Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Margi napisał(a):
Sandra a dasz radę w jeden dzień tyle km przejechać?

TZ bedzie prowadził. Na 8 ma spotkanie w zielonej górze, potem do sosnowca a wracając do wrocławia musimy zajechać. No jak nie złapiemy poślizgu nigdzie jakiegos super to przy założeniu ze musimy wyjechac kolo 5 rano to kolo 22/23 bedziemy w szczecinie.

On wytrzymały za kółkiem... w razie wu sie zamienimy

Posted

wilczy zew napisał(a):
pół Polski zwiedzicie,zazdraszczam

Raczej drogi zwiedzimy anie pol polski ;)
Fides79 napisał(a):
ooo kurde, to troche sobie pojeździcie, dobrze że oboje macie prawko i mozecie sie zmieniać :)

No troche ;) ja to podejrzewam ze Robert bedzie prowadził ciągle, uparte stworzenie;)

Posted

Tekla64 napisał(a):
hihihi
no fajowo jest jak ma kto zmienic w dlugich trasach
emocje i nowy psiak nie dadza wam szybko opasc z sil

Emocje to mi dzis już nie dały spać i jeść do tego.... i wczoraj tez zreszta;)

zerduszko napisał(a):
Ale wyprawa :multi:

Melduję zakupienie obróżki, smyczki i dwóch misek :) A Miseczki ma dwie jak Tazzman jedną hehehe . I nawet z tej samej serii :) I karme junior kupiłam... i nic wiecej nie kupie bo zupełnie mam pojecia jaki Młody jest... a i tak mam wrazenie ze kupiłam za mały karabinek :lol: w smyczy oczywiscie ;)

Posted

aaaaaaaaaaaaaa gratki ! pokaż tego małego bo te zdjęcia sie nie otwierają a jestem ciekawa nowego cuda !
w Zielonej będziesz? to już tylko 45km ode mnie :) gdybyś nie była tak ograniczona czasem to bym na herbatkę zaprosiła :)

Posted

wilczy zew napisał(a):
nie pyta,bo grzecznie czeka aż napiszesz o Tazziku :eviltong:

fajne te przygotowawczo-oczekujące emocje :)

No to patrz nizej

malawaszka napisał(a):
no to teraz pisz co to za kocha, co się z nią robi i czy Tazzman ją tak lubi jak to się wydaje na zdjęciu :lol:

u Weszki zamówiliśmy;) dpiero pierwszy raz w pycholu ją miał :) A ją się dziamga;)

Posted

Saththa napisał(a):

u Weszki zamówiliśmy;) dpiero pierwszy raz w pycholu ją miał :) A ją się dziamga;)

no to wiem, że w eko-psie, ale piszczy czy jakaś smakowa? że tak górnolotnie zapytam: co sprawiło, ze akurat ją wybrałaś? haha pytam tak głupio bo ja mam zawsze z tym problem... siedzę i godzinami oglądam, a w końcu nic nie kupuję bo wybrać nie umiem :lol:

Posted

malawaszka napisał(a):
no to wiem, że w eko-psie, ale piszczy czy jakaś smakowa? że tak górnolotnie zapytam: co sprawiło, ze akurat ją wybrałaś? haha pytam tak głupio bo ja mam zawsze z tym problem... siedzę i godzinami oglądam, a w końcu nic nie kupuję bo wybrać nie umiem :lol:

No jakas taka lekkko pietowa jest ale Tazzio na krok ją nie odstępuje, nawet teraz spi z nia;)

a wybrałam bo na 5 zabawek 4 były.... piłkami dość drogimi jak na moją kieszeń... :) a przy kosciach pisało 25 zł;) A ze sie okazało pozniej ze dla Tazza to 45 zł to sie pozniej okazało;) ciekawa jestem czy rozne kolory to rozne smaki;)
wilczy zew napisał(a):
bardzo wyczerpujący opis :eviltong:

lepiej?:)

Posted

wilczy zew napisał(a):
nooo,np.: Nosa :)

Nooo :) Nosa ma nadal, wszak juz go zszywałam pare razy;) a ostatnio wygryzł mu dziure w brzuchu Głupek;) Ale sie zszyje moze Nos bedzie krzywy Troche ale co tam;)