weszka Posted December 9, 2011 Posted December 9, 2011 Przeczytałam z zapartym tchem opowieści o kursie. Super sprawa. Z pewnością zdobędziecie mnóstwo wiedzy. Quote
wilczy zew Posted December 9, 2011 Posted December 9, 2011 [quote name='Saththa']A [B]wilczy[/B]- jeszcze chciałam stwierdzić, ze ja nie jestem odpowiednia osobą do podwazania zdania instruktora ;)[/QUOTE] Jakiś czas temu czytałam wypowiedź ratownika,który mówił,że głównie starają się szkolić psa aby łapał(zapomniałam jak to się nazywa)takie coś przy obroży i wracał do przewodnika a następnie prowadził do odnalezionej osoby. Opieram się jedynie na wypowiedzi tego ratownika. Quote
Saththa Posted December 10, 2011 Author Posted December 10, 2011 [quote name='weszka']Przeczytałam z zapartym tchem opowieści o kursie. Super sprawa. Z pewnością zdobędziecie mnóstwo wiedzy.[/QUOTE] co do wiedzy to się zgadzam. Ciagne jednocześnie część kynologiczna i medyczna heh najprawdopodobniej bede musiała zdac jakieś coś z tego ratownictwa medycznego [quote name='wilczy zew']Jakiś czas temu czytałam wypowiedź ratownika,który mówił,że głównie starają się szkolić psa aby łapał(zapomniałam jak to się nazywa)takie coś przy obroży i wracał do przewodnika a następnie prowadził do odnalezionej osoby. Opieram się jedynie na wypowiedzi tego ratownika.[/QUOTE] rolka :) pisałam o tym: [QUOTE]A nam to potrzebne ejst bo nie wiadomo czy Tazzman bedzie oznaczał poszkodowanego szczekaniem czy [B]bedzie psem rolkującym[/B] heh Czy wystarczy mu determinacji aby zostac przy psozkodowanym i się drzeć czy [B]bedzie rolke którą bedzie miał przy obrozy brał w pysk biegł do mnie i wracał do poszkodowanego ze mna[/B][/QUOTE] Quote
zerduszko Posted December 11, 2011 Posted December 11, 2011 Saththa napisał(a): rolka :) pisałam o tym: Ma to tez inną nazwę. Taką śmieszną, ale zapomniałam ;) Na b? Quote
malawaszka Posted December 11, 2011 Posted December 11, 2011 zerduszko napisał(a):Ma to tez inną nazwę. Taką śmieszną, ale zapomniałam ;) Na b? beczułka??? :errrr: Quote
Saththa Posted December 11, 2011 Author Posted December 11, 2011 zerduszko napisał(a):Ma to tez inną nazwę. Taką śmieszną, ale zapomniałam ;) Na b? malawaszka napisał(a):beczułka??? :errrr: heheheh nie wiem ;) Quote
zerduszko Posted December 11, 2011 Posted December 11, 2011 malawaszka napisał(a):beczułka??? :errrr: Nie po polskiemu :p Edit: bringsel. Quote
taxelina Posted December 12, 2011 Posted December 12, 2011 Dawno zdjec Tazzmana nie widzialam :( Quote
jambi Posted December 12, 2011 Posted December 12, 2011 wilczy zew napisał(a):Tak sobie myślę czemu te nowe określenia :hmmmm: czytam,że niektórzy otrzymują więcej informacji :obrazic: spoko, ja tez nic nie wiem :niewiem: Saththa napisał(a): na osoatnim treningu doszła jeszcze jedna suczka... Same suczki :eek2: hehehe, to Tazzio rodzynek :lol: ma szanse sie wykazać ;) zerduszko napisał(a):Sadie powinna mieć metalowy, bo go prawie zeżarła :eviltong: no miałam top właśnie napisać - Sandra, jak kupisz koziołek to przemyśl opcje wzmocnienia go :) - my mamy taki :) "boczki" są obite blachą, żeby pies nauczył się prawidłowo łapać - nie za boczki własnie tylko za część środkową, a za to środek jest obwinięty grubym sznurkiem bawełnianym :) pierwszy aport Aronowy nie przetrwał 1 lekcji szkolenia - został przerobiony na drzazgi w 10 minut :) Quote
Saththa Posted December 13, 2011 Author Posted December 13, 2011 zerduszko napisał(a):Nie po polskiemu :p Edit: bringsel. Aaaaaaa no prosze;) a cóż to znaczy na polski?:) deer_1987 napisał(a):Dawno zdjec Tazzmana nie widzialam :( Mam, mam zdjęcia z soboty... tj pare sztuk wogle mi nie chciały wychdozić te zdjęcia :( jambi napisał(a):spoko, ja tez nic nie wiem :niewiem: Ojjjjj tam kurcze hehehe, to Tazzio rodzynek :lol: ma szanse sie wykazać ;) I najstarszy heheh dobrze ze kastrat bo jakby wszytskie beda miały cieczkę to i tak moze byc ciekawie... wszak one nie rpzebywają razemw sumie maja kontakt ze soba tylko jak sie psy wymieniają albo jak przewodnicy pozwolą;) no miałam top właśnie napisać - Sandra, jak kupisz koziołek to przemyśl opcje wzmocnienia go :) - my mamy taki :) "boczki" są obite blachą, żeby pies nauczył się prawidłowo łapać - nie za boczki własnie tylko za część środkową, a za to środek jest obwinięty grubym sznurkiem bawełnianym :) pierwszy aport Aronowy nie przetrwał 1 lekcji szkolenia - został przerobiony na drzazgi w 10 minut :) Kurcze tylk oja kupiłam taki hmmm bardziej okragły taki hmmm bo był mniejszy 250g ten taki kanciasty miał 400g ;/ Quote
