Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Jejku jak ja zazdroszcze drugiego psa w domu! ehhh... gdybym tylko miała warunki też bym się nie wahała hehe
Żałuje tylko że nie mogę zobaczyć zdjęcia tego cukiereczka :( no ale za chwilkę pewnie będzie ich cała masa więc jeszcze oczy naciesze :)

Posted

#Etna# napisał(a):
Jejku jak ja zazdroszcze drugiego psa w domu! ehhh... gdybym tylko miała warunki też bym się nie wahała hehe
Żałuje tylko że nie mogę zobaczyć zdjęcia tego cukiereczka :( no ale za chwilkę pewnie będzie ich cała masa więc jeszcze oczy naciesze :)

jego zdjęcia sa na sznupach w schroniskach niestety....

Posted

Hej Sandra :) Jak coś to mam czerwone małe szelki. Mały bedzie rósł to może na jakiś etap się przydadzą. :)
Rozkoszna malizna :)
A Tazz daje dotknąc kosteczkę czy pilnuje?
Moje stare baby już niczym się nie bawią.

Posted (edited)

AnkaG napisał(a):
Hej Sandra :) Jak coś to mam czerwone małe szelki. Mały bedzie rósł to może na jakiś etap się przydadzą. :)
Rozkoszna malizna :)
A Tazz daje dotknąc kosteczkę czy pilnuje?
Moje stare baby już niczym się nie bawią.

No mi daje, dotknąc, zabrać zjesc;)

Margi napisał(a):

Ukradłam go ze sznaucerów :scared:

Kradzieju Ty :)

EDIT

A aaa szeleczki. On nie taka malizna już do polowy łydki jest :)

Edited by Saththa
Posted

[quote name='wilczy zew']Margi,dobrze zrobiłaś :)

Tia przypominajcie m ize on tam siedzi bez nas, przypominajcie :(
[quote name='zerduszko']Ale się tu ruch zrobił :multi:

Nooo zdjęcie Tazzmanka w końcu wstawiłam, nie? :evil_lol:
[quote name='wilczy zew']ba,przy takim temacie...

Kocha i zdjecie Tazzia :loveu:

Posted

Saththa napisał(a):
Tia przypominajcie m ize on tam siedzi bez nas, przypominajcie :(

od niedawna dzieciaki w schronie mają fajny kontener - czysto i ciepło wreszcie bo wcześniej szczeniaki nei miały tam zbyt ciekawie

Posted

malawaszka napisał(a):
od niedawna dzieciaki w schronie mają fajny kontener - czysto i ciepło wreszcie bo wcześniej szczeniaki nei miały tam zbyt ciekawie

Właśnie Gosia mi mówiła coś o "szczeniakarni" Dobrze ze mają już lepiej.

Posted

Sandruś, to TZ niech idzie do znajomego a Ty do Margi :cool3::cool3:

Kość fajna, też sie kiedyś nad nią zastanawiałam, ale po konsultacjach z Olgą kupiłam piłkę, fakt-tania nie była, ale się super odbijała i F ją kochał
niestety gdzieś nam zaginęła przy październikowej przeprowadzce :placz:

Posted

będziesz w sosnowcu ? to rzut beretem do mnie !
ale wybaczę nieobecność u mnie jako,że ja jadąc po psa do Lubieszyna też się z Tobą nie spotkałam :diabloti:

Posted

Saththa napisał(a):
...No bo nam się rodzinka o małe białe troche kudłate i szorstkie powiększa... Bede ja i 3 chłopaków :razz:

Ooo super, a ten biały prawie sznup przepiękny:loveu: Gratuluję decyzji;-)

Posted

Fides79 napisał(a):
Sandruś, to TZ niech idzie do znajomego a Ty do Margi :cool3::cool3:

Kość fajna, też sie kiedyś nad nią zastanawiałam, ale po konsultacjach z Olgą kupiłam piłkę, fakt-tania nie była, ale się super odbijała i F ją kochał
niestety gdzieś nam zaginęła przy październikowej przeprowadzce :placz:

Wiesz jakbysmie się zaczeli rozdzielac i odwiedzac to nie wiemc zy do poniedziałku byśmy do szczecina zjechali;) a Tazzman bedzie cały dzien sam w domu siedział. Tj I mama i Wujek podjadą go wyprowadzić ale i tak to bedzie od cholery godzin sam :shake:

UUUUUUa nie n ojak zagineła to bardzo nie dobrze :( Ja jak pisałam tj Tazz ma i tak od choelry piłek a on lubi dziamgać;) a nic dziamgac nie mzoe zawsze jaką prasowana kochę miał... a teraz nie mzoe to kupiłam "udawaną":)

eria napisał(a):
będziesz w sosnowcu ? to rzut beretem do mnie !
ale wybaczę nieobecność u mnie jako,że ja jadąc po psa do Lubieszyna też się z Tobą nie spotkałam :diabloti:

Nooo będę :) Ale widzisz ja sie chociaż przyznaje ze będę a Ty nic nic :)

Doginka napisał(a):
Ooo super, a ten biały prawie sznup przepiękny:loveu: Gratuluję decyzji;-)

Nie dziękujemy ;)

Posted

Biały śnieżynek jest przecudny :loveu: żeby i charakterek miał równie wspaniały to będziecie mieć fajne stadko. Trzymam kciuki żeby całą trasę udało się sprawnie pokonać i szczęśliwie wrócić do domu z nowym synusiem :)
Zdecydowana większość psów uwielbia te kostki i ogólnie zabawki z Planet Dog. Myslę że to zasługa fajnej struktury gumy, nie jest twarda i ciężka, miło się takie coś bierze do pyska. No i zapach pewnie też nie jest bez znaczenia. Udanych zabaw życzę :)

Posted

UUUUUUa nie n ojak zagineła to bardzo nie dobrze :-( Ja jak pisałam tj Tazz ma i tak od choelry piłek a on lubi dziamgać;-) a nic dziamgac nie mzoe zawsze jaką prasowana kochę miał... a teraz nie mzoe to kupiłam "udawaną":smile:

no też jestem niepocieszona, możliwe ze wypadła gdzieś przy przenoszeniu rzeczy z jednago mieszkania do drugiego, albo ktoś kto nam pomagał się nią 'zaopiekował':roll:
po za tym, że F wyżarł z niej literki to była świetna, z początku nie był nią zachwycony, bo mocno miętą pachniała, ale jak zapach troszkę się ulotnił to była świetna
u mnie jest taki problem, że F ma zdolności do zjadania piłek, poza tą od Weszki to mamy jeszcze jedną której nie rozpracował, i dwie inne ale tamte to takie tylko spacerowe są ;)

Posted

Weszka.... Patrzyłamz e nie masz mniejszych rozmiarów;) będe pewnie dla Młdoego potrzebowała tez taką;)

Kazda pachnie inaczej?:)

Kinga... n o i wcale sie nie dziwie... mzoe gdzies schowałas i jeszcze jej nie rozpakowałas;)

Posted

AnkaG napisał(a):
Szeleczki nie są takie male - na Tazia małe ale na młodego raczej nie. Ach te kaprawe oczka :)

Aaaaaa ;)
zerduszko napisał(a):
Dajcie już jej spokój z tym kotem, jeden jej starczy :evil_lol:

Ja przy przeprowadzce zgubiłam teczkę z kilkoma dokumentami, ale ktoś znalazł i oddał.

Własnie jeden wystarczy ;)

Dobrze ze oddali;)