taxelina Posted July 9, 2011 Posted July 9, 2011 bez kabelka sie lubi wieszac :P i tracic kontakt i rozladowywac :D Quote
Saththa Posted July 9, 2011 Author Posted July 9, 2011 wilczy zew napisał(a):tylko baterie aby nie padły Mam zapas:) deer_1987 napisał(a):bez kabelka sie lubi wieszac :P i tracic kontakt i rozladowywac :D Nie podejrzewam aby się wieszać miała ;) Kontakt też nie staci bo jest róznica jakiś 30 cm między mysza a USB A jak się rozładuje to patrz wyżej :lol: Quote
taxelina Posted July 9, 2011 Posted July 9, 2011 wiesza mialam na mysli wlasnie ze kursor nie reaguje :P Quote
Saththa Posted July 9, 2011 Author Posted July 9, 2011 deer_1987 napisał(a):wiesza mialam na mysli wlasnie ze kursor nie reaguje :P zrozumiałam co masz na mysli. Quote
taxelina Posted July 9, 2011 Posted July 9, 2011 a mialas juz taka ze nie podejrzewasz by sie zawieszala? :razz: Quote
Saththa Posted July 9, 2011 Author Posted July 9, 2011 deer_1987 napisał(a):a mialas juz taka ze nie podejrzewasz by sie zawieszala? :razz: TZ ma. (.........) Quote
Saththa Posted July 12, 2011 Author Posted July 12, 2011 Tazzio od półtorej godziny na opitalaniu siedzi:) Więc: ania90 napisał(a):kiedy fotki ? Dzisiaj najpóźniej jutro :evil_lol::) Quote
Saththa Posted July 12, 2011 Author Posted July 12, 2011 i już TZ pojechał po niego :multi: aja jeszcze 10 minut w pracy i jakies 25 powrót do domu aaaa Quote
jambi Posted July 12, 2011 Posted July 12, 2011 zerduszko napisał(a): pies który nie kocha i nie ufa nie idzie za swoim przewodnikiem w "ogień" ;) albo w wode ;) łobejrzałam wfszysko, i nadrobiłam wfusko terz :) Saththa napisał(a):z jednej strony chłopczyk z drugiej dziewczynka;) he he he jakiś konflikt osobowości? :diabloti: a ja przepraszam, ale czy temat roweru jeszcze aktualny? wilczy zew napisał(a):mam doswiadczenie z rowerem,mój mix ONka wiele lat biegał i odradzam szelki,psa w szelkach nie jesteś w stanie w pełni kontrolować a pies przy rowerze nie może ciągnąć i musi być w pelni posłuszny;prowadzisz po prawej stronie roweru możesz zadawać pytania czemu po prawej? Aron biegał po lewej - tak samo jak był przyzwyczajony do chodzenia przy nodze, jak mówiłam równaj to równał do koła od roweru :) tez w szelkach nie biegał - posłuszeństwo posłuszeństwem, ale ja bym sie tej mojej "oazy spokoju" nie odważyła prowadzac na szelkach :evil_lol: zatem zawsze na obroży i pięknie nam to razem wychodziło :0 jak sie pojawiła Balbina to kupilismy koszyk, który został umocowany na kierownicy i Balbina jeździła w koszyczku, w szelkach przypięta na krótko a Aron biegł obok :) pół miasta sie za nami oglądało :megagrin: najważniejsza rzecz - utrzymac tempo dobre dla psa! żadne galopy, pies ma biec swobodnie kłusem :) Quote
Saththa Posted July 12, 2011 Author Posted July 12, 2011 temat aktualny ale raczej juz nie w tym roku :roll: Jambi a normalna smycz czy z amortyzacja? i nie mam konfliktu osobowości.... L) Tak mi jest wygodnie;) A teraz to juz wogule zaszalałm i mocno wygoliłam :lol: najważniejsza rzecz - utrzymac tempo dobre dla psa! żadne galopy, pies ma biec swobodnie kłusem :smile: Chyba raczej dobre dla mnie... powoli acz do przodu :lol!: Quote
zerduszko Posted July 12, 2011 Posted July 12, 2011 jambi napisał(a):czemu po prawej? Aron biegał po lewej - tak samo jak był przyzwyczajony do chodzenia przy nodze, jak mówiłam równaj to równał do koła od roweru :) Jak się z rowerzysta z przeciwka mija, to mniejsza szansa, że się rzuci w wir?? ;) Gorzej, jak się chce pieszych wyprzedzić :D A tak jeszcze co do równaj, to Liz równa do tej nogi, do której ma bliżej, gooopol ;) <chociaż tak serio pisząc to może świadczyć o jej ynteligencji> Czekam na foty łysola :) Quote
