#Etna# Posted February 13, 2013 Posted February 13, 2013 Jejku jak ja zazdroszcze drugiego psa w domu! ehhh... gdybym tylko miała warunki też bym się nie wahała hehe Żałuje tylko że nie mogę zobaczyć zdjęcia tego cukiereczka :( no ale za chwilkę pewnie będzie ich cała masa więc jeszcze oczy naciesze :) Quote
Saththa Posted February 13, 2013 Author Posted February 13, 2013 #Etna# napisał(a):Jejku jak ja zazdroszcze drugiego psa w domu! ehhh... gdybym tylko miała warunki też bym się nie wahała hehe Żałuje tylko że nie mogę zobaczyć zdjęcia tego cukiereczka :( no ale za chwilkę pewnie będzie ich cała masa więc jeszcze oczy naciesze :) jego zdjęcia sa na sznupach w schroniskach niestety.... Quote
AnkaG Posted February 13, 2013 Posted February 13, 2013 Hej Sandra :) Jak coś to mam czerwone małe szelki. Mały bedzie rósł to może na jakiś etap się przydadzą. :) Rozkoszna malizna :) A Tazz daje dotknąc kosteczkę czy pilnuje? Moje stare baby już niczym się nie bawią. Quote
#Etna# Posted February 13, 2013 Posted February 13, 2013 Nie mogłam znaleźć ale już widzę czemu się Sandra zakochała! Jeny jaki rozkoszny! Do zacałowania :) Quote
Saththa Posted February 13, 2013 Author Posted February 13, 2013 (edited) AnkaG napisał(a):Hej Sandra :) Jak coś to mam czerwone małe szelki. Mały bedzie rósł to może na jakiś etap się przydadzą. :) Rozkoszna malizna :) A Tazz daje dotknąc kosteczkę czy pilnuje? Moje stare baby już niczym się nie bawią. No mi daje, dotknąc, zabrać zjesc;) Margi napisał(a): Ukradłam go ze sznaucerów :scared: Kradzieju Ty :) EDIT A aaa szeleczki. On nie taka malizna już do polowy łydki jest :) Edited February 13, 2013 by Saththa Quote
Saththa Posted February 13, 2013 Author Posted February 13, 2013 [quote name='wilczy zew']Margi,dobrze zrobiłaś :) Tia przypominajcie m ize on tam siedzi bez nas, przypominajcie :( [quote name='zerduszko']Ale się tu ruch zrobił :multi: Nooo zdjęcie Tazzmanka w końcu wstawiłam, nie? :evil_lol: [quote name='wilczy zew']ba,przy takim temacie... Kocha i zdjecie Tazzia :loveu: Quote
Culineo Posted February 13, 2013 Posted February 13, 2013 ooojojojoojoj jaki slodziuńki :) fajny ma pysiol Quote
malawaszka Posted February 13, 2013 Posted February 13, 2013 Saththa napisał(a):Tia przypominajcie m ize on tam siedzi bez nas, przypominajcie :( od niedawna dzieciaki w schronie mają fajny kontener - czysto i ciepło wreszcie bo wcześniej szczeniaki nei miały tam zbyt ciekawie Quote
Saththa Posted February 13, 2013 Author Posted February 13, 2013 malawaszka napisał(a):od niedawna dzieciaki w schronie mają fajny kontener - czysto i ciepło wreszcie bo wcześniej szczeniaki nei miały tam zbyt ciekawie Właśnie Gosia mi mówiła coś o "szczeniakarni" Dobrze ze mają już lepiej. Quote
Fides79 Posted February 13, 2013 Posted February 13, 2013 Sandruś, to TZ niech idzie do znajomego a Ty do Margi :cool3::cool3: Kość fajna, też sie kiedyś nad nią zastanawiałam, ale po konsultacjach z Olgą kupiłam piłkę, fakt-tania nie była, ale się super odbijała i F ją kochał niestety gdzieś nam zaginęła przy październikowej przeprowadzce :placz: Quote
eria Posted February 13, 2013 Posted February 13, 2013 będziesz w sosnowcu ? to rzut beretem do mnie ! ale wybaczę nieobecność u mnie jako,że ja jadąc po psa do Lubieszyna też się z Tobą nie spotkałam :diabloti: Quote
Doginka Posted February 14, 2013 Posted February 14, 2013 Saththa napisał(a):...No bo nam się rodzinka o małe białe troche kudłate i szorstkie powiększa... Bede ja i 3 chłopaków :razz: Ooo super, a ten biały prawie sznup przepiękny:loveu: Gratuluję decyzji;-) Quote
