junoo Posted September 1, 2011 Posted September 1, 2011 bardzo dynamiczne te foty :) Fajny macie lasek Quote
Fides79 Posted September 1, 2011 Posted September 1, 2011 bardzo fajne foty, dynamiczne, widać że coś się działo na spacerze :p a cała reszta to pikuś ;) Quote
zerduszko Posted September 1, 2011 Posted September 1, 2011 [quote name='Saththa']:mdleje: prosze się nie nabijac ;)[/QUOTE] Nie nabijam się, też mam takich trochę :D Quote
WATACHA Posted September 1, 2011 Posted September 1, 2011 [quote name='zerduszko']Nie nabijam się, też mam takich trochę :D[/QUOTE] A ja nawet więcej niż trochę :). Quote
zerduszko Posted September 1, 2011 Posted September 1, 2011 [quote name='WATACHA']A ja nawet więcej niż trochę :).[/QUOTE] Ja mam mało, bo ja takie wywalam od razu i nie robię zdjęć po cimie. Quote
jambi Posted September 2, 2011 Posted September 2, 2011 bardzo mi się podoba Wasza wymiana zdań, bardzo :megagrin: a zdjęcia MI się podobają! [quote name='Saththa']Jezu nie bij :lol:[/QUOTE] nie było moim zamiarem używanie przemocy względem Cię, a jedynie zmobilizowanie Ciebie do użycia aparatu :cool3: , jak widac w późniejszych postach udało sie :p [quote name='Fides79'][url]http://img221.imageshack.us/img221/143/dsc0051og.jpg[/url] oo tu Tazio wygląda bardzo dostojnie i jak potężny pies :p[/QUOTE] prawda? :) mi się tu tez baaardzo podobał ;) [URL]http://i1020.photobucket.com/albums/af326/Saththa/wrzesnien/DSCN1924.jpg[/URL] - podoba mi sie!!!! :lol: Quote
Tekla64 Posted September 5, 2011 Posted September 5, 2011 dawaj natychmiast zdjecia grzywki Tazziora !!!!! nie wszytskie degazowki sa dobre ja mam dwie pary i ino jedna operuje ai tak nie sa takie piekne jak Anki, znaczy nie tak chodza ale daje rade , jednymi to se moge ...... pociac skory baranie chyba Quote
Saththa Posted September 5, 2011 Author Posted September 5, 2011 Juz juz juz hmmm Heh no ściagnełam mu chyba trochę ten tupecik i z pomiedzy oczu trochu wyciełam... Ale się zastanawiam czy z boków przy oczach tj nad nimi też? tak zeby była tylk ota dłuższa część? heh ogólnie nie wiem... EDIT i nie wiem czy coś widac heh Quote
Tekla64 Posted September 5, 2011 Posted September 5, 2011 no widac widac , wisz ja sie nie znam ale jest lepiej jak bylo i oka widac!!!!! ja bych jeszcze deczko popracowala ale tyz wolalabym go widziec na zywo hihihi ale jest dobrze a juz sie balam ufff przestraszylas mnie Quote
Tekla64 Posted September 5, 2011 Posted September 5, 2011 no widac widac :diabloti: , wisz ja sie nie znam :oops:ale jest lepiej jak bylo i oka widac!!!!!:evil_lol: ja bych jeszcze deczko popracowala ale tyz wolalabym go widziec na zywo hihihi ale jest dobrze a juz sie balam ufff:lol: przestraszylas mnie powtorzylo sie sorki Quote
Saththa Posted September 5, 2011 Author Posted September 5, 2011 jakby sie grzywka całkiem zepsuła tobym się nie chwaliła tylk oczekała az zarośnie :lol: (taki zarcik;)) no ja jeszcze musze poprawić bo od wierzchołka głowy jest krzywo :lol: Quote
malawaszka Posted September 5, 2011 Posted September 5, 2011 nooo jeszcze po bokach zetnij w trójkącik żeby oczka odsłonić :loveu: Quote
wilczy zew Posted September 5, 2011 Posted September 5, 2011 przycieniować trochę też możesz,z tym wyrównywaniem nie przesadź bo jak ostatnio wyrównałam brewki to został bez Quote
Saththa Posted September 5, 2011 Author Posted September 5, 2011 niebieska czy czerwona kreska? Quote
malawaszka Posted September 5, 2011 Posted September 5, 2011 zacznij od czerwonej o zobaczysz jak będzie, trudno tak ze zdjecia powiedzieć Quote
Saththa Posted September 5, 2011 Author Posted September 5, 2011 malawaszka napisał(a):zacznij od czerwonej o zobaczysz jak będzie, trudno tak ze zdjecia powiedzieć heheh oka;) musze odkopac zdjęcie Dony :loveu::) Quote
Margi Posted September 5, 2011 Posted September 5, 2011 http://www.draxpark.cc/grooming.php Tu jest pokazane jak fryzować szanuce. ;) Quote
WATACHA Posted September 5, 2011 Posted September 5, 2011 malawaszka napisał(a):Sandra ile waży Tazz? Z grzywką czy bez? Quote
malawaszka Posted September 5, 2011 Posted September 5, 2011 WATACHA napisał(a):Z grzywką czy bez? z tą do czerwonej kreski Quote
WATACHA Posted September 5, 2011 Posted September 5, 2011 Najlepiej niech zważy przed i po obcięciu Quote
malawaszka Posted September 5, 2011 Posted September 5, 2011 WATACHA napisał(a):Najlepiej niech zważy przed i po obcięciu nie interesuje mnie waga kłaczka tylko Tazzmana z tej prostej przyczyny, że muszę zafiprexować Nazira a nie chcę go targać na ważenie do weta - bdzie pewnie podobnie ważył jak Tazz Quote
wilczy zew Posted September 5, 2011 Posted September 5, 2011 mnie się czepiali,że nasz nie ważony,więc uważaj Quote
malawaszka Posted September 5, 2011 Posted September 5, 2011 wilczy zew napisał(a):mnie się czepiali,że nasz nie ważony,więc uważaj haha ale ja mam Nazira od jakichś 3 tygodni :evil_lol: Quote
wilczy zew Posted September 5, 2011 Posted September 5, 2011 malawaszka napisał(a):haha ale ja mam Nazira od jakichś 3 tygodni :evil_lol: :eviltong: .......... Quote
Recommended Posts