Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

oj,tak tak,już spakowani raniutko wyjazd,do Tofika to ten mały rudy,Atos zostaje na włosciach (ktoś musi młodzież pilnować :mad:a reszta chołoty jedzie :evil_lol: Dziękuję wszystkim za te odwiedzinki i komplementy,przepraszam że,ale nie zajrzę do waszych galerii w tym roku :placz: wybaczycie mi? ale obiecuję w nowym roku nadrobić zaległości u was i tutaj wstawić fotki z wyjazdu (jedziemy prawie pod ukraińską granicę)

Szczęśliwego Nowego Roku,wiele pomyślności,zadowolenia z naszych pupili oraz dużo zdrowia i dla nas i dla naszych zwierząt życzy Basia z rodzinką i całym zwierzyńcem

za wasze zdrowie :cunao: :drink1::drink1::cunao:

Posted

Fajerwerki, śnieg, muzyka,
już szampana każdy łyka,
Stary Rok się w Nowy zmienia,
Przeto szczęścia śle życzenia.
:cunao: :BIG::cunao: :BIG::cunao:

Posted

Ile razy Miller sklamal,
Ile Kwach obietnic zlamal,

Ile Beger owsa zjadla,
Ile Kalisz nosi sadla,
Ile Peczak wziął na boku
...TYLE SZCZŚCIA W NOWYM ROKU!

Patikujek & Baksymilian

Posted

Dobry wieczór Basiu. Nie zdążyłam złożyć Ci świątecznych życzeń ale zdążę jeszcze złożyć Ci te noworoczne. Niech ten rok będzie lepszy od ubiegłego, niech nam oszczędzi nadmiaru trosk i oby nas pogoda ducha nigdy nie opuszczała :) Widzę, że zabrałaś menażerię i pojechałaś sobie na wywczasy więc życzę też udanego wyjazdu :)

Posted

Basia juz wrócila.

Nie wiem kiedy uda jej się tu zajrzeć, bo pomaga znajomej starszej pani przy psie. Jakies kretynki strzelily w niego petrdą i uszkodzily oko. Basia jak przyjdzie to sama wiecej napisze.

Posted

LAZY napisał(a):
.....Jakies kretynki strzelily w niego petrdą i uszkodzily oko. Basia jak przyjdzie to sama wiecej napisze.

Ja już nie mam słów na debilizm panujący gdzie tylko nie spojrzeć:angryy::angryy: Nóż się w kieszeni otwiera! Te petardy to powinni sobie niektórzy odpalić wiadomo gdzie...

Posted

witajcie w Nowym Roku :multi: wiem,wiem obiecałam do was pozaglądać,ale nie daje rady,Ramzes ma się średnio:shake: ma 3x krople i żel to wszystko trzeba co cztery godziny zapuszczać,w nocy nie chodzę jakoś tam pani K. zapuszcza.
Powiekę ma zaszytą w czterech miejscach,wygolone na około więc wygląda to potwornie,ale trzeba cierpliwie czekać dwa tygodnie na wyniki leczenia :nerwy:
Ramzes z Atosem przed wypadkiem...

cdn...

Posted

to na tyle,wczoraj jak u niego byłam, to chciałam się nie rozkleić przy pani K. ale nie wytrzymałam poryczałam się,ale dzisiaj już lepiej się trzymam!! więc mogę pocieszać moją zajomą i Ramzeska :p