Margi Posted February 13, 2013 Posted February 13, 2013 Sandra a dasz radę w jeden dzień tyle km przejechać? Quote
Saththa Posted February 13, 2013 Author Posted February 13, 2013 Margi napisał(a):Sandra a dasz radę w jeden dzień tyle km przejechać? TZ bedzie prowadził. Na 8 ma spotkanie w zielonej górze, potem do sosnowca a wracając do wrocławia musimy zajechać. No jak nie złapiemy poślizgu nigdzie jakiegos super to przy założeniu ze musimy wyjechac kolo 5 rano to kolo 22/23 bedziemy w szczecinie. On wytrzymały za kółkiem... w razie wu sie zamienimy Quote
wilczy zew Posted February 13, 2013 Posted February 13, 2013 pół Polski zwiedzicie,zazdraszczam Quote
Fides79 Posted February 13, 2013 Posted February 13, 2013 ooo kurde, to troche sobie pojeździcie, dobrze że oboje macie prawko i mozecie sie zmieniać :) Quote
Saththa Posted February 13, 2013 Author Posted February 13, 2013 wilczy zew napisał(a):pół Polski zwiedzicie,zazdraszczam Raczej drogi zwiedzimy anie pol polski ;) Fides79 napisał(a):ooo kurde, to troche sobie pojeździcie, dobrze że oboje macie prawko i mozecie sie zmieniać :) No troche ;) ja to podejrzewam ze Robert bedzie prowadził ciągle, uparte stworzenie;) Quote
Tekla64 Posted February 13, 2013 Posted February 13, 2013 hihihi no fajowo jest jak ma kto zmienic w dlugich trasach emocje i nowy psiak nie dadza wam szybko opasc z sil Quote
Saththa Posted February 13, 2013 Author Posted February 13, 2013 Tekla64 napisał(a):hihihi no fajowo jest jak ma kto zmienic w dlugich trasach emocje i nowy psiak nie dadza wam szybko opasc z sil Emocje to mi dzis już nie dały spać i jeść do tego.... i wczoraj tez zreszta;) zerduszko napisał(a):Ale wyprawa :multi: Melduję zakupienie obróżki, smyczki i dwóch misek :) A Miseczki ma dwie jak Tazzman jedną hehehe . I nawet z tej samej serii :) I karme junior kupiłam... i nic wiecej nie kupie bo zupełnie mam pojecia jaki Młody jest... a i tak mam wrazenie ze kupiłam za mały karabinek :lol: w smyczy oczywiscie ;) Quote
Culineo Posted February 13, 2013 Posted February 13, 2013 aaaaaaaaaaaaaa gratki ! pokaż tego małego bo te zdjęcia sie nie otwierają a jestem ciekawa nowego cuda ! w Zielonej będziesz? to już tylko 45km ode mnie :) gdybyś nie była tak ograniczona czasem to bym na herbatkę zaprosiła :) Quote
Margi Posted February 13, 2013 Posted February 13, 2013 Sandra jeżeli będziecie chcieli zrobić sobie odpoczynek to zapraszam do siebie.Mieszkam blisko trasy wylotowej z Wrocławia w stronę wybrzeża. Quote
Saththa Posted February 13, 2013 Author Posted February 13, 2013 Robert ma znajomego u którego ma sprawe we wrocławiu;) Ale dziękujemy;) Quote
Saththa Posted February 13, 2013 Author Posted February 13, 2013 I nic niekt o Tazzia już nie zapyta:) A Tazzio dostał udawaną kochę ;) Quote
wilczy zew Posted February 13, 2013 Posted February 13, 2013 nie pyta,bo grzecznie czeka aż napiszesz o Tazziku :eviltong: fajne te przygotowawczo-oczekujące emocje :) Quote
malawaszka Posted February 13, 2013 Posted February 13, 2013 no to teraz pisz co to za kocha, co się z nią robi i czy Tazzman ją tak lubi jak to się wydaje na zdjęciu :lol: Quote
Saththa Posted February 13, 2013 Author Posted February 13, 2013 wilczy zew napisał(a):nie pyta,bo grzecznie czeka aż napiszesz o Tazziku :eviltong: fajne te przygotowawczo-oczekujące emocje :) No to patrz nizej malawaszka napisał(a):no to teraz pisz co to za kocha, co się z nią robi i czy Tazzman ją tak lubi jak to się wydaje na zdjęciu :lol: u Weszki zamówiliśmy;) dpiero pierwszy raz w pycholu ją miał :) A ją się dziamga;) Quote
malawaszka Posted February 13, 2013 Posted February 13, 2013 Saththa napisał(a): u Weszki zamówiliśmy;) dpiero pierwszy raz w pycholu ją miał :) A ją się dziamga;) no to wiem, że w eko-psie, ale piszczy czy jakaś smakowa? że tak górnolotnie zapytam: co sprawiło, ze akurat ją wybrałaś? haha pytam tak głupio bo ja mam zawsze z tym problem... siedzę i godzinami oglądam, a w końcu nic nie kupuję bo wybrać nie umiem :lol: Quote
wilczy zew Posted February 13, 2013 Posted February 13, 2013 Saththa napisał(a):u Weszki zamówiliśmy;) dpiero pierwszy raz w pycholu ją miał :) A ją się dziamga;) bardzo wyczerpujący opis :eviltong: Quote
Saththa Posted February 13, 2013 Author Posted February 13, 2013 malawaszka napisał(a):no to wiem, że w eko-psie, ale piszczy czy jakaś smakowa? że tak górnolotnie zapytam: co sprawiło, ze akurat ją wybrałaś? haha pytam tak głupio bo ja mam zawsze z tym problem... siedzę i godzinami oglądam, a w końcu nic nie kupuję bo wybrać nie umiem :lol: No jakas taka lekkko pietowa jest ale Tazzio na krok ją nie odstępuje, nawet teraz spi z nia;) a wybrałam bo na 5 zabawek 4 były.... piłkami dość drogimi jak na moją kieszeń... :) a przy kosciach pisało 25 zł;) A ze sie okazało pozniej ze dla Tazza to 45 zł to sie pozniej okazało;) ciekawa jestem czy rozne kolory to rozne smaki;) wilczy zew napisał(a):bardzo wyczerpujący opis :eviltong: lepiej?:) Quote
Saththa Posted February 13, 2013 Author Posted February 13, 2013 Aaaaaaaaaaaa i zapomniałam Tazz i tak ma chyba z 4 piłki:) wystarczy mu;) Quote
Saththa Posted February 13, 2013 Author Posted February 13, 2013 wilczy zew napisał(a):poprawiasz się w informacjach :D Bo Tazzman ma w ogóle dużo zabawek;) Quote
Saththa Posted February 13, 2013 Author Posted February 13, 2013 wilczy zew napisał(a):nooo,np.: Nosa :) Nooo :) Nosa ma nadal, wszak juz go zszywałam pare razy;) a ostatnio wygryzł mu dziure w brzuchu Głupek;) Ale sie zszyje moze Nos bedzie krzywy Troche ale co tam;) Quote
Recommended Posts