malawaszka Posted March 5, 2014 Posted March 5, 2014 Saththa napisał(a)::obrazic: no wiesz... :diabloti: Co to znaczy teraz? Nie spodziewałam się :razz: a co z ludzie ponad kłaki nie potrafią spojrzeć? :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: nooo ja zawsze po obcięciu się moimi zachwycam bardziej niż zwykle :eviltong: Quote
wilczy zew Posted March 5, 2014 Posted March 5, 2014 Bajerancko wyglądają w tych obrożach :loveu: Batmanują :-) http://s1020.photobucket.com/user/Saththa/media/2014/03-2014/05/DSCN8029Kopiowanie_zpse5b9486b.jpg.html Quote
ania0112 Posted March 5, 2014 Posted March 5, 2014 Śliczne chłopaki :loveu: Pysiaa będzie bazarek z fiołkami na wiosnę? i zagadka... ci pysia będzie pierwsze? fiolki czy próbki karm?:diabloti: Quote
Saththa Posted March 6, 2014 Author Posted March 6, 2014 [quote name='malawaszka']nooo ja zawsze po obcięciu się moimi zachwycam bardziej niż zwykle :eviltong: No ale bardziej a nie teraz :lol: [quote name='wilczy zew']Bajerancko wyglądają w tych obrożach :loveu: Batmanują :-) http://s1020.photobucket.com/user/Saththa/media/2014/03-2014/05/DSCN8029Kopiowanie_zpse5b9486b.jpg.html Dzięki ;) [quote name='ania0112']Śliczne chłopaki :loveu: Pysiaa będzie bazarek z fiołkami na wiosnę? i zagadka... ci pysia będzie pierwsze? fiolki czy próbki karm?:diabloti: Dzięki ;) O nie idę na kolejny bazar. Quote
Doginka Posted March 6, 2014 Posted March 6, 2014 Qrna mania, oglądam sobie foty, widzę białego małego a przy nim...czarnego - myślałam, że to miniatura:crazyeye:Dopiero się domyśliłam, że to Tazior:roflt: Quote
Saththa Posted March 6, 2014 Author Posted March 6, 2014 Doginka napisał(a):Qrna mania, oglądam sobie foty, widzę białego małego a przy nim...czarnego - myślałam, że to miniatura:crazyeye:Dopiero się domyśliłam, że to Tazior:roflt: :turn-l: ____________________________________________________________________________________ JEZUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU!!!! Idefix własnie przed chwila przy mnie Z MIEJSCA wskoczył NA STÓŁ w kuchni... :mdleje: :huh::help1: Quote
ulana Posted March 6, 2014 Posted March 6, 2014 Przyjrzyj się dobrze, bo może skrzydełka ma gdzieś ten aniołek. :evil_lol: Quote
Doginka Posted March 6, 2014 Posted March 6, 2014 (edited) Saththa napisał(a): JEZUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU!!!! Idefix własnie przed chwila przy mnie Z MIEJSCA wskoczył NA STÓŁ w kuchni... :mdleje: :huh::help1: Te małe mendy są bardzo skoczne - Gordon mimo, że już staruszek prawie 11-o letni nadal skacze przez ławki z miejsca;-) Edited March 6, 2014 by Doginka Quote
wilczy zew Posted March 6, 2014 Posted March 6, 2014 ulana napisał(a):Przyjrzyj się dobrze, bo może skrzydełka ma gdzieś ten aniołek. :evil_lol: Przeca mu kupila obroze w nietoperki :evil_lol: Quote
ulana Posted March 6, 2014 Posted March 6, 2014 wilczy zew napisał(a):Przeca mu kupila obroze w nietoperki :evil_lol: Aaa, no. A teraz się dziwi.:evil_lol: Quote
Saththa Posted March 7, 2014 Author Posted March 7, 2014 wilczy zew napisał(a):Patrz,jaki skoczny :evil_lol: No myslałby kto ;) Margi napisał(a):No,no łobuziak się rozkręca.:evil_lol: jak to rozkręca?? ulana napisał(a):Przyjrzyj się dobrze, bo może skrzydełka ma gdzieś ten aniołek. :evil_lol: aniołek? niet. :lol: Doginka napisał(a):Te małe mendy są bardzo skoczne - Gordon mimo, że już staruszek prawie 11-o letni nadal skacze przez ławki z miejsca;-) I po co im to? no po co ehhhh wilczy zew napisał(a):Przeca mu kupila obroze w nietoperki :evil_lol: ulana napisał(a):Aaa, no. A teraz się dziwi.:evil_lol: :grab: Quote
