Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='malawaszka']http://i1020.photobucket.com/albums/af326/Saththa/2013/luty/DSC_0926_zpsa2e3d14a.jpg

ooo mamo GENIALNE!!!!! boscy są obaj razem i każdy z osobna :loveu: no i problemikom żołądkowym mówimy zdecydowane i stanowcze NIE!!!

Ale juz przynajmniej się napił Młody troche wody :shake:
[quote name='AnkaG']A ja się już zaprosiłam na wtorek poznać chłopaków :eviltong:

:bigcool:

Posted

zerduszko napisał(a):
A to ani pić, ani jeść nie chciał?

Ile smecty mu dałaś?

Tak ani to ani to.

rozpusciłam całą sasetke dostał mniej wiecej polowe plynu.

Wymiotował 3 razy rano, no i kupka co jedna to gorsza.

Posted

[quote name='eria']A dziecko szczepienia ma ???
Też myślę,że po schronie to normalna rzecz ,ale upewnić się czy to nie parwo trzeba. A i głodówka konieczna

Ma szczepienia, zostało tylko to przeciw wsciekliznie. Ale 11.02 miał zrobione wsio od razu łącznie z odrobaczeniem, odpchleniem i szczepieniami. A biorac pod uwage ze Ci ludzie którzy go wzieli tez go mogli zaszczepić... to w przeciągu jakoś1,5 miesiaca - 2 miesiecy Młody dostał istną bombę. do tego stres ze wszystkim, i karma inna....

Wczoraj normalni jadł, kupki tez łądne były. do tego zachwouje się normalnie ni jest osowiały ani nic.

Margi
Świetni są obaj.:loveu:
Małemu przejdzie.Po schronisku często bywa kiepsko z brzuszkiem.

dziekujemy:)

Posted

ee no to dobrze, ja bym przegłodziła, dała węgiel i smectę i jak się uspokoją wymioty i biegunka to jakieś delikatne jedzonko w mikro ilościach a często , a jak się nie będzie uspokajać to niestety do weta ;)

Posted

eria napisał(a):
ee no to dobrze, ja bym przegłodziła, dała węgiel i smectę i jak się uspokoją wymioty i biegunka to jakieś delikatne jedzonko w mikro ilościach a często , a jak się nie będzie uspokajać to niestety do weta ;)

Nie mam węgla :mdleje: a po smecte TZ jechał:lol: i po strzykawki:)

co to znaczy delikatne jedzonko?
Fix ostatni posiłek jadł wczoraj kolo 21

Posted

Margi napisał(a):
To znaczy kurczaczek,marchewka i ryżyk :lol:
Możesz mu siemie lniane zaparzone strzykawką do dzioba zapodać.

Hmmm ryż to jeszcze w domu mam.... ale ani kurczaka ani marchewki....

siemie lniane tez mam... Tazzio dostawał... To co siemie lniane dac? ale takie wychłodzone?

Posted

Wymiotowanie to po schronie to normalne?

Ja się czasem zastanawiam, skąd Ci weci mają takie pomysły... albo kto tam inny o tym decyduje! Mój tez dostał takiego strzała :shake:
A szczepienie jedno na wirusówki?

Posted

zerduszko napisał(a):
Wymiotowanie to po schronie to normalne?

Ja się czasem zastanawiam, skąd Ci weci mają takie pomysły... albo kto tam inny o tym decyduje! Mój tez dostał takiego strzała :shake:
A szczepienie jedno na wirusówki?

nie wiem w sumie na co. sa dwie szczepionki w "szczepienia inne" na naklejkach jest vanguard Plus 5. zielona i różowa, ale ja nie wiem co to znaczy :niewiem:

Posted

Margi napisał(a):
A może cos na spacerku dorwał.
Dzisiaj głodówka a jutro zobaczysz.Jak mu nie przejdzie to do weta,żeby się nie odwodnił.

Raczej nie dorwał on sie pilnuje jak cien normalnie. Juz mu lepiej... łązi p ocałym domu i szuka zarcia. zaparzyłam siemienienie.

zerduszko napisał(a):
To jest szczepienie na część wirusówek, po miesiącu trzeba psa doszczepić.

Oooooooa