Neris Posted October 29, 2006 Posted October 29, 2006 Okropna pogoda, okropna... A on ciągle sam... Quote
iwlajn Posted October 29, 2006 Posted October 29, 2006 Najgorsze, że on dalej siedzi w mało wyeksponowanym boksie, mało ludzi go tam dostrzeże. Dlatego Dogomania to dla niego taka szansa. Quote
iwlajn Posted October 29, 2006 Posted October 29, 2006 No Rudasku jak tam, był dziś spacerek z brązową? Quote
iwlajn Posted October 29, 2006 Posted October 29, 2006 Bratanek pewnie nie odpuścił brązowej:evil_lol: Quote
brazowa1 Posted October 29, 2006 Author Posted October 29, 2006 Nawet w najgorsza sniezyce pojde z Bratankiem na spacer!choc tyle nalezy mu sie od zycia. Nie bede juz malucha skubac,bo zima w schronie do najmilszych nie nalezy,niech odrasta i hoduje futro na mrozy.Ubolewam nad tym,bo wyskubany wyglada pieknie i płomieniście. Pobiegalismy dzis troche,mi bylo zimno,a Bratanek odkrywal uroki kłusowania.Poty co,ja mam lepsza kondycje od niego. Bratanek prosi o dom. Quote
iwlajn Posted October 29, 2006 Posted October 29, 2006 A ja mam już trzy ślady łapek nad awatarkiem:multi::multi: Quote
iwonamaj Posted October 30, 2006 Posted October 30, 2006 Bratanku, kochany psiaczku, jak długo jeszcze... Quote
kaerjot Posted October 30, 2006 Posted October 30, 2006 iwlajn napisał(a):A ja mam już trzy ślady łapek nad awatarkiem:multi::multi: Gratulacje. Robisz imprezkę? Quote
brazowa1 Posted October 30, 2006 Author Posted October 30, 2006 pamietasz kaerjot,te imprezke,gdy dostalas trzy łapki?....ech,łza sie w oku kreci...:evil_lol: Bratanek marsz do domu!!!!!!!!!!! Quote
iwlajn Posted October 30, 2006 Posted October 30, 2006 kaerjot napisał(a):Gratulacje. Robisz imprezkę? Nooooooo to dobra okazja by była, myślę. :multi::multi: Quote
brazowa1 Posted October 30, 2006 Author Posted October 30, 2006 Iwlajn,imprezke to zrobimy gdy Klucha i Bratanek znajda dobre domy. Bratanku,musimy dac Tobie szanse. Przypominam,ze Bratanek jest do adopcji tylko na teren Trojmiasta.Ze wzgledu na staz schroniskowy,boje sie go dawac gdzies dalej. Wyjatek zrobimy dla dogomaniakow.:loveu: Quote
Kar0la Posted November 1, 2006 Posted November 1, 2006 akucha napisał(a):Ale my plakacików nie zrobimy... A dlaczego? :roll: Quote
Kar0la Posted November 1, 2006 Posted November 1, 2006 No to zaraz kogoś ściągniemy. Piękne plakaty robi Legion23 i boksiedwa. Dziewczyny z Trójmiasta mogłyby porozwieszać je na mieście. Nie wszyscy mają internet, a jeśli nawet ktos ma to niekoniecznie przegląda ogłoszenia o psach. Czasami to jest odruch serca. Spojrzysz na taka uśmiechniętą mordkę na plakacie i przepadłaś. :evil_lol::evil_lol: Mnie się wydaje, że chociaż watro spróbować. Quote
Kar0la Posted November 1, 2006 Posted November 1, 2006 A no to mamy jasność sytuacji. Czyli plakaciki odpadają. Quote
Neris Posted November 1, 2006 Posted November 1, 2006 O kurczę! Nie wiedziałam że to taka droga przyjemność! To rzeczywiście lepiej tylko w gronie znajomych... Quote
kaerjot Posted November 2, 2006 Posted November 2, 2006 Bratanku, co tu zrobić, żeby ktoś (po za cioteczkami) Cię pokochał. Quote
Neris Posted November 2, 2006 Posted November 2, 2006 Ludzie to się na urodzie nie znajom i tela... Quote
Recommended Posts