Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

tam zaraz zaszalałam, nudzi mi sie... ale kurde jak mi sie nudzi!!!! nic kurde nie robie w tej pracy a siedziec musze... heh :cry:

ale widze, że Wy tez mocno zarobione... w sensie Ty i zerduszko... skaczecie po tych watkach jak nie przymierzając... pchły po pościeli...

Posted

jambi napisał(a):
tam zaraz zaszalałam, nudzi mi sie... ale kurde jak mi sie nudzi!!!! nic kurde nie robie w tej pracy a siedziec musze... heh :cry:

ale widze, że Wy tez mocno zarobione... w sensie Ty i zerduszko... skaczecie po tych watkach jak nie przymierzając... pchły po pościeli...

Bo ja odreagowywuje złośc szefa na mnie :( Niezasłuzona do tego... jakbym zasłuzyła to bym nie szalała heh

Posted

Niezasłużony ochrzan najbardziej boli, ale szef to szef, czasem sie kurde dyskutowac nie da...

a ja siedze w pracy i dziś - uwierzcie mi albo nie, nie zrobiłam NIC!!! i żeby to był tylko 1 taki dzień w roku, albo jedyny dzień nieróbstwa po miesiącach wytężonej pracy, ale nie... u nas to sie kurde robi nagminne, a to niedobrze wróży...
inna rzecz, że ja tu już kota dostaje!!!! siedze na 15 piętrze, w klimatyzowanym biurze, bez możliwości otwarcia okna, łeb mnie nawala, a do końca "pracy" jeszcze 4 godziny....

Posted

Nie mów mi nawet. Nie znoszę takich dni. Zebym mogła jeszcze jakieś ogłoszenia robić, ale muszę być na posterunku :( A w domu tyle roboty, aż mi żyłka drga :/ Za godzinę zapewne zwali się na mnie cała masa roboty.....

Posted

byłam juz w MCDonaldzie, gdzie nabyłam Happy meal`a ze smerfem, potem w małym sklepiku po pokrowiec do telefonu, w Rossmanie... zjadłam lunch, obejrzałam milion stron w internecie, teraz mysle co dalej... właśnie, a w domu, wszystko lezy i czeka...

Posted

jambi napisał(a):
byłam juz w MCDonaldzie, gdzie nabyłam Happy meal`a ze smerfem, potem w małym sklepiku po pokrowiec do telefonu, w Rossmanie... zjadłam lunch, obejrzałam milion stron w internecie, teraz mysle co dalej... właśnie, a w domu, wszystko lezy i czeka...

chociaz możesz pochodzic... ja jak nie mam nic do roty to msuze siedziec na dupie bo a nuz widelec ehhh
klaudusia0219 napisał(a):
w sumie fajnie czasem tak nic nie robić, ale żeby tak cały czas to też kota można dostać ... ;)

lepiej, żeby kotów za to nie rozdawali :eek2:

Posted

Saththa napisał(a):
chociaz możesz pochodzic... ja jak nie mam nic do roty to msuze siedziec na dupie bo a nuz widelec ehhh

jak tak bardzo chcesz to sie możemy policytowac kto ma lepiej :diabloti:

jakby za takie siedzenie koty rozdawali to bym miała więcej jak Villasowa psów swego czasu...

Posted

malawaszka napisał(a):
boszzz ja dla odmiany mam masę roboty i to na wczoraj a przez Was siedzę i czytam coście napitoliły tutaj:stupid::wallbash:

wasia, ja Ci powiem w tajemnicy... nie warto... :grins:

Posted

malawaszka napisał(a):
boszzz ja dla odmiany mam masę roboty i to na wczoraj a przez Was siedzę i czytam coście napitoliły tutaj:stupid::wallbash:

A co masz do roboty? Podzielimy się i popitolimy razem :D

Posted

malawaszka napisał(a):

:roflt: ja nie wiem dlaczemu ale mnie to bardzo rozsmieszyło :lol!:

Posted

zerduszko napisał(a):
A co masz do roboty? Podzielimy się i popitolimy razem :D

mapy kochana mapy - muszę wyznaczyć strefy zalewów w Rudniku gmina Sułkowice :lol: chcesz? :D

Saththa napisał(a):
:roflt: ja nie wiem dlaczemu ale mnie to bardzo rozsmieszyło :lol!:

ja też nie wiem bo mi nie jest do śmiechu a dalej zaglądam co pitolicie :d sio do domów psami się zająć!!!!!

Posted

[quote name='malawaszka']mapy kochana mapy - muszę wyznaczyć strefy zalewów w Rudniku gmina Sułkowice :lol: chcesz? :D

niezwykle interesujące zagadnienia, jakby co to mogę Ci pomóc :grins: jutro dzień będzie podobny do dzisiejszego...

ja też nie wiem bo mi nie jest do śmiechu a dalej zaglądam co pitolicie :d sio do domów psami się zająć!!!!!

jeśli chodzi o ścisłość, ja nie bardzo mam się jakimi psami zająć ... smutna prawda jest taka, że na tą chwilę ja NIE MAM psa... ewentualnie koty, ale koty wczoraj wykąpałam, oba, więc aktualnie się do mnie nie odzywają...

Posted

zerduszko napisał(a):
Dziś wyznaczałam strefy zagrożenia wybuchem, jak podobnie to dawaj :D

to musimy poprosić jambi o stworzenie podobieństwa wyznaczania stref zalewowych i wybuchowych :lol:

Posted

malawaszka napisał(a):
to musimy poprosić jambi o stworzenie podobieństwa wyznaczania stref zalewowych i wybuchowych :lol:

ależ prosze bardzo :grins: ... ja co prawda nie bardzo wiem o czym mówicie, ale da sie zrobić :evil_lol:

Posted

[quote name='zerduszko']Dziś wyznaczałam strefy zagrożenia wybuchem, jak podobnie to dawaj :D

jakim wybuchem,bomby podkładasz :crazyeye:

[quote name='jambi']jeśli chodzi o ścisłość, ja nie bardzo mam się jakimi psami zająć ... smutna prawda jest taka, że na tą chwilę ja NIE MAM psa... ewentualnie koty, ale koty wczoraj wykąpałam, oba, więc aktualnie się do mnie nie odzywają...

a Balbinka i Mia,Fred?

Posted

wilczy zew napisał(a):
a Balbinka i Mia,Fred?

na skutek pewnych nieprzewidzianych okoliczności Balbinka, Mia są u mojej mamy. Są jej psami, z nią mieszkają, ja widuję je codziennie, ale to Ona się nimi zajmuje.

a Fred? Fred nie jest moim psem, na skutek różnych okoliczności, ja się nim nie zajmuje.

Moim psem był Aron. Mój pies nie żyje. Ja nie mam psa.

Posted

jambi napisał(a):
no tak zakładałam, dlatego napisałam "wjedziesz" a nie "wejdziesz" :megagrin:

iiii tam, chcieć to se mogą, ale ja myślę, że biorąc pod uwagę całość okoliczności, możesz się czuć bezpieczna :lol:

Z tym, że z rozpędu przeczytałam wejdziesz, a potem już nie chciało mi się zmieniać :)

Posted

jambi napisał(a):
na skutek pewnych nieprzewidzianych okoliczności Balbinka, Mia są u mojej mamy. Są jej psami, z nią mieszkają, ja widuję je codziennie, ale to Ona się nimi zajmuje.

a Fred? Fred nie jest moim psem, na skutek różnych okoliczności, ja się nim nie zajmuje.

Moim psem był Aron. Mój pies nie żyje. Ja nie mam psa.

:calus: ..........