AnkaG Posted March 7, 2014 Posted March 7, 2014 Są różne typy. :) U mnie Keysi cięzka doopa zawsze była a Kajcia z miejsca do bagażnika samochodu wskakiwała. Quote
Fides79 Posted March 7, 2014 Posted March 7, 2014 obejrzałam, poczytałam i teraz tu Ci napisze, że elegancko chłopaków objechałaś, pięknie głowy zrobione teraz już będzie z górki, tylko maszynkę kupuj :) Quote
Saththa Posted March 7, 2014 Author Posted March 7, 2014 Fides79 napisał(a):obejrzałam, poczytałam i teraz tu Ci napisze, że elegancko chłopaków objechałaś, pięknie głowy zrobione teraz już będzie z górki, tylko maszynkę kupuj :) Magda głowy raczej robiła :razz::) Quote
AnkaG Posted March 8, 2014 Posted March 8, 2014 ćwicz, cwicz będziesz moje robiła :diabloti: :lol: Quote
Saththa Posted March 9, 2014 Author Posted March 9, 2014 [quote name='AnkaG']ćwicz, cwicz będziesz moje robiła :diabloti: :lol: jasne :evil_lol: No a nam dziś niedziela... upływa pod znakiem... (Jak jecie to nie czytajcie na dole będa zdjęcia) kupy... Byłam fajna i dałam wczoraj chłopakom te uszy... i to był błąd... Tazzio i Fix dziś mają niesttey rozwolnienie... a ja pojechałam na basen. jak wróciłam to w domu zapachowo była masakra ale Idefixio oczywiście wszystko posprzątał... w tej chwili zyga kupą... wszędzie. Czy ktoś mógłby mnie dobić? :grab: Tazzio Kochany na dworzu robi siku... dupką... Fix robi masakre... samam sobie winna :mdleje: Boje się iśc pod prysznic bo Fix nie patrzy... czy na Tazza, czy na kocyk czy na legowisko... :chaos: Zdjęcia przywlekłam... Fotorelacje z jedzenia uszków przygotoałąm bo chciałam pokazac, ze im dałam je :lol: byli na tarasie zasłonienci bo ja odkurzałam i podłogi myłam :) Wielmożny Idefix na kocyku :lol: Wpuść mnie... Gdzie moje ucho? Zabrał mi... Quote
Margi Posted March 9, 2014 Posted March 9, 2014 Chłopaki jak zwykle cudne,tylko bidulki choreńkie.Nie dawaj im takich rzeczy jak po nich chorują. Quote
Saththa Posted March 9, 2014 Author Posted March 9, 2014 Wywaliłam na balkon wszystkie kocyki i legowiska... troche ich mają... A TZ Mój był cały tydzien w podrózy słuzbowej w ciepłym kraju ;) I przywiózł mi dwie znalezione przez siebie muszelki :loveu: mimo, ze w woreczku to smierdziało jakby coś w nich zdechło za przeproszeniem. więc pomyslałam sobie, ze je namocze w goracej wodzie :) Hmmmm z jednej z nich wyciągnełam... raczka... nie zrobiłam zdjęc jak jeszcze był w muszelce ale po juz tak :razz: Podejrzewam raka pustelnika bo to one "ubierają" cudze muszelki ale pewnie się myle... A tutaj proszę, jak słodko ta Menda mała śpi: i koniec :) Quote
Saththa Posted March 9, 2014 Author Posted March 9, 2014 Margi napisał(a):Chłopaki jak zwykle cudne,tylko bidulki choreńkie.Nie dawaj im takich rzeczy jak po nich chorują. no włąsnie nie chorowali... nie wiem czy te jakies stare czy coś były... Quote
eria Posted March 9, 2014 Posted March 9, 2014 weszłam tu i się nie zawiodłam :evil_lol: u Ciebie zawsze się tyle dzieje :diabloti: ;) Quote
Saththa Posted March 9, 2014 Author Posted March 9, 2014 eria napisał(a):weszłam tu i się nie zawiodłam :evil_lol: u Ciebie zawsze się tyle dzieje :diabloti: ;) Staramy się staramy :razz: Quote
junoo Posted March 9, 2014 Posted March 9, 2014 Śliczne zdjęcia. Kupek to współczuję... A co do psich legowisk. Jak jadę na jakieś wolne do rodziców i pakuję rzeczy dla Arona, koszatniczek i szylka to zawsze wychodzi, że mają więcej bagaży niż ja :shake: Quote
Recommended Posts