Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='malawaszka']ale że co się rozpadło????? moja kratka??? :placz:[/QUOTE]

[quote name='ania0112']chyba raczej rozpadało... w sensie deszcz...[/QUOTE]

dokładnie w takim sensie
rozpadało
a nie rozpadło
się mi źle napisało
kartka jak nikt jej nie zajumał w piwnicy to powinna tam byc
nie wiem, ja do piwnicy nie chodzę ;)

Posted

Sandra wybacz, że to u Ciebie sięrozwinałtemat "mojej" kratki :oops: ale tak wyszło :roll: 3x a kiedy będzie moja???? ja chcę już... napaliłam się, że wreszcie bez stresu będę mogła zabrać edMundka do weta i nad jezioro

Posted

[quote name='malawaszka']Sandra wybacz, że to u Ciebie sięrozwinałtemat "mojej" kratki :oops: ale tak wyszło :roll: 3x a kiedy będzie moja???? ja chcę już... napaliłam się, że wreszcie bez stresu będę mogła zabrać edMundka do weta i nad jezioro[/QUOTE]

tz wraca w niedziele
wiec w pon moge słac (jak spawdzi czy wsio z nią ok)
tak czy siak w przyszłym tyg bo potem wyjezdzam ja na tydzień

Posted

[quote name='malawaszka']Sandra wybacz, że to u Ciebie sięrozwinałtemat "mojej" kratki :oops: ale tak wyszło :roll: 3x a kiedy będzie moja???? ja chcę już... napaliłam się, że wreszcie bez stresu będę mogła zabrać edMundka do weta i nad jezioro[/QUOTE]

Nie ma problemu ;) Cieszę się Twym szczęściem :)

Posted

[quote name='ania0112']nad pogorie? ja wczoraj byłam na trójeczce z Brokatem i Inką i Abi :) Dzisiaj moje piesy słodką śpią :lol:[/QUOTE]

taki mam plan - tylko nie na trójkę a na czwórkę i mam jeszcze jeden plan jechać z piesami na Poraj

[quote name='3 x']tz wraca w niedziele
wiec w pon moge słac (jak spawdzi czy wsio z nią ok)
tak czy siak w przyszłym tyg bo potem wyjezdzam ja na tydzień[/QUOTE]

no to już za chwileczkę już za momencik :loveu: to czekam i nie zapomnij o mnie :modla:

Posted

[quote name='Saththa']ni ma :shake: na grilu byłam wczoraj a teraz w pracy jestem ale cos mi mówi, ze nie długo :splat:[/QUOTE]

ruskie, jak romana, ukradli foteczki ?

Posted

[quote name='AnkaG']Chora???.....[/QUOTE]

tak :(
[quote name='zerduszko']Skacowana szczęściara :evil_lol:[/QUOTE]

Nie czuję się jak szczęściara...

[quote name='3 x']ruskie, jak romana, ukradli foteczki ?[/QUOTE]

foteczki sa na telefonie. nie mam siły :(

Posted

Idefix mi się zepsuł :placz::placz:

stwierdzi łze latanie po błocku, sadzawce czarnej jak Tazzman jest czadooooooooooooooowe.... i ze bedzie jak czarny sznup - przynajmniej do podwozia.... :placz::placz:

A na koniec się naprawił I nie będzie się mył w czystym strumyczku a jakże... :grab:

Posted

[quote name='Saththa']Idefix mi się zepsuł :placz::placz:

stwierdzi łze latanie po błocku, sadzawce czarnej jak Tazzman jest czadooooooooooooooowe.... i ze bedzie jak czarny sznup - przynajmniej do podwozia.... :placz::placz:

A na koniec się naprawił I nie będzie się mył w czystym strumyczku a jakże... :grab:[/QUOTE]

phi
tez mi rewelacja
czarne też tak robia ;)

Posted

[quote name='3 x']phi
tez mi rewelacja
czarne też tak robia ;)[/QUOTE]

no rewelacja bo Fix nie lubi wody, ani błota ani deszczu...

Tazzman tak nie robi- on kocha kazda wode a nie tylko brudną;)

Posted

[quote name='Saththa']no rewelacja bo Fix nie lubi wody, ani błota ani deszczu...

Tazzman tak nie robi- on kocha kazda wode a nie tylko brudną;)[/QUOTE]

Prodziu tak robi
Prodzi jest jak różdżkarz - znajdzie każda wodę w lesie ;)