Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='chihuahua']Jak tam po wczorejszym obzarstwie??

a dobrze :lol: nikt się nie rozchorował i nie przejadł:loveu:

u nas słoneczko właśnie wygląda! jest pięknie! ale jeszcze fajniej jakby śnieg był :-(

Posted

diabelkowa napisał(a):
a jak prezenty??? co dostala mala ?:>

aaa,były uszy i kosteczki,piłeczki,a tak wogóle to córka skwitowała to tak że,to i tak mój obowiazek :evil_lol: ale z prezentem TZ-a narobiłam kwasu,kupiłam mu wagę taką ładną szklaną,pięknie zapakowałam,ale nie zajrzałam że, niema tam bateri :cool3: i niestety takich w domu nie ma :shake:,pójdę na spacerek z psiakami to moze na stacji benzynowej kupię?!

Posted

Na Święta Bożego Narodzenia życzę Wam :
kolorowych bombeczek, dużo aniołków i gwiazdeczek, słodkiego lenistwa i wielkiego oddechu od codziennego pośpiechu i takiego śniegu jak poniżej :)

Posted

oooo,to tak jak moja córka ale ona z barszczykim! wczoraj musiałam wracać się kilka kilometrów, bo ona zapomniała sobie wziąść od babci pierogów i barszczu :evil_lol:

Posted

[quote name='barbara.h']oooo,to tak jak moja córka ale ona z barszczykim! wczoraj musiałam wracać się kilka kilometrów, bo ona zapomniała sobie wziąść od babci pierogów i barszczu :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:widać były pyszne że się tak poświęciłaś;)

Posted

smutna Inezka to po wróceniu od weta

banda pomocników w kuchni :cool3:

Buszmen wlazł nam w kadr :evil_lol:

strasznie chciał mieć zdjęcie :roll:

a tu Perełka się wpakowała na pierwszy plan:shake:

stanowczo za mała kuchnia :placz:

Atos pomaga przy porządkach w pokoju ;)

towarzystwo zmęczone pomaganiem przy wigilii odpoczywa :lol:

cdn....

Posted

marmara_19 napisał(a):
jej!!! Atosisko jets nadal moim idolem:D:Dcudny psiak:D a Inezka przy nim tak kluskowato wyglada:D:D

ha,ha Atosika tuczę i tuczę i waży 37 :shake: (ważony na nowej wadze!)

Inez 36 kg. :razz:

Posted

Jakie tu cudne foteczki :loveu: :loveu: :loveu:
Kreon ma koleżankę taką jak Inezka - też długowłosy ON :loveu: zaraz wklejam fotki ze spacerku do galerii :loveu:
jak to sie stało że dopiero teraz te foty oglądam no :cool1: :evil_lol:

Posted

chihuahua napisał(a):
Co porabiamy w drugi dzien swiat?

dobre pytanie! czekam aż ułoży się śniadanko i idziemy na spacerek! tylko bez Inezki :placz:

chihuahua masz galerię tutaj na dogo?

Witaj eria!! zaraz do ciebie lecę:multi::multi:

Posted

Nie mam jak narazie psa (procz tych u dziadka i sasiadki). Ale niedlugo bedzie , a ty mi lepiej powiedz , czy idziesz gdzies na sylwka , bo przydarzy sie okazja do przywlaszczenia sobie Inez( Basiu ty przeczytaj tylko do slowa " sylwka":eviltong::eviltong:) A co porabiacie??