththa Posted February 17, 2013 Author Posted February 17, 2013 [quote name='malawaszka']http://i1020.photobucket.com/albums/af326/Saththa/2013/luty/DSC_0926_zpsa2e3d14a.jpg ooo mamo GENIALNE!!!!! boscy są obaj razem i każdy z osobna :loveu: no i problemikom żołądkowym mówimy zdecydowane i stanowcze NIE!!! Ale juz przynajmniej się napił Młody troche wody :shake: [quote name='AnkaG']A ja się już zaprosiłam na wtorek poznać chłopaków :eviltong: :bigcool: Quote
AnkaG Posted February 17, 2013 Posted February 17, 2013 Dla takiego małego Smekta byłaby dobra. Quote
Saththa Posted February 17, 2013 Author Posted February 17, 2013 AnkaG napisał(a):Dla takiego małego Smekta byłaby dobra. dostał już. Quote
zerduszko Posted February 17, 2013 Posted February 17, 2013 A to ani pić, ani jeść nie chciał? Ile smecty mu dałaś? Quote
Margi Posted February 17, 2013 Posted February 17, 2013 Świetni są obaj.:loveu: Małemu przejdzie.Po schronisku często bywa kiepsko z brzuszkiem. Quote
Saththa Posted February 17, 2013 Author Posted February 17, 2013 zerduszko napisał(a):A to ani pić, ani jeść nie chciał? Ile smecty mu dałaś? Tak ani to ani to. rozpusciłam całą sasetke dostał mniej wiecej polowe plynu. Wymiotował 3 razy rano, no i kupka co jedna to gorsza. Quote
eria Posted February 17, 2013 Posted February 17, 2013 A dziecko szczepienia ma ??? Też myślę,że po schronie to normalna rzecz ,ale upewnić się czy to nie parwo trzeba. A i głodówka konieczna Quote
Saththa Posted February 17, 2013 Author Posted February 17, 2013 [quote name='eria']A dziecko szczepienia ma ??? Też myślę,że po schronie to normalna rzecz ,ale upewnić się czy to nie parwo trzeba. A i głodówka konieczna Ma szczepienia, zostało tylko to przeciw wsciekliznie. Ale 11.02 miał zrobione wsio od razu łącznie z odrobaczeniem, odpchleniem i szczepieniami. A biorac pod uwage ze Ci ludzie którzy go wzieli tez go mogli zaszczepić... to w przeciągu jakoś1,5 miesiaca - 2 miesiecy Młody dostał istną bombę. do tego stres ze wszystkim, i karma inna.... Wczoraj normalni jadł, kupki tez łądne były. do tego zachwouje się normalnie ni jest osowiały ani nic. Margi Świetni są obaj.:loveu: Małemu przejdzie.Po schronisku często bywa kiepsko z brzuszkiem. dziekujemy:) Quote
eria Posted February 17, 2013 Posted February 17, 2013 ee no to dobrze, ja bym przegłodziła, dała węgiel i smectę i jak się uspokoją wymioty i biegunka to jakieś delikatne jedzonko w mikro ilościach a często , a jak się nie będzie uspokajać to niestety do weta ;) Quote
Saththa Posted February 17, 2013 Author Posted February 17, 2013 eria napisał(a):ee no to dobrze, ja bym przegłodziła, dała węgiel i smectę i jak się uspokoją wymioty i biegunka to jakieś delikatne jedzonko w mikro ilościach a często , a jak się nie będzie uspokajać to niestety do weta ;) Nie mam węgla :mdleje: a po smecte TZ jechał:lol: i po strzykawki:) co to znaczy delikatne jedzonko? Fix ostatni posiłek jadł wczoraj kolo 21 Quote
Margi Posted February 17, 2013 Posted February 17, 2013 To znaczy kurczaczek,marchewka i ryżyk :lol: Możesz mu siemie lniane zaparzone strzykawką do dzioba zapodać. Quote
Saththa Posted February 17, 2013 Author Posted February 17, 2013 Margi napisał(a):To znaczy kurczaczek,marchewka i ryżyk :lol: Możesz mu siemie lniane zaparzone strzykawką do dzioba zapodać. Hmmm ryż to jeszcze w domu mam.... ale ani kurczaka ani marchewki.... siemie lniane tez mam... Tazzio dostawał... To co siemie lniane dac? ale takie wychłodzone? Quote
Saththa Posted February 17, 2013 Author Posted February 17, 2013 Margi napisał(a):Takie letnie. Jutro zrobisz zakupy. ehhhh Kolejny Łobuz Ale mu jezdzi po tym brzuszku mocno. Quote
zerduszko Posted February 17, 2013 Posted February 17, 2013 Wymiotowanie to po schronie to normalne? Ja się czasem zastanawiam, skąd Ci weci mają takie pomysły... albo kto tam inny o tym decyduje! Mój tez dostał takiego strzała :shake: A szczepienie jedno na wirusówki? Quote
Saththa Posted February 17, 2013 Author Posted February 17, 2013 zerduszko napisał(a):Wymiotowanie to po schronie to normalne? Ja się czasem zastanawiam, skąd Ci weci mają takie pomysły... albo kto tam inny o tym decyduje! Mój tez dostał takiego strzała :shake: A szczepienie jedno na wirusówki? nie wiem w sumie na co. sa dwie szczepionki w "szczepienia inne" na naklejkach jest vanguard Plus 5. zielona i różowa, ale ja nie wiem co to znaczy :niewiem: Quote
Margi Posted February 17, 2013 Posted February 17, 2013 A może cos na spacerku dorwał. Dzisiaj głodówka a jutro zobaczysz.Jak mu nie przejdzie to do weta,żeby się nie odwodnił. Quote
zerduszko Posted February 17, 2013 Posted February 17, 2013 To jest szczepienie na część wirusówek, po miesiącu trzeba psa doszczepić. Quote
Saththa Posted February 17, 2013 Author Posted February 17, 2013 Margi napisał(a):A może cos na spacerku dorwał. Dzisiaj głodówka a jutro zobaczysz.Jak mu nie przejdzie to do weta,żeby się nie odwodnił. Raczej nie dorwał on sie pilnuje jak cien normalnie. Juz mu lepiej... łązi p ocałym domu i szuka zarcia. zaparzyłam siemienienie. zerduszko napisał(a):To jest szczepienie na część wirusówek, po miesiącu trzeba psa doszczepić. Oooooooa Quote
Recommended Posts