jambi Posted July 12, 2011 Posted July 12, 2011 smycz normalna - moja ulubiona taka parciana ze zmienna regulacją długości :) a z tym mijaniem, to patrz, jakoś nigdy na to nie wpadłam, ale ja sie z reguły z nikim nie mijałam tak blisko ... tak sie przyzwyczailiśmy :niewiem: dawno dawno temu codziennie w ten sposób jeżdziliśmy na Pola Mokotowskie (w obie strony ok. 10 km) a na Polach był luzik - pies wolny, swobodnie biegający :) no i Balbina wtedy z koszyczka też ;) Sandra - mi się Twoja fryzurka baaardzo podoba! jestes jedną z niewielu kobiet, która się w tego typu fryzurce świetnie prezentuje :) serio serio Quote
wilczy zew Posted July 12, 2011 Posted July 12, 2011 z prawej,bo gdy wyprzedza Cię samochód to nie wystraszy psa Sandra coś Ty się tego amortyzatora uczepiła? Quote
Saththa Posted July 12, 2011 Author Posted July 12, 2011 jambi napisał(a): Sandra - mi się Twoja fryzurka baaardzo podoba! jestes jedną z niewielu kobiet, która się w tego typu fryzurce świetnie prezentuje :) serio serio :oops: Dziekuję;) wilczy zew napisał(a): Sandra coś Ty się tego amortyzatora uczepiła? no żeby amortyzował;) Bo mi mówili, że koneicznie znajomi a tutaj prosze :lol: Zaraz bedzie Tazzio;) Quote
Saththa Posted July 12, 2011 Author Posted July 12, 2011 Tadam :) Tazzio po fryzjerze;) zmienilismy koncepcje grzywki ale... jakoś mi tak nie podejszła... Łańcuszek jakiś za duży się zrobił :hmmmm: musze kupić nowy :lol: cdn Quote
Saththa Posted July 12, 2011 Author Posted July 12, 2011 iiiii ostatnie;) I uciekam zjeść coś i na wybieg, postaram się ejszcze jakies zrobić na wybiegu;) Quote
zerduszko Posted July 12, 2011 Posted July 12, 2011 wilczy zew napisał(a):z prawej,bo gdy wyprzedza Cię samochód to nie wystraszy psa A jak chodnik/ścieżka jest tylko po tej drugiej stornie :D Ale ma nochal słodki? :D Quote
eria Posted July 12, 2011 Posted July 12, 2011 ooo Tazzio wersja elegancka , nie ubłocona, super :D rzadki widok hihih Quote
Tekla64 Posted July 12, 2011 Posted July 12, 2011 wlasnie chodzi o te samochody dlatego normalnie chodzi pies przy lewej nodze a przy rowerze powinien po prawej kiedys nie bylo sciezkow hihihi wiec sie tak utarlo jak i lewa noga , bo "strona slabsza" ano wlasnie poogladalam popodziwialam letnia fryzurke ale zapomnialam wyrazic pisemny zachwyt! Quote
ahedok Posted July 12, 2011 Posted July 12, 2011 jaki łysolec :loveu: na ile mm był cięty? :hmmmm: Quote
Saththa Posted July 12, 2011 Author Posted July 12, 2011 zerduszko napisał(a): Ale ma nochal słodki? :D Raczej słony :lol: eria napisał(a):ooo Tazzio wersja elegancka , nie ubłocona, super :D rzadki widok hihih Ano rzadki ;) to est fakt;) Tekla64 napisał(a):wlasnie chodzi o te samochody dlatego normalnie chodzi pies przy lewej nodze a przy rowerze powinien po prawej kiedys nie bylo sciezkow hihihi wiec sie tak utarlo jak i lewa noga , bo "strona slabsza" ano wlasnie poogladalam popodziwialam letnia fryzurke ale zapomnialam wyrazic pisemny zachwyt! No wiesz, jak mogłaś zapomnieć?:( ahedok napisał(a):jaki łysolec :loveu: na ile mm był cięty? :hmmmm: Nie mam pojęcia na ile... ale na mało;) Quote
weszka Posted July 12, 2011 Posted July 12, 2011 Tazz na elegancko - widok ładny i rzeczywiście rzadki ;) Quote
Recommended Posts