Guffi Posted December 26, 2006 Posted December 26, 2006 barbara.h napisał(a): :loveu: No nie mogę...:loveu: :loveu: :loveu: Mit obalony:p Quote
agbar Posted December 26, 2006 Posted December 26, 2006 tak sobie tylko chciałam zajrzec i zniknac ale nie mogę:) Psiaki podbiły moje serducho:) Swietne fotki a ta z kitkiem to mnie jakos tak rozczuliła:) co za bestia:evil_lol: Quote
barbara.h Posted December 26, 2006 Author Posted December 26, 2006 chihuahua napisał(a):Nie mam jak narazie psa (procz tych u dziadka i sasiadki). Ale niedlugo bedzie , a ty mi lepiej powiedz , czy idziesz gdzies na sylwka , bo przydarzy sie okazja do przywlaszczenia sobie Inez( Basiu ty przeczytaj tylko do slowa " sylwka":eviltong::eviltong:) A co porabiacie?? ooo! to Inezkę zabieram ze sobą!!! Dziękujemy za odwiedzinki i cieszę się ze,moja banda wam się podoba :lol: Quote
Dobcia Posted December 26, 2006 Posted December 26, 2006 barbara.h napisał(a): Smaczny kotek Inezko?:cool3: Uwielbiam tu wpadać pooglądać takią cudną psio-kocią rodzinke:loveu: Niesamowite scenki masz w domu, tylko pozazdrościć:loveu:;) Quote
chihuahua Posted December 26, 2006 Posted December 26, 2006 Dobcia napisał(a):Smaczny kotek Inezko?:cool3: Uwielbiam tu wpadać pooglądać takią cudną psio-kocią rodzinke:loveu: Niesamowite scenki masz w domu, tylko pozazdrościć:loveu:;) Do czasu , az ja tam nie wpadne! Ha:eviltong: ha ha Quote
g_o_n_i_a Posted December 26, 2006 Posted December 26, 2006 Niesamowicie śliczny widoczek. :loveu: :loveu: Buziaczki w nochalki dla ślicznych DON'ków, Perełki i kotuszka. :p Quote
Cerber Posted December 27, 2006 Posted December 27, 2006 Witam, dziękuję za odwiedzanie mojej galerii :) ślicznie wyglądają razem, nie ma to jak pies z kotem :) Quote
agbar Posted December 27, 2006 Posted December 27, 2006 no faktycznie żyją jak...pies z kotem:evil_lol: Quote
chihuahua Posted December 27, 2006 Posted December 27, 2006 dealer napisał(a):no faktycznie żyją jak...pies z kotem:evil_lol: Rzeczywiscie!!! Quote
madzia20sosnowiec Posted December 27, 2006 Posted December 27, 2006 łoooo jacieeee:crazyeye: u mnie by tylko futro zostało :oops: basiu jak po swietach?:cool3: Quote
diabelkowa Posted December 27, 2006 Posted December 27, 2006 yee jak sloodziutkooo!!! Logan nie cierpi kotow... Quote
:: FiGa :: Posted December 28, 2006 Posted December 28, 2006 Ojj babo ja bym pilnowała tej uroczej gromadki be te smarkule tutaj snują jakieś niecne plany :grin: Wszyscy sie tak tym zdjęciem rozczulacie a ten kot to przecież podróba jest :grin: Sztuczny :diabloti: [świetna fotka :loveu:] Quote
LAZY Posted December 28, 2006 Posted December 28, 2006 Hej, hej dziewczyny i chłopaki! Atos jest boski w towarzystwie tego kota! Quote
chihuahua Posted December 28, 2006 Posted December 28, 2006 :: FiGa :: napisał(a):Ojj babo ja bym pilnowała tej uroczej gromadki be te smarkule tutaj snują jakieś niecne plany :grin: Wszyscy sie tak tym zdjęciem rozczulacie a ten kot to przecież podróba jest :grin: Sztuczny :diabloti: [świetna fotka :loveu:] :mad::mad::mad:Juz drugi raz mi plany niwelujesz!!!Oj:mad::mad::mad:A poza tym ja mam az 14 lat !! HA ha ha Quote
barbara.h Posted December 28, 2006 Author Posted December 28, 2006 co tu się dzieje? jakieś PLANY UPROWADZENIA MOJEJ INEZ!!!! :mad: jakby co,to Inez w domu i Atos jej pilnuje!!! a za to ze tu zagladacie to kilka fotek wstawie :lol: niema wody! ja chcę pić!!! Polowanie na świnkę ;) sielanka :lol: i po sielance :evil_lol::evil_lol: Quote
puchu Posted December 28, 2006 Posted December 28, 2006 [quote name='barbara.h'] ale kocur ma mine :lol: Quote
Alicja Posted December 28, 2006 Posted December 28, 2006 :evil_lol::evil_lol::evil_lol:lulajże lulaj my som kumple;) Quote
Paulina_mickey Posted December 28, 2006 Posted December 28, 2006 puchu napisał(a):ale kocur ma mine :lol: foteczki prze urocze:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Moja psinka tez ma fotki z kotkiem ale jeszcze ich nie dodałam!!! psiaki jak i reszta zwierzątek bossskie:loveu: :loveu: Quote
Cerber Posted December 28, 2006 Posted December 28, 2006 Witaaaam, ale widzę zwierzyniec :) Kurcze ta świnia to podobna bardzo do mojej jest... a ten pies z Kotem, gdzie pies trzyma na kocie łapcię to jest giciorowata fotka... :D:D:D:D:D:D:D:D:DD:D:D:D:D:D:D:D Quote
madzia20sosnowiec Posted December 28, 2006 Posted December 28, 2006 patrze i oczom własnym nie wierze, basia jak ty to zrobiłas :crazyeye: Quote
g_o_n_i_a Posted December 28, 2006 Posted December 28, 2006 Inez ma kotka... A kotek ma świnkę Śliczne foteczki :loveu: Quote
marmara_19 Posted December 28, 2006 Posted December 28, 2006 haha swietne fotki:D:DAlfa wchodiz do wanny czy pod prysznic.. na moje rzadanie;p haha sama z siebie wejdzie do alzienki zcasem.. ale na pytanie "kapicu kapciu?" szybko ucieka:D:D Quote
Marta_Ares Posted December 28, 2006 Posted December 28, 2006 slodkie fotki:loveu: :loveu: Cudny ten Twoj zwierzyniec:loveu: Quote
Recommended Posts