jambi Posted December 13, 2011 Posted December 13, 2011 Saththa napisał(a): Kurcze tylk oja kupiłam taki hmmm bardziej okragły taki hmmm bo był mniejszy 250g ten taki kanciasty miał 400g ;/ i co, myślisz że olbrzym nie dałby rady? :diabloti: Quote
zerduszko Posted December 13, 2011 Posted December 13, 2011 Saththa napisał(a):Aaaaaaa no prosze;) a cóż to znaczy na polski?:) Pojęcia nie mam ;) A może to polskie nowe słowo? ;) Quote
Saththa Posted December 13, 2011 Author Posted December 13, 2011 jambi napisał(a):i co, myślisz że olbrzym nie dałby rady? :diabloti: Jako na nauke wydawało mi się, ze lepiej bedzie jesli bedzie lzejszy;d zerduszko napisał(a):Pojęcia nie mam ;) A może to polskie nowe słowo? ;) Hmmmm trzeba wpisac w google translatora;) Hmmmm próbowałam ale nie ma takiego słowa w gogle translatorze;) Quote
Saththa Posted December 14, 2011 Author Posted December 14, 2011 Noooo dziś środa... więc najwyższy zca na zdjęcia z soboty ;) Pogoda była hmmm dziwna, ja nie umiemr obić zdjęc wiec szału nie ma ale... ZAPRASZAMY :eviltong: I zamarł hehehe cdn Quote
Saththa Posted December 14, 2011 Author Posted December 14, 2011 Wraca :loveu: Może mnie jednak Kocha troszkę ;) Usmiech :evil_lol: cdn Quote
Saththa Posted December 14, 2011 Author Posted December 14, 2011 Pół dupki zza krzaczka haha Głównie w lesie zajmował się: Tym: i tym: Szybkim przemykaniem cobym Bron Cie Panie zdjecia nie zrobiła :mdleje: Quote
Saththa Posted December 14, 2011 Author Posted December 14, 2011 I jeszcze tym i tym dużo mam jeszcze tych TYMÓW ale ten już ostatni ;) Quote
Saththa Posted December 14, 2011 Author Posted December 14, 2011 A poniewaz zbliża się gwiazdka;) Zamówiliśmy szelki i zmyczke dla Tazzmanka w Dog Style u Marta_Ares ;) I dziś przyszło hyhy I nawet obróżkę Tazzio dostał :) Więc Tak oficjalnie ejszcze tutaj chciałam podziękować;) Chcecie zobaczyć futrzaka?:cool3::cool3::cool3: Quote
Margi Posted December 14, 2011 Posted December 14, 2011 Tak chcemy, Tazio fajnie zarósł.A ten nochal ma najpiękniejszy na świecie.:loveu: Quote
Fides79 Posted December 14, 2011 Posted December 14, 2011 woooow woow wow ile zdjęć :crazyeye: :lol: no widzę,że Tazio ćwiczy wyszukiwanie osób zaginionych w lesie i w trawie :cool3: http://i1020.photobucket.com/albums/af326/Saththa/DSCN2200.jpg przystojniaczek, cudny uśmiech, długa grzywa i broooda :p:loveu: Chcecie zobaczyć futrzaka?:cool3::cool3::cool3: no jeszcze się pytasz?? Quote
Yuveza Posted December 14, 2011 Posted December 14, 2011 o fajnie ja tez ... mam zamiar :/ zamówic cos z dogStyle;) pokazuj:D Quote
wilczy zew Posted December 14, 2011 Posted December 14, 2011 Fajny Tazzik,tylko grzywka oczka zakrywa; Sandra ja Cię bardzo proszę nie zadawaj dziwnych pytań!! Pewnie że CHCEMY FUTRZAKA!!! Quote
Saththa Posted December 15, 2011 Author Posted December 15, 2011 [quote name='Margi']Tak chcemy, Tazio fajnie zarósł.A ten nochal ma najpiękniejszy na świecie.:loveu: Też go lubie ;) Taki duży czarny :lol: [quote name='Fides79']woooow woow wow ile zdjęć :crazyeye: :lol: no widzę,że Tazio ćwiczy wyszukiwanie osób zaginionych w lesie i w trawie :cool3: http://i1020.photobucket.com/albums/af326/Saththa/DSCN2200.jpg przystojniaczek, cudny uśmiech, długa grzywa i broooda :p:loveu: no jeszcze się pytasz?? Tam chyba dużo zwierzyny noca łaziło :) [quote name='westie_justa']o fajnie ja tez ... mam zamiar :/ zamówic cos z dogStyle;) pokazuj:D Oooo witamy :) [quote name='wilczy zew']Fajny Tazzik,tylko grzywka oczka zakrywa; Sandra ja Cię bardzo proszę nie zadawaj dziwnych pytań!! Pewnie że CHCEMY FUTRZAKA!!! Ale tylko jedno zakrywa ;-) Zazwyczaj mu się tak na prawe oko kładzie ;-) [quote name='zerduszko']Chuda dupka? Ano pewnie tak ;) Tylko zarosła :lol: Skoro chcecie to proszę ;) Stał jak taka p i p k a Iiii gratisowa obóżka :loveu::) Hyhy :) Quote
eria Posted December 15, 2011 Posted December 15, 2011 http://i1020.photobucket.com/albums/af326/Saththa/DSCN2226.jpg ale łaaaaaaaaaaapyyy !!! :D długaśne ! fajny nowy komplecik :) Quote
Recommended Posts