Saththa Posted February 14, 2013 Author Posted February 14, 2013 Fides79 napisał(a):Sandruś, to TZ niech idzie do znajomego a Ty do Margi :cool3::cool3: Kość fajna, też sie kiedyś nad nią zastanawiałam, ale po konsultacjach z Olgą kupiłam piłkę, fakt-tania nie była, ale się super odbijała i F ją kochał niestety gdzieś nam zaginęła przy październikowej przeprowadzce :placz: Wiesz jakbysmie się zaczeli rozdzielac i odwiedzac to nie wiemc zy do poniedziałku byśmy do szczecina zjechali;) a Tazzman bedzie cały dzien sam w domu siedział. Tj I mama i Wujek podjadą go wyprowadzić ale i tak to bedzie od cholery godzin sam :shake: UUUUUUa nie n ojak zagineła to bardzo nie dobrze :( Ja jak pisałam tj Tazz ma i tak od choelry piłek a on lubi dziamgać;) a nic dziamgac nie mzoe zawsze jaką prasowana kochę miał... a teraz nie mzoe to kupiłam "udawaną":) eria napisał(a):będziesz w sosnowcu ? to rzut beretem do mnie ! ale wybaczę nieobecność u mnie jako,że ja jadąc po psa do Lubieszyna też się z Tobą nie spotkałam :diabloti: Nooo będę :) Ale widzisz ja sie chociaż przyznaje ze będę a Ty nic nic :) Doginka napisał(a):Ooo super, a ten biały prawie sznup przepiękny:loveu: Gratuluję decyzji;-) Nie dziękujemy ;) Quote
weszka Posted February 14, 2013 Posted February 14, 2013 Biały śnieżynek jest przecudny :loveu: żeby i charakterek miał równie wspaniały to będziecie mieć fajne stadko. Trzymam kciuki żeby całą trasę udało się sprawnie pokonać i szczęśliwie wrócić do domu z nowym synusiem :) Zdecydowana większość psów uwielbia te kostki i ogólnie zabawki z Planet Dog. Myslę że to zasługa fajnej struktury gumy, nie jest twarda i ciężka, miło się takie coś bierze do pyska. No i zapach pewnie też nie jest bez znaczenia. Udanych zabaw życzę :) Quote
Fides79 Posted February 14, 2013 Posted February 14, 2013 UUUUUUa nie n ojak zagineła to bardzo nie dobrze :-( Ja jak pisałam tj Tazz ma i tak od choelry piłek a on lubi dziamgać;-) a nic dziamgac nie mzoe zawsze jaką prasowana kochę miał... a teraz nie mzoe to kupiłam "udawaną":smile: no też jestem niepocieszona, możliwe ze wypadła gdzieś przy przenoszeniu rzeczy z jednago mieszkania do drugiego, albo ktoś kto nam pomagał się nią 'zaopiekował':roll: po za tym, że F wyżarł z niej literki to była świetna, z początku nie był nią zachwycony, bo mocno miętą pachniała, ale jak zapach troszkę się ulotnił to była świetna u mnie jest taki problem, że F ma zdolności do zjadania piłek, poza tą od Weszki to mamy jeszcze jedną której nie rozpracował, i dwie inne ale tamte to takie tylko spacerowe są ;) Quote
Saththa Posted February 14, 2013 Author Posted February 14, 2013 Weszka.... Patrzyłamz e nie masz mniejszych rozmiarów;) będe pewnie dla Młdoego potrzebowała tez taką;) Kazda pachnie inaczej?:) Kinga... n o i wcale sie nie dziwie... mzoe gdzies schowałas i jeszcze jej nie rozpakowałas;) Quote
WATACHA Posted February 14, 2013 Posted February 14, 2013 No jeszcze ten kot i będzie komplecik:evil_lol: Quote
Saththa Posted February 14, 2013 Author Posted February 14, 2013 WATACHA napisał(a):No jeszcze ten kot i będzie komplecik:evil_lol: hehehehehehhehe Moze nie;) Quote
AnkaG Posted February 14, 2013 Posted February 14, 2013 Szeleczki nie są takie male - na Tazia małe ale na młodego raczej nie. Ach te kaprawe oczka :) Quote
zerduszko Posted February 14, 2013 Posted February 14, 2013 Dajcie już jej spokój z tym kotem, jeden jej starczy :evil_lol: Ja przy przeprowadzce zgubiłam teczkę z kilkoma dokumentami, ale ktoś znalazł i oddał. Quote
Saththa Posted February 14, 2013 Author Posted February 14, 2013 AnkaG napisał(a):Szeleczki nie są takie male - na Tazia małe ale na młodego raczej nie. Ach te kaprawe oczka :) Aaaaaa ;) zerduszko napisał(a):Dajcie już jej spokój z tym kotem, jeden jej starczy :evil_lol: Ja przy przeprowadzce zgubiłam teczkę z kilkoma dokumentami, ale ktoś znalazł i oddał. Własnie jeden wystarczy ;) Dobrze ze oddali;) Quote
Recommended Posts