madziasto4 Posted January 7, 2007 Posted January 7, 2007 Dopiero teraz przeczytałam o Ramzesie :-( Biedactwo :-( Takim głupim ludziom to się nic nie stanie, tylko niewinne stworzenia cierpią :-( A żeby im te ręce uschły :angryy: Quote
chihuahua Posted January 7, 2007 Posted January 7, 2007 A ja sobie tak mysle, jak wielka moze byc ludzka glupota i czy to co te dziewczyny zrobily to max??? Quote
barbara.h Posted January 7, 2007 Author Posted January 7, 2007 LAZY napisał(a):A gdzie foty?;( teraz lecę do Ramzesa :lol: postaram się pstryknąć coś :lol: Quote
Guffi Posted January 7, 2007 Posted January 7, 2007 Nooo! Czekam:multi: ! Biedny Ramzesik:placz: . Quote
Dobcia Posted January 7, 2007 Posted January 7, 2007 Trzymam kciuki za Ramzesa, bo nic więcej nie moge. Wspaniale, że się przed kroplami nie broni, mądra psina:loveu: I ja czekam na foteczki:multi: Quote
barbara.h Posted January 7, 2007 Author Posted January 7, 2007 jeszcze coś mam ale, to już trzeci mój post, tak net mi szwankuje :mad::mad: Quote
g_o_n_i_a Posted January 7, 2007 Posted January 7, 2007 Taki smutny troszke, ale jaki dzielny. :kciuki: za oczko Quote
anetta Posted January 7, 2007 Posted January 7, 2007 :placz: o boziu, jaki biedaczek z niego :placz: Duzo glaskanek dla Ramzesika Co za debilizm sie szerzy!!! :pissed::pissed: Normalnie bym je...achhhh :mad:0X Bede trzymac kciuki zeby widzial na te oko!!! Quote
Jupi Posted January 8, 2007 Posted January 8, 2007 a on sam tego oczka nie drapie łapką? kołnierz nie potrzebny? Quote
barbara.h Posted January 8, 2007 Author Posted January 8, 2007 Jupi napisał(a):a on sam tego oczka nie drapie łapką? kołnierz nie potrzebny? ma kołnierz i na noc ma zakładany,tak na wszelki wypadek,ale nie drapie tego sama się dziwię:multi: Quote
madziasto4 Posted January 8, 2007 Posted January 8, 2007 barbara.h napisał(a):ma kołnierz i na noc ma zakładany,tak na wszelki wypadek,ale nie drapie tego sama się dziwię:multi: Mądry piesek, chyba wie, że to dla jego dobra ;) Quote
diabelkowa Posted January 8, 2007 Posted January 8, 2007 na pewno bedzie dobrze muusi byc ok!! trzymam kciuki za ramzeska i wymizaj cala swoja gromadke :))) Quote
LAZY Posted January 8, 2007 Posted January 8, 2007 Z tego co pamietam chyba nie doszło do dokładnego ustalenia, które to takie mądre były... Basiu zaniedbujesz nas z fotkami! Quote
barbara.h Posted January 8, 2007 Author Posted January 8, 2007 LAZY napisał(a):Z tego co pamietam chyba nie doszło do dokładnego ustalenia, które to takie mądre były... Basiu zaniedbujesz nas z fotkami! wszystko prawda!! nie ustalone kto był!! :shake: zaraz cosik wstawię :oops: Quote
LAZY Posted January 8, 2007 Posted January 8, 2007 Czekam!:) Ida właśnie daje mi czadu! Ledwo przez nią zyję, pogoda straszna a ona nie wybiegana i dokazuje:angryy: Quote
barbara.h Posted January 8, 2007 Author Posted January 8, 2007 takie tam różne :loveu: mały kuzynek nie chciał pozować :shake: Bożo-Narodzeniowe leniuchowanie....:razz: zabawa na podwórku :multi: walka na śmierć i życie :evil_lol: no i udało się!!wygrałem :multi: jeszcze Inez świątecznie :lol: Quote
Agushka Posted January 8, 2007 Posted January 8, 2007 Basiu ale to słodkie:loveu::loveu::loveu: one sobie tak fajnie łapki poplątały i jeszcze ta piłeczka w środku... Quote
LAZY Posted January 8, 2007 Posted January 8, 2007 Super!!! Wspaniale się razem bawią, naprawdę! Nareszcie jakieś foty dałaś:multi: Quote
Recommended Posts