Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

zerduszko napisał(a):
Ale Ci zazdraszczam :placz:

:calus: no to zewrzyj szyki i uderzaaaaj
wilczy zew napisał(a):
Nie zazdraszczaj i nie rycz tylko bierz :p

zeby to takie proste było to ja bym miała kota;)

Posted

zerduszko napisał(a):

Drugiego w sensie? :evil_lol:

Pierwszego pierwszego;)
Fides79 napisał(a):
a ja nie wiem :shake::shake:

widzę po wpisach, że coś się dzieje, ale nie bardzo wiem co, buuuu:niedowia::hmmmm::niewiem:

No bo nam się rodzinka o małe białe troche kudłate i szorstkie powiększa... Bede ja i 3 chłopaków :razz:

Posted

Fides79 napisał(a):
no to mi się rozjaśniło :lol:

aaaallleee suuperr :multi::multi: super dla nowego domownika, dla Tazia, dla Sandry i TZ
gratuluję odważnej decyzji:klacz::kciuki:

Noooo cóż własnie tak:)

Posted

[quote name='Saththa']Pierwszego pierwszego;)

No bo nam się rodzinka o małe białe troche kudłate i szorstkie powiększa... Bede ja i 3 chłopaków :razz:

Szczęściara, ale ja też wiem jak to jest ;)

Posted

Saththa napisał(a):

no już wiem, a wczoraj lub dzis rano to małe białe cudo udostępniałam na fb
fajowski jest :p

Posted

ja mam siwe ja :placz: całe miliony siwych :placz: ale to pewnie przez suki.... tak tak :evil_lol:

aha no i jakbyś miała nie zdązyć dojechać to dzwoń do mnie to ja pojadę tam i go wezmę i poczekamy na Was

Posted

malawaszka napisał(a):
ja mam siwe ja :placz: całe miliony siwych :placz: ale to pewnie przez suki.... tak tak :evil_lol:

aha no i jakbyś miała nie zdązyć dojechać to dzwoń do mnie to ja pojadę tam i go wezmę i poczekamy na Was

Na bank przez suki :evil_lol:

Wasia i tak mozesz podjechać:evil_lol: jak masz blisko heheh

Posted

Tekla64 napisał(a):
no to bedzie kontrastowa galeria hihihi
i fajowo , znaczy teraz ino do piatku a otem poczekamy na wiesci i fotecki

:loveu: najchętniej już dzis bym p oniego jechała... ale trzeba czekac. za to ja moge dzis pojechac po obróżke miseczke i kocyk a i zarcie;)

A kontrastowo to nie wiem... jak załapie od Tazza miłosc do wody pod każda postacią.... to za często biały nie bedzie :lol:

Posted

tak przypuszczałam że to o tego gościa chodzi :)
ale decyzja, jeszcze nie tak dawno pisałaś,że nie będzie drugiego zwierza w domu !
czekam na relacje najpierw z zapoznania a potem na wszelkie kolejne byle dużo !

p.s. witam w klubie galerii black&white hihi

Posted

Wczoraj tez sie zarzekałam, ze drugiego nie, ze Tazzman chory przeciez.... Ale Ta cząstka serducha mego co zajęta nie była... została przez malucha skradziona;)

i przepadałam... a jak TZ poparł mama poparła... i zgodził sie własciciel mieszkania... to decyzja zapadła troche poza mną;)

I wciaz w szoku jestem. ale w tej chwili to dobry szok;)

Posted

A kontrastowo to nie wiem... jak załapie od Tazza miłosc do wody pod każda postacią.... to za często biały nie bedzie :lol:

no psiaki czasem się uczą przez obserwację, woda i błotko to myślę, że będzie pikuś przy innych upodobaniach Tazia ;)

Wczoraj tez sie zarzekałam, ze drugiego nie, ze Tazzman chory przeciez.... Ale Ta cząstka serducha mego co zajęta nie była... została przez malucha skradziona;-)

i przepadałam... a jak TZ poparł mama poparła... i zgodził sie własciciel mieszkania... to decyzja zapadła troche poza mną;-)

I wciaz w szoku jestem. ale w tej chwili to dobry szok;-)

widać był Ci pisany :p

Posted

Fides79 napisał(a):
no psiaki czasem się uczą przez obserwację, woda i błotko to myślę, że będzie pikuś przy innych upodobaniach Tazia ;)

Jak Cie ugryze;)
Ciiicho ani słowa;)

Wilczy- jakby była szybka to Młody byłby juz u mnie. a przed nami daleka droga jeszcze